ببینید اگه شما 1 گیگ شبانه دانلود کنید به جای اینکه کاملا رایگان حساب بشه 10 درصدش از حسابتون کم میشه یعنی 100 مگ.100 مگ هم بلافاصله از حسابتون کم میشه
ببینید اگه شما 1 گیگ شبانه دانلود کنید به جای اینکه کاملا رایگان حساب بشه 10 درصدش از حسابتون کم میشه یعنی 100 مگ.100 مگ هم بلافاصله از حسابتون کم میشه
با سلام خدمت دوستان من از اینترنت مخابرات استفاده می کنم و سایتای خارجی که ف ی ل ت ر هم نیستند را باز نمی کنه می خواستم ببینم شما هم همین مشکل رو دارید؟
درود بر شما ...
اگر چند صفحه قبل را مطالعه میکردید درباره این موضوع توضیح داده شده است ... فعلا این مشکل برای مخابرات و چند ISP دیگر وجود دارد...
Downstream Upstream SNR Margin :41.5 32.9 db Line Attenuation :17.4 13.6 db Data Rate :3072 508 kbps Max Rate :23548 2404 kbps CRC :0 0 سلام وضعیت خط من چطوره ؟
وضعیت خطت خیلی خوبه اگه dlc نباشه تا 20 مگ هم میکشه
دوستان در این طرح جدید هزینه رو باید یکجا پرداخت کرد؟ یا میشه ماهیانه هم پرداخت کرد؟
ضمنا اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینه ی هر گیگ اضافه نزده چقدره
سالانه باید پرداخت کرد.هزینه ی هر گیگ هم به صورت پلکانی حساب میشه.توی پنل نوشته قیمت هاشو
سرعت دانلود چقدره میانگین؟
سرعت شبانه چقدره؟
3 ماه و 6 ماهه هم میشه ثبت نام کرد ولی مودم رایگان نداره
سرعت دانلود هم بستگی داره به اینکه پورت شما رو روی چه سرعتی میبندن
شبانه و روزانه سرعتشون فرقی نداره
طرح زرین شبانه رایگان یا تخفیف برای شبانه داره یا نه؟ توی سایت مخابرات هیچ اطلاعاتی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)