تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 740 از 752 اولاول ... 240640690730736737738739740741742743744750 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,391 به 7,400 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه خوشبخنانه این مدل های سونی و akg سری های مختلف با سایز های مختلف دارن که با انتخاب سری مناسب به بهینه ترین حذف نویز و راحتی استفاده خواهید رسید.
    می‌گم تو تهران مغازه خاصی رو سراغ ندارید که همه مدل‌ها رو داشته باشن؟
    (جمهوری خیلی گشتم ولی انگار نه انگار)

2. این کاربر از yeketaz.taz1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما توی محیطی که می خواین درس بخونین، خیلی سرو صدا هست؟
    شما می خواین نویز کنسلینگ باشه یا نویز ایزولیشن؟
    من باشم هدفون هایی رو انتخاب می کنم که همون نویز ایزولیشن دارن

از داخل ایران فقط میتونین تهیه کنین؟
    اگر بدونین چی از صدا می خواین، احتمالاً راحت تر کمک خواهید گرفت
    مثلاً توی این رده قیمت، گرادو sr325 یا akg k701 هم هستن؛ که از رقبای hd650 هستن؛ ولی این محدوده ها برای کسیه که میدونه چی می خواد
    توی صدا بهترین مفهوم نداره که من یا هرکس دیگه بیاد بگه توی این رنج قیمت بهترین هدفون فلان مارک هستش
    متأسفانه ما ایرانی ها عادت کردیم در منطقی ترین حالت بر اساس جیبمون خرید کنیم تا نیاز و استفادمون
      محتوای مخفی: :D 
    ( حالا من اینجا 2 ساله خودم رو بکشم هم فرقی نمی کنه )

انتخاب دیگتون میتونه یک هدفون داخل گوشی باشه که نیاز به آمپ نداشته باشه (که این هم البته توی ایران موجود نیست)

در نهایت میتونین با گرفتن یک کارت صدای خوب (چیزی در حد 200 تا 300 ) و گرفتن همون سنهایزر، جواب خوبی بگیرین
    سکوت کامل واسه من خیلی مهمه(درسها مفهومی و پیچیده‌ان)(من تو قطار هم درس می‌خونم تازه الانم که همه جا سر و صداس حتی سالن‌های مطالعه)
    تفاوت این ۲ تا رو هم که گفتی من نمی‌دونم چیه
    اگه مدل خوبی سراغ داری که تو ایران هم پیدا میشه بگی ممنون میشم.(تا ۲۰۰)

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سکوت کامل واسه من خیلی مهمه(درسها مفهومی و پیچیده‌ان)(من تو قطار هم درس می‌خونم تازه الانم که همه جا سر و صداس حتی سالن‌های مطالعه)
    به طور خلاصه:
    اونهایی که نویز ایزولیشن هستن، یکجورایی با کیپ کردن کانال گوش مانع از ورود نویز بیرون به داخل گوش میشن

اونهایی که نویز کنسلینگ هستن،موجی با دامنۀ معکوس نویز بیرون ایجاد می کنن؛ که در نهایت برآیند موج نویز و موج ایجاد شده توسط هدفون، صفر خواهد شد (البته به صورت تئوری)
    براساس سیستم کار این نوع، از شروط اولیۀ کاربردی بودن سیستم نویز کنسلینگ، اینه که نویز بیرون به صورت تناوبی و کاملاً تکرار شونده باشه
    مثلاً صدا قطار که هی تکرار میشه به صورت ثابت (ولی در واقع صدای قطار که به صورت ثابت تکرار نمیشه)
    در نهایت کار این سیستم، هزینۀ اضافی داره و کیفیت سیگنال صوتی مربوط به موزیک رو هم در بعضی مواقع کاهش هم میده

در کل میتونین با تهیۀ هدفون داخل گوشی که سری کاملاً مناسب رو براش انتخاب کردین خیلی از کار سیستم نویز کنسلینگ نتیجۀ مناسب تری بگیرین
    توی ایران نمی دونم کدوم داخل گوشی، نتیجۀ بهتری میده ولی لااقل میتونم یک مطلب رو بگم که خرید فول سایز با سیستم نویز کنسلینگ، کار دور از منطقیه .

5. 6 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظر من t-jays three میتونه گزینه ی خیلی خوبی برای شما باشه
    چون کامل گوش رو پر میکنه خیلی خوب جلوی نویز رو بلوکه میکنه
    من خودم شده موقعی که تویه ی گوشم بوده و صدای بوق ماشین که بقلم بوق میزده رو نشنیدم
    قیمتشم باید حدود 140 باشه
    تو مجتمع پایتخت میتونی پیدا کنی

7. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    خيلي جالب بود .گويا از وضعيت بازار اطلاعي ندارين.ايران همينكه دوستان هدفوني كه قبلا تهيه كردن و رويو دادن رو بتونيم پيدا كنيم كار خارق العاده اي انجام داديم.چون موجودي بازار محدود هست و با وضعيت بازار ارز هم كه اوضاع بدتر ميشه.همينكه بتونيم بصورت پراكنده از هر منطقه اي هدفون مورد نظر مون رو تهيه كنيم راضي هستيم.البته وضعيت رو به بهبود هست و اميدوارم بزودي انواع برندهاي معتبر كه فعلا جاشون تو سبد خريدمون خالي هست پر بشه.
    در مورد هدفون مورد نظرتون همونطور كه دوستان راهنمايي كردن پيشنهاد ميشه از هدفونهاي نويز ايزوليشن بخصوص هدفونهاي jays كه بهتون معرفي كردن يك تستي انجام بدين ،اميدوارم مورد پسند قرار بگيره البته نبايد انتظار معجزه داشته باشين چون قويترين نويز ايزوله ها متعلق به هدفونهاي costum هست و در مدلهاي معمولي هم بهتريني كه تست كردم مربوط به هدفونهاي shure بوده.كه متاسفانه فعلا داخل ايران موجود نيست.در هر صورت بازهم مجددا تحقيقي در اين زمينه انجام ميدم و اگه به نتيجه رسيدم حتما با هاتون در ميون ميزارم.
    موفق باشين

9. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rey_619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

سلام دوستان
    من هدفون Akg k330 رو هم گرفتم.این هم اطلاعات کامل در مورد راحتی کار با این هدفون:
    مزایا: این هدفون از نظر کیفیت جزئیات و بیس عالیه و صدای اطراف رو تا 70 درصد میگیره و خیلی عالی تو گوش کیپ میشه و با کشیدگی سیم از گوش در نمیاد و سیم محکمی داره و بسیار شیک هست.
    معایب: احساس گوش درد در استفاده طولانی مدت،با کوچکترین ضربه به سیم صدای ضربه تو هدفون حس میشه، صدای باد در صورت وزش باد خیلی محسوس هست.
    مشخصات فنی: Impedance:16ohm
    Sensitivity:121db/v
    Frequency Response:12-23.5 khz
    و قیمت 140 تومن هست.این هدفون بعد از Burn In شدن بیس شفافتر و جزئیات کاملتری پیدا کرد در ضمن هدفون k330 از صدای نیمه بازی برخوردار هست. البته من دنبال هدفون Akg k370 گشتم ولی پیدا نکردم و به k330 رازی شدم.
    موفق و پیروز باشید.
    Last edited by Rey_619; 28-05-2012 at 05:33.

11. 8 کاربر از Rey_619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام
    مبارک باشه و ممنون از توضیحات
    ولی کاش قبل از خرید یه سری به اینجا میزدین.
    akg k370 تو مجتمع پایتخت طبقه هم کف فروشگاه دیجیتال با گارانتی اواسان موجود هست با مدل silverblack با حدود قیمت 170 هزار تومان اگه اشتباه نکنم.k370 هم هدفون بسیار خوش ساخت و زیبایی هست و صدای مانیتور و باز از مشخصات اون محصوب میشه و کابل بسیار با کیفیت و خوب 99.999% ofc داره و تو ساخت بدنه از بهترین الیاژها استفاده شده بهمراه سیلیکونهای بسیار با کیفیت و نرم بطور کامل و راحت داخل گوش قرار میگیره.ا
    به امید خدا به زودی این هدفون رو هم تهیه کنین و یه رویوی خوب برامون اینجا بزارین.
    با تشکر

13. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درود بر اساتید گرامی مخصوصا آقا رضا عزیز

میخوام نظرتون رو برای خرید این دو هدفون بدونم(کارت صدام : XONAR ESSENCE STX)
    البته اگه بشه opamp ها رو عوض میکنم.

1- DENON AH-D5000
    2- SENNHEISER HD598
    درود بر شما

پیشنهاد می کنم به جای D5000 مدل D2000 رو جایگزین کنید که از نظر کیفیت به قیمت به نظرم Setup با کیفیت تری خواهد بود هر چند که D2000 هدفون بسیار مقاومی از نظر مکانیکی نیست ولی بسیار مناسب سبکهای الکترونیک هست و به جراعت می شه گفت Denon برند متخصص ساخت فول سایز برای سبک های الکتورنیک هست

به هر حال به دلیل اینکه Denon هیچکدام از محصولاتش در اینجا قابل تهیه نیست پیشنهاد بهتر اینه که HD598 رو انتخاب کنید ولی همچنان یک سری سوال ها برای کسی که بخاد نظرشو به شما بگه هست که بهتر می بود اونها رو هم توضیح میدادید چون جنس صدای این هدفون مورد نظر بسیار بسیار با هم متفاوته Denon صدای گرم و با بیس عمیق و قوی و هدفونهای بسته و در طرف مقابل سنهایزر با هدفونهای Open و با بیس بسیار ضعیف و صدای نسبتآ سرد و های بسیار باز و شفاف

Denon موجود شده؟!

شما هم موفق باشید.

15. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

dark بودن یک هدفون یک ضعف به حساب میاد چون یک هدفون باید بتونه تمام انچه در پهنای باند اون هست بدون کمترین تغییر پخش کنه مثلآ فرض کنید مشخصات یک هدفون فرضی ذکر شده 20 هرتز الی 20 کیلوهرتز ولی اگه با دقت تمام به فرکانس صدای تولید شده این هدفون گوش کنید تشخیص خواهید داد که از فرکانس 10 کیلو هرتز به بالا کم کم کیفیت دچار افت شده و در نتیجه جزییات بسیار زیادی از صداها از بین خواهند رفت پس این هدفون با کیفیت از نظر عمومی نیست ولی ممکنه برای یک سبک یا یک کاربرد خاص بسیار مناسب باشه
    در حقیقت این نوع هدفونها پهنای باند اونها بسیار محدود هست ولی برند سازنده ترجیح داده که از اون به عنوان یک مدل جدید استفاده کنه چون سلیقه ها متفاوته ولی در واقع باید پهنای باند واقعی اونها ذکر بشه که نمیشه که هر کاربری دچار انتخاب اشتباه نشه

بهترین کیفیت صدا شاید معنای مشخصی نداشته باشه چون گوشها و سلیقه های انسانها بسیار با هم متفاوته و از همه بدتر اینکه ممکنه شما از صدا و یا کیفیت صدای یک هدفونی که 5 سال پیش لذت می بردید دیگه حتی حاضر نباشید 5 دقیقه به صداش گوش کنید(به دلیلی افت و تغییر سلیقه شنوایی). ولی به نظرم بهترین کیفیت صدا ، صدایی هست که هر آنچه در واقعیت اتفاق افتاده توسط هدفون دوباره باز تولید بشه که محاله ولی ایده ال می شه صدای مانیتور که بسیار بسیار نزدیک به صدای طبیعی هست.

شما هم موفق باشید.

17. 8 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام من یه هدفون میخوام که وصلش کنم به تلویزیون.... میتونم از هدفونهای موجود استفاده کنم منتها مشکل اینه که سیمهاشون کوتاهه و همیشه باید بشینم یکی دو متری تلویزیون

سوالم اینه که میتونم از هدفونهای وایرلس استفاده کنم؟ با تلویزیون ست میشه یا نه؟ چون هیچ پیش زمینه ای در موردشون ندارم...
    اگر کمکی میکنه; تلویزیونم پلاسمای پاناسونیک مدل st30 هست...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •