فدات شم تو شهره ما نمایندگی سونی و سامسونگ و الجی خیلی فراوونن و هستنولی شارپ اصلاً اسمی ازش نیست
واسه همین من نهایتن بتونم سامسونگو سونی رو ببینم ! رو همین قضیه اومدم اینجا دارم سوال میکنم ؟
بعدشم چرا SD ??
HD و FHD هستن ! چرا SD?
فدات شم تو شهره ما نمایندگی سونی و سامسونگ و الجی خیلی فراوونن و هستنولی شارپ اصلاً اسمی ازش نیست
واسه همین من نهایتن بتونم سامسونگو سونی رو ببینم ! رو همین قضیه اومدم اینجا دارم سوال میکنم ؟
بعدشم چرا SD ??
HD و FHD هستن ! چرا SD?
چون می خوای 2تومان هزینه کنی و از سمنان تا تهران راهی نیست پاشو بیا با قطار برو جمهوری ببین و بخر
SD گفتم چون فایل های HD,F HD که خودشون برات گذاشتن می بینی پس SD بیار که بتونی تفاوت ها رو ببینی با رزولیشن 576*720 یا همون 576p
هیچکدوم پاناسونیک می خرم شک هم نکن
پاناسونیک که پلاسماش خداس !
ازونور مصرفشم خداس!
حالا اینا به کنار من با سایزشم نمیتونم کنار بیام
وگرنه شک نمیکردم ! پانا بهترینه
کیا جان le700 یه تلویزیون full led هست در حالیکه le8300 یه تلویزیون edge led هست.
le700 کواترون نیست در حالیکه le8300 کواترون و 3d هست . البته le700 مجهز به پانل 10 بيتي با قابليت تفكيك بيش از يك ميليارد رنگ هست که باعث شده نسبت به سایر tv های 2 بعدی کیفیت تصویر بهتری داشته باشه .
le8300 دارای فرکانس 240/200 هرتز و le700 فرکانسش 120/100 هرتزه.
البته اینها رو فقط جهت بیان ویژگیهاشون گفتم ولی هر کدوم به نوبه خودشون جزء tv های خوبن![]()
دوست عزیز شما اگه سایز کوچیک میخوای 42 اینچ بردار مدل های vt30 st30
40D5540 سامسونگ را جطور میبینید؟ دیجی کالا 1189 قیمت زده. من برای یک رستوران میخوام بگیرم. خودش قابلیت دریافت کاناهای دیجیتالمون را داره؟ پخش mkv از usb چطور؟
46 اینچ هم داره؟
با 900 تومن مدل 40L500M شارپ که 3تا hdmi داره و full hd هست رو میتونی بخری که گیرنده دیجیتال نداره ولی اگه داشتن dvbt داخلی برات مهمه با این بودجه باید سایز tvات رو کم کنی.
Last edited by samira_googleOne; 08-02-2012 at 15:40.
اگه من باشم از لحاظ کیفیت و عمر و گارانتی یا سونی یا شارپ رو میگیرم . من کلا" پنل زاپنی پسندم .البته مدلهای پنل ژاپنی سونی قیمتاشون خیلی بالا هست و اکثر مدلهای با قیمت مناسبش پنلشون ژاپنی نیست برای همین معمولا" le8300 رو پیشنهاد میکنم چون کواترون بودنش باعث شده کیفیت تصاویر منحصر به فردی داشته باشه.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)