تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 740 از 1320 اولاول ... 2406406907307367377387397407417427437447507908401240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,391 به 7,400 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

با سیم کارت ایرانسل یا رایتل چطور ؟ به 4G وصل میشه ؟
    به صورت کلی گوشی شما باید باند 3 و باند 7 رو ساپورت کنه.
    با ايرانسل راحت وصل ميشه.
    مگه واسه همراه اولم بايد پروفايل نصب كرد؟چجوري؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

VoLTE
    از این پس مشترکین همراه اول می توانند مکالمه ای با بهترین کیفیت صدا (کیفیت HD) را تجربه نمایند. آخرین نسل شبکه تلفن همراه (LTE) همراه اول به امکان تماس صوتی مجهز شده است و به مشترکین این امکان را می دهد که بتوانند بر بستر آن شبکه مکالمه ای با آخرین استانداردهای جهانی داشته باشند.فناوری انتقال صدا بر بستر نسل چهارم تلفن همراه (Voice over LTE) یا همان (VoLTE) یک فناوری نوین است که برای پشتیبانی از مکالمه صوتی در شبکه ۴G یا LTE ضروری است و بدون استفاده از این فناوری نمی‌توان در شبکه‌ی نسل چهارم تماس برقرار کرد. به سبب آن که تماس VoLTE از بستر شبکه های ۲G و ۳G نمی گذرد، علاوه بر این که تجربه مکالمه صوتی با کیفیت بسیار بالاتری را برای مشترکین به ارمغان می‌آورد ، امکان استفاده همزمان از صوت و دیتا را نیز فراهم می‌کند. لذا مشترکین می توانند در حین مکالمه صوتی از اینترنت استفاده نمایند. برای مثال می توانند بر بستر اینترنت پیغام، عکس، ویدیو و محتوای دیگر دریافت و ارسال نمایند.فناوریVoLTE در زمره‌ی فناوری‌های جدید ارتباطات همراه است که برای اولین بار توسط همراه اول در کشور راه اندازی گردیده است.

مزایای VoLTE چیست؟

• امکان برقراری تماس در شبکه LTE فراهم می شود.
    • کیفیت صدا بر روی سرویس VoLTE بسیار بالا و با کیفیت HD است.
    • زمان برقراری تماس (Call Setup) بسیار پایین است.
    • امکان استفاده همزمان از مکالمه و دیتا مقدور می باشد.

چگونه از VoLTE استفاده کنیم؟

سرویس VoLTE نیازی به فعالسازی ندارد. تمام مشترکینی که دارای تلفن همراه با قابلیت VoLTE همراه اول باشند با قرارگرفتن در پوشش شبکه LTE و برقراری تماس به صورت معمول یک تماس با کیفیت VoLTE خواهند داشت.تلفن همراه P۹ Huawei اولین تلفن همراهی است که دارای قابلیت VoLTE همراه اول می باشد. تلفن های همراه دیگر با برند ها و مدل های مختلف پس از این به لیست تلفن های با قابلیت VoLTE اضافه خواهند شد.مشترکینی که دارای این تلفن های همراه هستند لازم است بروزرسانی های تلفن های همراه خود را که به صورت خودکار برای ایشان ارسال می گردد، نصب نمایند.
    Last edited by iDownload & iGame; 20-05-2017 at 11:59.

3. 3 کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

WiFi calling چیست؟
    WiFi Calling یک خدمت نوآورانه و بسیار جدید، نه تنها در کشور بلکه در کل صنعت مخابرات است. با استفاده از سرویس WiFi Calling مشترکان همراه اول دیگر نیازی به پوشش شبکه تلفن همراه برای برقراری تماس نخواهند داشت بلکه تنها با اتصال به شبکه اینترنت از طریق وای فای می توانند مکالمه کنند و برای این کار نیازی به استفاده از هیچ برنامه دیگری نخواهند داشت. با بهره گیری از سرویس WiFi Calling تماس بر روی وای فای و از طریق اینترنت انجام می شود به جای آنکه بر روی شبکه تلفن همراه صورت گیرد. اما این تماس از نظر چگونگی برقراری عیناً به مانند یک تماس عادی می باشد به این معنی که مشترکین به مانند قبل شماره گیری می نمایند و تماس را برقرار می کنند؛ این تماس در صورت برقرار بودن ارتباط وای فای از روی اینترنت برقرار خواهد شد و حتی می تواندکیفیت بسیار بالاتری داشته باشد.

مزایای WiFi Calling چیست؟
    • در نقاطی که پوشش شبکه تلفن همراه وجود ندارد مانند مکان های دورافتاده می توان تماس تلفنی عادی برقرار نمود.
    • مشکل عدم آنتن دهی داخلی شبکه تلفن همراه حل خواهد شد.
    • هزینه رومینگ خارجی بسیار کاهش پیدا خواهد کرد.
    • مسئله برقراری تماس در خارج از کشور حل خواهد شد.
    • تماس بدون هیچ اپلیکیشن واسطی انجام خواهد شد. به عبارت دیگر چگونگی برقراری تماس WiFi Calling با تماس عادی هیچ تفاوتی ندارد.

Wi Fi Calling همراه اول چه تفاوتی با خدمات مشابه دارد؟

• در حالی که راهکارهای دیگر تماس های اینترنتی نیاز به وارد شدن به یک نرم افزار (Application) خاص جهت برقراری یا دریافت تماس دارند ، با WiFi Calling همراه اول شماره گیر تلفن همراه شما قابلیت برقراری تماس اینترنتی پیدا خواهد کرد.
    • با این خدمت لازم به پرداخت های جداگانه نیست بلکه همراه اول این تماس را یک تماس عادی داخلی می داند.

چگونه می توان از WiFi Calling استفاده نمود؟

• هرجا که WiFi وجود دارد (فارغ از اینکه ارائه دهنده وای فای چه سازمانی است ) می توان از سرویس WiFi Calling استفاده نمود.
    • جهت برقراری WiFi Callingلازم است تلفن همراه از این سرویس پشتیبانی نماید.
    • تلفن همراه P۹ Huawei اولین تلفن همراهی است که دارای قابلیت WiFi Calling همراه اول می باشد. تلفن های همراه دیگر با برند ها و مدل های مختلف پس از این به لیست تلفن های با قابلیت WiFi Calling اضافه خواهند شد.
    • مشترکینی که دارای این تلفن های همراه هستند لازم است بروزرسانی های تلفن های همراه خود را که به صورت خودکار برای ایشان ارسال می گردد، نصب نمایند.

5. این کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

VoLTE
    از این پس مشترکین همراه اول می توانند مکالمه ای با بهترین کیفیت صدا (کیفیت HD) را تجربه نمایند. آخرین نسل شبکه تلفن همراه (LTE) همراه اول به امکان تماس صوتی مجهز شده است و به مشترکین این امکان را می دهد که بتوانند بر بستر آن شبکه مکالمه ای با آخرین استانداردهای جهانی داشته باشند.فناوری انتقال صدا بر بستر نسل چهارم تلفن همراه (Voice over LTE) یا همان (VoLTE) یک فناوری نوین است که برای پشتیبانی از مکالمه صوتی در شبکه ۴G یا LTE ضروری است و بدون استفاده از این فناوری نمی‌توان در شبکه‌ی نسل چهارم تماس برقرار کرد. به سبب آن که تماس VoLTE از بستر شبکه های ۲G و ۳G نمی گذرد، علاوه بر این که تجربه مکالمه صوتی با کیفیت بسیار بالاتری را برای مشترکین به ارمغان می‌آورد ، امکان استفاده همزمان از صوت و دیتا را نیز فراهم می‌کند. لذا مشترکین می توانند در حین مکالمه صوتی از اینترنت استفاده نمایند. برای مثال می توانند بر بستر اینترنت پیغام، عکس، ویدیو و محتوای دیگر دریافت و ارسال نمایند.فناوریVoLTE در زمره‌ی فناوری‌های جدید ارتباطات همراه است که برای اولین بار توسط همراه اول در کشور راه اندازی گردیده است.

مزایای VoLTE چیست؟

• امکان برقراری تماس در شبکه LTE فراهم می شود.
    • کیفیت صدا بر روی سرویس VoLTE بسیار بالا و با کیفیت HD است.
    • زمان برقراری تماس (Call Setup) بسیار پایین است.
    • امکان استفاده همزمان از مکالمه و دیتا مقدور می باشد.

چگونه از VoLTE استفاده کنیم؟

سرویس VoLTE نیازی به فعالسازی ندارد. تمام مشترکینی که دارای تلفن همراه با قابلیت VoLTE همراه اول باشند با قرارگرفتن در پوشش شبکه LTE و برقراری تماس به صورت معمول یک تماس با کیفیت VoLTE خواهند داشت.تلفن همراه P۹ Huawei اولین تلفن همراهی است که دارای قابلیت VoLTE همراه اول می باشد. تلفن های همراه دیگر با برند ها و مدل های مختلف پس از این به لیست تلفن های با قابلیت VoLTE اضافه خواهند شد.مشترکینی که دارای این تلفن های همراه هستند لازم است بروزرسانی های تلفن های همراه خود را که به صورت خودکار برای ایشان ارسال می گردد، نصب نمایند.
    هنوز تو سایتش اعلام نشده و هیچ خبر گذاری؛ این که خیلی از ایرانسل عقب بود چطور یهو VoLTE راه انداخته؟؟؟
    منبعش رو هم اعلام بفرمایید.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان من سیمکارتم رو 4g کردم ولی بهم H+ نشون میده 4g نشون نمیده 4g گوشی رو هم فعال کردم .آیا این H+ همون 4g هستش یا نه؟!

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

جل الخالق ! چند وقت پیش گوشی من رو حالت lte only بود و تماس گرفتم با یه نفر ! که زنگ زد ( حالا طرف جواب نداد ) بعدش متوجه شدم که گوشیم رو حالت lte only بود !
    یعنی اون موقع هم بود ؟ ! عجیبه از تنهای اول

---------

خخخخخخخ
    الان خواستم تست کنم ! اصلا رو 4 جی نرفت !
    فکر کنم عوارض طوفانیه که الان تبریز رو درنوردید :|

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by fanoostalaei; 20-05-2017 at 13:52.

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان من سیمکارتم رو 4g کردم ولی بهم H+ نشون میده 4g نشون نمیده 4g گوشی رو هم فعال کردم .آیا این H+ همون 4g هستش یا نه؟!
    نه

تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هنوز تو سایتش اعلام نشده و هیچ خبر گذاری؛ این که خیلی از ایرانسل عقب بود چطور یهو VoLTE راه انداخته؟؟؟
    منبعش رو هم اعلام بفرمایید.

بنده این اطلاعات رو امروز ظهر از تو سایت خود همراه اول اینجا کپی پیست کردم ولی الان چک کردم ظاهرا" لینکش رو غیر فعال کردن!
    Last edited by iDownload & iGame; 20-05-2017 at 14:07.

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بنده این اطلاعات رو امروز ظهر از تو سایت خود همراه اول اینجا کپی پیست کردم ولی الان چک کردم ظاهرا" لینکش رو غیر فعال کردن!

ممنون از اطلاع رسانیتون، ولی وقتی میریم تو اون قسمت، دوباره وارد صفحه Home میشه، احتمالا گذاشتن دوباره برداشتن. حالا باز با تست کاربران بهتر مشخص میشه که باز ادعا بوده یا واقعا راه اندازی کرده...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

[QUOTE=mehrdadb3;8963816]
    بابا ایول به تنهای اول
    ببین چیکار کرده
    باند 3 (1800 مگاهرتز )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام میشه کدو قسمتش نشون میده کیفیت سیگنال بهتره برای دانلود
    اون اعداد dBm باید کم شه یا زیاد
    سلام
    کدوم منطقه از تهران هستید که باند3 رو 20 مگاهرتز کردن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •