تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 740 از 2014 اولاول ... 24064069073073673773873974074174274374475079084012401740 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,391 به 7,400 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

علي كريمي بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران با تقدير از حمايت هواداران اين تيم در بازي روز گذشته مقابل استقلال تهران گفت: هواداران بايد بدانند كه كريمي نمي‌تواند هميشه دريبل بزند بلكه بايد در خدمت تيم باشد.
    هافبك تكنيكي تيم فوتبال پرسپوليس كه با گلزني در دقيقه‌هاي پاياني شهرآورد تهران، از باخت تيمش برابر حريف سنتي خود جلوگيري كرد روز شنبه در گفت و گو با ايرنا به سووالات مطرح شده پاسخ داد.
    س: مي‌دانيد كه گلزني در دقيقه‌هاي پاياني شهرآورد شما را محبوب تر از گذشته مي‌كند؟
    ج: تماشاگران پرسپوليس هميشه به من لطف داشته‌اند و خوشحالم كه با بازكردن دروازه استقلال جواب محبت آنها را دادم.

س: البته آنها از شما بيش از هر بازيكن ديگري انتظار دارند.
    ج: براي اينكه يك تيم بتواند به موفقيت برسد، كادر فني و همه بازيكنان بايد تاثيرگذاري لازمي در جريان ديدارها داشته باشند. اينكه همه فقط از من انتظار درخشش داشته باشند، منطقي نيست.
    س: از بازي تان مقابل استقلال رضايت داريد؟
    ج: وقتي هواداران و قطبي راضي هستند، من مي‌توانم از خودم ناراضي باشم.

البته اگر در نيمه اول بيشتر دقت مي‌كردم مي‌توانستم دروازه طالب لو را باز كنم.
    س: به نظر مي‌رسيد هنوز با جو ليگ برتر هماهنگ نشده ايد.
    ج: براي من فرقي نمي‌كند كه در كجا و با چه تعداد تماشاگري بازي كنم. اصلا استرس نداشتم و تنها فكرم اين بود كه مهره‌اي موثر براي پرسپوليس باشم.
    س: كم دريبل زدن علت خاصي داشت؟
    ج: هميشه كه نمي‌توانم فقط به دريبل زدن فكر كنم. در وهله اول بايد در كار تيمي شركت كنم و اگر شرايط را مناسب ديدم، با حركات تكنيكي تيم را در موقعيت گلزني قرار دهم.

س: اما تماشاگران هميشه از شما حركات تكنيكي مي‌خواهند؟
    ج: بله، اما اگر در يك بازي به خاطر دريبل‌هاي زياد من نتيجه را واگذار كنيم، همان تماشاگران اولين معترض‌ها خواهند شد.

س: پس پرسپوليسي‌ها خيلي منتظر دريبل‌هاي علي كريمي نباشند؟
    ج: هر زمان كه لازم باشد و موقعيت را مناسب ديدم، دوباره نشان مي‌دهم كه همان بازيكن تكنيكي سال‌هاي پيش هستم و اصلا افت نكرده ام.

س: گل به استقلال مي‌تواند آغازي براي گلزني هايتان باشد؟
    ج: همه بازيكناني كه در پست من بازي مي‌كنند، با هدف گل زدن وارد زمين مي شوند. اما نمي‌توانم قول گلزني در همه ديدارها را بدهم، چون براي من نتيجه تيمي اهميت بيشتري دارد.

س: چرا پرسپوليس در ليگ برتر نتوانسته انتظارات را برآورده كند؟ ج: در هفته‌هاي اول ليگ نمي‌توان بررسي درستي از چگونگي آمادگي تيم ها داشت. تيم ما به تازگي تركيب بازيكنانش مشخص شده است و اگر در چند هفته آتي به هماهنگي لازم برسيم، نشان مي‌دهيم كه جدي‌ترين مدعي قهرماني هستيم.
    س: اما امتيازات زيادي را از دست داده ايد.
    ج: هفته‌هاي اول، هفته‌هاي آزمون و خطا است. در بازي مقابل ابومسلم به همه ثابت مي‌كنيم كه كمتر تيمي در ايران است كه مي‌تواند مانع ما در راه نتيجه‌گيري شود.

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام بچه ها ممنون بابت اخبار

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام عمو کجايي دلم برات تنگيده بود : يادش به خير ، عجب روزايي بودا هميشه به ياد اون روزها هستم

نسبت به الان رونق کمتري داشت ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

حسین کاظمی باید از بازی اخراج می شددکتر سیار: دو پنالتی برای پرسپولیس و یک پنالتی برای استقلال گرفته نشد// عملکرد سعد کمیل بسیار ضعیف بود

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: کارشناس داوری کشورمان گفت: در دیدار دربی دو پنالتی برای پرسپولیس و یک پنالتی برای استقلال از سوی داور گرفته نشده است."پرویز سیار" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: در دقیقه 8 دیدار دربی حسین کاظمی با دست ضربه ای را به صورت سپهر حیدری وارد کرد که این حرکت از چشم داور دو ماند. بازیکن استقلال باید در دقیقه 8 با دریافت کارت قرمز از زمین بازی اخراج می شد.
    وی افزود: در همین صحنه به دلیل اینکه این حرکت در حین بازی در محوطه جریمه انجام شد داور بازی باید یک پنالتی به سود پرسپولیس اعلام می کرد.
    سیار در ادامه به ایسکانیوز گفت: در دقیقه 28 بازی واعظی با دست خود برهانی را با خطا متوقف کرد که این صحنه نیز پنالتی بود. حرکت واعظی مستحق کارت از سوی داور نبود.
    کارشناس داوری کشورمان در ادامه تصریح کرد: در دقیقه 30 کریم باقری در محوطه جریمه به وسیله یکی از بازیکنان استقلال متوقف شد که کمیل در این صحنه نیز به اشتباه پنالتی اعلام نکرد وسومین اشتباه بزرگ خود را مرتکب شد.
    وی اظهار داشت: کارت زردی که داور بازی به پتروویچ داد کاملا صحیح بوده ولی کارت زردی که مازیار زارع گرفت کاملا اشتباه بود.
    سیار افزود: عملکرد داور به هیچ عنوان خوب نبود و به عقیده من داوران ایرانی مانند مظفری زاده که بازی های سخت تری مانند پرسپولیس و سپاهان را سوت زده بودند می توانستند بسیار بهتر از سعد کمیل این بازی را قضاوت کنند.
    کارشناس داوری کشورمان در خصوص کمک داوران ایرانی این بازی به ایسکانیوز گفت: کمک داوران بسیار از داور بهتر کار کردند و به عقیده من اگر آنها تا این حد خوب کار نمی کردند این بازی می توانست حاشیه های زیادی داشته باشد

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام بچه ها از خبرای خوبتون خیلی ممنونم

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پس از داربي برگزار شد
    نخستين جلسه‌ي تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پس از بازي مقابل استقلال صبح امروز (شنبه) در زمين شماره‌ي دو مجموعه‌ي ورزشي راه‌آهن برگزار شد
    .
    به گزارش مرجع خبري اين تمرين از ساعت 10 صبح و با حضور حدود 50 هوادار تيم پرسپوليس آغاز شد. بازيكنان پرسپوليس در قالب دو گروه تمرينات مختص به خود را انجام دادند. گروه اول بازيكنان اصلي پرسپوليس بودند كه روز گذشته برابر تيم استقلال بازي كرده بودند. آنها به مدت 20 دقيقه به دور زمين دويدند و پس از آن با حركات كششي و تمرينات ريكاوري پس از 50 دقيقه كار خود را به پايان بردند.
    گروه ديگر از بازيكنان پرسپوليس كه نفرات ذخيره بودند به اضافه‌ي پائولو دي‌كارمو و محمد منصوري كه در نيمه‌ي دوم بازي استقلال براي پرسپوليس به ميدان رفته بودند، ابتدا پس از دويدن به دور زمين و حركات كششي پاسكاري دو به دو را در دستور كار خود داشتند. اين تمرين با نظر قطبي در مدل‌هاي مختلف رو به جلو و روبه عقب تغيير مي‌يافت.
    سپس آنها زيرنظر افشين پيرواني در قالب دو گروه به صورت دايره‌اي پاس‌هاي در حال حركت كوتاه و بلند را تمرين كردند. در ادامه اين بازيكنان به سه گروه تقسيم شدند و به تمرين گروه وسط پرداختند. قطبي بازيكنان نسبتا اصلي‌تر پرسپوليس در اين گروه چون ديكارمو، باقري‌ها، علوي، عبدي و منصوري را در يك دسته قرار داده بود.
    بازيكنان در ادامه در قالب همين گروه‌بندي به فوتبال در زمين كوچك پرداختند. اين بازي به صورت تورنمنت سه جانبه در زمان‌هاي 15 دقيقه‌اي انجام مي‌شد.
    پس از اين تمرين بازيكنان زيرنظر پرويز كماسي تمرينات طراحي شده خاصي چون عبور از موانع به صورت حركت از بغل و همچنين تمرينات ديگري را پشت سر گذاشتند.
    قطبي دو سوم از بازيكنان را به انجام تمريناتي چون حركات كششي فرستاد و يك گروه باقيمانده كه شامل همان بازيكنان نسبتا اصلي‌تر پرسپوليس بودند، پاسكاري در عرض، سانتر از جناحين و شوت به سمت دروازه را كار كردند.
    پس از 10 دقيقه قطبي تنها ديكارمو، خيرخواه و علي‌عسگر را در زمين نگه داشت و آنها تمرين شوت به سمت دروازه را كار كردند.
    دروازه‌بانان تيم پرسپوليس نيز تا پس از بازي فوتبال به طور اختصاصي با عابدزاده تمرين كردند.
    عابدزاده به همراه بازيكنان اصلي پرسپوليس محل تمرين را ترك كرد.
    افشين قطبي در پايان به تنهايي محسن الياسي (دروازه‌بان جديدالورود پرسپوليس) را به طور اختصاصي تمرين داد.
    ايوان پتروويچ، الونگ الونگ و ماركو تنها غايبين تمرين امروز بودند. تمرين تيم پرسپوليس در ساعت 11 و 45 دقيقه به پايان رسيد.
    در پايان تمرين خبرنگار رسانه‌ها اجازه‌ي ورود به محل مصاحبه را نيافتند و ظاهرا اين تصميم بنابر دستور مسوولان باشگاه پرسپوليس بوده است. مسوول تداركات تيم پرسپوليس به خبرنگاران اعلام كرد كه به دستور روابط عمومي، خبرنگاران تنها روزهاي چهارشنبه مي‌توانند با بازيكنان و مربيان پرسپوليس مصاحبه كنند!؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

pnnc: علي كريمي هواداران خشمگين پرسپوليس را شاد كرد
    علي كريمي در دربي 65 با به ثمر رساندن يك گل در دقايق پاياني، پرسپوليس را از شكست برابر استقلال نجات داد.
    به گزارش مرجع خبري و به نقل از سايت گل، استقلال در دقايق اول نيمه دوم از سوي آرش برهاني به گل رسيد و تا آخرين دقايق، برابر پرسپوليس پيروز بود. در حالي كه فقط 2 دقيقه به پايان مسابقه مانده بود، علي كريمي با يك ضربه سر دروازه حريف را گشود تا اين تيم تهراني از شكست رهايي يابد.
    هر دو تيم در اين مسابقه شانس هاي زيادي براي گلزني در اختيار داشتند و اين مسابقه مي توانست با گل هاي بيشتري به پايان برسد. كريمي در نيمه اول يك فرصت استثنايي را از دست داد و برهاني مي توانست بيش از يك گل به ثمر رساند؛ اما موقعيت ها به راحتي از دست رفتند.
    به هر حال، كريمي با گل دقايق پاياني خود هواداران خشمگين را شاد كرد تا از شكست برابر رقيب ديرينه خود نجات پيدا كنند.
    تا پايان هفته نهم پرسپوليس در رده چهارم و استقلال در رده هفتم قرار دارد. تيم هاي برق شيراز و ذوب آهن با 17 امتياز در رتبه هاي اول و دوم جدول ليگ برتر قرار دارند
    Last edited by فاطـمه; 04-10-2008 at 16:28.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

يك روز بعد از دربي 65؛ پرسپوليسي‌ها در مراسم تشيع جنازه پدر همسر فرخزادي

اعضاي هيات مديره مدير عامل، كادر فني و بازيكنان پرسپوليس صبح امروز درمراسم تشيع جنازه پدر همسر فرخزادي شركت كردند.
    به گزارش مرجع خبري روز گذشته جمعه پدر همسر مجيد فرخزادي سخنگوي هيات مديره باشگاه پرسپوليس درگذشت و به همين منظور اعضاي هيات مديره، مديرعامل، كادر فني، بازيكنان و پيشكسوتان باشگاه پرسپوليس در مراسم تشيع جنازه پدر همسر فرخزادي حضور پيدا كردند.
    مراسم ختم صبح فردا برگزار مي شود و قرارشده تمام پرسپوليسي ها دراين مراسم شركت كنند

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

احضار کاظمی، برهانی و نیکبخت به کمیته‌ی انضباطی / شریفی: احتمالا قلعه‌نویی هم دعوت می‌شود / باید آمورش دراولویت قرار گیرد

رییس کمیته‌ی انضباطی فدراسیون فوتبال از احضار حسین کاظمی، آرش برهانی و علیرضا نیکبخت واحدی به این کمیته برای ارایه توضیحاتی در ارتباط با عملکردشان در داربی شصت و پنجم خبر داد. وی هم‌چنین احتمال داد پس از بازبینی فیلم بازی "امیر قلعه‌نویی" نیز به کمیته‌ی انضباطی فراخوانده شود.

مجتبی شریفی اظهار کرد: شهرآورد شصت و پنجم نسبت به شهرآوردهای گذشته شرایط بهتری داشت. این نظر جمیع مسوولان است که این شهرآورد نسبت به قبلی‌ها بهتر بوده اما، متاسفانه باز هم مسایلی بوده که باید آنها پیگیری شود.

وی ادامه داد: من در این بازی به عنوان یک تماشاگر همه جای استادیوم را گشتم و به نکات جالبی دست پیدا کردم. مهمترین قضیه لیدرهای تیم‌ها هستند. من فکر می‌کنم اگر بتوانیم لیدرها را آرام کنیم و آموزش مناسبی به آنها بدهیم و آنها طبق آموزش ما عمل کنند، شرایط بهتری در استادیوم‌ها خواهیم داشت.

وی گفت: اکنون ما چیزی که در استادیوم‌ها شاهد هستیم وجود تعداد زیادی لیدر جوان است که بدون هیچ پروایی هر شعاری را مطرح می‌کنند و جوانان دیگر هم با نگاه کردن به لیدرها به تکرار شعارها می‌پردازند. متاسفانه فحاشی در میان لیدرها و برخی تماشاگران عادت شده و باید این عادت را از بین ببریم.

رییس کمیته‌ی انضباطی فدراسیون فوتبال درمورد شکسته شدن صندلی‌ها از سوی تماشاگران نیز به ایسنا خاطرنشان کرد: صحنه‌ی بسیار زشتی که من در ورزشگاه دیدم، شکسته شدن صندلی‌ها بود که در این مورد دو عقیده دارم. اول اینکه نباید به خاطر سیصد یا چهارصد نفر که صندلی‌ها را می‌شکنند صد هزار نفر جمعیت را از حضور در ورزشگاه محروم کنیم اما، برای حل این مشکل راهکارهایی وجود دارد. نخستین مساله این است که ما باید هرچه سریع‌تر صندلی‌های شماره‌دار و فروش اینترنتی بلیت‌ها را در دستور کار قرار دهیم برای این موضوع هم به زودی نشستی را با معاون فرهنگی سازمان تربیت بدنی و مدیر ورزشگاه آزادی برگزار می‌کنیم که هرچه سریع‌تر بتوانیم صندلی‌ها را شماره‌دار کنیم. در این صورت اگر صندلی شکسته شود، نام فرد مشخص می‌شود و ما می‌توانیم آن فرد را از حضور در ورزشگاه محروم کنیم.

شریفی درمورد لیدرهای تیم‌های فوتبال گفت: ما در نخستین قدم مسوولان دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و لیدرهای تیم‌ها را به صورت جداگانه به کمیته‌ی انضباطی دعوت می‌کنیم تا بتوانیم کم کم مشکلات را برطرف کنیم. با وضعیتی که اکنون وجود دارد، کمیته‌ی انضباطی فقط حالت انفعالی باید داشته باشد. ما باید کار بیشتری انجام دهیم تا بتوانیم در آینده شهرآوردهای بهتری را داشته باشیم. فکر می‌کنم تاکنون بر روی این مسایل کار نکرده‌ایم. من متاسفم از این موضوع؛ اما، باید از این پس مسایل آموزشی بهتری را در ورزشگاه‌ها داشته باشیم.

رییس کمیته‌ی انضباطی فدراسیون فوتبال درمورد بازیکنان و مربیان خاطی داربی که به کمیته‌ی انضباطی دعوت می‌شوند، به ایسنا گفت: پس از ارایه‌ی گزارش ناظران ما از حسین کاظمی و آرش برهانی از تیم استقلال و علیرضا نیکبخت واحدی از پرسپولیس برای حضور در نشست کمیته‌ی انضباطی دعوت خواهیم کرد. این نشست طی چند روز آینده برگزار خواهد شد.

شزیفی تاکید کرد: احتمالا پس از بازبینی فیلم دیدار استقلال و پرسپولیس از امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم استقلال هم برای پاره‌ای از توضیحات درمورد اعتراضاتش به داور مسابقه دعوت خواهیم کرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

pnnc: حيدري: استقلالي‌ها فقط ضد فوتبال بازي كردند
    مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با وجود شعارهاي زياد، بازيكنان استقلال فقط ضد فوتبال كردند
    سپهر حيدري اظهار داشت: يكي از قشنگ ترين بازي هاي دربي در 4 سال گذشته را انجام داديم كه خيلي‌ها تصور آن نداشتند. متاسفانه با وجود برتري، باز هم بازي به تساوي كشيده شد.
    وي افزود: در نيمه اول و دوم كاملا توپ و ميدان در دست بازيكنان ما بود؛ اما متاسفانه با شروع نيمه دوم، كمي تمركزمان را از دست داديم تا يك گل غير قابل تصور دريافت كنيم.
    حيدري عنوان كرد: پس از خوردن گل، فقط دو يا سه توپ را در نيمه زمين خودمان ديدم. براي استقلالي ها متاسفم كه با توجه به برتري 100 درصدمان و شعارهاي زيادي در روزهاي گذشته، با حضور 10 نفر در مقابل محوطه جريمه خود فقط ضد فوتبال بازي كردند.
    وي افزود: در چند سال گذشته چنين بازي از استقلال نديده بودم. فكر كنم تاكتيك خوبي براي متوقف كردن ما در نظر گرفته بودند.
    سپهر حيدري خاطر نشان ساخت: به اشتباهات خط دفاعي پرسپوليس ايرادي نمي‌گيريم چون اين دربي با ساير بازي‌ها فرق داشت. مطمئن باشيد در بازي هاي آينده جبران خواهيم كرد. فكر كنم ميل گلزني زياد بين بازيكنان ما باعث شد تا استقلالي ها فقط با يك مهاجم حمله كنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •