تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 741 از 2014 اولاول ... 24164169173173773873974074174274374474575179184112411741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,401 به 7,410 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مجتبی شریفی : هواداران استقلال و پرسپوليس مشتي و آقا هستند!
    اخبار داخلی باشگاه

کانون هواداران پرسپولیس : مجتبي شريفي در گفت و گویی اظهار داشت: درخصوص اتفاقات ورزشگاه آزادي و اينکه تعداد زيادي صندلي شکسته،امروز(شنبه) جلسه اي را با آقاي ساور معاونت فرهنگي سازمان تربيت بدني برگزار مي کنم و پس از آن هم با مديران عامل استقلال و پرسپوليس و همچنين مدير مجموعه ورزشي آزادي ديدار مي کنيم تا اين مشکلات ريشه يابي شود.
    شريفي ادامه داد: اين اتفاقات نشان داد که بايد هرچه سريعتر فروش اينترنتي بليت ها و شماره گذاري صندلي ها صورت گيرد تا اگر صندلي اي شکست،از طريق شماره صندلي با عاملان اين اتفاق برخورد شود.
    رئيس کميته انضباطي خاطر نشان کرد: قبل از بازي در ميان هواداران پرسپوليس و استقلال حاضر شدم و ديدم همه آنها آقا و مشتي هستند.باور کنيد بهترين هواداران را داريم،اما اگر قرار باشد بي انضباطي اي صورت گيرد ما ريشه آن را خواهيم زد.

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

pnnc: علي كريمي هواداران خشمگين پرسپوليس را شاد كرد
    علي كريمي در دربي 65 با به ثمر رساندن يك گل در دقايق پاياني، پرسپوليس را از شكست برابر استقلال نجات داد.
    به گزارش مرجع خبري و به نقل از سايت گل، استقلال در دقايق اول نيمه دوم از سوي آرش برهاني به گل رسيد و تا آخرين دقايق، برابر پرسپوليس پيروز بود. در حالي كه فقط 2 دقيقه به پايان مسابقه مانده بود، علي كريمي با يك ضربه سر دروازه حريف را گشود تا اين تيم تهراني از شكست رهايي يابد.
    هر دو تيم در اين مسابقه شانس هاي زيادي براي گلزني در اختيار داشتند و اين مسابقه مي توانست با گل هاي بيشتري به پايان برسد. كريمي در نيمه اول يك فرصت استثنايي را از دست داد و برهاني مي توانست بيش از يك گل به ثمر رساند؛ اما موقعيت ها به راحتي از دست رفتند.
    به هر حال، كريمي با گل دقايق پاياني خود هواداران خشمگين را شاد كرد تا از شكست برابر رقيب ديرينه خود نجات پيدا كنند.
    تا پايان هفته نهم پرسپوليس در رده چهارم و استقلال در رده هفتم قرار دارد. تيم هاي برق شيراز و ذوب آهن با 17 امتياز در رتبه هاي اول و دوم جدول ليگ برتر قرار دارند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

pnnc: فوتسال پرسپوليس تا سه سال آينده آسيايي مي شود
    مسئول كميته فوتسال پرسپوليس گفت: با برنامه‌ريزي دقيق، اميدوارم تا سه سال آينده آسيايي شويم.
    محمدنژاد فلاح اظهار داشت: از صميم قلب خوشحالم كه هيئت مديره به من اعتماد كرد و مي‌توانم در كميته فوتسال خدمت كنم.
    وي افزود: به دنبال نامدار‌ها نيستيم. سعي مي‌كنيم بهترين‌ها را انتخاب كنيم تا لباس قرمز و پرطرفدار پرسپوليس را بر تن كنند تا هرچه سريع‌تر به اهداف برسيم.
    نژاد فلاح عنوان كرد:‌ بازي‌هاي تيم فوتسال پرسپوليس در هشتگرد برگزار مي‌شود. اميدوارم بتوانيم جوانان هشتگردي را كه استعدادهاي خوبي دارند، جذب كنيم.
    مسئول تيم فوتسال پرسپوليس اظهار داشت: افراد سرشناسي مانند خبيري و سلطاني را در اختيار دارم. مطمئنم باتوجه به تاكيد هيئت مديره، تا سه سال آسيايي مي‌شويم و مثل حضور طرفداران در فوتبال، فوتسال نيز جايگاه خودش را به دست خواهد آورد

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بازيكنان پرسپوليس يك ميليون تومان پاداش مي‌گيرند
    بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس با قول داريوش مصطفوي يك ميليون تومان پاداش مي‌گيرند.
    با وجود اينكه مقرر نبود بازيكنان اين تيم در دربي 65 پاداشي دريافت كنند، پس از جلسه شب گذشته هيئت مديره با بازيكنان در هتل استقلال، با قول مديرعامل قرار شد به كليه بازيكنان به دليل درخشش در نيمه دوم، نفري يك ميليون توماني پاداش تعلق گيرد.
    اين پاداش در دو روز آينده به بازيكنان پرداخت خواهد شد.
    ديدار تيم‌هاي فوتبال استقلال و پرسپوليس با تساوي يك بر يك به پايان رسيد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

قطبي: مقابل دفاع 11 نفره استقلال چه مي‌كردم؟
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: وقتي 11 نفر مقابل دروازه خود مي‌ايستند، بايد چه كاري انجام دهم؟
    افشين قطبي اظهار داشت: هواداران دو تيم كاملا جوانمردانه بازي كردند. آنها بايد توهين به بازيكنان را فراموش كنند چون اين موارد در فوتبال بين‌المللي كاملا موردي است كه مورد تاييد هيچكس قرار نمي‌گيرد و شايد اسم فوتبال كشور را زير سوال ببرد.
    وي افزود: بازيكنان دو تيم از سرمايه‌هاي فوتبال ايران هستند. بايد با تشويق‌هاي درست، آنها را طوري را آماده كرد كه وقتي به ميدان مي روند، از تمام توان خود استفاده كنند؛ نه مثل بازيكن ما كه 90 دقيقه به او بي‌احترامي شد.
    قطبي عنوان كرد: به نظر قلعه‌نويي احترام مي‌گذارم؛ اما همانطور كه گفتم، وقتي 11 نفر در مقابل دروازه خود مي‌ايستند، من بايد چه كاري انجام دهم؟ چه تاكتيكي به درد موفقيت تيم مي‌خورد؟ بايد قبول كرد بازي مستقيم نيز جزيي از فوتبال است و براي رسيدن به گل پس از گل خوردن، تاكتيكي مناسب است.
    وي ادامه داد: هنوز به ببرها و شيرهاي خودم اطمينان كامل دارم و مطمئنم با توجه به اينكه قول قهرماني داده‌ام، از هيچ تلاشي دريغ نمي‌كنند. اميدوارم در آينده نزديك بتوانم قول قهرماني در آسيا بدهم و در اين راه، هواداران ما را ياري كنند.
    سرمربي پرسپوليس اظهار داشت: اگر لازم باشد، نيكبخت را به كميته انظباطي دعوت مي‌كنيم. در اين مورد نظري ندارم؛ اما مي‌دانم دوست نداشت بازنده باشد و اين تعصب برايم ارزش زيادي دارد.
    افشين قطبي خاطر نشان ساخت: مشكلات خط دفاعي و خونسردي زياد آتسو را مي‌دانم. با تدابيري كه در نظر گرفته‌ام، سعي مي‌كنم اين مشكل از بين برود. اميدوارم شيري هر چه سريع‌تر شرايط آرماني را به دست آورد چون مدافع بسيار خوب و تنومندي است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

پتروويچ: مي‌توانستيم استقلال را شكست تحقيرآميزي دهيم
    هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اگر كمي زودتر گل مي‌زديم، استقلال را با شكست تحقيرآميزي پشت سر مي‌گذاشتيم.
    ايوان پتروويچ اظهار داشت: بازي غير قابل تصوري بود. فكر كنم سطح اين دربي از آن چيزي كه در ذهن يا در تلويزيون در فصل قبل ديده بودم، بالاتر بود.
    وي ادامه داد: پرسپوليس نشان داد تيمي است كه دوست ندارد بازنده باشد. به همين دليل ديديد كه در نيمه دوم فقط چند توپ را در زمين خود ديديم و در ساير مواقع، در زمين حريف يا بر روي دروازه آنها بوديم.
    پتروويچ عنوان كرد: باتوجه به اينكه كمي آرايش تيمي خود را در ابتداي نيمه دوم از دست داديم، گل زود هنگامي خورديم؛ اما مطمئنم اگر كمي زودتر گل مي زديم، استقلال را با شكست تحقيرآميزي پشت سر مي‌گذاشتيم.
    هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران درباره شرايط خود گفت: سرماخوردگي برايم عذاب آور بود. فكر كنم يكي از بد شانس ترين بازيكنان بودم. تمرينات سنگيني را براي دربي انجام داده بودم؛ اما فقط 20 دقيقه به ميدان رفتم تا مزد زحماتم را نگيرم.
    وي افزود: قواي بدني من تحليل رفته بود؛ ولي چون تحمل سكوهاي پر از سكوت آزادي با پرچم هاي قرمز را نداشتم، وقتي به ميدان رفتم، همه چيز را فراموش كرده بودم و نمي‌دانستم كه مريض بودم

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سخن روز / بازنده های اخلاق.

کانون هواداران پرسپولیس : بازی استقلال و پرسپولیس تموم شد اما زمستون نیومده از همین الان سیاهی رو قیافه آبی ها موند.
    فحاشی آبی علیه نیکبخت که ظاهرا هنوز جدایی این ستاره از تیمشون باعث شده بود بعضی قسمتهای مهم بدنشون دچار سوختگی بشه، ظاهرا هنوز که هنوزه خوب نشده و البته این روند برای عابدزاده هم تکرار شد.
    ولی اون چیزی که باعث تاسفه و ما واقعا از شنیده این صحبت و برخورد ژنرال آبی ها(که البته سرجوخه هم نیست) بیشتر شوکه میشیم گفته قلعه نوعی در مورد قطبی بود. وقتی نظر قطبی رو در مورد بازی و استقلال میشنوه اعلام میکنه که قطبی کسی نیست که در مورد من اظهار نظر کند.

آقای قلعه نوعی عزیز! از شما بیش از این انتظاری نیست. این برخورد و رفتار نشان دهنده شخصیت درونی شماست که دوست دارید برنده باشید به هر قیمتی. ولی خواهشا هوادارنتان را خارج از چارچوب انسان ندانید. در طول بازی اعتراض به داوری دارید که بگوئید چه؟ داورمانع نتیجه نگرفتن تیم شما بوده یا دیرک دروازه و عدم اخراج دو بازیکن تان؟
    امروز پرسپولیسی ها افتخار میکنن که راه شاهین رو ادامه میدن و البته مربی ای دارن که شخصیتش یک دنیا براشون ارزش داره فارغ از تمام مسائل فنی.ارزش ایناست آقای قلعه نوعی نه او چیزی که شما به هر قیمتی به دنبالشید

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

AFC گزارش داد: علی کریمی پرسپولیس را نجات داد
    کریمی پس از 7 سال دوری از لیگ ایران، در دومین بازی‌ خود برای پرسپولیس، گل دیرهنگامی را به ثمر رساند تا برای چهارمین بار متوالی دربی تهران مساوی شود.
    پایگاه خبری فوتبال آسیا در گزارشی با این مقدمه به شصت و پنجمین تقابل تیم های استقلال و پرسپولیس اشاره کرده و آورده است: " در حالی که تیم قطبی در آستانه اولین باخت مقابل استقلال بود علی کریمی که بارها تماشاگران را با حرکات فردی‌اش به وجد آورده بود در دقیقه 87 بازی را به تساوی کشاند. پیش از این امیر قلعه‌نویی سرمست از برتری یک برصفر تیمش با تعویض‌‌هایی که انجام داد استقلا‌ل را به تیمی دفاعی تبدیل کرده بود. او کوشکی را به جای سیاوش اکبرپور به زمین آورده بود تا جلوی حملا‌ت حریف را بگیرد و البته مسئول مهار علی کریمی باشد".
    در ادامه این گزارش آمده است: "در مقابل، افشین قطبی مدافعان خودش را از زمین خارج می‌کرد تا از بازیکنان تهاجمی‌اش برای تغییر نتیجه استفاده کند. او پترویچ را به جای آتسو وارد زمین کرد تا با حضور این بازیکن، قدرت پرسپولیس برای زدن گل به حداکثر برسد".
    گزارش پایگاه خبری فوتبال آسیا همچنین به چگونگی به ثمر رسیدن گل های دو تیم استقلال و پرسپولیس نیز اشاره کرده و آورده است: " هنوز بازی در آغاز نیمه دوم شکل لازم را به خود نگرفته بود که استقلال به گل رسید. برهانی سرعتی در دقیقه 46 با فرار از شکاف خط دفاع حریف با پاس جباری روبه‌رو شد. واعظی از دروازه خارج شد و به سمت توپ شیرجه زد اما برهانی با ضربه‌ای قوسی توپ را گل کرد. بعد از این گل به خصوص از حدود دقیقه 60 فشار پرسپولیس بیشتر شد و نیکبخت برای بار دوم بعد از آنکه کریم باقری تیر دروازه طالب لو را لرزانده بود دوباره به دیرک زد. سرانجام این حملات وقتی نتیجه داد که کریمی با تجربه در دقیقه 87 با ضربه سر گل مساوی را زد".

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مديرعامل شركت اتوبوسراني:
    هيچ خسارتي در داربي 65 به اتوبوس‌هاي شركت واحد وارد نشد

مدير عامل شركت واحد اتوبوسراني تهران و حومه گفت: تماشاگران شصت و پنجمين داربي پايتخت، خسارتي به اتوبوس‌هاي اين شركت وارد نكرده‌اند.
    مهندس بيژني در گفت‌وگو با خبرنگارمرجع خبري ، ضمن تشكر از تماشاچيان تيم‌هاي استقلال و پيروزي، افزود: بررسي‌هاي انجام شده نشان مي‌دهد، اين مسابقه و تماشاچيان آن خسارتي به اتوبوس‌هاي اين شركت وارد نكرده‌اند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پیرواني: از نتيجه راضي نيستيم

مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: عادلانه اين بود كه ما بازي را دو بر يك مي‌برديم.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، افشين پيرواني در مورد بازي دربي اظهار داشت: هر دو تيم بازي خوبي را انجام دادند. اگر از موقعيت هاي خود استفاده مي‌كرديم، مي‌توانستيم اين ديدار را با پيروزي پشت سر بگذاريم.

وي افزود: از نتيجه راضي نيستيم. عادلانه اين بود كه 2 گل به استقلال مي‌زديم. اين مربي در پاسخ به اينكه داوري را چطور ديدند، گفت: در مورد داوري نظري ندارم. راضي هستيم چون اشتباهات براي دو طرف بود. اگر داور ايراني براي اين بازي بود، او را اذيت مي‌كردند.

پيرواني خاطر نشان كرد: زحمات زيادي براي اين مسابقه كشيده بوديم و حقمان برد بود. بايد بگويم كه يكي از دربي هاي قشنگ را ديدم.

|

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •