بابا پس من كه هيچ كدوم از اينها رو نمي دونستم بايد برم زير ماشين *
يك سؤال ابتدايي داشتم: اين وسايل طلايي و با ارزش كه تو بازي بدست مياري به چه درد مي خوره؟؟
پا ورقي رو بخون!
-----------------------------------
*: منظورم ماشين گان بود!!!
بابا پس من كه هيچ كدوم از اينها رو نمي دونستم بايد برم زير ماشين *
يك سؤال ابتدايي داشتم: اين وسايل طلايي و با ارزش كه تو بازي بدست مياري به چه درد مي خوره؟؟
پا ورقي رو بخون!
-----------------------------------
*: منظورم ماشين گان بود!!!
Last edited by علیرضا; 19-03-2007 at 14:29.
معمولا به وسایل باارزش طلایی می گن عتیقه!!!
اینا رو جمع می کنی با جواهراتی که بدست می یاری ترکیب می کنی بعد با یه قیمت بالا می فروشی تا پولت زیاد بشه تا بعدا بتونی با این پول اسلحه هاتو آپدیت کنی و اسلحه های بی نهایت بخری!!!
کامل بود توضیحاتم؟
وقتی اونا رو به دست میاری ، اول بازی که به وسیله ی Big Cheese ( همون قول گنده ) دستگیر میشی و با Louise Sera آشنا میشی ، وقتی از اونجا میخوای بری بیرون یه نفر که نقاب روی صورتشه بهت اشاره میده که بیا دنبال من . وقتی میری میبینی که میخواد بهت کمک کنه . اون وسایل رو بهش میفروشی ، باهاش اسلحه و تیر میخری .
خدا وكيلي ... به جان خودم املا ي عتيقه رو بلد نبودمكه نوشتم وسايل با ارزش طلايي!!!!!
اگه كاربردشون همينه كه خودم هم مي دونستم ولي پرسيدم گفتم شايد يه كاربرد ديگه هم دارند كه من خبر ندارم!
از توضيحات شما و Oracle هم ممنون
خواهش میکنم .
بابا املا که محم نیثت . فدای صرت !
ببينم اگه يه سري وال پيپر يا يك سري عكس بخوام كه براي آواتار مناسب باشه بهتر نيست همين جا درخواست بدم تا توي تاپيك "WALLPAPER بازي ها" ؟
اگه آره كه خوب اگه كسي سراغ داره بزاره (ترجيحا از Leon و يا Ada ).ممنون!
اين بازي چه چيزايي داره كه من نمي دونستم.نمي دونستم ميشه جواهرات رو با هم تركيب كرد .منم مثل oracle اين بازي رو سرعتي و به قصد ركورد زدن مي رفتم.
در ضمن با ada هم اسله جديد و لباس جديد باز مي شه؟؟؟؟من يه اسلحه گرفتم كه مثل كمانه اين همونه؟؟
Last edited by cyrus_ln; 20-03-2007 at 09:32.
نه اون كمانه كه تو قسمت ADA هست !
من يه HAND CANNON گرفتم (مرحله ي The Mercenaries رو با همه ي بازي كناش همه ي مراحل رو 5 ستاره رد كردم) ولي نگرفتم!!! يعني گفت بايد از او اصلحه فروشه بخري ولي اصلحه اي در كار نبود و فكر كنم اگه بازي جديد برم بتونم بخرم.... بگذزيم!
دو تا لباس جديد برا Leon هست و فكر كنم يه دونه هم برا Ada كه نمي دونم چجوري بدست مياد
يه كاري كنيد .... وقتي رفتيد تو بازي و الان تو منوي اصلي بازي هستيد به هيچ دكمه اي دست نزنيد يه Trailer يا Demo حالا هر چي پخش مي شه .... اگه دقت كنيد تو يكي از صحنه هاش يه تفنگ سفيد خفن دست Leon هست ....
من اون رو مي خوام چجوري پيداش كنم؟؟
آره . یه مسلسل بهت میده . یه لباس جدید هم آزاد میشه . باید اون مرحله Ada the Spy رو یه باز تا آخر بری . نیم ساعت نمیشه . خیلی کمه.
تا آخر رفتم ولي متاسفانه error ميده واز بازي مياد بيرون error رو يادم نيست ولي يه همچين چيزايي بود ++ c .كسي ميدونه اين چيه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)