تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 741 از 1178 اولاول ... 241641691731737738739740741742743744745751791841 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,401 به 7,410 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان محترم
    من دنبال لپ تاپ کم وزن و با ال سی دی زیر 14 بودم که تو اینترنت گشتم دیدم مدل های که کم وزن بود یا مثل asper one از نظر قدرتی ضعیف بود و اپتیکال درایو نداشت یا مثل وایو سونی گرون بود.به تازگی دیدم سه تا فروشگاه فروش ویژه زدن و HP2230s رو با
    CORE2DOU 2.26+3MBCACHE+FSB1066 hDD250با موس اورجینال 888 هزارتومن میفروشن آیا قیمتش از این پایین تر هست؟
    من خودم از این HP خوشم اومد.میخواستم نظر مشاور محترم رو بدونم
    می خواستم ببینم مدل دیگه ای با این مشخصات تا 900 هزار تومن هست؟ و آیا قیمت لپ تاپ تا تابستون پایین تر میاد؟(یعنی ارزش داره الان پول
    این سیستم رو با 18 ماه گارانتی ایران HP می تونید با 930000 تومان بخرید. البته این نوت بوک برای خود HP نیست و برندش Compaq هستش که کمپانیش توسط HP خریداری شده و در کل Compaq ها کیفیت های مناسبی ندارند. شما می تونی به گزینه زیر هم فکر کنی:

Dell XPS 1330
    CPU: Intel Core 2 Duo 2.0GHz 1 M Cache
    RAM: 2GB
    HDD: 250GB+
    LCD: 13.3 WXGA
    VGA: 224 Intel X3100
    Price: 880.000 Tomans

2. این کاربر از scorpion818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام به همه
    من تو کار برنامه نویسی هستم و خیلی با کامپیوتر کار کردم(یعنی مبتدی نیستم)من امسال میرم دانشگاه میخواستم بپرسم برای برنامه نویسی و دوران دانشجویی چه لپ تاپی بگیرم مناسبه ویه سوال دیگه من از لپ تاپهای سونی خیلی خوشم میاد سایتهای مختلفی رفتم مثلا سری اف دبلیو 7 8 تا مدل داره اما وقتی رفتم سایت سونی فقط سه تا نشون میده
    واینکه میری تو هرکدو توی سی پی یو و رم و ... میتونی ارتقا بدی و اینکه همه سرس اف دبلیو از نظر ظاهری عین هدیگه هستند حالا چرا نشه من برم بازار بگم سری اف دبلیو میخوام با این مشخصات
    سونی لپ تاپاش خوبه ولی به مارک های دیگه هم توجه کنید ببینید تو بودجه ی شما چه مدل هایی با چه امکاناتی هست. سونی یه خورده پول مارکه. گفتین رفتین دیدین سه تا مدل بیشتر نداره (خودم تو سایتش نرفتم) معمولا سایت برندهای لپ تاپ چند مدل از یه لپ تاپ با مشخصات و قیمت های مختلفو قرار میدن که میتونین یه کدومشونو انتخاب کنین و اگه نخواستین میتونین یکی یکی قطعاتشونو هر طور که خواستین انتخاب کنین که البته هرچقدر مشخصات بهتر شه قیمت هم میره روش. این که توی بازار فلان مشخصات هست یا نه بستگی به اون مدلی داره که وارد کردن. معمولا جنس هایی که تو بازار هست Customize شده نیستند. ولی ممکنه یه لپ تاپ رو با مشخصات مختلف پیدا کنین.

4. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این سیستم رو با 18 ماه گارانتی ایران HP می تونید با 930000 تومان بخرید. البته این نوت بوک برای خود HP نیست و برندش Compaq هستش که کمپانیش توسط HP خریداری شده و در کل Compaq ها کیفیت های مناسبی ندارند. شما می تونی به گزینه زیر هم فکر کنی:

Dell XPS 1330
    CPU: Intel Core 2 Duo 2.0GHz 1 M Cache
    RAM: 2GB
    HDD: 250GB+
    LCD: 13.3 WXGA
    VGA: 224 Intel X3100
    Price: 880.000 Tomans
    وزن و قیمت این مدل برای من خیلی مناسبه حالا سوالم اینه که
    من برای بازی نمیخوام به هیچ وجه!!!!!
    اگر این مورد رو در نظر نگیریم انتخاب دیگه ای هم هست ؟
    یه سوال خیلی مبتدی اینکه این روش vista هست (تو یکی از این سایت ایرانی ها دیدیم) یعنی نمیشه xp روش ریخت مشکل درایو اینها داره ؟ برای من xp هم بسه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

Scorpion88‏ ‏
    از چه لحاظ ‏compaqکیفت نداره?
    ظاهری که خیلی بیریخته؛فنی چه طور?
    یعنی کلا بیخیالش بشم?

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

می خواستم کامپیوتر رو بفروشم و جاش یه لپ تاپ توپ بگیرم
    حالا یه چیز خیلی خوب می خواستم ولی میخوام به نسبت کارایی هایی که داره پول بدم نه پول برند و این حرفا
    سی پی یو رم هارد بالا و گرافیک مناسب در حد معمول نه مخصوص کارای گرافیکی واسم مهمه
    حالا گزینه هایی گه واسه انتخاب دارم رو لطف کنید بگید همراه با قیمت و مشخصات اصلی
    با تشکر

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

حالا یه چیز خیلی خوب می خواستم ولی میخوام به نسبت کارایی هایی که داره پول بدم نه پول برند و این حرفا
    سی پی یو رم هارد بالا و گرافیک مناسب در حد معمول نه مخصوص کارای گرافیکی واسم مهمه
    حالا گزینه هایی گه واسه انتخاب دارم رو لطف کنید بگید همراه با قیمت و مشخصات اصلی
    با تشکر
    اگه لپ تاپ خیلی لازم ندارید کامپیوتر جمع کنین خیلی بهتر میشه ها...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام از دوستان می خوام اگه اطلاعاتی راجب Dell Studio XPS 1640 دارند بگن و قیمتش از نزدیک دیدمش دیزاینش حرف نداره مشخصاتش هم عالیه قیمتش با گارانتی و بدون گارانتی چند است؟؟
    قیمتش خارج از ایران چنده آیا اگه از اروپا مثلا آلمان بگیری ارزونتر در میاد و آیا اصلا این کا درسته؟؟؟
    ممنون میشم اگه پاسخ بدبن
    متشکرم

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

وزن و قیمت این مدل برای من خیلی مناسبه حالا سوالم اینه که
    من برای بازی نمیخوام به هیچ وجه!!!!!
    اگر این مورد رو در نظر نگیریم انتخاب دیگه ای هم هست ؟
    یه سوال خیلی مبتدی اینکه این روش vista هست (تو یکی از این سایت ایرانی ها دیدیم) یعنی نمیشه xp روش ریخت مشکل درایو اینها داره ؟ برای من xp هم بسه ؟
    مدلی که خودتون پسندید و مدلی که بهتون پیشنهاد دادم هیچ کدوم برای بازی مناسب نیستند و هر دو هم گزینه های خوبی هستند (البته من 1330 رو ترجیح می دم).
    در مورد نصب XP هم نباید مشکلی وجود داشته باشه فقط ممکنه یه کم تلاش بیشتر بخواد! اگر نه این طور نیست که اصلاً XP روشون نصب نشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

Scorpion88‏ ‏
    از چه لحاظ ‏compaqکیفت نداره?
    ظاهری که خیلی بیریخته؛فنی چه طور?
    یعنی کلا بیخیالش بشم?
    شخصاً تعریف هایی که از Comapq شنیدم خیلی خوب نبوده. اگه بتونید برید سراغ برند های دیگه بهتره.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

با تشکر
    لطفاً حداکثر بودجه تون رو مشخص کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •