بچه ها سلام
اين آخرين پست من توي انجمن پي سي ورد مي باشد.
هرچند لحظه سختيه اما چه ميشه كرد ديگه بايد يه روزي مي رسيد.من در اول فروردين امسال در اينجا عضو شدم و در حدود 7ماه فعاليت داشتم.اوايل فعاليت من بيشتر در انجمن موبايل فعال بودم و بعد از اون چند هفته به انجمن علمي رفتم.
متاسفانه يك وقفه 3ماهه داشتم كه به علت بي كفايتي يكي از همكاران انجمن موبايل اتفاق افتاد كه حتما مسعود اون رو ميشناسه.اون نصف بچه ها رو پراكنده كرد ومن يكي از اون كاربرها بودم!
من توي اون وقفه 3ماه در يك سايت عضو شدم كه همگي تحصيل كرده كامپيوتر بودن وانصافا بچه هاي با سوادي بودن.تا اينكه دوباره من به پي سي برگشتم اما نه اينبار مثل قبل!
اينبار من ديگه بخش موبايل رو فراموش كرده بودم وبه فكر گذروندن وقت بودم تا اينكه در انجمن متفرقه چشمم به تاپيك بچه هاي خوزستان افتاد كه من از اواسط كار اون به جمع بروبچه هاش ملحق شدم.
و تا امروز كه آخرين دقايق حضوره من هست در خدمت شما عزيزان بودم.واقعا به من خوش گذشت چون خونگرم بودن هم استاني هامو از توي دنياي مجازي اينترنت هم حس كردم.با تك تك تون آشنا شدم و تا حدودي زندگي كردم.
اين وسط من با ناصر و فروغ بيشتر آشنا شدم و با ناصر ارتباط smsiدارم.
خلاصه سرتون رو درد نيارم اين بود مختصر سرگذشت من توي پي سي ورد و در همين حد هم كافيه چون من كسي نيستم كه بخواد برام حتي يه پست كوچك هم ارسال بشه.
اگر خواستين يه روزي از من يه خبري بدست بياريد ببينيد زنده ام يا مرده! سراغم رو از ناصر يا فروغ بگيريد.
دوستانم من اهل نصيحت كردن نيستم چون خودم خيلي ناقصم و از نصيحت كردن هم متنفرم!
اما اين نكته رو توجه داشته باشيد بعضي وقت ها يه بحث هايي پيش مياد كه خيلي بهتر همون اول كار تموم بشه.تا كار به جنگ و ترك تاپيك بكشه!
هواي همديگه رو داشته باشيد نمي گم فردا توي بحث ها ي ديگه متفرقه دسته جمعي با گروه هاي ديگه درگير بشيد نه همين كه يكيتون توي يه بحث كوتاه بياد خودش خيليه!
ببخشيد پر حرفي كردم اما بايد اين دو نكته آخر رو حتما ميگفتم!
در آخر نزاريد اين تاپيك به صفحه دوم بره تا روح من در آرامش باشه!
من بر ميگردم و به اين تاپيك سر ميزنم اما دربين هزاران مهمان خواهم بود.
حرفي ديگه باقي نمونده و چه خوب شد كه مثل يه آدم آزاد توي خونه خودم به خواب ميرم .
خداحافظ و موفق باشيد
يا حق
رضا
.gif)