تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 740 از 1042 اولاول ... 240640690730736737738739740741742743744750790840 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,391 به 7,400 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Sei_Pm

منظورم فقط قضیه ی تست سرعت نبود. کلا اینترنت بود.

یعنی همه ی کشورها مثل ما با کابل به اینترنت وصلند. الان بعضی اوقات با حادثه ی فنی برای کابلهای ما تو خلیج فارس که از کویت میاد، بخشی از اینترنت قطع میشه. منظورم این بود.

قضیه ی این چیه؟
    اینترنت که جای مشخصی نداره یا چیز معینی نیست.مجموعه ای از کامپیوترها هست که بهم متصل هستن.همونطور که شهرها از طریق جاده ها بهم وصلند کامپیوترها هم از طریق کابلها و فیبرهای نوری و غیره بهم وصلند و مجموعه اینا میشه اینترنت.حالا اینکه چرا اینترنت ما یهو قطع میشه مثل اینه که ما مثلا به اروپا 1 جاده داریم و وقتی به دلیل برف مسدود بشه راه دیگه ای نیس ولی کشورهای دیکه 20 تا جاده ساختن این نشد از اون یکی میرن.این میشه زیرساختهای اینترنت و پهنای باند که اینجا کم داریم چون مخابرات عمدا نمیذاره پیشرفت کنه.یعنی به جای 10 اتوبان اومدن 1 جاده خاکی کشیدن ( شاید هم مال رو ) بعد مسدود بشه دیگه باید بشینیم تا بیان وازش کنن تازه عوارض رفت و آمد از این جاده خاکی هم که همون پول اینترنت میشه رو زیاد میگیرن.مثلا 12 برابر ترکیه یا 1600 برابر کره جنوبی ! به این میگن دزدی سر گردنه

2. 2 کاربر از floorfilla73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.

اقا من یه مشکل خیلی رو اعصاب دارم.
    از خود مخابرات اینترنت گرفتم، ( تهرانم، مرکز مخابراتیم شهید قدوسیه، هیچ شرکتی جز مخابرات بهم اینترنت با قیمت خوب نداد.) .لی مشکلم اینه که نمی تونم به اینترنت وصل شم.
    اول از یه مودم که از خود مخابرات گرفته بودم استفاده می کردم. ( هاوایی بود گویا.) چراق ای دی اس الش فقط وقتی روشن می شد که خط تلفن اشغال بود! چه با اسپلیتر، چه بی اسپلیتر. البته بعد از یه مدت درست شد، چراغش روشن می موند و هر موقع که می خواستم می تونستم وصل شم.
    تا این که خونه مون رو عوض کردیم. باز هم تو همون منطقه ی مخابراتی. باز هم از همون جا اینترنت گرفتم. باز هم همون مشکل. فقط این بار مشکله حل نشد.
    فکر کردم مشکل از مودممه. رفتم یه مودم دیگه خریدم ( خوب البته لازم داشتم یه مودمی داشته باشم که وای فای داشته باشه. ) این یکی هم همون مشکل رو داره. بد تر هم هست. چوون این یکی خط هم که اشغاله، فقط چراغ ای دی اس ال و اینترنتش روشن می شه، می شه وصل شد. ولی سر 1 دقیقه قطع می شه. ( بدون اسپلیتر.) البته این جدیده رو مطمین نیستم که تنظیماتش درست باشه.
    برای مخابرات،
    vpi 0
    vci 35
    PPPoE
    تنظیمات درستیه؟
    لطفا راهنماییم کنید، این چه مشکلیه که من دارم؟
    مشکل از مودمه؟ از اسپلیتریه که گاهی استفاده می کنم گاهی نه؟ از مخابرات؟ یا از خود کامپیوتر؟
    خواهش می کنم راهنمایی کنید، اعصاب نمونده از دست این اینترنت.
    ( مدل مودمم WAG120N هست. لینک سیس، از سیسکو.)
    ممکنه پریز تلفنت مجهز به برقگیر یا نویزگیر باشه.یعنی 2 شاخه ضد برق داشته باشه.

داره خودمونی میشه marahimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان باور می کنید شرکتی در ایران اجازه ادامه دانلود مستقیم را به کاربرانش نمی دهد. یعنی شما امکان دانلود از Microsoft، Download.com و هیچ جای دیگری را ندارید... شرکت داتک در یک هفته گذشته چنین کاری کرده است! حتی از خود سایت داتک هم نمی توانید دانلود خود را Pause و Resume کنید!

پی نوشت: و بعد از 4 روز ساعت 3 امروز فعلا درست شده است.
    Last edited by marahimi; 23-11-2010 at 15:32.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من تو منطقه قلهک هستم و تحت پوشش مرکز مخابرات شهید باهنر با پیش شماره 2200
    کسی هست که بتونه بگه تو این منطقه ADSL با سرعت خوب از کدوم سرویس میتونم استفاده کنم.
    این رو هم بگم که من بیشتر صفحات معمولی و دانلودهای کم حجم دارم
    کسی نیست جواب من تازه واردو بده!!!
    ثواب داره ها!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کسی نیست جواب من تازه واردو بده!!!
    ثواب داره ها!!!!!!!!!
    واسه کار کم 128 مخابرات خوبه سرعتش 14 هست و هزینش ماهی 10 هزار تومان . ساعتی 50 مگ دانلود میشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من یه سوال دارم:

دوستم adsl گرفته وقی میخواد با --- وصل شه 5 ثانیه بعد --- قطع میشه در واقع دیسی میشه. ولی با دایال آپ مشکلی نداره.

مشکل از isp هست یا باید تنظیمات خاصی انجام بده؟
    کسی نیست جواب بده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من یه سوال دارم:

دوستم adsl گرفته وقی میخواد با --- وصل شه 5 ثانیه بعد --- قطع میشه در واقع دیسی میشه. ولی با دایال آپ مشکلی نداره.

مشکل از isp هست یا باید تنظیمات خاصی انجام بده؟
    در قسمت properties کانکشن وی پی n که ساخته اید ، در قسمت networking ، گزینه type of.... را روی اتوماتیک بگذارید.

داره خودمونی میشه nimanimaoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

خب کسی که میگه شاتل شبانش خوب نیس خب حتما داره استفاده میکنه میدونه دیگه من خودم با 2مگ شبا فقط 1.5 گیگ دانلود میکردم (باید حدود 5~4 گیگ دانلود کنه)تازه وضع من خوب بود
    عزیزم من نگفتم شاتل بهترین در دنیاست گفتم الان داره مدیریت میکنه
    اونم اشکال اره ...اما نمیدونیدصبا چه میکنه ...الان من توی سایتی خوندم که دریک شهر باعث اخراج چند نفر از افراد محقق و پزوهشگر شده...بخاطر سرعت وسرویس بد ... و حتی بیانیه صادر کردن و خیلی چیزا دیگه

صبا فقط الان نون سابقه رو میخوره ...افرادی استخدامیشوببینی خندت میگیره ازشون بپرسی سرعت چند دانلود میکنی نمیدونه ؟
    باورتون میشه من خودم توی یکی از دفتراش دیدم ...

حالا شاتل هم ایراد داره ولی میدونه که کارش باید با سیستم باشه ... دوستای من بشدت تعریف میکنن و با سابقه بودن در صبا ...اما رفتن ...منو گول زدن حالا خودشونرفتن

صبا بدجورداره خراب کرده ...

دوست عزیز با سرعت کمتر 16از کیلو دانلود بکن با قطع و صل تا دریابی همون یک گیگ نیم چقدربا ارزشه تره یا 400 مگ اونم با هزار زو ر و زحمت !!!

الان دو روز دیگه هدفمندی شروع بشه منتظر اکران جدید باشید...

امیدوارم مسولین صبا زودتر از خواب غفلت بیدار شن

الهی امین1

داره خودمونی میشه mzm1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دست شما درد نکنه
    اطلاعات مفیدی بود.

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    داستان من از اونجایی شروع میشه که سال گذشته به محله ای در بلوار فردوس غرب نقل مکان کردیم و متوجه شدیم که امکان داشتن اینترنت adsl دراین محله وجود نداره به خاطر خطوط pcm تلفن مخابرات.القصه من نزدیک به یکسال بی اینترنت بودم تا ماه گذشته دل رو به دریا زدم و با مبلغ حدودا ۵۰۰ تومن از شرکت بی نام و نشانی به نام سون نت اینترنت وایرلس ۵۱۲ گرفتم.اینکه چه مشکلاتی در نصب انتن و مابقی قضایا داشتم بماند .تا به دیروز که برای چندمین بار با قطعی مواجه شدم طبق معمول تلفنشان جواب نمیداد با مصیبت یه شماره ی همراه از یکی از کارکنانشون پیدا کردم و بعد از تماس تلفنی اینطور دستگیرم شد که ما رو پیچونده اند و وایرلس تا مدت نامعلوم و احتمالا برای همیشه قطع شده !!!!ما هم دست از پا دراز تر با کلی هزینه دوباره بی اینترنت شدیم با یه انتن وایرلس بی مصرف در بالا پشت بوم!!!!میخواستم دوستان راهنمایی کنند که چه شرکتهای معتبری وجود دارند که دکل وایرلس در غرب تهران داشته باشند بلکه من بدون نیاز به تغییر جهت انتن بتونم اکانت دیگری ازشون تهیه کنم.خیلی داغونم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •