هر دو مدل led های سونی که گفتی جزء بهترینهای سونی هست . بین اینها من با hx925 موافقم . هم خیلی ظاهرش قشنگ هست و هم امکانات خوبی داره .
هر دو مدل led های سونی که گفتی جزء بهترینهای سونی هست . بین اینها من با hx925 موافقم . هم خیلی ظاهرش قشنگ هست و هم امکانات خوبی داره .
دوستان بی انصاف نباشید
من خیلی در مورد تلوزیونهای مختلف 3D تحقیق کردم و به جرات میتونم بگم بهترین برند تو 3D ال جی هست
نه به خاطر اسم و قیمت و .... فقط به خاطر تکنولوژی سه بعدیش که passive هست
اگر مایل به پیگیری بودید بگید تااطلاعاتی که تقریبا در عرض یک ماه تحقیق به دست آوردم رو در اخیارتون بگذارم
البته برای اینکه خودتون بیشتر اطلاعات کسب کنید از این سایت میتونید review های برند ها و مدلهای مختلف
رو خودتون بخونید و لذت ببرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین من خودم برام کیفیت و پنل خیلی مهمه. مدل 40LE8300X رو خودم به شخصه قبول دارم چون کواترون بودنش کیفیت ویژه ای به تصاویرش داده و ژاپنی هست ظاهرش رو یه نگاه بنداز ببین خوشت میاد .
و اما در مورد hx925 اینهم تلویزیون خیلی خوبیه و local dimming هست و کیفیت تصویر 3D اش هم خوب هست .
آره قبول دارم ظاهر و خدمات tv و مرغوبیت پنل و کیفیت تصویر توی خرید tv برای منم مهمه. هدایا و قیمت و ظاهر این 2 تا tv رو بررسی کن .
اگه سوالی داشتی بازم در خدمتم
le700m یکی از تلویزیونهای دوبعدی خوب شارپ هست .
le8300x مدل 3D ای هست که مشخصات le700m رو هم داره و البته یه چیزایی مثل usb و هدایای ویژه هم داره.
مشخصات le8300 :
در مورد اول با نظرت کاملا" موافقم . من فکر کردم مدل le700m رو میگی . بله مدل lb700m مجهز به بلوری پلیر داخلیه و مونتاژ مالزی هست و جزء tvهای خوب بازار هست و شنیدم که توی این گرونیها هنوز قیمتش ثابت مونده .
در مورد دوم هم مدلهای خوبی رو معرفی کردی به دوستان و من به نوبه خودم ازت به خاطر نظرات کارشناسانت تشکر میکنم.
و اما مورد آخر که با اون هم موافقم
لینک مشخصات lb700m برای دوستان :
موفق باشین .
ببخشید
بنده یک تلویزیون LCD حدود 37 یا 40 اینچ با کیفیت مناسب میخوام
گیرنده انالوگ و دیجیتال داشته باشه
حدود قیمتش هم 700 و 800 باشه
برندش مهم نیست
ممنون میشم چند مدل بهم پیشنهاد کنید
تو این قیمت ال جی 32 و 42lk4500 هست ولی کنتراست پایینی دارد و دارای پنل 50 هرتزی است
توی این قیمت چیزی بهتری هم به چشمم نخورد
le8300 فقط یه مشخصه le700m نداره.اگه گفتی؟
سلام به دوستان
من شدیداً گیج شدم ! تو رو خدا کمک کنین !
من تا 2ملیون میتونم هزینه کنم و یه LED 40 اینچ بخرم اونم 3D !
راستش میخام 2 ملیون تا 2 و 200 با bluray player 3D در بیاد برام !
بین
samsung 6940
sony ex720
sharp le8300x
کدوم رو پیشنهاد میدین ؟ همشون تا 2و 200 نهایتاً با یک پلیر در میان !
اصلاً شما به قیمت و وسایلی که اشانتیون میدن نیگا نکنین ! شما باشین کدومو میخرین ؟؟
از لحاظ کیفیت و عمر و گارانتی ؟ جمع بندیش کنیم سونی یا سامسونگ یا شارپ ؟؟
دوست عزیز
چندتا فایل SD بریز تو فلش برو تو بازار در گزینه هات امتحان کن
اینجوری خیالت راحت تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)