علي كريمي بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران با تقدير از حمايت هواداران اين تيم در بازي روز گذشته مقابل استقلال تهران گفت: هواداران بايد بدانند كه كريمي نميتواند هميشه دريبل بزند بلكه بايد در خدمت تيم باشد.
هافبك تكنيكي تيم فوتبال پرسپوليس كه با گلزني در دقيقههاي پاياني شهرآورد تهران، از باخت تيمش برابر حريف سنتي خود جلوگيري كرد روز شنبه در گفت و گو با ايرنا به سووالات مطرح شده پاسخ داد.
س: ميدانيد كه گلزني در دقيقههاي پاياني شهرآورد شما را محبوب تر از گذشته ميكند؟
ج: تماشاگران پرسپوليس هميشه به من لطف داشتهاند و خوشحالم كه با بازكردن دروازه استقلال جواب محبت آنها را دادم.
س: البته آنها از شما بيش از هر بازيكن ديگري انتظار دارند.
ج: براي اينكه يك تيم بتواند به موفقيت برسد، كادر فني و همه بازيكنان بايد تاثيرگذاري لازمي در جريان ديدارها داشته باشند. اينكه همه فقط از من انتظار درخشش داشته باشند، منطقي نيست.
س: از بازي تان مقابل استقلال رضايت داريد؟
ج: وقتي هواداران و قطبي راضي هستند، من ميتوانم از خودم ناراضي باشم.
البته اگر در نيمه اول بيشتر دقت ميكردم ميتوانستم دروازه طالب لو را باز كنم.
س: به نظر ميرسيد هنوز با جو ليگ برتر هماهنگ نشده ايد.
ج: براي من فرقي نميكند كه در كجا و با چه تعداد تماشاگري بازي كنم. اصلا استرس نداشتم و تنها فكرم اين بود كه مهرهاي موثر براي پرسپوليس باشم.
س: كم دريبل زدن علت خاصي داشت؟
ج: هميشه كه نميتوانم فقط به دريبل زدن فكر كنم. در وهله اول بايد در كار تيمي شركت كنم و اگر شرايط را مناسب ديدم، با حركات تكنيكي تيم را در موقعيت گلزني قرار دهم.
س: اما تماشاگران هميشه از شما حركات تكنيكي ميخواهند؟
ج: بله، اما اگر در يك بازي به خاطر دريبلهاي زياد من نتيجه را واگذار كنيم، همان تماشاگران اولين معترضها خواهند شد.
س: پس پرسپوليسيها خيلي منتظر دريبلهاي علي كريمي نباشند؟
ج: هر زمان كه لازم باشد و موقعيت را مناسب ديدم، دوباره نشان ميدهم كه همان بازيكن تكنيكي سالهاي پيش هستم و اصلا افت نكرده ام.
س: گل به استقلال ميتواند آغازي براي گلزني هايتان باشد؟
ج: همه بازيكناني كه در پست من بازي ميكنند، با هدف گل زدن وارد زمين مي شوند. اما نميتوانم قول گلزني در همه ديدارها را بدهم، چون براي من نتيجه تيمي اهميت بيشتري دارد.
س: چرا پرسپوليس در ليگ برتر نتوانسته انتظارات را برآورده كند؟ ج: در هفتههاي اول ليگ نميتوان بررسي درستي از چگونگي آمادگي تيم ها داشت. تيم ما به تازگي تركيب بازيكنانش مشخص شده است و اگر در چند هفته آتي به هماهنگي لازم برسيم، نشان ميدهيم كه جديترين مدعي قهرماني هستيم.
س: اما امتيازات زيادي را از دست داده ايد.
ج: هفتههاي اول، هفتههاي آزمون و خطا است. در بازي مقابل ابومسلم به همه ثابت ميكنيم كه كمتر تيمي در ايران است كه ميتواند مانع ما در راه نتيجهگيري شود.