راه حل های مورد نظر، برای تغییر دادن مقدار فرومون، به گونه ای که پنداشته میشود سمپلینگ های آینده را به سمت راه حل های با کیفیت بالا سوق میدهد، به کار میروند.
راه حل های مورد نظر، برای تغییر دادن مقدار فرومون، به گونه ای که پنداشته میشود سمپلینگ های آینده را به سمت راه حل های با کیفیت بالا سوق میدهد، به کار میروند.
سلام
دوستان اگه ممکنه متن زیر رو برام به انگلیسی ترجمه کنید
سلام
مدیریت محترم
من میخوام بدونم چرا چند وقتی هست که سایت به بانک.... پرداخت نداره
و میخوام بدونم آیا در آینده این مشکل برطرف میشه یا نه
با تشکر
مرسی دوستان
Dear Mr
I want to know why it's for awhile that the site doesn't pay any money to .......bank and will it obviate or not
Respectfully yours
عزیز واقعا ممنونم ازت
اگه ممکنه متن زیر رو برام ترجمه کنید
خوب حالا که سایت به بانک .... پرداخت نداره تکلیف کسایی که با این بانک کار میکردن چیه؟
الان من کسی رو میشناسم که چند ماه هست منتظر هست که پرداختش از طریق سایت به بانک .... تایید بشه
مرسی دوستان
now that the site doesn't have any payment to the...... bank, what will happen for those who have been working with this bank
I know someone expecting for his payment's confirmation by site to the bank
سلام
ترجمه اين جمله چي ميشه؟
Money doesn't buy happiness, or so they say
پول خوشبختی(یا همون چیزی که اونا میگن) نمیاره.
بچه ها یه مشکل منظور از این جمله زیر چی هست . البته من خودم قسمت اولش رو میفهمم اما منظور قسمت دوم رو نمیفهمم کسی میتونه کمک کنه
EMI owns the rights to some of the world's best known musicians , including the beatles and the rock band coldplay
قسمت دوم که واضحه !!
از جمله گروه Beatles و گروه راک Coldplay
ممنون کوروش جان یعنی اون coldplay هم اسم یه گروه هست دیگه ( من هیچ اطلاعاتی راجعبه این گروه های موسیقی ندارم - برا همین برام عجیب - غریب بود)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)