تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 143 اولاول ... 246470717273747576777884124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1423

نام تاپيک: کلوپ w950

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

منم امروز به جمع شما پیوستم با کا800 خودم عوض کردم با اینکه دل کندن ازش خیلی سخت بود ولی این کار رو کردم.
    چون این گوشی واقعا برام جدیده یه کم کار باهاش برام سخته که به نظرم تا یه هفته دیگه خوب میشم.
    از دوستان کمک میخوام.
    در ضمن به نظرم سرعتش از اون دبلیو950 یی که من داشتم پایین تره.
    1-از کجا بدونم فریمور این گوشی چیه؟جدیدترینش کدومه
    2-توی کا800 یه خوبی داشت که جوی استیک رو پایین می بردم میرفتش توی مخاطبین ولی توی این گوشی چه کار باید کنم که سریع بشه.
    من چند تا گزینه رو میخوام به عنوان شرتکات روی دسکتاپ بذارم از قبیل بلوتوث و مخاطبین و ...
    3-کجا میشه زنگ گوشی رو تنظیم کرد من که هر چی گشتم پیدا نکردم
    صداش خیلی باکیفیت حال کردم.
    اما در مقایسه با کا800 هک شده توی هندسفری باید بگم که
    بلندی صداش حدود90 درصد صدای کا800 هک شده هستش با آکوستیک Jpx2 اما مثل اون خش خش نداره خیلی باکیفته باسش هم از اون کا800 هک شده بیشتره.
    فعلا که راضی هستم.
    در ضمن اون وقت که من گرفتم توی گوشی یه فیش بود فکر کنم به ضبطی چیزی میخورد .به هر حال شبیه اونا بودش ولی توی این جعبه نیستش من دوست گیریسم رو فرستادم تا برام بگیره خوب دقت نکرده.
    اون رو باید از کجا تهیه کنم چون میخوام گوشیم رو به اسپیکر وصل کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyvandxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Hamin Tarafa

پيش فرض

منم امروز به جمع شما پیوستم با کا800 خودم عوض کردم با اینکه دل کندن ازش خیلی سخت بود ولی این کار رو کردم.
    چون این گوشی واقعا برام جدیده یه کم کار باهاش برام سخته که به نظرم تا یه هفته دیگه خوب میشم.
    از دوستان کمک میخوام.
    در ضمن به نظرم سرعتش از اون دبلیو950 یی که من داشتم پایین تره.
    1-از کجا بدونم فریمور این گوشی چیه؟جدیدترینش کدومه
    2-توی کا800 یه خوبی داشت که جوی استیک رو پایین می بردم میرفتش توی مخاطبین ولی توی این گوشی چه کار باید کنم که سریع بشه.
    من چند تا گزینه رو میخوام به عنوان شرتکات روی دسکتاپ بذارم از قبیل بلوتوث و مخاطبین و ...
    3-کجا میشه زنگ گوشی رو تنظیم کرد من که هر چی گشتم پیدا نکردم
    صداش خیلی باکیفیت حال کردم.
    اما در مقایسه با کا800 هک شده توی هندسفری باید بگم که
    بلندی صداش حدود90 درصد صدای کا800 هک شده هستش با آکوستیک Jpx2 اما مثل اون خش خش نداره خیلی باکیفته باسش هم از اون کا800 هک شده بیشتره.
    فعلا که راضی هستم.
    در ضمن اون وقت که من گرفتم توی گوشی یه فیش بود فکر کنم به ضبطی چیزی میخورد .به هر حال شبیه اونا بودش ولی توی این جعبه نیستش من دوست گیریسم رو فرستادم تا برام بگیره خوب دقت نکرده.
    اون رو باید از کجا تهیه کنم چون میخوام گوشیم رو به اسپیکر وصل کنم
    زنگ زدم طرف گفت ما فعلا نداریم تو بازار خیلی کم شده ! بعد چند دقیقه زنگ زد گفت اگه میخوای باید زنگ بزنم شیراز برات بیارن گفتم قیمت دارین گفتش نه ! گفتم پس قیمتشم بهم بگین ؟؟! گفت خبر میدم ! داداش اگه ایشونو میشناسی معرف شو ما بگیریم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

زنگ زدم طرف گفت ما فعلا نداریم تو بازار خیلی کم شده ! بعد چند دقیقه زنگ زد گفت اگه میخوای باید زنگ بزنم شیراز برات بیارن گفتم قیمت دارین گفتش نه ! گفتم پس قیمتشم بهم بگین ؟؟! گفت خبر میدم ! داداش اگه ایشونو میشناسی معرف شو ما بگیریم ؟
    باور کن من نمیشناسم من بهش گفتم دارید گفت آره داریم و قیمتش هم 240 تومانه
    یکی از بچه های این فروم گوشیش رو میخواد بفروشه ولی خیلی خیلی خیلی بالا میگه 270 تومان فکر نکنم که بخوای بگیری چون خودم به قیمت کمتری خریدم یعنی حدود180 چون کا800 خودم رو 180 میخریدن
    -------------------------------------------
    خب دوستان به پست قبلی ام توجه کنید
    در ضمن بعضی وقتا البته بعضی وقتا وسط فیلم نگاه کردن قاتی میکنه و هنگ میکنه با آپدیت آیا کاملا حل میشه؟
    با آپدیت هدفنش هم فرقی میکنه؟

داره خودمونی میشه tarrega's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    اینجا رسم نیست به تازه واردا جواب بدین ؟؟؟
    چرا هیچ کس جواب منو نمیده
    بازم پست قبلیمو تکرار می کنم ........ اگه جواب ندین .....
    چاره ای نیست جز اینکه بازم تکرار کنم ............
    امان از غریبی
    -----------------------------------
    من تازه میخوام به جمع دبلیو 950 ای ها بپیوندم . اطلاعات کلی و جزئی به قدر کافی هم در مورد این گوشی دارم . فقط یه سوال داشتم .میخواستم بدونم برای خریدش باید به چه چیزاییش دقت بکنم . منظورم اینه که کلا چه چیزاییش همراهشه و چه چیزاییشو باید تست کنم . چهطور میتونم اصل بودن و تقلبی بودنش رو تشخیص بدم ؟؟ از اونایی که بیشتر تجربه دارن میخواستم بپرسم چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد حین خریدش. چون تو شهر ما اصلا و ابدا خبری از این گوشی نیست و باید برای خریدش یه سر به پایتخت بزنم . البته راه زیاد دوری هم نیست اما خوب نمی تونم هر روز برم اونجا .
    راستی یه چیز دیگه شنیدم تعرفه ی واردات گوش 15 درصد شده . این راسته ؟؟؟ یعنی ممکنه قیمتش بازم پایین تر بیاد یا نه ؟؟؟
    منظورم اینه که صبر کنم بهتره یا اینکه فرقی نمی کنه ؟؟ این خبر رو تو روزنامه ی ابرار خوندم . الانم که همینجا خوندم که این گوشی داره دوباره وارد میشه .
    قربون همه . منتظر کمکتون هستم .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    اینجا رسم نیست به تازه واردا جواب بدین ؟؟؟
    چرا هیچ کس جواب منو نمیده
    بازم پست قبلیمو تکرار می کنم ........ اگه جواب ندین .....
    چاره ای نیست جز اینکه بازم تکرار کنم ............
    امان از غریبی
    -----------------------------------
    من تازه میخوام به جمع دبلیو 950 ای ها بپیوندم . اطلاعات کلی و جزئی به قدر کافی هم در مورد این گوشی دارم . فقط یه سوال داشتم .میخواستم بدونم برای خریدش باید به چه چیزاییش دقت بکنم . منظورم اینه که کلا چه چیزاییش همراهشه و چه چیزاییشو باید تست کنم . چهطور میتونم اصل بودن و تقلبی بودنش رو تشخیص بدم ؟؟ از اونایی که بیشتر تجربه دارن میخواستم بپرسم چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد حین خریدش. چون تو شهر ما اصلا و ابدا خبری از این گوشی نیست و باید برای خریدش یه سر به پایتخت بزنم . البته راه زیاد دوری هم نیست اما خوب نمی تونم هر روز برم اونجا .
    راستی یه چیز دیگه شنیدم تعرفه ی واردات گوش 15 درصد شده . این راسته ؟؟؟ یعنی ممکنه قیمتش بازم پایین تر بیاد یا نه ؟؟؟
    منظورم اینه که صبر کنم بهتره یا اینکه فرقی نمی کنه ؟؟ این خبر رو تو روزنامه ی ابرار خوندم . الانم که همینجا خوندم که این گوشی داره دوباره وارد میشه .
    قربون همه . منتظر کمکتون هستم .
    فکر کنم من فرد مناسبی باشم واسه توضیح دادنت جون این گوشی رو من دوبار خریدم
    تا اونجایی که من میدونم این گوشی اصلا تقلبی نداره.گارانتی و یا بدون گارانتی فرقی نمیکنه ولی احیانا برای احتیاط با هر گارانتی که بگیره درسته.این رو به خاطر این میگم که یهو دست دوم نباشه مثلا گوشی اولی که من گرفتم انقدر نو بود که خود همون یارو به جای نو به ملت انداخت
    توی جعبه باید دو تا سی دی یه سری دفترچه داره هندسفری ریموت دار-شارژ که مثل شارژر کا800 هستش و پشتش یه پورت برای هندسفری یا یو اس بی داره.
    یو اس بی کابل که خیلی قلمبه سلمبه هستش -یه فیش بود که سه تا سر داشت شبیه این چیزایی بودش به ضبط مبط وصل میکنن من قبلا توی جعبه ام اون بودش ولی الان که از ... خریدم که یکی از بچه های این فروم هستش توش نبود اگه الان میخونه این پستم رو چک کنه که اون کجاست
    خود گوشی تستش بکن همه جوره
    یک کیف مخملی هم داره -من توی هر دو جعبه ای که داشتم بند ندیدم
    در مورد تعرفه معرفه هم توی صفحه ی قبلی بهت توضیح دادم
    حالا یکی بیاد جواب دو تا پست قبلی ها م رو بده

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستی کسایی هم که دنبال این گوشی می گردن یه سری به این لینک بزنن . گمون نمی کنم ضرری داشته باشه . اگه موفق شدین به منم اطلاع بدین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا بازم جواب منو ندین

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

راستی کسایی هم که دنبال این گوشی می گردن یه سری به این لینک بزنن . گمون نمی کنم ضرری داشته باشه . اگه موفق شدین به منم اطلاع بدین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا بازم جواب منو ندین
    اولا جوابت رو دادم
    درثانی عجله نکن انصافا جواب همه سوالاتت توی صفحات قبل بودش
    ثالثا من این شماره تلفن رو چند صفحه قبل دادم یعنی دو سه صفحه قبل ولی کسی توجهی مثل اینکه نکرد یا اینکه این گوشی رو نداشتن
    دیدی که دقت نمیکنی

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آخ جون یکی بالاخره جواب منو داد .
    مرسی داداش . شرمندم . پست صفحه ی قبلیتو ندیدم . الان دیگه احساسا هویج بودن نمی کنم
    راستی یه سوال دیگه . برای این گوشی قاب محافظ هم وجود داره ؟؟؟ حالا چه کریستال چه تلق پلاستیکی . یا اینکه باید همینطوری لخت استفادش کرد ؟؟؟؟
    ببخشید که سوالای عجیب و غریب می پرسم . آخه الان بد موقعیه . نمیخوام هر روز بلند شم برم تیرون .
    چاکر برادران گرامی .
    راستی عزیز . اگه آپدیت رو با موفقیت به پایان رسوندی یه خبری بده .
    منم آخه فکر کنم تو نوبت بعدی باشم .

بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شده شبیه چت کردن موقعی که ترافیک بالاست
    با تاخیر میاد ........

بازم ازت ممنونم داداش.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آخ جون یکی بالاخره جواب منو داد .
    مرسی داداش . شرمندم . پست صفحه ی قبلیتو ندیدم . الان دیگه احساسا هویج بودن نمی کنم
    راستی یه سوال دیگه . برای این گوشی قاب محافظ هم وجود داره ؟؟؟ حالا چه کریستال چه تلق پلاستیکی . یا اینکه باید همینطوری لخت استفادش کرد ؟؟؟؟
    ببخشید که سوالای عجیب و غریب می پرسم . آخه الان بد موقعیه . نمیخوام هر روز بلند شم برم تیرون .
    چاکر برادران گرامی .
    راستی عزیز . اگه آپدیت رو با موفقیت به پایان رسوندی یه خبری بده .
    منم آخه فکر کنم تو نوبت بعدی باشم .

بازم ممنون
    خوهش میکنم
    فکر نکنم قاب محافظ باشه ولی اگه رفتی تهران ببین قاب ارجینالش رو دارن یا نه و به چه قیمت چون گوشی من قسمت پایینش یه نمه ضرب خوردگی داره که اصلا زیاد تابلو نیست ولی این گوشی خیلی باکلاسه و میخوام باکلاس بمونه
    به نظرم اگرم قاب کریستال مریستالداشت نخر چون خیلی بزرگ میشه الان سایزش خیلی خوبه
    حالا فردا آپدیتش میکنم ببینم که آخرش میتونم این گوشی رو بسوزونم یا نه
    دوستان چطوری بکاپ بگیرم تو گوشی پر عکس و برنامه هستش چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •