نه
احتمالا محدودیت مربوط به سروریه که ازش دانلود میکنی
همین الان من 5 تا دانلود زدم با مجموع 46 تا کانکشن (4 تا 9 کانکشنه و یکی 10 کانکشنه)
نه
احتمالا محدودیت مربوط به سروریه که ازش دانلود میکنی
همین الان من 5 تا دانلود زدم با مجموع 46 تا کانکشن (4 تا 9 کانکشنه و یکی 10 کانکشنه)
صبح پینگ خوب بود یه چند دست LoL زدیم. ولی الان خیلی افتضاح شده
.احتمالا اکثر مشترکین الان وصل اند ...
من یک مشکل عجیب دارم .از دیشب تا حالا اینترنتم که وصله بعد از 20 دقیقه قطع میشه و دیگه وصل نمیشه و هروقت مودمو ریسیت میکنم دوباره وصل میشه و 20 دقیقه به بعد دوباره قطع میشه و همین روال ادامه داره !!!!!!کسی نمیدونه چه مرگشه؟
سلام به همه
سال نو رو به همه تبریک میگم ایشاا... که سالی پر از سلامتی و موفقیت برای همه باشه
حالا که بعد از هزارو یک بدبختی از مخابرات اینترنت گرفتم واقعا تفاوت آسیاتک و مخابرات رو میشه احساس کرد به جرات میتونم بگم آسیاتک از خودش بیخود تر خودشهمن که دیگه از مخابرات برو نیستم
![]()
تبریک میگم! انشاالله این یکی برای شما خوب باشه! والا ما که از آسیاتک راضی هستیم. برای اولین بار از دیروز افت سرعت داشته! در کل از مخابرات، حداقلش برای من، خیلی بهتر بودهاما به هر حال شانسه! شانس شما تو این شرکت بد بود....
شما الان کدوم شرکتی؟ چه سرویسی؟
حسابگر نامحدود 128
سلام به همگس.سال خوبی داشته باشید.
مخابرات سرعتش خیلی اومده پایین . الان سرعت دانلودم 120 تاست 1 مگ محدود.موقعی که خوب بود تا 300 تا دانلود میشد.شانس من الان یه 50 گیگی لازم دارم دانلود کنم اینطوری شده.![]()
نامحدود؟ سرعت دانلودش چنده؟
سرویس من از دیروز که وصل شده پشت سر هم این اخطار رو میده
there is an ip address conflict with another system on the network
کسی این مشکل براش پیش اومده؟
هم IP رو روی اتوماتیک گذاشتم و هم رو دستی اما مشکل حل نشد
Last edited by behnam-k; 08-04-2013 at 10:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)