تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 740 از 1178 اولاول ... 240640690730736737738739740741742743744750790840 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,391 به 7,400 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام دوستان من می خوام لپ تاپی بخرم که بتونم کارهای گرافیکی رو بدون مشکل و سریع تنجام بدم ، مارک dell رو انتخاب کردم اما نمی دونم کدوم مدلش رو انتخاب کنم به نظرتون dell XPS M1530 چطوره؟ اگه راهنماییم کنید ممنون می شم.باز هم میگم گرافیکش خیلی برام مهمه
    شما یک بودجه مشخص کنید و استفاده تون رو یک مقدار دقیق تر بگین چی هست. فقط برای کار گرافیکی؟ برای تماشای فیلم؟ استفاده ی روزمره؟...
    البته این هم بهتون بگم که اگه لپ تاپ شما یکی از قوی ترین کارت گرافیک های بازار هم داشته باشه باهاش نمیتونین کار گرافیکی درست و حسابی انجام بدین. چون گرافیک لپ تاپ با کامپیوتر زمین تا آسمون فرق میکنه.

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

یه سیستم برای بازی معرفی می کنید ممنونم
    چقدر بودجه دارید؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من میخام برم بخرم اگه ممکنه کمک کنید.
    نظر دوستان راجعبه elit book 6930p hp و thinkpad t400 lenovo و dell laletitude e6400 چیه بینه این چند مدل موندم.میگن که elitbook 6930p 15 تا 15 ساعت بدون نیاز به باطری شارژ کردن مدام کار میکنه.کاره من تو محیطهایه و خودمم با برنامه هایه نسبتا سنگینی کار میکنم مثل cad & matlab & ansis & abaqus وتا حالا تو عمرمم با کامپیتر بازی نکردم. البته با اغراغ شدید. فقط مشکل وزن با همشون دارم.
    کانفیگشون برابره اما lcd t400 رزولیشن بهتری داره و وزن بهتر.hp باطری بهتر.
    تا 2 ملیون میتونم پول بدم . راستی elit book تو ایران پیدا میشه.
    سلام دوست عزیز. Dell Latitude سری صنعتی لپ تاپ های دل هست که فرقش با لپ تاپ های معمولیش اینه که دوام باتری بهتری داره و کیفیت ساخت و استحکام و ایمنی بهتری داره. ولی از نظر مولتی مدیا و گرافیک خیلی قوی نیست. معمولا از کارت گرافیک های اینتل استفاده میکنند که خیلی ضعیفه. شما شاید بتونی از سری Studio و یا XPS یه مدل قوی تر پیدا کنی.
    کانفیگشون هم نمیشه که برابر باشه. حتما یه سری چیزاشون فرق میکنه. سعی کن اونی که Bus رم و پروسسور بالاتر و رم DDR3 و هارد 7200 دور داره بگیری. هر چقدر مشخصات رم و پروسسور بهتر باشه نتیجه ی بهتری میگیری.
    Last edited by prowler88; 20-05-2009 at 12:20.

4. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ghazaleh366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

کارشناسان عزیز سلام:
    میشه لطفا لپ تاپی به من معرفی کنید در حد 600-650 تومن که بهترین گزینه برای بازی هایی مثل sims3 باشه. منظورم این نیست که از لحاظ گرافیک عالی باشه چون مسلما محاله با همچین بودجه ای... ولی می خوام بتونم این جور بازی هارو باهاش انجام بدم. مارکشم اولویتی نداره. ممنون از توجهتون.

داره خودمونی میشه Mahyar.Online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام با تشکر از مدیر انجمن و دوستان فعال این تاپیک ...
    من می خوام یه لپ تاپ بگریم و بودجه ای مکه در نظر گرفتم براش 900 تومنه ...
    موارد استفاده هم مهمترینش بازیه
    و اینترنت و فیلم و خلاصه مصرف خونگی .
    دوستان چه برند و مدل هایی رو پیشنهاد می کنن ؟
    باز هم تشکر می کنم از همه عزیزان .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

کارشناسان عزیز سلام:
    میشه لطفا لپ تاپی به من معرفی کنید در حد 600-650 تومن که بهترین گزینه برای بازی هایی مثل sims3 باشه. منظورم این نیست که از لحاظ گرافیک عالی باشه چون مسلما محاله با همچین بودجه ای... ولی می خوام بتونم این جور بازی هارو باهاش انجام بدم. مارکشم اولویتی نداره. ممنون از توجهتون.
    شرمنده ام. من که 1,600 پول دادم نمیتونم باهاش بازی کنم. 600 تومن که جای خود داره. ولی اگه لپ تاپ بودنش براتون حیاتی نیست میتونین یه کامپیوتر جمع کنین.

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

سلام با تشکر از مدیر انجمن و دوستان فعال این تاپیک ...
    من می خوام یه لپ تاپ بگریم و بودجه ای مکه در نظر گرفتم براش 900 تومنه ...
    موارد استفاده هم مهمترینش بازیه
    و اینترنت و فیلم و خلاصه مصرف خونگی .
    دوستان چه برند و مدل هایی رو پیشنهاد می کنن ؟
    باز هم تشکر می کنم از همه عزیزان .

یکی از بهترین گزینه ها اینه:

Dell Studio 1537
    CPU: Intel Core 2 Duo 2.0 GHz 2MB Cache
    Ram: 2GB
    HDD: 250GB +
    LCD: 15.4 WXGA TrueLife
    VGA: ATI 3450 256 Dedicated
    Price: 930,000 Tomans

که البته انتظار نداشته باشید بتونید بازی های سنگین رو روش اجرا کنید.

9. این کاربر از scorpion818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کارشناسان عزیز سلام:
    اگه با این قیمت میخواین بخرین دارین پولتون رو دور میریزین چون با این قیمت هسچ دستگاه مناسبی برای بازی نیست و اصلا ارز خرید برای بازی رو نداره و مطمئن باشید 1 ماه دیگه پشیمون میشین از خریدش
    بجای این کار و هزینه برای خرید لپ تاپ بهتره برید یه کنسول بازی بخرید که برای این کار ساخته شده و تازه از این کمتر هزینه میکنید مثل ps3

11. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان محترم
    من دنبال لپ تاپ کم وزن و با ال سی دی زیر 14 بودم که تو اینترنت گشتم دیدم مدل های که کم وزن بود یا مثل asper one از نظر قدرتی ضعیف بود و اپتیکال درایو نداشت یا مثل وایو سونی گرون بود.به تازگی دیدم سه تا فروشگاه فروش ویژه زدن و HP2230s رو با
    CORE2DOU 2.26+3MBCACHE+FSB1066 hDD250با موس اورجینال 888 هزارتومن میفروشن آیا قیمتش از این پایین تر هست؟
    من خودم از این HP خوشم اومد.میخواستم نظر مشاور محترم رو بدونم
    می خواستم ببینم مدل دیگه ای با این مشخصات تا 900 هزار تومن هست؟ و آیا قیمت لپ تاپ تا تابستون پایین تر میاد؟(یعنی ارزش داره الان پول

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض سوال گیج کننده

سلام به همه
    من تو کار برنامه نویسی هستم و خیلی با کامپیوتر کار کردم(یعنی مبتدی نیستم)من امسال میرم دانشگاه میخواستم بپرسم برای برنامه نویسی و دوران دانشجویی چه لپ تاپی بگیرم مناسبه ویه سوال دیگه من از لپ تاپهای سونی خیلی خوشم میاد سایتهای مختلفی رفتم مثلا سری اف دبلیو 7 8 تا مدل داره اما وقتی رفتم سایت سونی فقط سه تا نشون میده

واینکه میری تو هرکدو توی سی پی یو و رم و ... میتونی ارتقا بدی و اینکه همه سرس اف دبلیو از نظر ظاهری عین هدیگه هستند حالا چرا نشه من برم بازار بگم سری اف دبلیو میخوام با این مشخصات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •