تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 741 از 2376 اولاول ... 24164169173173773873974074174274374474575179184112411741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,401 به 7,410 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

قبل از او هواداران اعتراض کردند
    ناراحتي مجيدي از نيمکت نشيني

نيمکت نشيني فرهاد مجيدي در ديدار استقلال و راه آهن نه تنها اعتراض هواداران استقلال را به همراه داشت،بلکه خود او هم از اين اتفاق بسيار ناراحت بود.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" خبرنگاراني که در پايان ديدار استقلال و راه آهن مقابل درب رختکن آبي پوشان ايستاده بودند،هنگام خروج مجيدي از رختکن ديدند که وي حسابي ناراحت است و حتي حاضر به مصاحبه با هيچ خبرنگاري نشد.کاپيتان اول استقلال از نيمکت نشيني اش در ديدار مقابل راه آهن برافروخته به نظر مي رسيد.
    قبل از مجيدي هم هواداران استقلال روي سکو وقتي ديدند که در دقايق پاياني بازي قلعه نويي،عليزاده را به ميدان فرستاد،شروع به اعتراض کردند و بعد از چند لحظه به شدت مجيدي را تشويق نمودند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلالي ها از خودي ضربه خوردند
    خسرو حيدري در آستانه محروميت از حضور در دربي

با شکايت باشگاه پاس همدان،خسرو حيدري در آستانه محروميت از حضور در دربي پايتخت قرار دارد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" مسئولان پاس همدان روز گذشته شکايت خود را از خسرو حيدري تسليم کميته انضباطي کردند تا وي در آستانه محروميت از حضور در ديدارهاي استقلال قرار گيرد.
    پاسي ها اعتقاد دارند که حيدري 20 درصد پولي را که بابت انتقالش به استقلال بايد به باشگاه پرداخت مي کرد را نداده است. از سوي ديگر اين بازيکن بدون دريافت برگه تسويه حساب با استقلال قرارداد امضا کرده است.
    شکايت پاسي ها از حيدري در آستانه دربي در شرايطي است که اوليايي و پورحيدري که سابقه چند سال حضور در استقلال را دارند،از مديران بلند پايه اين باشگاه به حساب مي آيند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مديرعاملي هستم که به پرسپوليس نباختم
    اوليايي: ورمزيار و ابهران را من به بازداشتگاه فرستادم

دربي پايتخت نزديک است و شنيدن نظرات کاظم اوليايي شنيدني. مدير عامل اسبق استقلال که در تاريخ مديريت خود تا به حال باختي را برابر پرسپوليس متحمل نشده،در خصوص اين ديدار حرف هاي جالبي را به زبان آورد.
    * چند سال با استقلال مقابل پرسپوليس قرار گرفتيد؟
    - من شش سال با استقلال مقابل پرسپوليس به ميدان رفتم و يک رکورد جالب توجه نيز به جا گذاشتم.

* چه رکوردي؟
    - من مديرعاملي هستم که تا به حال به پرسپوليس نباخته ام.حتي رکورد ما آنقدر جالب توجه بود که هواداران در حمايت از بنده شعاري را در خصوص شکست ناپذيري استقلال ساخته بودند.

* اين بازي را چگونه ارزيابي مي کنيد؟
    - هر دو تيم شرايط خوبي دارند. کادر فني مجربي روي نيمکت استقلال و پرسپوليس نشسته و اميدوارم با اين شرايط فوتبال زيبايي را شاهد باشيم.

* کدام تيم مي تواند پيروز شود؟
    - معلوم نيست.هرکس که از نظر روحي و رواني آماده باشد،تيم پيروز ميدان است.

* قطعاً شما دوست داريد که استقلال پيروز شود؟
    - به هر حال خانواده ما پس از پاس طرفدار استقلال هستند و من هم به همين دليل دوست دارم استقلال پيروز شود تا شادي آنها را تماشا کنم.
    * خاطره اي هم از دربي هاي پايتخت داريد؟
    - در سال 73 و آن بازي معروف که با جنجال به پايان رسيد من روي نيمکت استقلال بودم، در پايان تعدادي از بازيکنان ما از جمله صادق ورمزيار را بازداشت کردند. از طرف ديگر از من خواسته شد که ابهران داور بازي را از ورزشگاه خارج کنم تا مبادا آسيبي به وي برسد.من وقتي ديدم شرايط اينگونه است،از صادق خواستم ابهران را به خارج از ورزشگاه ببرد و در غفلت ماموران نيروي انتظامي فرار کند. اما صادق آنقدر آماتور عمل کرد که هم او و هم ابهران را بازداشت کردند.ما هم آخر شب مجبور شديم براي آنها شام بخريم و به بازداشتگاه برويم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هاشم بيگ زاده در گفت و گو با پانا:
    در گوشم پنبه مي گذارم تا توهين ها را نشنوم
    براي پرسپوليس يک گل کنار گذاشته ام

هافبک تيم فوتبال استقلال تهران گفت: يک گل براي پرسپوليس در دربي جمعه کنار گذاشته ام.

هاشم بيگ زاده در مصاحبه با خبرنگار ورزشي خبرگزاري پانا، گفت: مقابل راه آهن سخت ترين و بهترين بازي استقلال را به نمايش گذاشتيم و توانستيم با استفاده از موقعيت هاي خود به برتري برسيم.

وي افزود: پيروزي خوبي مقابل تيم سخت کوش، جوان و دونده راه آهن بود چرا که 3 امتياز قبل از دربي حياتي و روحيه بخش است و خوشبختانه با تلاش زياد به اين مهم رسيديم.

هافبک استقلال تصريح کرد: تنها تفاوت ما با راه آهن اين بود که بهتر از موقعيت ها استفاده کرديم وگرنه آنها مستحق باخت نبودند . من به کادر فني حريف به خاطر بستن و آماده کردن تيم قدرتمند تبريک مي گويم.

بيگ زاده عملکرد تيم استقلال را مثبت ارزيابي کرد و گفت: خوشبختانه ترکيب خوبي پيدا کرده ايم و کم کم هماهنگ تر از قبل و در دفاع تيم هم تمرکز لازم را داريم و اميدوارم با اين روند بتوانيم به قهرماني برسيم.

وي در خصوص دربي روز جمعه خاطرنشان کرد: به طور حتم تماشاگران حريف روي من حساسيت خاصي دارند ولي اميدوارم نسبت به من فحاشي نکنند . البته کاري به اين قضايا ندارم و هنگام بازي در گوشم پنبه مي گذارم تا فحاشي ها را نشنوم.

هافبک استقلال افزود: دو تيم مهره هاي خوب، باتجربه و تاثيرگذاري دارند. پيش بيني من اين است که بازي مساوي مي شود چرا که قدرت دو تيم برابر است ولي هر تيمي که از موقعيت هاي خود استفاده کند مي تواند پيروز بازي شود.

بيگ زاده از انگيزه بالاي خود مقابل پرسپوليس گفت: هميشه جلوي اين تيم خوب بازي کرده ام. اتفاقا گل خود را براي اين بازي کنار گذاشتم و سعي مي کنم به حريف گل بزنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پس از پيروزي مقابل راه آهن

برهاني: استقلال بهترين هافبك‌هاي ايران را دارد

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: استقلال بهترين هافبك ها را دارد كه هر كدام ستاره هستند.

به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني بعد از بازي مقابل راه آهن در واكنش به اينكه پايش به گلزني باز شده است، اظهار داشت: هميشه وقتي براي استقلال گل مي زنم، اين سئوال را مي پرسند. سال گذشته هم بيشترين گل زده را براي اين تيم داشتم؛ اما باز اين را از من مي پرسيدند.
    وي ادامه داد: البته مي دانم توقعات از من بالا است. هميشه هم سعي كرده ام براي تيم خود اين وظيفه را انجام دهم. مقابل راه آهن هم اين كار را انجام دادم.
    اين مهاجم عنوان كرد: هدف من اين است كه تماشاگران را خوشحال كنم. خوشحالم كه قبل از بازي مقابل پرسپوليس توانستيم اين سه امتياز را بگيريم.
    برهاني درباره اينكه هافبك هاي استقلال به خوبي توانسته اند مهاجمان را تغذيه كنند، اظهار داشت: بهترين هافبك هاي ايران را داريم. هر كدام از آنها در هر تيمي بازي كنند، ستاره مي‌شوند. بازيكناني مثل پولادي و نوري هم كه كمتر فرصت بازي دارند، خوب هستند.
    اين بازيكن در پاسخ به اينكه به نظر مي رسد در دربي فيكس است، گفت: اين موضوع مشخص نيست. كسي در استقلال نمي تواند پيش بيني كند در تركيب اصلي قرار مي گيرد. كادر فني در اين باره تصميم گيري مي كند و تابع آنها هستم.
    برهاين درباره گلزني در دربي اظهار داشت: تمام تلاشم را مي كنم كه در اين بازي گل بزنم تا هواداران خوشحال شوند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پس از باخت مقابل استقلال

نور محمدي: جرات حرف زدن درباره داوري نداريم

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال راه آهن شهر ري گفت: جرات نداريم درباره نحوه قضاوت داوري حرفي بزنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، مجيد نورمحمدي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همه ديديد كه خوب بازي كرديم. فوتبال همين است. يك روز شانس پيروزي داري و يك روز هم مي بازي. در ديدارهاي خود مقابل سايپا و پيكان هم نبايد مي باختيم.
    وي افزود: توپ هايمان گل نمي شود. تيم بسيار خوبي داريم؛ اما استقلال مقابل اين همه تماشاگر طبيعي بود كه مسابقه را ببرد. سراسر ايران استقلال و پرسپوليس را مي‌شناسند. به همين دليل، هميشه نسبت به ساير تيم ها يك امتياز جلوتر هستند.
    نورمحمدي كه دو گل مردود را به ثمر رساند، گفت: اگر اين توپ براي استقلال پيش مي آمد، صد در صد داور گل را صحيح اعلام مي كرد. داور معتقد بود كه توپ به دستم خورده كه حتما اينطور بوده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پس از پيروزي مقابل راه آهن

طالب‌لو: استقلال هنوز به انسجام واقعي نرسيده است

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال گفت: از هواداران دو تيم استقلال و پرسپوليس مي‌خواهم فقط به حمايت تيم خود بپردازند.

به گزارش خبرگزاري فارس، وحيد طالب لو با خوشحالي از برد مقابل راه آهن اظهار داشت: بازي خوب و سختي بود. حريف حرف هاي زيادي براي گفتن داشت.
    وي افزود: تيم ما هم هنوز به انسجام واقعي خود نرسيده است. براي آمادگي كامل هنوز فرصت مي خواهيم.
    طالب لو ادامه داد: براي ما مهم اين بود كه پيش از دربي سه امتياز را كسب كنيم. حالا با اين پيروزي خود را براي رودررويي با پرسپوليس آماده مي كنيم.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

درخواست باشگاه استقلال؛
    بليت هاي دربي در روز مسابقه فروخته شود

خبرگزاري موج - گروه اقتصاد ورزش
    باشگاه استقلال از سازمان ليگ اين درخواست را دارد كه بليت بازي روز جمعه در ورزشگاه آزادي فروخته شود.

به گزارش خبرنگار موج، امروز جلسه هماهنگي نمايندگان دو باشگاه پرسپوليس و استقلال با شوراي تامين شهر تهران برگزار خواهد شد.
    باشگاه استقلال از برگزار كنندگان اين ديدار اين درخواست را دارد كه بليت هاي اين مسابقه برخلاف گذشته، در روز بازي به فروش برسد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهانی: با سال پیش فرق کرده ام
    در دربی شانس ما بیشتر است
    آرش برهانی، مهاجم استقلال اصلا قبول ندارد گلی که به راه آهن زد آفساید بوده. او با این گل هم روحیه گرفته و منتظر بازی با پرسپولیس است. مصاحبه او با «جهان ورزش» را می خوانید:

* بازی با راه آهن را خیلی بد شروع کردید...
    - در 20 دقیقه اول فکر می کردیم مانند بازی با استقلال اهواز 6 گل می زنیم. بعد از گلی که خوردیم به خود آمدیم و اعتماد بنفس پیدا کردیم. با تغییر نتیجه کاری کردیم تنها چند دقیقه از حریف عقب باشیم.

* گلی که زدی آفساید بود؟
    - اصلا. در آن صحنه من نیم متر از مدافعان حریف عقب بودم. آن گل را در موقعیتی سالم زدم.

* فکر می کنی در دربی فیکس باشی؟
    - به نشستن روی نیمکت فکر نمی کنم. تشنه بازی برابر پرسپولیس هستم و می خواهم بهترین بازی فصلم را جلوی این تیم انجام دهم.

* فصل پیش هم در بازی رفت و هم در بازی برگشت تک به تک ها را از دست دادی...
    - آرش برهانی امسال نسبت به فصل گذشته خیلی فرق کرده است. الآن تجربه زیادی به دست آورده ام و می دانم چگونه موقعیت هایم را از دست ندهم.

* نتیجه دربی؟
    - نتیجه را نمی شود پیش بینی کرد اما شانس ما بیشتر است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

درگیری من و قلعه نویی دروغ است
    اکبرپور: پرسپولیس قدرت بردن استقلال را ندارد
    حاشیه همواره دور و اطراف سیاوش اکبرپور جولان می دهد. ظاهرا چندین و چند برگه تعهد هم کفایت نمیکند بلکه حداقل برای یک هفته اخبار حاشیه ای از اکبرپور به گوش نرسد. جدیدترین ماجرا به درگیری لفظی قلعه نویی و اکبرپور برمی گردد که البته شماره 10 آن را تکذیب می کند.

* ظاهرا با امیر قلعه نویی در رختکن درگیری لفظی پیدا کردی. صحت دارد؟
    - نخیر دروغ است. در آستانه دیدار با پرسپولیس میخواهند من و استقلال را به حاشیه ببرند.

* پس ماجرا چه بوده؟
    - آقای قلعه نویی در رختکن به من گفت چرا توپ ها را گل نکردی ، من هم جواب تندی ندادم فقط گفتم تلاش کردم اما گل نشد. حالا آمده اند می گویند قلعه نویی به من گفته دربی را می روی روی سکو.

* مگر غیر از این است؟
    - اصلا آقای قلعه نویی به من چنین حرفی نزد. بعضی ها دارند این موضوع را بیش از حد بزرگ می کنند.

* چرا در بازی با راه اهن از ابتذا بازی نکردی؟
    - خب در بازی با استقلال اهواز غایب بودم واز شرایط مسابقه فاصله داشتم. تیم بدون من 6 گل زد پس طبیعی بود که فیکس بازی نکنم.

* بازی با پرسپولیس را چطور می بینی؟
    - پرسپولیس قدرت بردن استقلال را ندارد. ما اگر کمی باهوش باشیم برنده از زمین خارج می شویم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •