خوب دیگه... شما انتظار نداشته باش هر سوالی که مطرح کردی همه بسیج بشن واسه جواب دادن به شما....
اینجا که واسه هیچ کدوم از ما منفعتی نداره ... فقط واسه دل خودمون پست میدیم.
خوب دیگه... شما انتظار نداشته باش هر سوالی که مطرح کردی همه بسیج بشن واسه جواب دادن به شما....
اینجا که واسه هیچ کدوم از ما منفعتی نداره ... فقط واسه دل خودمون پست میدیم.
دقیقا موافقم حتی بعضی اوقات حرفهایی میشنویم که ادم پشیمون میشه که چرا پست داده...
میشه اون توضیح رو به ماهم بگی ؟
imei :353640012185902
ممنون میشم.
منم ممنون میشم
imei: 353640012278996
دوستا دوستان رو اعصاب خودتون مسلط باشيد اين كلوپ تشكيل شده برا همه براي همه ي افراد. نظراتشون رو بگين هر حرفي دلشون خواست بزنن. آزادي بيان لااقل اگه تو جامعه نيست لااقل كه اينجا باشه. ممكنه بعضي از نظرات به كساني بربخوره خوب حالا اين مشكل از خود فرده كه بايد بره جنبه و ظرفيت خودشو ببره بالا و آماده ي شنيدن هر حرفي باشه.
قرار نيست جواب توپ رو با تانك بدين. مي تونيم با پنبه جوري سر ببرين كه خوني هم بيرون نياد.
بي خودي خودتون رو ناراحت نكنين.
يادآوري مي كنم كه اين حرفايي كه من زدم بدين منظور نباشه كه اينجا بيايين حرفهاي سياسي يا خلاف دين وشرع و عرف بزنين بعد بگين فلاني گفته نه منظورم اينه كه هر حرفي هر نظري در مورد گوشي يا ... دارين راحت بزنين و كسي هم حق نداره بياد دعوا راه بندازه چون در اين صورت حذف و يا ممنوع مي شن.
باتشكر
متالیکا جان زحمت sign برنامه Call manager رو میکشی؟ imei رو بالا گفتم ممنون
saman_23 و fog به ای دی من pm بدید تا براتون بفرستم. ای دی من : s_l_i_p_k_n_o_t_1999
سلام دوستان
دوست عزیز متالیکا ضمن تشکر باید به عرض برسونم سوالی که یه نفر مطرح می کنه ممکنه سوال اساسی خیلی ها باشه و اونهای که بلد هستند باید بسیج شن چون این کلوپ ها برای طرح مشکلات و سوالات است و در نتیجه ارتقا علمی کاربران ضمن اینکه یادتون نره که خود شما گفتید هر کی بلد نیست بگه ساین کنم !!! اما !؟؟
من از طرف متالیکا جواب شما رو میدم :
ببین دوست عزیز و تازه وارد اولا اضافه شدنتونو به جمع بچه های P30world تبریک میگم ثانیا شما خیلی مونده با رفتار و اخلاق بعضی از دوستان اشنا بشین بعضیا هستن میان یه سوالی رو مطرح میکنن و انتظار کمک دارن که حقشونه چون اینجا برای همین چیزهاست اما وقتی جواب سوالشونو میگیرن تشکر که نمیکنن هیچی تازه بدهکار هم میشیم که چرا به ایشون توضیح دادیم و همین باعث دلسردی میشه و اگه بازم سوالی مطرح شد دیگه کسی اگر هم بلد باشه جواب نمیده. ایشالا خودت به مرور زمان خیلی چیزها رو متوجه میشی اگه بازم سوالی بود در خدمتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)