تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 740 از 827 اولاول ... 240640690730736737738739740741742743744750790 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,391 به 7,400 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام آقا عطا خوبین.ببخشید من چند روز پیش یه پست دادم برای انتخاب بین مای بوک و نوبیلیتی 2ترا که شما مای بو رو پیشنهاد دادین.حالا میخواستم بی زحمت یه سوال دیگه داشته باشم.الان من بین دسکتاپ یا پرتابل خریدن موندم.اگه دسکتاپ بخرم برق قطع و وصل بشه هارد میپوکه؟چون یه هارد المنت داشتیم که در حال کپی فیش کنده شد و کلا هارد منهدم شد.المنت پرتابل منظورمه.
    کلا سرعتشون چقد فرق میکه مای بوک و پاسپورت؟
    واقعا بین دو راهی قرار گرفتم!ممنون میشم راهنماییم کنین.بعدش من خیلی به قابل حمل بودن یا نبودن اهمیت نمیدم.یعنی معمولا حاهایی که نیاز دارم به هارد برق هست.ولی خوب سرعت و ماندگاری واسم مهمه.بعدش اینکه به لحاظ عمر مفید هر کدومشون چقدره؟؟؟
    بازم ممنونم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از اطلاعاتت من تا حالا فکر می کردم تفاوت توی بدنه هست و از وجود کنترلر VCM برای رفع شوک خبر نداشتم.
    هارد قبلیم سیگیت گوفلکس متأسفانه خراب شده و بد سکتور گرفته و داره منو می ترسونه و می خوام تا اطلاعاتم نپریده یه پرتابل دیگه بخرم. بد نیست وسترن رو تجربه کنم ببینم چجوریه
    ممنون
    کنترلر VCM رو که همه هارد دیسکها دارند ؛ منظور من شوک سنسور بود که کاربردهای مختلفی براش تعریف کردند که اشاره کردم . کاربرد شوک سنسورها فقط برای به حالت non-operating در آوردن هارد دیسکها در شتابهای بیش از حد نیست بلکه برای اصلاح موقعیت Headـها بر روی پلاتر هم بکار میرود (بعنوان مثال قابلیت RAFF در هارد دیسکهای سری اینترپرایز محصولات وسترن دیجیتال) . در کل فکر نکنید وجود چنین سنسوری باعث میشه که هارد دیسک در برابر ضربه ها و یا شوکها بطور صد در صد مقاوم بشه .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

ممنون من اتفاقا پروژه ارشدم در ارتباط با همین کنترلر های VCM با استفاده از PID بود. منظورم رو اشتباه نوشتم و یه جورایی رفتم خلاصه کنم که اشتباه شد.ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا عطا خوبین.ببخشید من چند روز پیش یه پست دادم برای انتخاب بین مای بوک و نوبیلیتی 2ترا که شما مای بو رو پیشنهاد دادین.حالا میخواستم بی زحمت یه سوال دیگه داشته باشم.الان من بین دسکتاپ یا پرتابل خریدن موندم.اگه دسکتاپ بخرم برق قطع و وصل بشه هارد میپوکه؟چون یه هارد المنت داشتیم که در حال کپی فیش کنده شد و کلا هارد منهدم شد.المنت پرتابل منظورمه.
    واقعا بین دو راهی قرار گرفتم!ممنون میشم راهنماییم کنین.بعدش من خیلی به قابل حمل بودن یا نبودن اهمیت نمیدم.یعنی معمولا حاهایی که نیاز دارم به هارد برق هست.ولی خوب سرعت و ماندگاری واسم مهمه.بعدش اینکه به لحاظ عمر مفید هر کدومشون چقدره؟؟؟
    بازم ممنونم
    سلام .

اگه دسکتاپ بخرم برق قطع و وصل بشه هارد میپوکه؟
    طبق دوبار تجربه ناخواسته اي كه داشتم مشكلي براي هارد ديسك و اطلاعات موجود در آن پيش نيومد (آنهم زمانيكه در حال Copy/Paste كردن اطلاعات بود) . البته اگر در فاصله زماني كوتاه مدت چندبار پشت سر هم برق قطع و وصل بشه ممكن هست آسيبهايي وارد شود پس توصيه ميكنم پس از قطعي برق ، آداپتور هارد ديسك اكسترنال و كلاً سيستمتان را از برق جدا كنيد . به هر حال نميخوام اطمينان صددرصدي به شما بدم كه در صورت قطعي برق مشكلي براي هارد ديسك و اطلاعات موجود در آن پيش نمياد .

معمولاً انواع دسكتاپي پرفورمنس بهتري دارند ولي از اونجايي كه هر دو 5400rpm هستند تفاوت سرعت شايد چندان محسوس و چشمگير نباشد .

بعدش اینکه به لحاظ عمر مفید هر کدومشون چقدره؟؟؟
    1. عدد دقيقي براي عمر مفيد ايندو مدل در جايي گفته نشده . ضمن اينكه عمر مفيد به نحوه استفاده از آنهم بستگي دارد ، مثلاً هارد ديسك لپتاپم با بيش از نه هزار ساعت كاركرد همچنان سالم و بدون مشكل هست .

2. در شرایط یکسان (مثلاً دقت در مراحل تولید ، کیفت مواد اولیه بکار رفته و ...) معمولاً هارد دیسکهای 2.5 اینچی عمر مفید بیشتری دارند . بیشتر بودن عمر مفید هارد دیسکهای 2.5 اینچی چندین دلیل دارد مثلاً قطر کمتر Platterـها . به همین خاطر هست که هارد دیسکهای 10K rpm و یا 15K rpmد، 2.5 اینچی هستند ولی در عمل به خاطر مناسب بودن برای جابجائی های روزمره و احتمال آسیب دیدن در حین جابجائیها و ... معمولاً عمر کمتری در مقایسه با هارد دیسکهای اکسترنال دسکتاپی دارند که کمتر جابجا میشوند و اکثر مواقع روی میز ثابت میمانند .

چند مورد از مزایای کوچکتر بودن قطر Platter را در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم .

6. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام ممنون که جواب دادین.یه سوال دیگه.اینا جفتشون ۵۴۰۰ هستن؟شنیدم دسکتاپ ها 7200 هستن!حالا خارج از مبحث قیمت شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟چون من 2-3 روز دیگه تولدمه گفتن هارد میگیریم واست حالا بگم چی بگرین؟اگه میشه کمک کنین.آیا اون تفاوت قیمت بین پرتابل و دسکتاپ فقط بخاطر جابجایی آسونش هستش؟
    ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ممنون که جواب دادین.یه سوال دیگه.اینا جفتشون ۵۴۰۰ هستن؟شنیدم دسکتاپ ها 7200 هستن!حالا خارج از مبحث قیمت شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟چون من 2-3 روز دیگه تولدمه گفتن هارد میگیریم واست حالا بگم چی بگرین؟اگه میشه کمک کنین.آیا اون تفاوت قیمت بین پرتابل و دسکتاپ فقط بخاطر جابجایی آسونش هستش؟
    ممنون میشم
    1. مدلهای WD my book از هارد دیسکهای WD Green استفاده شده که 5400rpm هستند ولی بعضی از مدلها مثل Seagate Backup Plus Desk از هارد دیسکهای 7200rpm استفاده شده اند (به استثنای مدلهای چهار و پنج ترابایت) .

2. تفاوت قیمت مدلهای پرتابل و دسکتاپ نه به خاطر سهولت در جابجایی بلکه به خاطر گرانتر بودن هارد دیسکهای 2.5 اینچی ناشی از قیمت تمام شده بیشتر ، پیچیده تر بودن فرایندهای تولید و ... هست .

3. انتخاب از بین مدلهای دسکتاپی یا پرتابل با خودتان هست . اگر خیلی جابجا میکنید و یا فضای کمی برای نگهداری دارید فقط به پرتابل فکر کنید ولی اگر میخواهید با حداقل بودجه حداکثر حجم را داشته باشید بدیهی هست دسکتاپی را باید انتخاب کنید که هم بزرگ هستند و هم میز را شلوغ میکنند .

پ.ن: برای کادوی تولد بنظرم بهتره یک چیز بادوام و ماندگارتر انتخاب کنید مثلاً ساعت مچی .

9. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

خیلی ممنون.والا اهل ساعت و انگشتر و اینا نیستم.پس که اینطور من فکر می کردم این هارد های دسکتاپ کیفیت بالاتری دارن حتما که انقدر گرونن.بنظر شما همین مدل مای پاسپورت خوبه؟شایدم اصلا دقیقه 90 نظرم عوض شد دسکتاپ گرفتم.بازم دستتون درد نکنه p30world توی هر انجمن 2-3نفر به پاسخگوییه شما داشته باشه دنیا گلستان میشود.
    خدا خیرتون بده

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام

قصد خرید هارد 2 ترابایت پاسپورتی دارم نظر خودم روی
    Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB هست به نظرتون هارد خوبی هست؟ و بین گارانتی سازگار و ویستا کدوم برای این هارد بهترن؟
    ممنونم

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام بر هم انجمنی ها.اقا تصویب شد من فردا میرم هاردو میگیرم مای پاسپورت اولترا 2ترا دو عدد.یه چیزایی شنیده بودم که نمیدونم باید فودمت بکنم یا یه همچین چیزایی.میشه توضیح بدین یا اگر قبلا توضیح دادین لینک پست رو بهم بدین.خیلی ممنون....

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بر هم انجمنی ها.اقا تصویب شد من فردا میرم هاردو میگیرم مای پاسپورت اولترا 2ترا دو عدد.یه چیزایی شنیده بودم که نمیدونم باید فودمت بکنم یا یه همچین چیزایی.میشه توضیح بدین یا اگر قبلا توضیح دادین لینک پست رو بهم بدین.خیلی ممنون....
    این مدل از قبل پارتیشن بندی و فرمت شده و آماده استفاده هست و نرم افزارهای مورد نیاز در پارتیشن موجوده و در نتیجه نیازی به پارتیشن بندی و فرمت کردن مجدد نیست مگر اینکه به تعداد بیشتری پارتیشن نیاز داشته باشید و یا اینکه لازم هست فایل سیستم آن پارتیشن غیر از NTFS باشد .

در مورد نرم افزارها و کاربردهای آن میتونید پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک را را مطالعه کنید .

با سلام

قصد خرید هارد 2 ترابایت پاسپورتی دارم نظر خودم روی Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB هست به نظرتون هارد خوبی هست؟ و بین گارانتی سازگار و ویستا کدوم برای این هارد بهترن؟
    ممنونم
    سلام .

مدلی که انتخاب کردید ، گزینه کاملاً مناسبی هست ولی در مقایسه یا Seagate Backup plus Slim ضخامت بیشتری هم دارد (عکس زیر جهت مقایسه) . حتماً یک کیف مناسب برای این مدل هم بخرید .

14. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •