کتاب های عمومی
ادبیات انرژی اتمی یا کلک
عربی فوت و فن یا همگامان
دینی کتاب سبز یا انرژی اتمی یا خاکستری گاج
زبان کتاب سبز یا آبی کانون
کتاب های عمومی
ادبیات انرژی اتمی یا کلک
عربی فوت و فن یا همگامان
دینی کتاب سبز یا انرژی اتمی یا خاکستری گاج
زبان کتاب سبز یا آبی کانون
کتابای درس و کلاس رمزینه برا آموزش ریاضی عالیه
سلام.
خوب دوستان خیلی راهنمایی ها مفیدی کردن و من دیگه زیاد حرف مفت نمیزنم!
فقط چندتا نکته میگم حواست باشه:
1. اول یه کتاب رو بخر تموم کن، بعد یه کتاب دیگه بخر. مطمئن باش (100%) که وقت نمیکنی این همه کتاب رو بخونی.
2. نمیدونم چرا گاج مشکی رو از قلم انداختی؟ من حسابانش رو واسه امتحان نهاییم خوندم شدم بیست. تازه امتحان نهایی ما هم که حتما شنیدی چقدر سخت بوده! تازه وقت نکردم همشو بخونم. چون خیلی خیلی تعداد مسئله هاش زیاد بود و مسئله های سخت هم زیاد داشت. خلاصه خیلی عالی بود و خوراک خودت بود. هندسه 2 و جبر و احتمالش هم همینطور. فیزیکش رو هم فقط یادمه یه نگاه انداختم اونم خیلی خوب بود.
3. روی این حرفم خوب فکر کن.
من دقیقا یادمه زمان تو، همچین دقدقه هایی داشتم و از اون موقع به فکر کنکور و امتحان نهایی بودم. شرایط من هم تقریبا مثل تو بود. همین وقتا بود که رفتم همه ی کتاب های گلواژه رو خریدم و خیلی برنامه های بزرگ داشتم. ولی توی مهر نظرم عوض شد. با خودم گفتم: من اگه الان هدفم رو بزارم واسه کنکور، و تست زدن و خلاصه نویسی و ... رو شروع کنم، هم کنکورم خوب میشه هم امتحان نهاییم. چون نهایی سطحش یه پله پایینتر از کنکوره. (البته بگم که خلاصه نویسی هام، هیچ بدردم نخورد. اگه خواستی بیشتر توضیح میدم) .خلاصه برنامم این شد که با یه تیر دو نشون بزنم و از مهر تا اواسط اسفند، کاملا واسه ی کنکور بخونم (دروس دوم و سوم) و از عید به بعد، دیگه تمرکزم رو بزارم روی امتحان نهایی. همین کار رو هم کردم. البته سختی هم کم نکشیدم. نمونش این که بالاخره مدرسه میرفتیم و معلما امتحان میگرفتن. شاید باورت نشه ولی یه بار معلم هندسمون گفت میخوام بعد عید یه امتحان بگیرم در حد نهایی و خلاصه خیلی خیلی روش تاکید میکرد و من هم انگار نه انگار! اون امتحان رو شدم 6.25 !!! (چون تو درس هندسه، سبک تستی خوندن با سبک نهایی زمین تا آسمون فرق داره و من هم فقط تستی خونده بودم.) خلاصه بعد عید هندسم رو با پشتکار فراوون کشیدم بالا تا این که توی امتحان نهایی شدم 19.5 .
خلاصه سرت رو درد نیارم این نقشم خیلی خوب گرفت. خیلی به نفعم شد. چون امتحانات اون سال یکم سختتر و مفهومی تر شده بود و من از این جهت هم خیلی به نفعم شد. چون کنکوری خونده بودم. معدل کتبی نهاییم دقیقا شد 19 . در ضمن سال پیش دانشگاهی، واقعا کارم در مقایسه با بقیه خیلی راحتتر بود.
در مورد سوال آخرت (مرور آخر) به نظرم تست های کنکور بهترین گزینست. اگه کاری که پیشنهاد کردم رو بخوای انجام بدی، این مشکلت خود به خود حل میشه.
ببخش بازم زیاد حرف زدم! اگه کاری داشتی من در خدمتم.
یا علی.![]()
Last edited by lohrasbi; 26-07-2011 at 20:37.
سلام..
من امروز رفتم پیش مشاور واسه قرابت معنایی گفت انرژی اتمی بخون! من گفتم چرا هامون سبطی نه!؟ گفت انرژی اتمی بهتره...حالا کدومشو بخونم؟! من کلا با هامون حال میکنم!
واسه شیمی 3 هم گفت مبتکران...ولی از اونجایی که هنوز زیر چاپه و معلوم نیست کی بیاد (احتمالا آخر هفته!) گفت نوبل بگیر!
کدوم بهتره؟صبر کنم یا نوبل بگیرم؟!
من این کتاب عربی به زبان ساده ایاد فیلی را دارم ولی احساس می کنم که تست هایش کافی نیستش و بیشتر برای آموزش خوب هستش.
میشه لطف کنید که یک کتاب خوب «تست عربی» معرفی کنید که در عملکردی شبیه تست های زبان دکتر شهاب اناری درس به درس کاملا تمام کتاب را شخم زده باشد.
یک چیزی شبیه کتاب عربی 3 اندیشه سازان (پیمان بوذری)
بعضی از دوستان کتاب تست عربی گاج و تست عربی نشر الگو را معرفی کردند حال میخوام بدونم آیا هریک از این دو کتاب سبک چیدمان و طراحی تست هایش چگونه هستش. درس به درس هستش یا اینکه فقط به قواعد و ترجمه پرداختند و اگر درس به درس هستش آیا به نکات ریز متن درس هم توجه داشته اند یا نه !!!!
و اگر کتاب بهتری برای تست عربی می شناسید لطفا معرفی کنید.
این را هم بگم که این کتاب تست عربی نشر الگو را رفتم داخل سایتش و چند صفحه ی نمونه ای که ازش گذاشته بود را گرفتم و دیدم. یک سوتی توش بود که زیاد خوشم نیومد. در فایل فهرست عنوان کتاب را به عنوان کتاب هندسه تحلیلی و جبر خطی معرفی کرده است. حال میشه دوستانی که این کتاب را دارند کمی در مورد کیفیت تست ها و پاسخ هایش بگویند.
Last edited by esilovexp; 27-07-2011 at 00:09.
به نظرم خیلی زیادی داری تشریحی کار میکنی . من گلواژه ها رو اردیبهشت خریدم . نهایی هم فقط یه درس زیر 19 داشتم .
اگه میخوای برای کنکور بخونی باید توازن رو برقرار کنی ! یعنی نه فقط در سطح کتاب
حسابان : کتاب کار کتاب سبز رو حتما بگیر . مشکیه (با کتاب محسن عسلی اشتباه نشه)
فیزیک 3 : بهترین آموزش چه برای تستی و چه تشریحی رمزینه + کتاب درسی بود .
شیمی 3 : همونا خوبه + کتاب درسی !
جبر و احتمال : به جای پرسمان خوشخوان رو بگیر . هم تست داره هم بسی نمونه سوال نهایی . از سوالای ساده تا سوالای المپیاد توش هست .
دین و زندگی : به نظرم فقط کتاب درسی و آیات و نکات کافیه اما اگه میخوای کتاب دیگه بگیری همگامان خیلی بهتره
انگلیسی : کتاب درسیو من خوندم فقط
زبان فارسی : یه دو جلدی داره هامون سبطی (نترس قطور نیست) واقعا عالیه اگه بخونیش خیالت از زبان فارسی برای همه جور آزمون راحت میشه . من برای نهایی اونو خوندم (یه مقداریشو)
ادبیات : گلواژه ادبیاتش خیلی مزخرفه . توصیه میکنم گاج سبز رو بگیری
عربی : عربی گلواژه هم مزخرفه . گاج سبز بازم
هندسه 2 : کتاب درسی ! شدیدا کتاب درسیو بخون . به کتاب دیگه برای نهایی نیاز نداری
تاریخ : تاریخ که نه نهاییه نه ارزشی داره . ما با بچه ها آتیشش زدیم بعد امتحانا
الان تو تابستون به نظر من حسابان رو کار کن چون تو طول سال معلمتون بعید میدونم برسه با کیفیت درس بده . از تابع شروع کن فصل اولشو نمیخواد بخونی
اگه وقت کردی عربی و هندسه رو هم کار کن خیلی بت بعدا کمک میکنه
به نظر من تو تابستون روزی 3-4 ساعت هم بخونی کافیه
قرابت معنایی هامون خوبه.. اتمی رو ندیدم...
واسه شیمی پیشنهاد می کنم خیلی سبز رو هم یه نگاهی بنداز...تنازه چاپ شده.. یکمشو خوندم.. کتاب خوبی بود...بهرحال خودت مقایسه کن... هرکدوم بهتره رو بردار...
قرابت من انرژی اتمی (الگو) رو دارم. این کتاب اومده دونه دونه ابیات و جملات مهم کتاب های درسی رو نوشته و زیر هر کدوم، 10 - 11 تا بیت و جمله نوشته که با اون اصلیه قرابت دارن. همین. ولی حجمش نصف هامونه. هامون خیلی زیاده. اگه زورت میرسه هامون رو بگیر.
کتاب درسی که عوض نشده. چرا چاپ قبلی رو نمیگیری؟ در صورتی مبتکران رو بگیر که مطمئنی تا آخرش میری. و در ضمن شیمی هم دوست داشته باشی.
منظورت کتاب جمع بندی عربی کنکوره؟
این کتاب درس به درس رفته جلو و همونطوریه که شما میخوای و حجمش هم کمه. و تست هاش بصورت آزمونه. (25 تست 20 دقیقه). البته من دلم نمیاد بگم که الان ازش استفاده کنی. چون بعد از اسفند خیلی خیلی کمک میکنه. (درصد عربی من رو از 25 اورد به 70 !!!) خلاصه فقط در صورتی این کتاب رو بگیر که عربیت خیلی خوب باشه.
این کتاب تازگیا چاپ شده. و الان باید چاپ سومش باشه. من که چاپ اولش رو گرفتم، توش چنتا غلط پیدا کردم. ولی جای نگرانی نیست. اگه یکم عربی پیش زمینه داشته باشی، خودت متوجه میشی.
بازهم ممنون از این توجه
ببین عزیز داخل سایت نشر الگو چهار کتاب زیر را برای عربی معرفی کرده است:
1) مرجع کامل عربی کنکور (آموزش)
2) مرجع کامل پرسش های چهار گزینه ای عربی کنکور
3) فن ترجمه عربی {ترجمه - تعریب - مفهوم}
4) جمع بندی عربی کنکور
حال فکر کنم حدس زدی که منظور من کتاب شماره 2 هستش:
2) مرجع کامل پرسش های چهار گزینه ای عربی کنکور
ببین دوست عزیز
من اساسا چه برای درسنامه و چه برای تست بیشتر سراغ کتاب های مفهومی و دقیق میرم و زیاد به این کتاب های جمع بندی و فشرده چه در شرایط حاضر و چه نزدیکای کنکور علاقه ای ندارم
حال منظور اصلی من در مورد «تست عربی» این هست که آیا این کتاب توانسته است با طرح تست های دقیق و مفهومی و پاسخ تشریحی «محتوای درس به درس تمام کتاب درسی» را لایه لایه کرده و شخم زده باشد, یعنی کاری شبیه کتاب های زبان دکتر شهاب اناری را انجام داده باشد.
من چون خودم تسلط چندانی بر روی عربی ندارم متوجه این نکته نمیشم برای همین از شما و دوستان برای این منظور کمک خواستم.
بزار یک مثال ساده بزنم: در عنوان تمرین کتاب های زبان ممکن است که با عبارت زیر رو به رو شوید
Look at the pictures and answer the questions
حال چون این فقط در دستور کار حل تمرین کتاب می باشد به احتمال زیاد کمتر خواننده ای به آن توجه می کند به خصوص اینکه معنای روشن و مشخصی هم دارد. حال طرف به عنوان واژگان جدید مطابق با لیست آخر کتاب درسی و آنچه که معلمش گفته یاد میگیرد که look در معنا نگاه کردن می باشد و مترادف see و watch هستش. ولی این دکتر شهاب اناری هستش که یک تستی را از همین مطرح می کند به این صورت که کدام گزینه در معنای «نگاه کردن» می باشد: look یا look for یا look at یا look after
حال همین تست ساده را تعدادی ممکن است پیدا شوند که سریع look را انتخاب نمایند در صورتی که این اشتباه هستش و در واقع look at درست می باشد چرا که در واقع look در معنای «به نظر رسیدن» می باشد و زمانی که با حرف اضافه at همراه می شود در معنای «نگاه کردن» می باشد که مترادف see و watch می شود.
حال برای تست عربی هم همچین کتابی را میخوام که به ریز ریز جزئیات توجه کرده باشد و به شکل طرح تست یا در پاسخ تشریحی به آن اشاره کرده باشد.
و این را گفته باشم که من این کتاب را هم میخواهم بعد از تسلط بر کتاب عربی ایاد فیلی مطالعه نمایم و فکر کنم که بهتر متوجه شده باشی که چه نوع کتاب تستی را من نیاز دارم. (یعنی زیاد دنبال تست های قواعد و ترجمه نیستم چرا که میدانم که با مطالعه همین کتاب ایاد فیلی و حل تست هایش می توانم به تمامی ریزه کاری های قواعد و ترجمه تسلط خوبی پیدا نمایم. مساله اصلی من هم دقیقا بر روی ریزه کاری های محتوای کتاب درسی هستش که به احتمال زیاد در این کتاب ایاد فیلی به آن ها اشاره نشده است)
Last edited by esilovexp; 27-07-2011 at 03:21.
ســـــــلام دوستان عزیز ، حالتون خوبه ؟
از همتون بابت پست های قشنگ و فوق العاده ای که زدین تشکر میکنم ، من تمام کتابهایی که معرفی کردید رو جمع بندی کردم ، مثلا توی حسابان 7-8 کتاب معرفی شده بود اما خب به هر حال 3 کتاب رو انتخاب کردم ( بنا به نیاز هام ) ، امروز اومدم لیست نهایی رو به شما نشون بدم که ببینم نظرتون چیه ،
همین کتابهارو بخرم کافیه ؟ ( مثلا برای بعضی از درس ها که ضعیفم 3 تا کتاب نوشتم اما بقیه 2 تا بیشتر نیس )
حسابان : گلواژه - گاج مشکی ( پرسمان ) - گاج سفید
فیزیک 3 : گلواژه - رمزینه - گاج مشکی ( پرسمان )
شیمی 3 : گلواژه - مبتکران
جبر و احتمال : گلواژه - گاج مشکی ( پرسمان )
دین و زندگی 3 : گلواژه - آیات و نکات گاج
زبان فارسی 3 : گلواژه - رمزینه - هامون سبطی ( 2 جلد )
ادبیات فارسی 3 : گلواژه - گاج سبز
عربی 3 : گلواژه - گاج سبز - ایاد فیلی ( اینو میخوام واسه اطلاعات بیشتر بگیرم ! )
هندسه 2 : گلواژه - رمزینه
یک سوال که از نظر خودم خیلی مهمه :
چرا هیچکدوم از شما کتابهای خیلی سبز رو به من معرفی نکردید ؟!! چرا اکثرا گاج مشکی رو معرفی کردید ؟
پ ن : البته سوء تعبیر نشه ، من آدم جوگیری نیستم که بخوام برای هر درس چند تا کتاب بخرم ! متاسفانه توی مدرسه ای که درس میخونم معلم ها اکثرا ( بجز یکی 2 تا ) تعطیل هستن ! برای همین مجبورم برای درس خوندن از کتابهای کمکی و جزوه های معلم های دیگه استفاده کنم ... )
مرسی ...
Last edited by Gam3r; 27-07-2011 at 12:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)