ويندوز گوشي من رو نمي شناسه . گوشي رو ريست كردم دست نشد لطفاَ راهنمايي بفرماييد .
ويندوز گوشي من رو نمي شناسه . گوشي رو ريست كردم دست نشد لطفاَ راهنمايي بفرماييد .
ان 70 موزیک عزیز دل برادر به جای 2 تا صفر عدد 01 رودر imei داره چون اسم ان 70 موزیک ادیشن هست:n70-1
این ممکنه اصلا ربطی به گوشی نداشته باشه شما اصلا cd رو درست نصب کردی یعنی ویندوز گوشیتون رو شناخته؟
ربطی به گوشی نداشته که بخوای گوشی رو ریست یا فورمت کنی ....
وقتی علامت اتصال روی گوشیت میاد یعنی 50% قضیه که از طرف گوشیه حل شده میمونه 50% دیگه که ویندوزه سیستمته .....
اگه با ریستارت کردن ویندوز هم مشکلت حل نشد .... برو سراغ خود برنامه Pc Suite و کلید Get Connect رو بزن تا از اونجا مستقیم گوشی رو بشناسه ...
من خودم تا حالا 3 تا ان 70 عوض کردم اولی اصل فنلاند بود 430 خریده بودم خیلی عالی بود که بنابه دلایلی فروختم . دومی فنلاند غیر اصل بود 350 گرفته بودم که کلی اذیتم کرد و الان هم المانیشو دارم که تا حالا جواب داده 262 گرفتم ولی میخوام ان 73 بخرم به نظرتون قیمتش میاد پایین؟
مشکل اساسی
لطفاً یکی کمک کنه
چه جوری میشه صدای گوشی رو هنگام عکس انداختن قطع کرد رو ویبره هم که میزارم قطع نمیشه یا تنها راهش خراب کردن بلندگوی گوشی هستش؟
اگه گوشی شما سفارش عربستان باشه ( مثلا لیبل عربی داشته باشه یا گارانتی اتصالات داشته با شه این کار شدنی نیست )
اگه هم سفارش عربستان نباشه در قسمت زیر.
MENU > TOOLS > PROFILE > GENERAL > PERSONALIZE
در ادرس بالا حالا یه گزینه هست که توی گوشی های مختلف متفاوته وبه فارسی معنیش میشه بو ق هشدار .اون گزینه رو باید اف کنید.
با معرفتاش جواب بدن: یه برنامه سرکاری سر دلمون انداختند خواستیم (ریموو) کنیم -نشد- با فایل منیجر پاکش کردیم ولی آیکونش سر دل گوشی مونده پاکم نمیشه آبرو حیسیتمون داره میره به باد فنا... بدادم برسید
Menu - tools - appmanager لیست برنامه های رو که روی گوشیت نصبه میبینی بعد روی اون برنامه ای که میخوای پاک کنی میری و Remove رو میزنی ...
دوست عزيز كد رو اشتباه نوشتيد .... صحيح : #0000#*
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)