منم دقیقا همینجوری بازی می کنم فقط به جای kha zix من darius رو میگیرم ad مساوی با op تا حالا باهاش تو یه بازی 3 بار پنتا کردم![]()
منم دقیقا همینجوری بازی می کنم فقط به جای kha zix من darius رو میگیرم ad مساوی با op تا حالا باهاش تو یه بازی 3 بار پنتا کردم![]()
به خودم امیدوار شدم 255 تا وین 242 تا لوز
آره سایت Elophant و Lolteam بزنی پیدا میشه
باهاش صحبت کن ببین چی میگه ممنون میشم!
اقا ما 3 تا اکانت ساختیم هی اکانت به اکانت مهاجرت میکنیم.....ولی جالبیش به اینه که گاهی هر سه تاش بنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سومين دوره مسابقات League Of Legends !
کاملا باهات موافقماقا اسن یه رانک چلنجر بیاری توی یه تیمی مثل این بنظرت میتونه ببره؟ رانک از برونز تا سیلور پر نووب و afk هست ! بعدش درست میشه![]()
زمانی که از سیلور اومدی گلد تازه می تونی با خیال راحت رنک بزنی حتی اگه ببازی می دونی که همه تیم تلاششونا کردند و بلاخره بازی برد و باخت داره نه اینکه ما الان تو برنز
میریم رنک 3به 5 بازی را میبازیم بعضی مواقع هم که یارو اصلا کانکت نمیشه بدتر از همه اینه که کانکت بشه بعد وقتی توی دقیقه 12 بازی آقا 6 تا فید داده((0/6/0)) و شما دقیقا 5/0/8 هستید
بهتون بگه noob اون لحظه فقط دوست دارم یارو کنار دستم باشه تا .....
این دوره جایزه ای چیزی داره؟؟ قبلی که راه رضای خدایی بود[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سومين دوره مسابقات League Of Legends !![]()
Last edited by alone_son; 27-07-2013 at 14:00.
خوب دیگه اون موقع کع توسیلور بود یعنی قبل اینکه دوباره بازی دانلود کنم
نزدیک 25 بازی فقط به خاطر همین afk باختیم
اخه جالب بود بازی اول میرفتی afk بعد بازی بعدی بازم afk .........
کلا از پلیر شانس نیاوردیم
یعنی اگر این وین نزدیک کنم به lose درست میشه MMR ؟
Last edited by Fusi0n; 27-07-2013 at 14:29.
میتونم توی spectبرم ولی نمیتونم بازی کنم مشکل firewall میده میخوام فایروال قطع کنم ارور میداصلا نمیتونم تنظیماتو فایروالو تغییر بدم
![]()
فکر کنم اکانت های Guest و Standard اجازه تغییر دادن تنظیمات control panel و بطبع فایروال رو ندارند. باید با اکانت Administrator تو ویندوز لاگین کنید.
رسما دیگه ر-ده شد نت ما بقیه رو نمیدونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)