تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 209 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 2082

نام تاپيک: *** بچه های خوزستان (خونگرم)****

اگه نباشه جاش خالی می مونه ONLY AHWAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ONLY AHWAZ CITY

پيش فرض

بچه ها سلام
    اين آخرين پست من توي انجمن پي سي ورد مي باشد.
    هرچند لحظه سختيه اما چه ميشه كرد ديگه بايد يه روزي مي رسيد.من در اول فروردين امسال در اينجا عضو شدم و در حدود 7ماه فعاليت داشتم.اوايل فعاليت من بيشتر در انجمن موبايل فعال بودم و بعد از اون چند هفته به انجمن علمي رفتم.
    متاسفانه يك وقفه 3ماهه داشتم كه به علت بي كفايتي يكي از همكاران انجمن موبايل اتفاق افتاد كه حتما مسعود اون رو ميشناسه.اون نصف بچه ها رو پراكنده كرد ومن يكي از اون كاربرها بودم!
    من توي اون وقفه 3ماه در يك سايت عضو شدم كه همگي تحصيل كرده كامپيوتر بودن وانصافا بچه هاي با سوادي بودن.تا اينكه دوباره من به پي سي برگشتم اما نه اينبار مثل قبل!
    اينبار من ديگه بخش موبايل رو فراموش كرده بودم وبه فكر گذروندن وقت بودم تا اينكه در انجمن متفرقه چشمم به تاپيك بچه هاي خوزستان افتاد كه من از اواسط كار اون به جمع بروبچه هاش ملحق شدم.
    و تا امروز كه آخرين دقايق حضوره من هست در خدمت شما عزيزان بودم.واقعا به من خوش گذشت چون خونگرم بودن هم استاني هامو از توي دنياي مجازي اينترنت هم حس كردم.با تك تك تون آشنا شدم و تا حدودي زندگي كردم.
    اين وسط من با ناصر و فروغ بيشتر آشنا شدم و با ناصر ارتباط smsiدارم.
    خلاصه سرتون رو درد نيارم اين بود مختصر سرگذشت من توي پي سي ورد و در همين حد هم كافيه چون من كسي نيستم كه بخواد برام حتي يه پست كوچك هم ارسال بشه.
    اگر خواستين يه روزي از من يه خبري بدست بياريد ببينيد زنده ام يا مرده! سراغم رو از ناصر يا فروغ بگيريد.
    دوستانم من اهل نصيحت كردن نيستم چون خودم خيلي ناقصم و از نصيحت كردن هم متنفرم!
    اما اين نكته رو توجه داشته باشيد بعضي وقت ها يه بحث هايي پيش مياد كه خيلي بهتر همون اول كار تموم بشه.تا كار به جنگ و ترك تاپيك بكشه!
    هواي همديگه رو داشته باشيد نمي گم فردا توي بحث ها ي ديگه متفرقه دسته جمعي با گروه هاي ديگه درگير بشيد نه همين كه يكيتون توي يه بحث كوتاه بياد خودش خيليه!
    ببخشيد پر حرفي كردم اما بايد اين دو نكته آخر رو حتما ميگفتم!
    در آخر نزاريد اين تاپيك به صفحه دوم بره تا روح من در آرامش باشه!
    من بر ميگردم و به اين تاپيك سر ميزنم اما دربين هزاران مهمان خواهم بود.
    حرفي ديگه باقي نمونده و چه خوب شد كه مثل يه آدم آزاد توي خونه خودم به خواب ميرم .
    خداحافظ و موفق باشيد
    يا حق
    رضا
    با سلام خدمت همه ي بر وبچ باحال p30 world
    اميدوارم که حالتون خوب باشه
    و سلامي گرم خدمت اقا رضا خان گل
    اقا رضا واقعا مارو بارفتنت ناراحت کردي
    ترو خدا بازم به ما سر بزن و بدون همه ي بروبچ باحال خوزستان و مخصوصا من به يادت هستيم
    من اميدوارم که هرجا که هستي سلامت و موفق و خوشحال باشي
    مخلصيم بااجازه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

رضا جون منم امیدوارم هر جا که میری لحظات شادی رو داشته باشی....
    یه امید دیداری دوباره.............

اگه نباشه جاش خالی می مونه ONLY AHWAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ONLY AHWAZ CITY

پيش فرض

با سلام خدمت همه ي بروبچ باحال p30 world
    اميدوارم که حالتون خوب باشه
    بروبچ باحال خوزستان مي خواستم بگم به اقاي اميد صادق وند برين توي اين تايپيک راي بديد چون قراره نظر سنجي براي بهترين بازي قرار بگيره چون واقعا بازي شمشير اتشينش عاليه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مخلصيم بااجازه

داره خودمونی میشه reza_sunset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    سربندر & خوزستان

2

بچه ها سلام
    اين آخرين پست من توي انجمن پي سي ورد مي باشد.
    هرچند لحظه سختيه اما چه ميشه كرد ديگه بايد يه روزي مي رسيد.من در اول فروردين امسال در اينجا عضو شدم و در حدود 7ماه فعاليت داشتم.اوايل فعاليت من بيشتر در انجمن موبايل فعال بودم و بعد از اون چند هفته به انجمن علمي رفتم.
    متاسفانه يك وقفه 3ماهه داشتم كه به علت بي كفايتي يكي از همكاران انجمن موبايل اتفاق افتاد كه حتما مسعود اون رو ميشناسه.اون نصف بچه ها رو پراكنده كرد ومن يكي از اون كاربرها بودم!
    من توي اون وقفه 3ماه در يك سايت عضو شدم كه همگي تحصيل كرده كامپيوتر بودن وانصافا بچه هاي با سوادي بودن.تا اينكه دوباره من به پي سي برگشتم اما نه اينبار مثل قبل!
    اينبار من ديگه بخش موبايل رو فراموش كرده بودم وبه فكر گذروندن وقت بودم تا اينكه در انجمن متفرقه چشمم به تاپيك بچه هاي خوزستان افتاد كه من از اواسط كار اون به جمع بروبچه هاش ملحق شدم.
    و تا امروز كه آخرين دقايق حضوره من هست در خدمت شما عزيزان بودم.واقعا به من خوش گذشت چون خونگرم بودن هم استاني هامو از توي دنياي مجازي اينترنت هم حس كردم.با تك تك تون آشنا شدم و تا حدودي زندگي كردم.
    اين وسط من با ناصر و فروغ بيشتر آشنا شدم و با ناصر ارتباط smsiدارم.
    خلاصه سرتون رو درد نيارم اين بود مختصر سرگذشت من توي پي سي ورد و در همين حد هم كافيه چون من كسي نيستم كه بخواد برام حتي يه پست كوچك هم ارسال بشه.
    اگر خواستين يه روزي از من يه خبري بدست بياريد ببينيد زنده ام يا مرده! سراغم رو از ناصر يا فروغ بگيريد.
    دوستانم من اهل نصيحت كردن نيستم چون خودم خيلي ناقصم و از نصيحت كردن هم متنفرم!
    اما اين نكته رو توجه داشته باشيد بعضي وقت ها يه بحث هايي پيش مياد كه خيلي بهتر همون اول كار تموم بشه.تا كار به جنگ و ترك تاپيك بكشه!
    هواي همديگه رو داشته باشيد نمي گم فردا توي بحث ها ي ديگه متفرقه دسته جمعي با گروه هاي ديگه درگير بشيد نه همين كه يكيتون توي يه بحث كوتاه بياد خودش خيليه!
    ببخشيد پر حرفي كردم اما بايد اين دو نكته آخر رو حتما ميگفتم!
    در آخر نزاريد اين تاپيك به صفحه دوم بره تا روح من در آرامش باشه!
    من بر ميگردم و به اين تاپيك سر ميزنم اما دربين هزاران مهمان خواهم بود.
    حرفي ديگه باقي نمونده و چه خوب شد كه مثل يه آدم آزاد توي خونه خودم به خواب ميرم .
    خداحافظ و موفق باشيد
    يا حق
    رضا
    سلام رضا جان. منو تنها نذار
    تازه پيدات كرده بودم . ولي مي دونم چون خوزستاني هستي دوباره بر مي گردي حلال ببين!!
    ولي هر جا ميري دعاي خيرم توشه راهت. از اين حرفا
    هيچي نميگم بت برو. اهواز ميام از زير سنگ پيدات ميكنم و عقدت ميكنم!!!
    نه با من. با كسي كه دوستش داري
    يا رقيب.

داره خودمونی میشه reza_sunset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    سربندر & خوزستان

پيش فرض فروغ

سلام. لطفا‌پاسخ صحيح و خالصانه دهيد!!
    1. چقدر ميگيري يه جگر خام گوسفند رو بخوري؟!
    2.دوست داشتي روستا زندگي ميكردي با 10 تا بچه؟
    3. تا حالا به گناهات فكر كردي؟ توبه كردي؟!!
    4. تا حالا گرسنه خوابيدي؟ رژيم نه ها، بي پولي؟
    5. دست پخت؟
    6. دوست داري چند وقته ديگه زنده باشي؟ دور از جون!
    7. روزي چند بار صورتتو با صابون ميشوري؟
    8.ذات خوب و بد انسان يعني چه؟ يك خط

داره خودمونی میشه (FOROUGH)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام. لطفا‌پاسخ صحيح و خالصانه دهيد!!
    1. چقدر ميگيري يه جگر خام گوسفند رو بخوري؟!
    2.دوست داشتي روستا زندگي ميكردي با 10 تا بچه؟
    3. تا حالا به گناهات فكر كردي؟ توبه كردي؟!!
    4. تا حالا گرسنه خوابيدي؟ رژيم نه ها، بي پولي؟
    5. دست پخت؟
    6. دوست داري چند وقته ديگه زنده باشي؟ دور از جون!
    7. روزي چند بار صورتتو با صابون ميشوري؟
    8.ذات خوب و بد انسان يعني چه؟ يك خط
    1- به خاطر پول نه ولی یه بار سر یه شرط بندی مجبور شدم جگر خام بخورم (دو تیکه بزگ که واسه سیخ زدن آماده کرده بودیم) بعدش بالا آوردم . کلا چیز جدیدی نیست وحشتناک ترین چیزا رو امتحان کردم سراین شرط بندی ها.
    2- روستا آره ولی 10 تا بچه نه. از محیط های دور از شهر و آدم ها خوشم میاد
    3- نه
    4- شاید زیر خط فقر باشیم ولی نه در این حد
    5- اگه بگم عالی می گین تعریف از خود ولی تاحالا هیچ کس از دست پخت من ناراضی نبوده
    6- هر شب که می خوابم امیدوارم صبحش از خواب بلند نشم ولی با این حال به خودکشی فکر نمی کنم
    7- حداقل 3 بار چون پوستم چربه.
    8- __________________________

داره خودمونی میشه (FOROUGH)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

لازمه یه نکته رو بگم
    اطمینان دارم که نظر اکثرتون 180درجه نسبت به من عوض شده و هیچ کس هم نظر مثبتی نداره
    ولی در تمام مدت سعی کردم خودم باشم نه اون چیزی که بقیه ازم می خوان. پس از این موضوع متأسف نیستم

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض تشكر

دوستان ببخشيد برخلاف اون چيزي كه گفتم دارم عمل ميكنم اما لطف و محبت تك تكتون رو كه ديدم بي انصافي بود كه بدون پاسخ برم.
    مسعود جان تو بزرگ مايي و از هر لحاظ من احترامت رو دارم و شك نكن تو از جمله افرادي بودي كه من خيلي بهشون احترام ميزاره.و اين تويي كه بايد منو حلال كني چون حالا كه ميبينم اون سوتفاهم عاملش خودم بودم كه بيش از حد شلوغش كرده بودم!حالا دوست دارم منو ببخشي و حلالم كني بابت يادگاري قشنگت هم ممنونم چون من عاشق شعر با معني ام!
    فروغ جان همين كه از من به نيكي ياد ميكني از همه چيز مهمتره.تو هم موفق باشي
    آقا رضا از شما به خاطر اين هديه تون تشكر ميكنم ومن هم براي شما وخانواده محترمتون آرزوي موفقيت بيشتر دارم.
    دوست عزيز محمد رضا(فكر كنم درست نوشته باشم)باور كنيد من هم خيلي شما رو دوست دارم و جدا شدن از اين جمع خيلي برام سخته اميدوارم شما هم در سراسر لحظه هاي زندگيتون موفق باشي.
    آقا رضا من واقعا خوشحالم كه توي اين مدت كم تونستم يه دوست خوب ديگه پيدا كنم و متاسفانه معني دوست داشتن توي اين دور و زمونه خيلي عوض شده!(منو مي خواي عقد كني؟همين الان گفته باشم من مي خوام ادامه تحصيل بدم ماشين و خونه هم مي خوام)موفق باشي آقا رضا

آقا محمد من از شما هم ممنونم و اين آرزوي نيك رو براتون دارم كه هيچ وقت خنده رو از ياد نبريد
    اين نكته توسط فروغ ذكر شد:
    (لازمه یه نکته رو بگم
    اطمینان دارم که نظر اکثرتون 180درجه نسبت به من عوض شده و هیچ کس هم نظر مثبتی نداره
    ولی در تمام مدت سعی کردم خودم باشم نه اون چیزی که بقیه ازم می خوان. پس از این موضوع متأسف نیستم)
    فروغ خانوم صداقت انسان خيلي خوبه و من واقعا خوشحالم كه شما اينجوري هستي اما يه صحبت رو از يه برادر كوچيكتر به ياد داشته باش:هميشه خوبه كه خودت باشي اما خط قرمز ها رو رد نكن چون ممكنه اين صداقت كلامي(رك بودن)توي يه جاي بزرگتري از جامعه به ضررت تموم بشه البته اين فقط نظر من بود ولي از صداقتي كه نشون ميدي واقعا ممنونم. ومن نظرم يه درجه هم تغيير نكرده!
    خوب بچه ها ممكنه اسم ها رو اشتباه گفته باشم اما شما منو به بزرگواري خودتون ببخشيد و براي تك تكتون از خدا آرزوي موفقيت دارم.
    يا حق

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

خیلی ممنون از رضای عزیز.میدونم دیگه نیستی که اینرو جواب بدی ولی له خاطر احترامی که نسبت به تو دارم برای آخرین بار بهت میگم خدانگهدار.......رضا رفت فکر کنم فروغ جان هم فقط امشب یا فردا شب پیش ما باشن..در این مدتی که بودید صمیمیت در بین بچه ها موج میزد..و میخوام ابن رو از صمیم قلب بهتون قول بدم که هیچ وقت نمیذارم(همراه دوستان)اینجا بره پایین و دوستی ها پایدار میمونه..

کاش میشد تا کنی باور مرا
    اشک چشم و آه سوزان مرا
    کاش میشد در زمان بی کسی
    حس کنی سردی دستان مرا
    گفتمت عشقم به تو از جان فزون است
    گفتمت سوز دلم از جان برون است
    در جوابم :
    خنده ایی آلوده و آتش میان دوده
    و درد دلم افزوده و...
    اکنون میان حادثه یا خاطره
    زهری بدل خاری به پای من ، چنین بیهوده بی حاصل
    نگاهم همچنان مانده به ساحل ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhoda_abbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    نه رضا رفتي بابا دلمون واست تنگ ميشه،حالا ميشه نري ؟
    اين انجمن ترك نكن حيفه به خدا، حداقل اين تايپيك رو ترك نكن جون من
    بهمون سر بزني خوشحال ميشيم
    تازه كارت داشتيم
    مي خواستيم يه قراري بزاريم يه شماره تلفني......... يه چيزي
    اگه موافقي يه پ خ بزن .
    منتظرم ها..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •