کسی اینجا پژوهش عملیاتی 1 ( تحقیق در عملیات ) داره یا پاس کرده ؟![]()
کسی اینجا پژوهش عملیاتی 1 ( تحقیق در عملیات ) داره یا پاس کرده ؟![]()
سلام دوستان ... یک سوال از کسانی که مدار منطقی رو پاس کردن ... بیشتر سوال ها و تشریحی ها از فصل های 6 به بعد میاد به نظرم ... و سخت ترین فصل ها ( البته اگر نخونده باشیم سخت میشه دیگه) این فصل ها هستند ...
ما هم فقط فصل های 1 - 2 - 3 - 4 - 5 رو توی دانشگاه خوندیم و بقیه رو نرسیدیم ... یه چیزایی از این فصل ها یادم مونده و به نظر آسونه ...
حالا میخوام از فصل 6 استارت بزنم ... ممکنه یه چیزایی از 6 به بعد مربوط به فصل های قبل باشه که باید بلد باشیم ولی مثلا اگر ببینیم چه جوری مدارها رسم و مسائل حل میشه و یه الگو برداری کنیم از روش های کار ( و با توجه به اینکه در پیام نور عین سوال رو میدن ) فکر کنم در این زمان باقی مونده این کار عقلانی تر باشه ...
امروز صبح هم که پا شدم دیدم کامپیوتر خاموشه ... گفتم شاید برق رفته بوده دیشب ولی پاورم سوخته بود و یه 90 تومن پیاده شدیم و خیلی از وقتم رفت ... انشاءاله که برای شما مسائل این چنینی پیش نیاد
حالا دوستانی که این درس رو خوندن و داشتن نظرشون چیه ؟ درسته ؟ ... من به بقیه هم اگر نخوندن همین کار رو پیشنهاد میکنم![]()
دوستان برای کارشناسی ، پیام نور حداکثر چقدر به دانشجو فرصت میده تا درسا رو پاس کُنه ؟ ( فارغ التحصیل بشه ) آخه ترم های کارشناسی ، اونطور که تو چارت دیدم 9 ترمه هست استانداردش ! ( اگه اشتباه می کنم لطفا بگید ) خواستم بدونم از ترم 9 به بعد دو سال وقت میدن تا تموم کنیم ؟ چجوریه خلاصه ؟
مرسی
سلام .
دقیق اطلاعات ندارم . اما چیزی که تو ذهنمه رو بگم شاید به دردت بخوره ...
تا اونجایی که من خبر دارم تا 2سال بعد 9 ترم فرصت داری ادامه بدی .... این در صورتیه که سربازی رو نرفته باشی ... اگه معاف شدی یا کارت پایان خدمت داری بیشتر از 2سال میتونی بمونی و بخونی .
حالا اگه دوستان اطلاعات کامل تر و درست تری دارن میان میگن![]()
یه ضرب المثل چینی میگه : دقیقا همیشه از اون چند خطی که نخوندی سوال میاد ...!!!!![]()
البته یه متمم هم داره ! از اوناییم که خوندی سوال نمیاد
در کل فصل های اول بیشتر ازشون سوال میاد ولی اگه فکر میکنید آسونن و به خاطر دارید خب همین کارتون کاملا درستهحالا دوستانی که این درس رو خوندن و داشتن نظرشون چیه ؟ درسته ؟ ... من به بقیه هم اگر نخوندن همین کار رو پیشنهاد میکنم![]()
منطقی واقعا ساده است![]()
واقعیتش مسئول آموزش به ما گفت تا 10 سال اگه تو پیام نور باشید اجازه دارید یعنی اخراج نمیشید تا 10 سالدوستان برای کارشناسی ، پیام نور حداکثر چقدر به دانشجو فرصت میده تا درسا رو پاس کُنه ؟ ( فارغ التحصیل بشه ) آخه ترم های کارشناسی ، اونطور که تو چارت دیدم 9 ترمه هست استانداردش ! ( اگه اشتباه می کنم لطفا بگید ) خواستم بدونم از ترم 9 به بعد دو سال وقت میدن تا تموم کنیم ؟ چجوریه خلاصه ؟
اگه تا 10 سال تموم نکردید بهتون مدرک کاردانی میدیم همین
به ما که اینطوری گفتن![]()
شاید اخراج نکنن اما مسئله نظام وظیفه میمونه . نظام وظیفه اجازه نمیدم که مثلا شما عمدی یا سهوی درستون رو ادامه بدید و معافیت تحصیلی داشته باشید .... تا یه حدی میتونید نظام وظیفه رو بپیچونیدبه بعدش میان میبرنت به زور سربازی
![]()
کارشناسی پیوسته میتونه حداکثر تا 6 سال به صورت اشتغال به تحصیل تو دانشگاه بمونه اگه تا 6 سال تموم کرد که هیچ ! اگه نتونست همه واحدارو پاس کُنه ، اجازه ی ادامه تحصیل نداره و باید بره سربازی رو تموم کنه و بعد بیاد برای پاس کردن واحد های باقی مانده .
تا 10 سال می شه تو پیام نور موند !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)