تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 740 از 1138 اولاول ... 240640690730736737738739740741742743744750790840 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,391 به 7,400 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام جناب soheilsh
    در موارد فنی یا قیمت بنده نمیتونم نظر بدم اساتید باید نظر بدن
    ولی در مورد تردد چون بتازگی یک نوا معامله کردم باید عرض کنم که شما بهتره تشریف ببرین مرکز تعویض پلاک شهرتون و سوال کنین ، گویا قانون اجرایی در شهرای مختلف باهم فرق داره مثلا بنده رفتم پرسیدم گفتن تا وقتی بتونی معاینه فنی بگیری و بیمه داشته باشی موردی نداره.
    درباره استفاده روزمره هم پراید و روا با شورلت نوا قابل مقایسه نیستن چون درحال حاضر هرسه رو دارم، پس بهتره شما به نسبت علاقه و شرایط مالی خودتون تصمیم بگیرین
    توضیحات بهتر رو محمد جان فرمودن دیگه بقیه اش با خودتونه،
    موفق باشین.
    Last edited by mard1169; 11-09-2014 at 10:10.

2. 7 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

هم قطاران عزیز میخواهم وب سایتی را معرفی کنم که علاوه بر بروشور شورلت نوا ، تمامی بروشور شورلت ها که تا حالا تولید شده را در آنجا ببینید.

این هم سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by kcnc; 11-09-2014 at 20:58.

4. 6 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه DaaVooD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

درود دوستان. من تا حالا اینجا پست ندادم ولی همیشه پیگیر تاپیک بودم و از اساتید آمریکایی باز فیض بردم. علاقه من هم به اتومبیل آمریکایی مخصوصن کلاسیک فراتر از قدرت، غرش و خاص بودن این ماشین هاس. برای من این شاهکارهای مهندسی تجلی عصر نوآوری، کمال گرایی و رقابت پایاپای و در عین حال جوانمردانه اون چند دهه س. سخن کوتاه میکنم و گریزی میزنم به چنتا عکس که دیشب از گردهمایی خودرو های کلاسیک در برج سلمان مشهد گرفتم. این همایش از امشب (5شنبه شب) رسمن افتتاح شده و تا هشت روز ادامه داره. بنده علی رغم کسالت، دیشب اونجا حاضر شدم و به وفور لذت بردم. البته بهت زده هم شدم از دیدن چنتا غول که در ادامه شاید شما هم بشید:

2عکس اولو به افتخار جناب camaro it میذارم که ارادت خاصی دارم:

سوپرایز اول Mustang 68: این اثر هنری-مهندسی ساعتها میتونه شمارو مبهوت کنه و جمله" Every mustang has a soul به مفهوم: هر ماستنگی صاحب یک روح است" در مورد این اسطوره صدق میکنه:

در ادامه شاهد 2تا مک وان، 2 تا کامارو Z8، کامارو RS، دوج کرونت، ماستنگ 66، بیوک اسپشال، مونت کارلو، پونتیاک گرند پری، ایمپالا، کاپریس، تراک GMC، بلیزر، الدزموبیل تورنادو، بیوک الکترا و فورد لینکلن کانتیننتال هستیم:

عکسا هنوز تمام نشده، اما خود من low battery میدم. در ادامه با من باشید تا از اتومبیل های داخل سالن هم عکس آپلود کنم و از همه مهمتر، از سوپرایز اصلی و آخری پرده برداری کنم.
    Last edited by DaaVooD; 11-09-2014 at 22:52.

6. 9 کاربر از DaaVooD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

جناب DaaVooD عزیز منتظر بقیه عکساتونم هستیم.
    دوستان کسی باز کردن ال پی جی رو میتونه برام توضیح بده؟ میخوام تموم وسایلشو از روی ماشین باز کنم.
    خودم یه بررسی کردم دیدم مشکل خاصی نداره ولی گفتم یهو منفجر نشه

8. 2 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه DaaVooD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

درود دوباره. کسی از دوستان قصد سفر به مشهدو نکرده از دیشب؟! :-p

داخل سالن شامل رنج متتوع تری از خودرو هاست. چند مدل مرسدس بنز، چندین فولکس بیتل، بی ام دابلیو، چندین پیکان، چند مدل پلیموت، شورلت بل ایر، پورش 911، آلفارومئو اسپایدر، یک کادیلاک فلیت وود و 2 عدد ...... (سورپرایز اصلی)

این فلیت وود به جد با روح و روان ما بازی کرد. از تمیزی و سلامتش هرچی بگم کم گفتم:

خانمها، آقایان، تقدیم میکنم به شما شاخ ترین شاهکار سوپر اسپورت این گردهمایی و سورپرایزمو:

Chevy Corvette 82

یک کوروت سرمه ای دیگه هم بود که صاحبش اجازه عکس برداری نداد اما اصلن به پای این سفیده نمیرسید...

امیدوارم لذت برده باشید.
    Last edited by DaaVooD; 12-09-2014 at 21:24.

10. 7 کاربر از DaaVooD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سلام دوستان
    به به.بنده ده روزی رفتم مسافرت خانوادگی و به دلیل نداشتن باربند و نداشتن شناخت کافی از شورلت نوای عزیزم با پراید خواهرم رفتیم.
    در طول. سفر جای نوای عزیزم خالی بود و حالا که برگشتم میبینم این انجمن ۱۰ صفحه رفته جلو. بسیار خوشحالم.
    ماشین هایتان سرحال و خودتان شاداب و سرحال باشید

12. 3 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جناب DaaVooD عزیز منتظر بقیه عکساتونم هستیم.
    دوستان کسی باز کردن ال پی جی رو میتونه برام توضیح بده؟ میخوام تموم وسایلشو از روی ماشین باز کنم.
    خودم یه بررسی کردم دیدم مشکل خاصی نداره ولی گفتم یهو منفجر نشه

برای باز کردن تشکیلات گاز از روی ماشین باید بررسی کنید ایا درون مخزن گاز موجود هست یا نه؟
    برای این بررسی میتونید شیر تخلیه هوای مخزن رو کمی باز کنید و اگر گاز موجود باشه از لوله تخلیه خارج خواهد شد.اگر درونش گاز نبود که دیگه خطری وجود نداره.اما اگر گاز موجود بود :
    اگر محل خلوت و بدون عبور و مروری میشناسید و جایی هست که باد جریان داره ماشین رو ببرید اونجا و گازش رو تخلیه کنید.
    اگر نه میتونید در حالتی که 2 شیر روی مخزن بسته هست مخزن رو از لوله ها ی متصل که یکی رفته سمت رگلاتور داخل کاپوت و یکیش هم به لوله سوختگیری داخل صندوق متصل هست جدا کنید.
    پس از این کار باید 4 تا مهره داخل پالانیهای عقب که لوله های جلو و عقب مخزن رو در داخل صندوق سفت کردن رو باز کنید و اگر داخل پالانیها رو نگاه کنید این مهره ها رو میبینید که در هر پالانی 2 تاش قرار داره.
    وقتی هم مهره ها باز شد پیچهای انها رو به سمت داخل صندوق هدایت کنید(به کمک ضربه ملایم).
    بعد میتونید بستهای کمربندی مخزن رو که مخزن رو به لوله های نگه دارنده سفت کردن رو باز کرده و یواش یواش مخزن رو بیرون بیارید.
    البته اگه مخزنتون مثل ماشین بنده 80 لیتری باشه و فنرهای صندوق مزاحم بیرون امدن مخزن باشن باید فنرها هم خارج کنید و مجددا پس از اتمام کار نصب کنید.
    بعد از خارج کردن مخزن از درون صندوق شیر ورودی گاز رو (البته اگر روی بدنه صندوق نصب شده) باز کنید و لوله های متصل رو هم بردارید.

داخل کاپوت ماشین یه رگلاتور هست که توسط 2 تکه شلنگ به مسیر رفت و برگشت اب بخاری متصله که با برداشتن لوله ها و 3 راهیهای اب میتونید اتصال رگلاتور رو از اب بخاری قطع کنید و بعد به کمک 2 تکه لوله فلزی یا جنس مناسب دیگری مثل مثلا لوله pvc با قطر مناسب شلنگهای بخاری رو به حالت قبل دربیارید.البته اگر نخواهید شلنگهای نو و جدید جای قبلیها که تکه شدن ببندید.
    بعد هواکش کاربراتور رو باز کنید و میکسر گاز رو که با شلنگ به رگلاتور متصل هست رو بردارید و هواکش رو سر جای خودش ببندید.
    اتصالات برقی رگلاتور رو جدا کنید و مهره ای رو که اون و به داخل کاپوت متصل کرده رو باز کنید و اون رو ازداخل کاپوت خارج کنید.
    البته یه لوله مسی ورود گاز از مخزن هم به ان متصله و قبلا باید اون رو هم جدا کنید.

سر راه شلنگ ورودی بنزین کاربراتور یه شیر برقی وصل هست که باید اون رو هم جدا کنید و شلنگ یکسره متصل کنید.
    بعد میرسیم به برچیدن سیم کشی کلید تبدیل و برای این کار از داخل اتاق ماشین کلید تبدیل رو باز کرده و سوکت متصل رو از سیم کشی ماشین جدا کنید و توجه داشته باشید یه اتصال بدنه داره و به بدنه ماشین متصله و 2 تا اتصال برق داره که بعد از جدا کردن اون ها باید سیم زخمی شده موجود در سیم کشی ماشین رو به خوبی عایق کنید.
    بعد سوکت کلید رو به ارامی از سمت داخل اتاق بکشید تا سیمهایی که داخل کاپوت بودن و حالا جدا شدن جمع بشن و بیرون بیان .
    یه لوله مسی مربوط به جابجایی گاز از مخزن به کاپوت هم از زیر ماشین عبور کرده و من در ماشین خودم اون رو هم باز کردم.شما هم میتونید با حوصله بستهای یکطرفه اون رو باز کرده و یواش یواش جداش کنید.
    یه تکه سیم باقی میمونه که مربوط به درجه نشانگر مقدار گاز هست که محل عبورش از سمت راننده و زیر زه های رکاب هست و میتونید اون رو هم جدا کنید.من چون کف ماشین رو جمع کرده بودم به اون دست نزدم گزاشتم باقی بمونه ولی شما اگه کف و صندلیهای ماشینتون بازه میتونید اون رو هم جدا کنید.

الان قیمت یه کیت کامل گاز مایع نو حدود 370000 تومان هست و میتونید تشکیلات اون رو به قیمتی در حدود 200 تومان بفروشید.
    یه راه ساده تر هم وجود داره و اینه که اگر جایی رو در نزدیکی محل زندگیتون میشناسید که کارشون نصب و تعمیر سیستمهای گازسوزه قبل از باز کردن سیستم گاز یه سر بزنید و ببینید ایا خودشون خرید دارن و اگر خودشون مخزن و تشکیلات رو برمیدازن و قیمت مناسب هم حساب میکنن ماشین رو ببرید و به اونها بسپرید تا هم مخزن و تشکیلات رو براتون باز کنن و هم ازتون بخرن.

14. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

محمد جان ممنونم ، متوجه روند کار شدم فقط یه سوال: دو تا شیر روی کپسول ماشین چطوری بسته میشن؟
    فکر کنم شیرای این خرابن!!! لوله ها هم در ماشین بنده هیچ بستی ندارن و کلا" به نظر میرسه تجهیزات به شکل غیر استاندارد نصب شدن
    امروز بالاخره کار کف ماشین توسط صافکار تموم شد، بعد نوبت تمیزکاری کف و موم هست، انشاالله عکساشو فردا قرار میدم.

16. 3 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

18. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

امروز میخواستم کف ماشین رو تمیز و اماده موم کنم که وقت نشد چون داشتم همه تریم ها رو باز میکردم و بعد هم به هر سختی ای بود تجهیزات ال پی جی رو از روی ماشین باز کردم، اینم چندتا عکس از امروز:

کف پایی های عقب چپ و راست و جلو سمت راست
    :

صندوق و مخزن گاز:

این عکس رو ببینید:

((( بابت کیفیت بد عکسها عذر میخوام )))

امروز عصر میخوام برم شلنگ بخرم و با حذف شیر قطع کن که توی عکس مشخصه بجای اون از یک شلنگ متناسب استفاده کنم، اما دیدم بهتره شلنگ های بخاری رو هم تعویض کنم، ولی نمیدونم کدوم یکی به شماره یک و کدوم به شماره 2 وصل میشن (یعنی رفت و برگشتش چطوریه)، دوستان لطفا"راهنمایی کنن
    Last edited by mard1169; 14-09-2014 at 14:40.

20. 4 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •