علی جوت همین جا زحتشو برام بکش ..دستت طلا ...من که هر چی گشتم نبود یا اگه سراغ داری برام لینکشو بذار ..قربون معرفتت داش علی گل....
علی جوت همین جا زحتشو برام بکش ..دستت طلا ...من که هر چی گشتم نبود یا اگه سراغ داری برام لینکشو بذار ..قربون معرفتت داش علی گل....
اگه اسم کاملش رو می خوای اینه :
smack down vs raw
ولی خوب چون موضوع بازیش کشتی کج هست دیگه نمیگن اسمک دان .
خدانگهدار
Smack Down و Raw دو گروه مشهور کشتی کچ هستن اگه اشتباه نکنم !
ساختن بازی الکی نیست که بشه با یه موتور کرک شده بازی ساخت ! پیچیده تر از این حرفاست ! برنامه نویسی و کلی تخصص دیگه می خوادبرای ساختن بازی چه موتور کرک شده ای بهتره ؟
ای بابا به کلی نا امید شدم یعنی هیچ کس لینک برای دانلود بازیهای سگا و شبیه سازش رو نداره ؟؟؟؟
شما برو اینجا dl.qj.net بعد برو قسمت PSP بعد قسمت امولاتور ها و امولاتور سگا رو دانلود کنای بابا به کلی نا امید شدم یعنی هیچ کس لینک برای دانلود بازیهای سگا و شبیه سازش رو نداره ؟؟؟؟
سوال شما چی بود ؟!ali_ranger22 عزیز جوابمو می دی ؟ ???
توی صفحه پیش نوشته بودم !! اینم دوباره :
1-کنترل ها رو برام بنویس چون من همش یه سری حرکات تکراری انجام می دم مثلا نمی دونم چی بلندش می کنه !
2- وقتی نوار آبیه بالای صفحه پر می شه باید چی کار کرد ؟
3-توی قسمت داستانیش برای پیشرفت همش باید اون آیت م های شومن و .. رو انتخاب کرد ؟
4-وقتی مثدوم می شی نمی شه خوبش کنی ؟
5-وقتی قات می زنه .. یهو یه جوری می شه ! باید چی کار کرد ؟
مرسی
توی منوی آپشن که همه کنترل ها رو توضیح داده .
من چون خیلی وقته بازی نکردم زیاد حرکت ها رو یادم نیست ولی وقتی مصدوم میشی کاری نمیشه کرد .
در ضمن قسمت داستانی 2008 خیلی ناقصه اگه ماله ساله 2009 رو بازی کنی دیگه این مشکل ها رو نداره
مهدی جان یه سایتی علی داد متاسفانه نتونستم ازش برای دانلود استفاده کنم ترجیحا" به جز رپید شیر سایتی برای دانلود بازیهای سگا سراغ نداری ؟؟؟ترجیحا" ایرانی باشه .......
من یه سوال داشتم که ایا میشه psp کپی خور یشه و چه ورژن هایی الان میشه که کپی خور بشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)