سلام
آقا من دنبال یه آنتی ویروس خوب برای N72 هستم !
من به عمرم با نوکیا کار نکردم و از سونی اریکسون استفاده می کردم و این آنتی ویروس رو برای یه بنده خدا میخوام !!
لطف کنید و لینکش رو هم بدید ...
سلام
آقا من دنبال یه آنتی ویروس خوب برای N72 هستم !
من به عمرم با نوکیا کار نکردم و از سونی اریکسون استفاده می کردم و این آنتی ویروس رو برای یه بنده خدا میخوام !!
لطف کنید و لینکش رو هم بدید ...
برو قسمت برنامه ها ...
گوشیه من n80 چندتا مورد بود که کی خواستم اگه کسی می دونه کمکم کنه:
1.چجوری میشه باهاش برنامه bluetooth کرد(آخه من وقتی میخوام بفرستم باهاش میزنه نمی شه)
2.چجوری میشه کاری کرد که عکس ها و فیلم های تو گوشی به صورتfolder در بیان و همشون با هم یه جا دیده نشن(البته غیر از آلبوم کردن چون بازم همشون با هم یه جا دیده میشن)
و 3.اگه بخوایم مثل کامپیوتر که میشه یه درایو شو clean disk کرد گوشی رو تر تمیز کرد چیکار باید بکنم
ممنون
در مورد دو سوال اول با نصب برنامه ی x-plore یا ی فایل منیجر دیگه که پیشرفته هست میتونی انجام بدی البته توی گالری نمیتونی پوشه درست کنی ...
در مورد سوم هم که فکر نمیکنم راهی باشه که clean کنی ولی خوب خودت باید بگردی فایلهای بیمصرف رو حذف کنی ...
سلام اطاعاتی درمورد چگونگی کم مصرف کردن N93را میخواهم
ببخشید منظورتون چیه ...؟
شما اگه دوست نداری میتونی 93 رو مصرف نکنی .....
دوستان عزیز خداوکیلی یکی به من بگه نوکیا N72 سیمبین سری 60 ورژن 3 (9.1) هست یا نه؟ هر جایی یه چیزی نوشته...
مثل N73 , N95 ؟؟؟
1soal dashtam mohem mikham hame doostan javab bedan makhsoosan kesani ke tajrobeye kar ba in gooshiro daran
mikhastam nazaretoon ro dar morede n93 bedoonam??shayad be in soal dar jahaye parakande pasokh dade bashin bande khodam 1 sal hast daram be soorat jame dar morede n93 tahghigh mikonam va alan mikham entekhabe nahaei ro konam
ama in soalo alan matrah kardam chon in gooshi ta alan hame eshkalat va
mazayash maloom shode
akhe on moghe migoftan n93i kameltar va behtare sabr kon oono begir vali be nazare bande badtar hast ke behtar nashode
faghat age menat gozashtin va javab dadid ba dalil zekr konid mamnoon
misham
khahesh mikonam hameye saheb nazaran sherkat konand va nazar bedan ta in manbaei khoob va kamel baraye nafarate badi bashe
melakhaye bande 1_sorate cpu 2_doorbin khoob va ... darmorede vaznesh ham moshkeli nadaram
sedash ham ghabele ghabool bashe
az inke toolani shod mazerat mikham
faghat baz khahesh mikonam hame sherkat konin
mer30 az javabhatoon![]()
چه خبره ....
نقاشی کشیدی ...؟
goftam rangi bashe hoselatoon sar nare mogheye khoondan
hala javab nemidin![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)