هاشم بيگ زاده در گفت و گو با پانا:
در گوشم پنبه مي گذارم تا توهين ها را نشنوم
براي پرسپوليس يک گل کنار گذاشته ام
هافبک تيم فوتبال استقلال تهران گفت: يک گل براي پرسپوليس در دربي جمعه کنار گذاشته ام.
هاشم بيگ زاده در مصاحبه با خبرنگار ورزشي خبرگزاري پانا، گفت: مقابل راه آهن سخت ترين و بهترين بازي استقلال را به نمايش گذاشتيم و توانستيم با استفاده از موقعيت هاي خود به برتري برسيم.
وي افزود: پيروزي خوبي مقابل تيم سخت کوش، جوان و دونده راه آهن بود چرا که 3 امتياز قبل از دربي حياتي و روحيه بخش است و خوشبختانه با تلاش زياد به اين مهم رسيديم.
هافبک استقلال تصريح کرد: تنها تفاوت ما با راه آهن اين بود که بهتر از موقعيت ها استفاده کرديم وگرنه آنها مستحق باخت نبودند . من به کادر فني حريف به خاطر بستن و آماده کردن تيم قدرتمند تبريک مي گويم.
بيگ زاده عملکرد تيم استقلال را مثبت ارزيابي کرد و گفت: خوشبختانه ترکيب خوبي پيدا کرده ايم و کم کم هماهنگ تر از قبل و در دفاع تيم هم تمرکز لازم را داريم و اميدوارم با اين روند بتوانيم به قهرماني برسيم.
وي در خصوص دربي روز جمعه خاطرنشان کرد: به طور حتم تماشاگران حريف روي من حساسيت خاصي دارند ولي اميدوارم نسبت به من فحاشي نکنند . البته کاري به اين قضايا ندارم و هنگام بازي در گوشم پنبه مي گذارم تا فحاشي ها را نشنوم.

هافبک استقلال افزود: دو تيم مهره هاي خوب، باتجربه و تاثيرگذاري دارند. پيش بيني من اين است که بازي مساوي مي شود چرا که قدرت دو تيم برابر است ولي هر تيمي که از موقعيت هاي خود استفاده کند مي تواند پيروز بازي شود.
بيگ زاده از انگيزه بالاي خود مقابل پرسپوليس گفت: هميشه جلوي اين تيم خوب بازي کرده ام. اتفاقا گل خود را براي اين بازي کنار گذاشتم و سعي مي کنم به حريف گل بزنم.