تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 740 از 905 اولاول ... 240640690730736737738739740741742743744750790840 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,391 به 7,400 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    SRI

پيش فرض

سوختن لامپ؟؟ انگار متوجه نشدید سوالمو... فقط روی حالت door روشن نمیشه... روی حالت on روشنه یعنی مشکل لامپ نیست. اینم بگم درا که باز بشن اون علامت قرمزه میفته رو صفحه.. یعنی مشکل در هم نیست
    خوب اینها یعنی اینکه بخشی از موارد سالمه
    پس لامپ سالمه
    لادری هم سالمه
    و نتیجتا فیوز هم سالمه
    دو تا بیشتر نمیمونه. کلید تنظیم سقف و پارگی سیم در مسیر
    اگ مشکل از کلید سقف نبود بایستی یکی از کانکتورهای توی مسیر یا قطعه یا اینکه آب خورده اتصال خوب نمیده.
    اگه یکی از درها این مشکلو داره که کانکتور همون در رو بایستی بررسی کن و اگه همه درها مشکل دارن بایستی کانکتورها بالاتر رو بررسی کنی.

قبل اینکه کانکتورهارو بخوای باز کنی بهتره اول کلید سقف رو باز کنی. چون احتمال خرابی کلید سقف خیلی بیشتره.
    در مورد کانکتورها هم توصیه میکنم خودت اینکارو نکنی چونکه کانکتورها دور از دسترس هستن و ممکنه باعث خرابی اضافی در ماشین بشی

در سیستم لامپ سقف مدار به این صورته که از باتری به فیوز بعد به لامپ بعد به کلید سقف بعد به لادری میره
    و چیز دیگری دخالت نداره. مثل ضبط ماشین نیست که به سوئیچ وصل باشه. مستقیم به باتری ماشین وصله.

پشت آمپر مجزا از لامپ سقف کار میکنه ولی به لادری وصله و وقتی سوئیچ بازه پشت آمپر فعال میشه.

اینم نقشه لامپ سقف.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by sia1; 17-04-2016 at 23:41.

2. 2 کاربر از sia1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

ممنون از شما
    بله
    بله
    شدید نه اما میگن پراید همشون همین هست و مقداری لرزش داره چون موتور ضعیف هست کلا
    به نظرم بلهنمیدانم چیست و عوض نشده تا به حال
    ممنون
    قابلی نداشت . ممنونِ خدای دانائیم همگی
    با موتور سرد استارت بزنین , یک دقیقه بعد وایرشمعها رو تک تک با انبردست عایق دار بکشین (سرِ وایر رو بگیرین نه سیمش رو )
    آیا برداشتن وایرها باعثِ لرزش یکسانِ مونور میشه ؟ یا یک وایر برداشتنش لرزش کمتری تولید میکنه ؟
    اگر یک وایر لرزش کمتر از بقیه داره پس همون سیلندر به دلیلی ضعیف هست و باعث کم شدن قدرت موتور شده
    احتمالهای وارده:
    مقاومت بالای وایر همون سیلندر
    تنظیم نبودن فیلرها
    تنظیم نبودن تسمه تایم
    تنظیم نبودن دلکو در موتورهای قدیمی که دلکو داره
    فرسوده بودن موتور بر اثر عمر زیاد و یا دیر روغن عوض کردن و همچنین گازوندن

تنظیم نبودن گپ شمعش
    مقاومتِ بالای شمع همون سیلندر (باید شمع همون سبلندر و شمع یک سیلندر دیگه باز بشه و مقاومتشون با هم مقایسه بشه . )
    برای اندازه گیری مقاومتِ شمع , اهم متر رو بزنین به سر شمع و الکترود وسط شمع . قبلش الکترود رو تمیز کنین
    =================================
    این که میگین نمیدونین درایر و فیلتر مدادی چیه معنیش اینه که تاپبک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نخوندین یا کامل نخوندین
    نخوندن اون تاپیک یعنی ملیونها تومن ضرر مالی , اعصاب خوردی , گرفتار شدن زیر دست عده ای از مکانیکهای بی وجدان و یا ناوارد و فریب خوردن در سرویس و تعمیر ماشین و خرید قطعات و مرتب نبودن ماشین
    در صفحه های ابتدائی طرز کار کولر و قطعاتش و اطلاعات مهمی در مورد سرویس و نگهداریش درج شده
    درضمن , کندنسر اگر بیرونش کثیف و یا روزنه هاش گرفته و یا له شده باشه باعث خوب خنک نشدن گازِ داغِ فشرده شده و درنتیجه فشار به کمپرسور و درنتیجه فشار به موتور و لرزش و بالا رفتن مصرف سوخت میشه . همچنین کثیفی فیلتر مدادی و درایر

4. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام
    دیروز که بارون امد بخاری ماشین رو برای گرم کردن شیشه جلو روشن کردم ولی بادش خیلی کم بود و بخار شیشه رو از بین نمیبرد . ماشین پرایده . درجه تغییر باد بخاری را هم که تغییر میدم هیچ تغییری احساس نمیشه . لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

قابلی نداشت . ممنونِ خدای دانائیم همگی
    با موتور سرد استارت بزنین , یک دقیقه بعد وایرشمعها رو تک تک با انبردست عایق دار بکشین (سرِ وایر رو بگیرین نه سیمش رو )
    آیا برداشتن وایرها باعثِ لرزش یکسانِ مونور میشه ؟ یا یک وایر برداشتنش لرزش کمتری تولید میکنه ؟
    اگر یک وایر لرزش کمتر از بقیه داره پس همون سیلندر به دلیلی ضعیف هست و باعث کم شدن قدرت موتور شده
    احتمالهای وارده:
    مقاومت بالای وایر همون سیلندر
    تنظیم نبودن فیلرها
    تنظیم نبودن تسمه تایم
    تنظیم نبودن دلکو در موتورهای قدیمی که دلکو داره
    فرسوده بودن موتور بر اثر عمر زیاد و یا دیر روغن عوض کردن و همچنین گازوندن

تنظیم نبودن گپ شمعش
    مقاومتِ بالای شمع همون سیلندر (باید شمع همون سبلندر و شمع یک سیلندر دیگه باز بشه و مقاومتشون با هم مقایسه بشه . )
    برای اندازه گیری مقاومتِ شمع , اهم متر رو بزنین به سر شمع و الکترود وسط شمع . قبلش الکترود رو تمیز کنین
    =================================
    این که میگین نمیدونین درایر و فیلتر مدادی چیه معنیش اینه که تاپبک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نخوندین یا کامل نخوندین
    نخوندن اون تاپیک یعنی ملیونها تومن ضرر مالی , اعصاب خوردی , گرفتار شدن زیر دست عده ای از مکانیکهای بی وجدان و یا ناوارد و فریب خوردن در سرویس و تعمیر ماشین و خرید قطعات و مرتب نبودن ماشین
    در صفحه های ابتدائی طرز کار کولر و قطعاتش و اطلاعات مهمی در مورد سرویس و نگهداریش درج شده
    درضمن , کندنسر اگر بیرونش کثیف و یا روزنه هاش گرفته و یا له شده باشه باعث خوب خنک نشدن گازِ داغِ فشرده شده و درنتیجه فشار به کمپرسور و درنتیجه فشار به موتور و لرزش و بالا رفتن مصرف سوخت میشه . همچنین کثیفی فیلتر مدادی و درایر

با سپاس از شما
    بنده تاپیک شما در مورد تست وایر شمع ها را خواندم. و حدودا پارسال بود که وایرشمع ها را تست کردم و مقاومت شون مناسب بود.
    البته در حالت خاموش بودن ماشین.
    به نظر شما با توجه به گذشت 4 سال و 80 هزار کیلومتر ، بهتر نیست . یک دست وایرشمع بخرم و بندازم؟

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

درود
    دوستان کسی میدونه مشکل هیدرولیک فرمان که ایرانخودرو فراخوان داده چیه؟

فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

با سپاس از شمابنده تاپیک شما در مورد تست وایر شمع ها را خواندم. و حدودا پارسال بود که وایرشمع ها را تست کردم و مقاومت شون مناسب بود.البته در حالت خاموش بودن ماشین.به نظر شما با توجه به گذشت 4 سال و 80 هزار کیلومتر ، بهتر نیست . یک دست وایرشمع بخرم و بندازم؟
    سلام
    به نظر بنده ی مخلص هیچ چیزی بدون تست نیاید تعویض یا تعمیر بشه

9. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    از بست های شلنگ بالای رادیات که به موتور متصل میشه اب نشت میکنه ،هر چقدر هم سفت میکنم بی فایده ست !

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    از بست های شلنگ بالای رادیات که به موتور متصل میشه اب نشت میکنه ،هر چقدر هم سفت میکنم بی فایده ست !
    سلام
    اول ارز همه دقیق چک کن ببین گلویی رادیاتور ترک نداشته باشه. بعدش کلا شیلنگ رو در بیار و تا اون قسمتی که بست بسته میشه و تغییر شکل داده رو جدا کن (البته اگه طولش خیلی کوتاه نمیشه، معمولا مشکلی نداره و طولش میرسه) و دوباره جا بزن و ببند

12. 3 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    پراید 91 با کارکرد 80 هزار تا وقتی نور از ماشین نگیریم . روزها اصلا مشکل نداره
    اما در شب ، امپر آب یک خانه بالا میاد و میره روی 5
    در صورتی که نباید بیشتر از 4 بشه
    اتصال بدنه رو باز کردم و تمیز کردم اما ظاهرا درست نشده
    فشنگی نو هم انداختم
    یکی میگه اتصال بدنه رو قوی کن. یعنی یکی اضافه کن
    من شک به دینام دارم راستش. نظرتون چیه؟ چطور بفهممی مشکل از چیه

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان سلام
    پراید 91 با کارکرد 80 هزار تا وقتی نور از ماشین نگیریم . روزها اصلا مشکل نداره
    اما در شب ، امپر آب یک خانه بالا میاد و میره روی 5
    در صورتی که نباید بیشتر از 4 بشه
    اتصال بدنه رو باز کردم و تمیز کردم اما ظاهرا درست نشده
    فشنگی نو هم انداختم
    یکی میگه اتصال بدنه رو قوی کن. یعنی یکی اضافه کن
    من شک به دینام دارم راستش. نظرتون چیه؟ چطور بفهممی مشکل از چیه
    سلام دوست عزیز
    این مورد اکثرا به خاطر ضعف اتصال بدنه هستش. بهتره با یه سیم ضخیم (سیم دستگاه جوش مناسبه) از قطب منفی به موتور و همچنین بدنه اتصال ایجاد کنی. در مورد دینام هم تستش کاری نداره. شما ماشین رو روشن کن و ولت متر رو به دو سر باتری بزن. باید حدودا 14 ولت باشه (بهترین حالت 14.2-14.3 هستش) بعدش چراغ ها رو بخاری و چند تا چیز روشن کن و دوباره تست کن. توی این حالت نباید به زیر حدودا 13 برسه

15. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •