یکی جواب منو میدههههههه ؟ فردا میرم ثبت نام . چه چیزی ازم میپرسن ؟
یکی جواب منو میدههههههه ؟ فردا میرم ثبت نام . چه چیزی ازم میپرسن ؟
هرچند اينجا از هر ده نفر يك نفر به جوابشون ميرسن، ولي من هم شانسمو امتحان ميكنم!
ثبت نام كارداني بدون كنكور كي انجام ميشه؟؟؟
يكي جواب بده لطفا!!!
بچه ها یه سوال مهم:
شبانه با روزانه از نظر مدرک فرقی داره؟
کلا چه فرقی با هم دارن؟
به جز شهریه و هزینه های بالاتر و نداشتن خوابگاه برای شبانه
رتبم بد نبود ولی نمیدونم چرا بدشانسی آوردم شبانه قبول شدم.حالا هم نمیدونم برم یا نه.
شبانه سخت افزار فردوسی قبول شدم :(
اگر موردی با هزینه ها نداری برو
هیچ فرقی ندارند
چرا کسی جواب نمیده میگ من امسال ازاد ازمایشی دادم اوردم میشه رزرو کرد
دوستان معدل الف ها كه دو ترم پشت سر هم الف شدن براي تخفيف شهريه چه مداركي رو بايد به امور مالي تحويل بدن؟
يادم رفته ترم قبل چي تحويل دادم !
بلكه خدا خواست اين ترم مث ترم قبل ما رو دك نكردن !!!
چي ميپرسن ! هيچي ...یکی جواب منو میدههههههه ؟ فردا میرم ثبت نام . چه چیزی ازم میپرسن ؟
ده تا كاغذ ميدن تا پر كني ......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ثبت نام كارداني بدون كنكور كي انجام ميشه؟؟؟
والله 5 سال پيش ميشد ! الان رو نميدونمچرا کسی جواب نمیده میگ من امسال ازاد ازمایشی دادم اوردم میشه رزرو کرد
آزاد قبولي هميشه :دي
كارشناسي ارشدش سخته ...
سال ديگه هم امتحان بدي صد در صد قبولي ...
ولي اون زمان فك كنم اينجوري بود كه اگه رزرو ميكرديم ديگه حق نداشتيم سال بعد شركت كنيم !
دوستان معدل الف ها كه دو ترم پشت سر هم الف شدن براي تخفيف شهريه چه مداركي رو بايد به امور مالي تحويل بدن؟
يادم رفته ترم قبل چي تحويل دادم !
بلكه خدا خواست اين ترم مث ترم قبل ما رو دك نكردن !!!
سلام به دوستان عزیز،
یکی از آشناها ترم آخرش رو تموم کرده و حالا میخواد مدرک بگیره ولی معدلش زیاد جالب نیست. میخواست ببینه الان امکانش هست بعضی درسها رو که کم نمره آورده ترمیمی بگیره و مثلا تو یه هفته بعدش ازش امتحان بگیرن تا معدل کلش رو بهتر کنه؟
یه راهنمایی هم خودم میخواستم اگه ممکنه مراحل فارغ التحصیلی رو تو دانشگاه آزاد کامل برام توضیح بدین چند صفحه پیش سوال کردم کسی جواب نداد. منم ترم آخرم رو تموم کردم ولی نمیدونم برای اینکه اون گواهی موقت و بعدش اصل مدرک رو از اداره فارغ التحصیلان بگیرم از کجا شروع کنم و چه مراحلی باید طی بشه که سریع به نتیجه برسیم.
ممنون...
Last edited by Memonex; 15-09-2012 at 14:32.
دوستان من سال سوم را تموم کردم و ریز نمرات 3 سال دبیرستان را گرفتم . الان پیش دانشگاهی هم تموم کردم ولی چون یه درس را افتادم و شهریور هم امتحان دادم فعلا نتیجشو ندیدم و نمیدونم قبول شدم یا نه
اگه قبول شده باشم مدرک پیش دانشگاهی را میگیرم و اگه مردود شده باشم نمیگیرم . اگه نتونم مدرکو بگیرم میشه با اون ریز نمرات 3 سال اول و دوم و سوم دبیرستان توی دانشگاهی که قبول شدم ثبت نام کنم ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)