خوب ممنون از راهنمایی شما بی زحمت یه هدیونیت خوب که در حد همین باند باشه هم معرفی کنید
خوب ممنون از راهنمایی شما بی زحمت یه هدیونیت خوب که در حد همین باند باشه هم معرفی کنید
سلام دوست عزیز من دیشب گرفتم 7250 را 290 تومان
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
سلام آقا حمید ضبط 7250 بلوتوث هم داره
اگه داره باید داخل کدوم قسمت هست..
من CO 609 PLUSآدیو سیستم سری CO-Line رو پیشنهاد میکنم.یکی از دوستان یدونه از نمونه هارو 206 بسته واقعا فوق العاده بود. BASS ش به 1073 نمیرسه ولی در حد خودش عالیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سابت حیف بودها؟
سلام
خیر SD داره.
برای اینکه متوجه بشید کدوم مدلهای پایونیر بلوتوث رو ثاپورت میکنن به آخر سریالشون توجه کنید. اونهائی که
آخرش کلمه BT داره معرف Bluetooth
مثل 6450 و 8450BT
سلام
اره سابم حیف بود ولی فروختم
میخام کنوود بگیرم 1300d میدونی کدوم حمید مگه نه الان دیگه حیف نیست
الان فقط امپ 4 کانال و مونوم مونده با هدیونیتم
کامپانت ساند استریم و خازن و سابم و فروختم
فردا دارم کواکسیال پاور راکفورد و میخرم با خازن و ساب 1300 کنوود کسی پیشنهادی چیزی نداره
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
هدیونیت:117e الپاین
کامپانت: jl audio xr-650csi
امپ:c4b دیجیتال دیزاین
امپ:pcx2000D ساند استریم
اینا مونده که بفروشم
چی تو سیستم قبلیت کم داشتی که زدی تو تغییر؟ الن هدفت SQ هست یا SPL؟
برای خرید هم اصلا عجله نکن که پشیمون میشی چون قیمتها از این بالاتر نمیره!![]()
سلام
محمد چیه سیتمت کم بود! هزینه ی کمی هم براش نکرده بودی! اکثر یا بهتر بگم تک تک اجناسو هم آک خریدی واقعا به این همه ضرر ارزش داره ؟
نمیدونم چی تو فکرت هست اما مطمعنا جایی نمیخوابی که آب زیرت بره
اگه قیمتا رو بم داده بودی الان به احتمال زیاد کامپ و سابی که فروختی بر میداشتم اما دیگه رفته که رفته
مشتاق این هستم بدونم چقدر این بار بودجه میخوای بذاری برای سیستم و هدف اصلیت ازش چیه؟ !!
سلام
واقعیت زیاد از سیستم صوتی ماشین سر در نمیارم هدیونیت 9350 پایونیر امپ 5203 کنوود و باند 718 کنوود هست واقعیت کلا با صدای خروجی این سیستم حال نمیکنم تفکیک صدا خوب نیست باس زیاد برام مهم نیست یه صدای بیس معمولی و خوب میخوام بیشتر وضوح صدا و دلنشین بودن خروجی برام مهمه ممنون میشم راهنمایی کنید چه سیستمی پیشنهاد میکنید تا جواب بگیرم
سلام دوستان.کسی قیمت روز هدیونت 7016 کنوود رو نداره؟
لبته اگه فروشگاه یا شخصی مطمین رو سراق دارین معرفی کنید تا بشه ازش خرید کرد.
من شهرستانم میخوام سفارش بدم چند قلم رو.
لطفا کمکم کنید
---------- Post added at 09:57 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------
قیمت باند DLS 1073 رو هم میخوام.لطفا کمک کنید.
دوستان کسی نبود بنده حقیر رو راهنمایی کنه؟
در حال حاضر نماینگی کنوود این پخش رو به قیمت 280 تومن میده
قیمت 1073 هم 230 تومن با گارانتی هستش.
فکر کنم سایز باندهای فابریکتون 13 سانتی باشه که در این صورت من مدل های mtx رو به شما پیشنهاد میدم.
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
اول باید بودجتونو مشخص کنین.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)