تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 740 از 949 اولاول ... 240640690730736737738739740741742743744750790840 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,391 به 7,400 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

صحبتهای دوست عزیزمون نماینده فن اوا ی مشهد درست بود . باور کنید لطفا.
    خودمونم شوکه شدیم و از مشتریها خبردار شدیم که همچین اتفاقی افتاده !!!
    بهرحال با توجه به صحبتهایی که مطرح شده تو این چند روز منم فکر میکنم یه اتفاقهایی بیفته .
    کمی صبور باشید لطفا .
    ادامه روال فوق بغیر از مشترکین فشار زیادی روی نمایندگیها و حتی بخش فروش و پشتیبانی میاره و ادامش حداقل واسه ما هم مثل نمایندگی مشهد که فرمودند ممکن نیست
    بالاخره این جناب مدبر عامل چطوری می تونه خودسرانه تصمیم بگیره، تا اونجای که اطلاع دارم این شرکت هیت مدیره داره و معمولا هم باید مشورتی باشه، و البته این کارشون به ضرر خودشون تموم میشه آخرش، آلان ۶ روزی هست که همگی ما صبر کردیم و هنوز هم داریم صبر می کنیم...
    خیلی از دوست به ناچار در این چند روز مجبور شدن سرویس عوض کنند یا تخلیه کنن.
    خیلی از دوستان که اینترنت یکی از ابزار های ضروری اونها برای کار شغلشون هست دارن ضرر میدن!!!
    خدایی هنوز برای اینها جا نیافاده و اگر بعضی ها توی کار بورس بودن شب می خوابیدن صبح بلند می شدن می دیدن که مدیر عامل شرکت اینترنت خواب بد یده که مصوبه سارمان و اجرا نکرده و جهنم داره برای خودش می خره، خوب صبح میاد دستور میده برای سرعت ها تغییر بدیم، چون من میگم همین میشه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

اشتباه خیلی ها همین جاست که 1Mb/ps و برابر میشه با 1024Kb/ps تقسیم بر ۸ میشه چقدر؟ خوب 128Kb/ps اما آلان شما چقدر دارین دریافت می کنید؟ 16Kb/ps یعنی اینها برای ۲ بار این تقسیم انجام دادن وقتی به عدد 128Kb/ps رسیدن یکبار دیگه هم اونو تقسیم بر ۸ شده که به شما 16Kb/ps داره مثلا نشون می ده.

خوب اگر اینها دم از قانون میزنن ما هم قانونی پیش میریم با دلیل مدرک:

ظبق ماده (۴) مصوبه جلسه ۱۵۲ کمیسون تنظیم مقررات ارتباطات مورخ ۱۳۹۱/۸/۱۴ شرکت های فراهم آور خدمات باید حداقل یک هشتم سرعت قراردادی را تضمین کنند. به عبارت دیگر سرعت دریافت و ارسال برای مشترک متقضی دارای اشتراک ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه، حداقل باید ۶۴ کیلیوبیت بر ثانیه باشد.

حالا طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یکی از دوستان لطف کردن و لینکشو از خود سایت شرکت داده پردازی فن آوا در اختیار من گذاشتن باید سطح دسترسی خدمات بر اساس جدولی باشه که خود این شرکت می گه من بر اساس این دارم به مشنرکین سرویس میدم قضاوت با شما؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا در مورد شکایت من عنوان شکایت من این هست :

قطع خدمات به مشتريان خارج از مفاد قرارداد

چرا؟ برای اینکه طبق سرویسی که به من فروخته من خدمات دریافت نمی کنم، به من گفته سرویس برنزی که حداکتر 120Kb/ps تا 110Kb/ps باید سرعت دریافت من باشه، و همچنین ترافیک نامحدود نه اینکه آلان بعد از ۲ ماه که از قرارداد گذشته به که سقف داره اونم روزی ۱.۵ گیگابایت اجازه دانلود. سرعت من شده 16Kb/ps و برای دانلود به قول خودوشن ۱ گیگاباتی حدکتر سرعت من شده 79Kb/ps یعنی حتی روی همین سرویس هم روی حرف خودشون نیستن!!!

طبق همون مصوبه که داره به مشترکین فشار میاره که من دارم قانونی عمل می کنم و باز هم اعلام می کنه که توی سایت من شماره اش هم هست خوب باز هم ما هم قانونی حرف می زنیم.

بر اساس بند (۵) مصوبه کمیسوین تنظیم مقررات ارتباطات مصوبه جلسه ۱۵۲ مورخ ۱۳۹۱/۸/۱۴ ارایه کننده خدمات موظف به انجام تعدات تا پایان قرارداد، بر اساس قراردادهای موجود خود با مشترکین می باشد، تغییر قراردادهای موجود مشترکین بر اساس تعرفه های جدید اجباری نبوده، و تنها در صورت تمایل مشترکین، ارایه کننده خدمات می تواند قراردادهای خود را بروزرسانی کند.

در بند (۶) همین مصوبه آمده که ارایه کننده خدمات باید در بسته های تعرفه های خود نرخ بیت (سرعت) و مدت زمان ارایه خدمات را به صورت شفاف به متقاضیان ارایه و در قرارداد مشترکین لحاظ کند.

خوب این موارد فوق چیزی هست که تمامی شرکت ها چه بخوان چه نخوان باید رعایت کنن، دقیقا مثل قانون کار که کارفرما برای خودش قرارداد یکطرفه می نویسه که حق کرگر تا اونجا که میشه ضایع بشه، اما قانون کار اجازه نمیده...

من امیدوارم که همگی ما با عزم راسخی که داریم موفق بشیم که شکایت های خودمنو به سر انجام برسونیم و باید هم اینطوری باشه چون واقعا حق با ماست...

ناامید نباشید دوستان

خوشحال باشید چون دارین از حق خودتون دفاع می کنید... 1Bit/ps (یک بیت بر ثانیه) هم حق با فن آوا نیست!!!
    من هم نمی دونم که عاقب شکایت ما چی خواهد بود، و چه خواهد شد، اما همونطور که گفتم مثل تک تک شما دست از تلاش بر نمی دارم...
    سلام
    اولا ممنون بابت پیگیری و امیدوارم با پیگیری مشترکین و ما نمایندگیها به یه جایی برسیم .
    ولی بهتره اگر قراره به نتیجه برسه قانونی حرف بزنیم نه روی استنباط خودمون از قانون !
    در این مورد خاص متاسفانه حرف شما درست نیست عزیزم و کاری که فن آوا به تازگی و بقیه شرکتها مدتهاست دارن انجام میدن متاسفانه قانونیه !
    طبق قانون ایران ضریب اشتراک یه به هشت هست یعنی سرعت تا یک هشتم میتونه پایین بیاد و از لحاط سازمان تنطیم مقررات مشکلی نیست .
    در مورد مثالی که شما زدید مثلا سرعت 1024 که روی دانلود منیجر 128 نشون میده و استنباط کردید که پس تقسیم بر هشت شده متاسفانه این نتیجه گیری درست نیست .
    در تمام دنیا اینترنت رو برحسب کیلو بیت میفروشن و روی دانلود منیجر بر حسب کیلو بایت نشون میده
    هر یک کیلو بایت = 8 کیلو بیت
    پس طبیعتا وقتی اینترنت 1 مگ میگیرید و روی دانلود منیجر بهتون 128 نشون میده شرکت داره بهتون اینترنت یک به یک میده نه یک به هشت و طبق قانون دستشون بازه که تا یک هشتم سرعت رو پایین بیارن که میشه 16 کیلو بایت .
    عملا کاری که میکنن قانونیه . قانونی که هومنجایی مصوب کرده که الان دارید بهش شکایت میکنید !!!
    زیاد دلخوش به شکایت نباشید چون کار غیر قانونی انجام نشده ولی ادامه این فشار امیدوارم مارو به یه جاهایی برسونه .

3. 4 کاربر از iman2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    اولا ممنون بابت پیگیری و امیدوارم با پیگیری مشترکین و ما نمایندگیها به یه جایی برسیم .
    ولی بهتره اگر قراره به نتیجه برسه قانونی حرف بزنیم نه روی استنباط خودمون از قانون !
    در این مورد خاص متاسفانه حرف شما درست نیست عزیزم و کاری که فن آوا به تازگی و بقیه شرکتها مدتهاست دارن انجام میدن متاسفانه قانونیه !
    طبق قانون ایران ضریب اشتراک یه به هشت هست یعنی سرعت تا یک هشتم میتونه پایین بیاد و از لحاط سازمان تنطیم مقررات مشکلی نیست .
    در مورد مثالی که شما زدید مثلا سرعت 1024 که روی دانلود منیجر 128 نشون میده و استنباط کردید که پس تقسیم بر هشت شده متاسفانه این نتیجه گیری درست نیست .
    در تمام دنیا اینترنت رو برحسب کیلو بیت میفروشن و روی دانلود منیجر بر حسب کیلو بایت نشون میده
    هر یک کیلو بایت = 8 کیلو بیت
    پس طبیعتا وقتی اینترنت 1 مگ میگیرید و روی دانلود منیجر بهتون 128 نشون میده شرکت داره بهتون اینترنت یک به یک میده نه یک به هشت و طبق قانون دستشون بازه که تا یک هشتم سرعت رو پایین بیارن که میشه 16 کیلو بایت .
    عملا کاری که میکنن قانونیه . قانونی که هومنجایی مصوب کرده که الان دارید بهش شکایت میکنید !!!
    زیاد دلخوش به شکایت نباشید چون کار غیر قانونی انجام نشده ولی ادامه این فشار امیدوارم مارو به یه جاهایی برسونه .

من هم بابت پیگیری شما ممنونم دوست گرامی از تظر تبدیل هم بنده این طور حساب کردم درست می فرمایید تبدیل اول بیت به بایت هست، و تقسیم بعدی مربوط به سیستم Sharing اما بسیاری از شرکت ها موقع فروش به شما می گن که ما پهنای باند باز می گذاریم تا یک حدی که بین ۱۰۰Kb/ps تا 110Kb/ps به شما سرعت برای دانلود یا باز کردن صفحات بده...

در کل دوست گرامی مشکل طبق حرف های که هست کلیه یعنی باید اعتراض ما به سرعت پایین و قوانین باید باشه که داره ما رو محدود می کنه به استفاده از سرعت پایین...

کاش می تونستیم به قول یکی از دوستان که در چند پست قبل هم ذکر کرده بودن یک تریبونی یک مرجعی یک بلندگویی چیزی بود که برای این مشکل اعتراض کنیم، همگی ما می دونیم که همین سیم های مسی که آلان توی خونه های ما هست تا حداقل سرعت 6Mbps=750Kbps جوابگو خواهد بود، و این درست نیست که کشورهای همسایه ما سرعت های بسیار بالا در اختیار داشته باشن با قیمت های پایین و کاربران ما سرعت های بسیار پایین داشته باشند با قیمت های نجومی...

اگر نگاه های اشتباه و طرز تفکر های نادرست از اینترنت برداشته نشه ما کماکان شاهد عقب ماندگی خواهیم بود...

به شخصه تا قبل از این مشکل بنده در حال گذراندن دوره های آنلاین و رایگان بودم و برای همین کار هم این سرعت 1Mb/ps رو خریداری کرده بودم، اما آلان ۶ روزی هست که فقط در حال پیگیری شکایت و اینها هستم. درست نیست به نظرم اینکار...

وقتی مسولین مملکتی با صدای رسا اعلام می کنند که باید حرکت رو به جلو داشته باشیم برای جوانان، دانش آموزان و دانشجوها، خوب آلان توی این عصر که در حال زندگی هستیم یکی از نیازها ارتباط هست، برای تبادل اطلاعات علمی و غیره، اما متاسفانه ما فقط تمرکز کردیم روی موارد بد.

بسیاری فکر می کنند اینترنت ابزاری است که فقط برای جاسوسی و دیدن تصویر های مستهجن و غیره در حال استفاده هست و هیچ خیر دیگه ای نداره...

از طرف دیگه مثلا شرکت مخابرات و اپراتورهای تلفن همراه از همین طرز تفکر سواستفاده می کنند و با مسدود کردن نرم افزار های مختلف تلاش می کنند که شما پول گزافی بابت هزینه استفاده از خطی بپردازید که پر هست از تبلیغات Spam و غیره...

اینطور که متوجه شدم از چند فقط دیگه فاز جدید هوشمند سازی توی راه و بنزین هم که قرار هست گرون بشه به احتمال زیاد بسیاری از ما سال آینده قادر به خریدن سرویس های جدید یا بهتر نخواهیم بود، برای این مورد واقعا متاسف هستم.

من هم مثل شما امیدوارم با فشارهای که داریم میاریم لااقل تحویلی توی این تصمیم های به ظاهر قانونی ببینیم.

Last edited by codex1; 24-05-2015 at 13:37.

5. 3 کاربر از codex1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

من هم بابت پیگیری شما ممنونم دوست گرامی از تظر تبدیل هم بنده این طور حساب کردم درست می فرمایید تبدیل اول بیت به بایت هست، و تقسیم بعدی مربوط به سیستم Sharing اما بسیاری از شرکت ها موقع فروش به شما می گن که ما پهنای باند باز می گذاریم تا یک حدی که بین ۱۰۰Kb/ps تا 110Kb/ps به شما سرعت برای دانلود یا باز کردن صفحات بده...
    متاسفانه حرف زیاد ملاک نیست و از لحاظ مراجع قانونی قرارداد ملاکه که در قرارداد تمام شرکتهای اینترنتی این مسئله نوشته شده .
    برای بقیه فرمایشاتتون جز کلی لایک چیز دیگه ای نمیتونم بگم !
    متاسفانه پهنای باند به شرکتهای اینترنتی هم گرون فروخته میشه و مسئول این وضع هم جای دیگس که جای بحثش اینجا نیست ! و با اون قیمتها دادن ضریب اشتراک یک به یک برای شرکتهای اگر ضرر نباشه سودی هم نداره !
    طبیعیه اکثر این شرکتها هم خصوصیه و سرمایه گذاری چند ده میلیاردی و با این هزینه های سرسام آور باید سوددهی داشته باشن و باور کنید شاید وضع شرکتهای اینترنتی اکثر جاهای دنیا خیلی خیلی خوب باشه و جزو پولدارترین شرکتها باشن ولی توی ایران سود حداقلی دارن و اینجوری هم نیست که همه چی رو از چشم این شرکتها ببینید .
    فقط کاش این همه تلاش و پشتکاری که کاربران چند وقت یبار برای یه شرکت خاص به خرج میدن و عملا هم آخر به نتیجه خاصی نمیرسن جز تخلیه و چند ماه بعد دوباره تکرار همین مسیله !!برای مشکل اصلی به خرج میدادن !
    انحصار واردات پهنای باند توسط شرکت زیر ساخت یا همان دولت بزرگترین معضل اینترنت کشور هست در حال حاظر

7. این کاربر از iman2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

متاسفانه حرف زیاد ملاک نیست و از لحاظ مراجع قانونی قرارداد ملاکه که در قرارداد تمام شرکتهای اینترنتی این مسئله نوشته شده .
    متاسفانه پهنای باند به شرکتهای اینترنتی هم گرون فروخته میشه و مسئول این وضع هم جای دیگس که جای بحثش اینجا نیست ! و با اون قیمتها دادن ضریب اشتراک یک به یک برای شرکتهای اگر ضرر نباشه سودی هم نداره !
    طبیعیه اکثر این شرکتها هم خصوصیه و سرمایه گذاری چند ده میلیاردی و با این هزینه های سرسام آور باید سوددهی داشته باشن و باور کنید شاید وضع شرکتهای اینترنتی اکثر جاهای دنیا خیلی خیلی خوب باشه و جزو پولدارترین شرکتها باشن ولی توی ایران سود حداقلی دارن و اینجوری هم نیست که همه چی رو از چشم این شرکتها ببینید .
    فقط کاش این همه تلاش و پشتکاری که کاربران چند وقت یبار برای یه شرکت خاص به خرج میدن و عملا هم آخر به نتیجه خاصی نمیرسن جز تخلیه و چند ماه بعد دوباره تکرار همین مسیله !!برای مشکل اصلی به خرج میدادن !
    انحصار واردات پهنای باند توسط شرکت زیر ساخت یا همان دولت بزرگترین معضل اینترنت کشور هست در حال حاظر

در هر حال تصمیم با خود دوستان گرامی است.
    Last edited by codex1; 20-06-2015 at 09:07.

9. این کاربر از codex1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

طبق قانون 1/8 وقتی شما سرویس 1 مگابیت میخری یعنی برابر با 128 کیلوبایت بر ثانیه

سرعت باید بین 16 تا 128 باشه

در سرویس حجمی این سرعت تا چندین برابر هم ممکنه بره ول در نامحدود خیر چون سقف مصرفی حالا تا قبل این داستان مصرف منصفانه وجود نداشت سرع باید بین 1/8 تا سقف سرعت باشه

شما نمیتونی شکایت کنی که سرعت رو مثلا 80/90 کیلوبایت هست

اگه سرعت زیر 16 گیلوبایت بیاد شکایت رسیدگی و خسارت پرداخت میشه

این قانون سازمان تنظیم مقرارت هست ، همون جک خودمون

11. این کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

خیلی حالبه شبانه ۱ مگ محدود که همیشه حدود ۱۹۰ تا سرعت داشته کردن بین ۸۰ تا ۹۰ کیلوبایت نامردا تا دلیلش رو هم میخوای میگن شرکت در ساعات شبانه هیچ تعهدی نداره و به علت شلوغی این اتفاق می افته پس یعنی این که شکایت هم نمیتونیم بکنیم برای شبانه نمونه اش هم شبانه صبانت که دیگه خودتون میدونین چی شد یا باید پول میدادین دو برابر حجم خریداری شده با سرعت بالا دانلود میکردین یا باید با سرعت ۲۰ تا ۳۰ کیلوبایت دانلود رایگان می داشتین وزیر هم گفت هیچ شکایتی نمیشه کرد کارشون به اصطلاح خودشون قانونی هست اصلا کلا تمام قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی چرت هست مطمئن باشید اینقدر اینا حرفه ای بند و مفاد برای خودشون تنظیم کردن که کاربر هیچ کاری نمیتونه بکنه راه حلش کلا اینترنت ماهواره ای و یا استفاده کردن از اینترنت خارج کشور هست و یا اینکه جیبتو بزاری با گیگ خریدن خالی کنن
    درست گفتن

طبق همون جک های تنظیم مقررات ساعات رایگان sla تعلق نمیگیره

شرکت میتونه نت رو قطع کنه !!! یا سرعت 1/20 کنه شکایت هم قبول نمیشه !!!

13. این کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

درست گفتن

طبق همون جک های تنظیم مقررات ساعات رایگان sla تعلق نمیگیره

شرکت میتونه نت رو قطع کنه !!! یا سرعت 1/20 کنه شکایت هم قبول نمیشه !!!
    به قول یکی از دوستان انگار با هم نشستن قانون نوشتن، بعد از شرکت ها سوال کردن که شما راضی هستین؟؟؟

15. این کاربر از codex1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بنده هم چند صفحه قبل به همین موضوع اشاره کردم

متاسفانه مشکل اصلی همین انحصار طلبی دولت به شکل دولتی یا شرکت های خصوصی که ثبت کرده و مشکل رو به گردن شرکت های خصوصی میندازه

مشکلی که بعید میدونم حالا حالا ها حل بشه

وگرنه شرکت های پپ میتونستن با قرارداد با شرکت های خارجی هر کدوم سرویس های متنوع با قیمت های فوق العاده پایین تر ارائه کنن

17. 2 کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بنده هم چند صفحه قبل به همین موضوع اشاره کردم

متاسفانه مشکل اصلی همین انحصار طلبی دولت به شکل دولتی یا شرکت های خصوصی که ثبت کرده و مشکل رو به گردن شرکت های خصوصی میندازه

مشکلی که بعید میدونم حالا حالا ها حل بشه

وگرنه شرکت های پپ میتونستن با قرارداد با شرکت های خارجی هر کدوم سرویس های متنوع با قیمت های فوق العاده پایین تر ارائه کنن
    عزیز من قبول که زیرساخت دزده و هر stm1 رو 9 میلیون میخره و میفروشه 30میلیون ولی شرکت ها به اصطلاح خصوصی دزدتر هستند که هر stm1 میخرند 30 میلیون و میفروشند بالای 200 میلیون
    البته این مال اینترنت هست و الا هر stm1 اینترانت رو شرکت های خصوصی حدود 5 میلیون میخرند و به همون قیمت بالای 200 میلیون میفروشند
    اینجاست که میشه گفت دزدتر از خودروسازها همین شرکت ها به اصطلاح خصوصی اینترنت هستند

19. 2 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •