تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 741 از 905 اولاول ... 241641691731737738739740741742743744745751791841 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,401 به 7,410 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض مشکل سوت کشیدن پراید هنگام دنده عقب

سلام خدمت دوستان فنی

ممنون از راهنمایی‌هاتون تو اینجا. به من که همیشه خیلی کمک کرده.

یه سؤال:
    وقتی با پراید، می‌خوام خیلی آروم دنده عقب برم، ماشین یه صدای سوتی ازش بلند می‌شه درست مثل وقت ترمز گرفتن که صدای سوت از بعضی لنت‌ها بلند می‌شه. دستی هم خوابیده است به طور کامل اما صدا می‌آد.
    به نظرتون مشکل از چی می‌تونه باشه؟

یه چیز دیگه. دیروز صبح رفتم باک بنزینش رو پر کردم و برگشتم. وقتی از ماشین پیاده شدم، یه بویی مثل بوی لنت یا صفحه کلاچ سوخته می‌اومد اطراف ماشین. با توجه به این که ترمزدستی خوابیده بود و مسیر هم کفی و بدون ترافیک هم رفتم و برگشتم، به نظرتون ممکنه از ماشین من بوده باشه یا بو قبلن تو فضا کوچه بوده از یه ماشین دیگه؟ ممکنه ربط به همین سوت کشیدنی داشته باشه که عرض کردم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض مشکل بالا و پایین شدن دور موتور L90 وقتی تازه روشن می‌شه

ببخشید.

یه سؤال دیگه.

ماشین L90 رو وقتی موتورش سرده، روشن که می‌کنم دور موتور یکی دو دقیقه هی می‌ره بالا تا نزدیک 2500 بعد می‌آد پایین زیر 1000 و نوسانی این کار ادامه پیدا می‌کنه تا یه کم موتور کار کنه و گرم بشه. با این وضعیت وقتی شروع به حرکت هم می‌کنم در حین حرکت موتور بیشتر گاز می‌خوره انگار.

اگه همون موقع که موتور رو روشن می‌کنم، یکی دو بار گاز بدم که دو موتور بره بالای 4500، این نوسان دور موتور قطع می‌شه و دور موتور اول چند ثانیه روی 1500 می‌مونه و بعدش می‌آد روی 700-800 که معمولیه دیگه.

به نظرتون مشکل از کجاست؟ سنسوری چیزی باید تمیز یا تعویض بشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    SRI

پيش فرض

سلام خدمت دوستان فنی

ممنون از راهنمایی‌هاتون تو اینجا. به من که همیشه خیلی کمک کرده.

یه سؤال:
    وقتی با پراید، می‌خوام خیلی آروم دنده عقب برم، ماشین یه صدای سوتی ازش بلند می‌شه درست مثل وقت ترمز گرفتن که صدای سوت از بعضی لنت‌ها بلند می‌شه. دستی هم خوابیده است به طور کامل اما صدا می‌آد.
    به نظرتون مشکل از چی می‌تونه باشه؟

یه چیز دیگه. دیروز صبح رفتم باک بنزینش رو پر کردم و برگشتم. وقتی از ماشین پیاده شدم، یه بویی مثل بوی لنت یا صفحه کلاچ سوخته می‌اومد اطراف ماشین. با توجه به این که ترمزدستی خوابیده بود و مسیر هم کفی و بدون ترافیک هم رفتم و برگشتم، به نظرتون ممکنه از ماشین من بوده باشه یا بو قبلن تو فضا کوچه بوده از یه ماشین دیگه؟ ممکنه ربط به همین سوت کشیدنی داشته باشه که عرض کردم؟
    پاسخ یک کم تجربه:
    لنت ترمز جلوی ماشین احیانا تموم نشده؟!
    در لنت ترمز جلو یک زایده فلزی وجود داره که وقتی لنت به انتها نیرسه به بدن برخورد کرده و یک صدای سوت ایجاد میکنه. بدین ترتیب راننده متوجه به اتمام رسیدن لنت میشه
    این صدا در هنگام دنده عقب رفتن زیاد شنیده میشه.

ببخشید.

یه سؤال دیگه.

ماشین L90 رو وقتی موتورش سرده، روشن که می‌کنم دور موتور یکی دو دقیقه هی می‌ره بالا تا نزدیک 2500 بعد می‌آد پایین زیر 1000 و نوسانی این کار ادامه پیدا می‌کنه تا یه کم موتور کار کنه و گرم بشه. با این وضعیت وقتی شروع به حرکت هم می‌کنم در حین حرکت موتور بیشتر گاز می‌خوره انگار.

اگه همون موقع که موتور رو روشن می‌کنم، یکی دو بار گاز بدم که دو موتور بره بالای 4500، این نوسان دور موتور قطع می‌شه و دور موتور اول چند ثانیه روی 1500 می‌مونه و بعدش می‌آد روی 700-800 که معمولیه دیگه.

به نظرتون مشکل از کجاست؟ سنسوری چیزی باید تمیز یا تعویض بشه؟
    پاسخ یک کم تجربه:
    من نظرم استپر ماشینتونه. و فکر میکنم به خاطر کثیفی باشه

4. این کاربر از sia1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پاسخ یک کم تجربه:
    لنت ترمز جلوی ماشین احیانا تموم نشده؟!
    در لنت ترمز جلو یک زایده فلزی وجود داره که وقتی لنت به انتها نیرسه به بدن برخورد کرده و یک صدای سوت ایجاد میکنه. بدین ترتیب راننده متوجه به اتمام رسیدن لنت میشه
    این صدا در هنگام دنده عقب رفتن زیاد شنیده میشه.
    ممنون از پاسختون. ممکنه. البته لنت رو پارسال تابستون عوض کردم. اما ممکنه همین باشه. تازگیا کنترلش نکردم. نظری درباره اون بویی که عرض کردم ندارین شما؟

پاسخ یک کم تجربه:
    من نظرم استپر ماشینتونه. و فکر میکنم به خاطر کثیفی باشه
    بازم ممنون. کثیفی استپر اگه باشه، در حین حرکت مشکلی ایجاد نمی‌کنه؟ مثل ریپ زدن؟ یا کم آوردن تو سربالایی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    SRI

پيش فرض

ممنون از پاسختون. ممکنه. البته لنت رو پارسال تابستون عوض کردم. اما ممکنه همین باشه. تازگیا کنترلش نکردم. نظری درباره اون بویی که عرض کردم ندارین شما؟

بازم ممنون. کثیفی استپر اگه باشه، در حین حرکت مشکلی ایجاد نمی‌کنه؟ مثل ریپ زدن؟ یا کم آوردن تو سربالایی؟

نظری در مورد بوی لنت ندارم. چون تا بحال همچین موردی ندیدم.

استپر اغلب وقتی خراب میشه یا مشکل دار میشه، وقتی که پدال گاز رو ناگهانی ول کنی باعث خاموش شدن موتور میشه. یا اینکه در حالت دور آرام کولر رو بزنی موتور خاموش میکنه. در این حالت استپر از کار افتاده و با تمیز کردن هم درست نمیشه. درواقع استپر کارش ثابت نگه داشتن دور موتور در حالت دور آرامه. حتی اگر بار بر روی موتور باشه... اونقدر سوخت به موتور میفرسته تا دور موتور روی حالت کم دور باقی بمونه.
    از دیگر مشکلات استپر نوسان کردن دور موتور هستش. به اینخاطره که استپر در یک نقطه گیر میکنه و حرکت ناگهانی میکنه و مدام مجبوره میزان سوخت رو تغییر بده.
    این موارد مختص به شرایط سرد نیست و در حالت گرم هم این اتفاق میافته.
    در مورد مشکل شما شاید این مسئله دخالت داشته باشه

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

ببخشید.یه سؤال دیگه.ماشین L90 رو وقتی موتورش سرده، روشن که می‌کنم دور موتور یکی دو دقیقه هی می‌ره بالا تا نزدیک 2500 بعد می‌آد پایین زیر 1000 و نوسانی این کار ادامه پیدا می‌کنه تا یه کم موتور کار کنه و گرم بشه. با این وضعیت وقتی شروع به حرکت هم می‌کنم در حین حرکت موتور بیشتر گاز می‌خوره انگار.اگه همون موقع که موتور رو روشن می‌کنم، یکی دو بار گاز بدم که دو موتور بره بالای 4500، این نوسان دور موتور قطع می‌شه و دور موتور اول چند ثانیه روی 1500 می‌مونه و بعدش می‌آد روی 700-800 که معمولیه دیگه.به نظرتون مشکل از کجاست؟ سنسوری چیزی باید تمیز یا تعویض بشه؟
    سلام
    بالا پائین شدن دور موتور با سیکلِ ثابت و منظم یعنی"هوای بیش از حد داره وارد سیلندرها میشه و چون پاشش سوخت از انژکتورها کم هست درنتیجه دور موتور میره بالا و سپس سوخت کم میاره میاد پائین بعد دوباره میره بالا
    اگر همیشه انجوریه , چه با موتور سرد چه نیم گرم و چه گرم پس احنمالا منیفولد ترک خورده یا شکسته یا سوراخ شده و هوا میکشه
    برای تستش کافیه با چیزی ورودی هوا به منیفولد رو کامل ببندین
    اگر موتور خاموش نشد پس منیفولد داره قاچاقی نفس میکشه از جائی
    ==============
    اگر فقط مدتی اینجوری هست و بعدش درست میشه احتمال گیر داشتن یا معیوب بودن استپر هست
    وقتی دور موتور ثابت و درست شد فیش استپر رو بکشین بعدش خاموش کنین و مدتی صبر کنین و تست کنین . اگر دیده بالا پائین نشد پس استپر مشکل داره . مبادا تعویضش کنین . اول تمیرش کنین و ریستش کنین یعنی فیوز کامپیوتر رو 5 دقیقه بردارین بعدش ریستش کنین .
    سوئیچ 5 ثانیه باز
    س 5 ث بسته
    س 5 ث باز سپس استارت بدون گاز دادن
    صبر کنین تا موتور کاملاً گرم بشه
    موتور خاموشبرای ماشین کولر دار , باید بعد از گرم شدن موتورو روشن شدن فن , کولر 10 ثانیه روشن, کولر 10 ث خ
    موتور خاموش

تمیز کردنش با کمی بنزین راحت ترین راهه که در صفحات آخر این تاپیک روشش رو نوشتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

استپر کارش فقط و فقط تنظیم هوای موتور در دور آرام هست و در حرکت هیییچ نقشی نداره
    میشه فیشش رو مشید و رانندگی کرد بدون هیچ مشکلی به شرط روشن نکردن کولر

8. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    این مورد اکثرا به خاطر ضعف اتصال بدنه هستش. بهتره با یه سیم ضخیم (سیم دستگاه جوش مناسبه) از قطب منفی به موتور و همچنین بدنه اتصال ایجاد کنی. در مورد دینام هم تستش کاری نداره. شما ماشین رو روشن کن و ولت متر رو به دو سر باتری بزن. باید حدودا 14 ولت باشه (بهترین حالت 14.2-14.3 هستش) بعدش چراغ ها رو بخاری و چند تا چیز روشن کن و دوباره تست کن. توی این حالت نباید به زیر حدودا 13 برسه
    دوستان عزیز سلام ، مشکلم توضیح دادم برای رفتن امپر روی پنج در شب
    فک کنم دینام سالم باشه چون صبح ولت متر زدم ، به باطری و مصرف کننده اضافه شد . مثل نور و بخاری
    سر باطری افت ولتاژ نداشتیم و در حد 14 ولت بود .
    حالا سوال اینجاست . اگر شب فقط سکن روشن باشه ، امپر تا پنج بالا نميره اما اگر چراغ ها روشن کنم (مرحله بعد سکن) ، دیگه میره پنج
    همان اتصال بدنه هست ?? چون تمیز کردن فایده نداشت و باید اضافه کنم

10. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان عزیز سلام ، مشکلم توضیح دادم برای رفتن امپر روی پنج در شب
    فک کنم دینام سالم باشه چون صبح ولت متر زدم ، به باطری و مصرف کننده اضافه شد . مثل نور و بخاری
    سر باطری افت ولتاژ نداشتیم و در حد 14 ولت بود .
    حالا سوال اینجاست . اگر شب فقط سکن روشن باشه ، امپر تا پنج بالا نميره اما اگر چراغ ها روشن کنم (مرحله بعد سکن) ، دیگه میره پنج
    همان اتصال بدنه هست ?? چون تمیز کردن فایده نداشت و باید اضافه کنم
    سلام
    پس مشکل دینام نداری
    این موردی که توضیح دادی بعید میدونم از چیزی به غیر از اتصال بدنه باشه. اتصال بدنه ها رو کامل تمیز کردی؟ چون تو همه ماشین ها 2 تا هستش و یکی به موتور یا گیربکس وصل میشه و یکی به بدنه. البته سرباتری رو هم فراموش نکن و هر دو رو کامل تمیز کن. اگه نشد برو سراغ تقویت اتصال

12. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    پس مشکل دینام نداری
    این موردی که توضیح دادی بعید میدونم از چیزی به غیر از اتصال بدنه باشه. اتصال بدنه ها رو کامل تمیز کردی؟ چون تو همه ماشین ها 2 تا هستش و یکی به موتور یا گیربکس وصل میشه و یکی به بدنه. البته سرباتری رو هم فراموش نکن و هر دو رو کامل تمیز کن. اگه نشد برو سراغ تقویت اتصال
    خه بحث اینجاست که چطور تا هفته پیش این اتصال ها کافی بوده و الان باید تقویت بشن؟
    من تمیز کردم و بازشون کردم اما افاقه نکرد.
    اگر فقط سکن در شب روشن باشه مشکل نداره. اگر مرحله دوم سکن(یعنی چراغ های جلو کامل ) روشن بشه . ان وقت امپر میره روی 5
    من میگم چراغ های جلو مشکل نداشته باشه؟ اتصالی چیزی؟
    و گرنه تقویت اتصال بدنه کاری نداره اما میخواهم مطمئن بشم و ریشه ای درست بشه

14. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خه بحث اینجاست که چطور تا هفته پیش این اتصال ها کافی بوده و الان باید تقویت بشن؟
    من تمیز کردم و بازشون کردم اما افاقه نکرد.
    اگر فقط سکن در شب روشن باشه مشکل نداره. اگر مرحله دوم سکن(یعنی چراغ های جلو کامل ) روشن بشه . ان وقت امپر میره روی 5
    من میگم چراغ های جلو مشکل نداشته باشه؟ اتصالی چیزی؟
    و گرنه تقویت اتصال بدنه کاری نداره اما میخواهم مطمئن بشم و ریشه ای درست بشه
    سیم ها به مروز مقاومتشون بالا میره و اتصال ضعیف میشه. در مورد اینکه بگیم 100 درصد از اتصال بدنه باشه اینطور نیست. حرف شما در مورد چراغ ها هم ممکنه ولی محتمل ترین و شایع ترین مورد اتصال بدنه هستش که تو محصولات ایرانی خیلی اتفاق میفته. اگه چراغ ها مشکل داشته باشن اصولا باید فیوز بسوزه و یا نور اونها تغییر داشته بباشه ولی بازم نمیشه گفت حتما بی مشکل هستن. ساده ترین راه تقویت بدنه هستش. اگه نشد بری سراغ بعدیا. کلا عیب یابی مشکلات برقی یه مقدار سخته و باید همه چیز رو مطمئن بشی و به ترتیب بری جلو تا بلخره حل بشه

16. 2 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •