سلام
آقا من بودم سر و تشون رو یکی میکردم ... اصلا گذشت نکن
شرکت معتبر شما اگر کیفیت میخای و البته قیمت بالا که خوب ارزش داره با داتک یک صحبتی بکن .
ترجیحا از شرکتهای Pap مطرح بگیر تا این شرکتهای 2 3 ماه تاسیس شده .
سلام
آقا من بودم سر و تشون رو یکی میکردم ... اصلا گذشت نکن
شرکت معتبر شما اگر کیفیت میخای و البته قیمت بالا که خوب ارزش داره با داتک یک صحبتی بکن .
ترجیحا از شرکتهای Pap مطرح بگیر تا این شرکتهای 2 3 ماه تاسیس شده .
کدام سرور و خدمات اینترنت سرعت خوب روزانه و شبانه می دهد؟
درود
می خواستم بدانم کدام سرور علاوه بر اینترنت پر سرعت روزانه که ارائه می کند، سرویس شبانه رایگان هم را در با همان سرعت روزانه و بدون افت سرعت نیز به کاربرانش می دهد که واقعاً مثل سرویس روزانه است و اینطور نیست که اسمش سرویس رایگان شبانه باشد ولی سرعتش مثل دایال آپ یا پایین تر باشد.
با سپاس فراوان
بدرود
با سلام
در چه شهری هستید شما؟
نمیشه با یه نگاه گفت که فلان سرویس خوبه و فلان سرویس بد هست
اما شاتل و فن آوا به نظرم خوب هستن
اما منتظر نظرات سایر دوستان هم باشید و در تاپیک های هر سرویس دهنده در شهر شما هم جستجو کنید و نظرات دوستان رو جویا باشید
موفق باشید.
سلام.
آیا نورتون رو پینگ تاثیر داره؟ این نورتون من دائم خودش رو آپدیت میکنه و میگه مثلا دو دقیقه پیش آپدیت شده.
آیا این آپدیت ها دلیل افت پینگ منه؟؟؟ یا میشه آپدیت اتوماتیکش رو آف کرد؟
سلام
آپدیت آنتی ویروس هیچ ربطی به پینگ ندارد و میتوانید آپدیت خودکار را خاموش کنید از توی تنظیمات بخش آپدیت .
اگر مجدداً سوالی داشتید در تاپیک زیر مطرح فرمایید :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من هم 2مگ شاتل دارم کرج سرعت دانلودم به 20 هم نمیرسه
دوستان اين مساله براي شما پيش اومده؟
براي بار دوم شاتل داره الكي كنتر ميندازه! به اين صورت:
lمن از ساعت 1.30 بعد از ظهر تا 20.30 شب حدود 97.250 مگابايت مصرف داشتم مودم رو خاموش كردم ساعت 11.30روشن كردم ميگه از ساعت 9.30 تا 11 شما 97.525 مگا مصرف كردين!!
حالا چه كنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من چراغ کابل شبکه مودمم شدیدا چشمک میزنه. قطع و وصلی و به صفر رسیدن سرعت دانلود هم زیاد زیاد دارم.
اشکال میتونه از این باشه ؟ البته چراغ خود ای دی اس ال مودم هم با فواصل زمانی دیرتر چند لحظه روشن خاموش میشه. ولی چراغ شبکه مدام در حال چشمک زدن سریعه.
از مخابرات 128 دارم.
ممنون.
سلام
سوال خود را در تاپیک زیر مطرح کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)