تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 740 از 4105 اولاول ... 24064069073073673773873974074174274374475079084012401740 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,391 به 7,400 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام
    اگه گواهی از یه پزشک عمومی داشته باشی میتونی ببری بیمارستان امام سجاد( ناجا) تا تأییدش کنه و غیبتت موجه بشه؟

متشکرم

---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------

با سلام
    اگه یه گواهی استعلاجی از یه دکتر معمولی داشته باشی برای تأییدش میتونی ببری بیمارستان امام سجاد(ناجا) تا تأییدش کنه و غیبتت موجه بشه؟
    متشکرم

---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------

با سلام
    اگه یه گواهی استعلاجی از یه دکتر معمولی داشته باشی برای تأییدش میتونی ببری بیمارستان امام سجاد(ناجا) تا تأییدش کنه و غیبتت موجه بشه؟
    متشکرم

داره خودمونی میشه majidhotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من اقدام کرده بودم اما جوابش ۵شنبه اومد.به ما هم گفتن اگه تا موقع اعزام جوابش نیاد غیبت نمیخورین و خودمون با هماهنگی نظام وظیفه بهتون برگه سبز با تاریخ اعزام جدید میدیم.
    سلام .
    ممنون از اینکه اطلاع دادید .
    جوابشون برای شما چی بود ؟ امیدوارم که قبول شده باشید .
    من از آموزش و پرورش کرج اقدام کردم ولی نمی دونم چرا اینقدر دیر جواب می دن .
    مراحل کار برای شما چطوری بود یعنی برای گزینش رفتین تا از شما سوال بپرسن ؟ تازه دیروز اومدن از همسایه ها درباره من تحقیق کردن .

3. این کاربر از majidhotboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه majidhotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    شما برو آموزشیت رو بعدا که امریه ات جور شد وسط سربازی میشی امریه
    سلام
    ممنون از شما
    آموزشی سرباز معلمی از 1/4/91 شروع می شه و تو سپاه هستش و من افتادم نیرو انتظامی تبریز . به نظر شما این تفاوت مرکز آموزش مهم نیست براشون ؟
    نظام وظیفه هم گفت اگه بری تبریز دیگه کاریش نمی شه کرد . نمی دونم شاید اینجوری گفت که بی خیال امریه بشم و برم تبریز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان ! ممنون از همه عزیزانی که یاریگر سربازان وطن هستن !
    منم برا اسفند افتادم پدآفند هوایی مشهد ! کسی آمار پادگانو و شرایطشو داره ؟
    روز اول اعزام که رفتیم پادگانو وسایلو دادن چند روز مرخصی میدن ؟ اونقدری هست که بیارزه برگردم تهران یا همونجا باید پی اندازه کردن لباس و... باشم ؟ یا کلا حساب کتاب نداره و شانسیه ؟
    سلام دوست عزيز
    من شنيدم چند روز مرخصي ميدن يعني دوشنبه بريم احتمالا واسه شنبه بايد اونجا باشيم.
    از كجا مياي دوست عزيز؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

سلام .
    ممنون از اینکه اطلاع دادید .
    جوابشون برای شما چی بود ؟ امیدوارم که قبول شده باشید .
    من از آموزش و پرورش کرج اقدام کردم ولی نمی دونم چرا اینقدر دیر جواب می دن .
    مراحل کار برای شما چطوری بود یعنی برای گزینش رفتین تا از شما سوال بپرسن ؟ تازه دیروز اومدن از همسایه ها درباره من تحقیق کردن .
    خواهش میکنم کاری نکردم.
    نه متاسفانه قبول نشدم .دوستم سوال کرده بود اینطور جواب داده بودند که بیشتر کسایی که مدرک نظری مثل ریاضی و ... دارن رو برداشتند و خیلی کم از رشته های فنی مهندسی سرباز معلم گرفتند.

اول رفتم آموزش و پرورش فرمها رو تکمیل کردم.چند روز بعد هم باهام تماس گرفتند و رفتم یه فرم دیگه پر کردم که در مورد هدف از ثبت نام توی این طرح و اینکه اگه راه دور بیفتین میرید یا نه داخلش ازمون سوال میکرد.۵شنبه هم توی سایتشون نتایج رو اعلام کردند که رد شده بودم.البته با اون وضعیتی که برای امتیازها بود چیز عجیبی نبود.کسی بود که ۴۰ امتیاز هم داشت که معلومه شانسش از من که ۲۰ امتیاز داشتم خیلی بیشتر میشد.
    اونایی که این مرحله رو قبول بشن میرن برای مصاحبه که باید انتظار همه جور سوالی رو داشته باشن.

---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------

سلام
    ممنون از شما
    آموزشی سرباز معلمی از 1/4/91 شروع می شه و تو سپاه هستش و من افتادم نیرو انتظامی تبریز . به نظر شما این تفاوت مرکز آموزش مهم نیست براشون ؟
    نظام وظیفه هم گفت اگه بری تبریز دیگه کاریش نمی شه کرد . نمی دونم شاید اینجوری گفت که بی خیال امریه بشم و برم تبریز
    راستش نمیدونم قاعده کار برای این مورد همه جا یکسانه یا نه اما موقع ثبت نام خودم برای سرباز معلم یه نفر اومد که قبلا دوره آموزشی رو رفته بود.اما مسئولش نگفت که نمیتونه برای سرباز معلمی اقدام کنه و بهش گفت اگه دوست داره فکراش رو بکنه و بیاد برای سرباز معلمی.

حالا نمیدونم برای شما که هنوز آموزشی رو نرفتی هم این شرایط هست یا واقعا نظام وظیفه درست میگه که اگه آموزشی رو بری باید بیخیال امریه بشی.

7. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    من شنيدم چند روز مرخصي ميدن يعني دوشنبه بريم احتمالا واسه شنبه بايد اونجا باشيم.
    از كجا مياي دوست عزيز؟
    سلام داداش... والا من از تهرانم...
    شنبه باشه ( که یحتمل هست ) عملا مجبورم بمونم پادگان رفتو آمدش به صرفه نیست !

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

دوستان کم کم داریم به لحظات موعود نزدیک می شیم. از هرکی می خواید خداحافظی کنید و ...
    دیگه این روز آخره. اعزامیای یک اسفند دستشون بالا. به امید این که همگی زنده بر گردیم برای عید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان کم کم داریم به لحظات موعود نزدیک می شیم. از هرکی می خواید خداحافظی کنید و ...
    دیگه این روز آخره. اعزامیای یک اسفند دستشون بالا. به امید این که همگی زنده بر گردیم برای عید
    ماشالا روحيه! خوشم مياد پدافنديا روحيشون توپه! ايشالا كه خوش ميگذره بهمون!

11. این کاربر از s_amir_h_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

کی تا حالا تو سربازی مرده؟ خوش به حالت داری میری من که معاف شدم ... همش میترسم جنگ بشه بیان یقم رو بگیرن ببرن

13. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

کی تا حالا تو سربازی مرده؟ خوش به حالت داری میری من که معاف شدم ... همش میترسم جنگ بشه بیان یقم رو بگیرن ببرن
    البته نمی خوام روحیه منفی بدما. ولی خب برای این که اطلاعات دوستان کامل بمونه همین چند ماه پیش بود یه پادگان رفت هوا
    نترسید دیگه جایی نمی ره هوا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •