تازه نسخه ی آزمایشیشه
نسخه ی فول رو لینکشوو از Mehdi_best جون بگیر :lol:
تازه نسخه ی آزمایشیشه
نسخه ی فول رو لینکشوو از Mehdi_best جون بگیر :lol:
BitDefender 9 Professional Plus
کرککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهدي گرامينوشته شده توسط sasan.k
لطف كرد و نشاني را براي دريافت به من داد.
اما خب انگار هنوز پرشن گيگ مشكل داره و بايد صبر كنيم.
اين هم نشاني براي دريافت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا فکر کنم مهدی جون توی مگا آپلود هم آپلود کرده باشه![]()
دوستان من از این نشانی نود 32 رو دریافت کردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و به آسانی هم با این نام کاربری و گذرواژه آن را بروز کردم.
این هم عکسی از یان نرم افزار.
اما مشکلی که هست اینه که ورژن رو 1.1197 زده!!!!
این هم عکس:
![]()
korosh bozorg, جان این که مشکلی نیست جدید ترینش 1.1197 هستش![]()
باسلام
در حال حاضر بهترين انتي ويروس براي كاربر خانگي كدام است؟ يعني از ويروسي شدن زود به زود جلوگيري كند.
من سي دي نورتون 2005 را خريده ام و نصب كرده ام ولي انگار توانايي 100 در صد ويروسيابي را ندارد.قبلا هم مك افي را داشتم كه اصلا رضايتبخش نبود و اپديت نميشد و از يكي شنيدم كه مك افي در ايران كاركرد خوبي ندارد!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
اي كاش مطالب اين 50 صفحه را متمركز ميكرديد تا راحتتر قابل استفاده باشد(مخصوصا براي ادمهاي كم حوصله اي كه فقط دنبال جواب سوال هستند....)
با تشكر فراوان.
korosh bozorgجاننوشته شده توسط korosh bozorg
1.1197 ورژن ابدیت اون هست وربطی به ورژن خود برنامه نداره واین شماره بعد از هر ابدیت تغییر میکنه
golvarehجان سلامنوشته شده توسط golvareh
اولا ورود شمارابه جمع بچه های پی سی ورد تبریک میگم وبعد:
توی این تایپیک اگه یه نگاه بکنیم میبینیم که فعلا نود32 بهترین انتی ویروس یا حداقل یکی از دو انتی ویروس برتر دنیا هست دومی هم کاسپرسکای هست وتوصیه میکنم بی خیال نورتون بشید چون علاوه بر گرفتن سرعت سیستم درحال حاضر در رده بندی انتی ویروسها جایگاه قابل قبولی نداره البته این انتی ویروس در گذشته یکی از بهترینها بود ولی در حال حاضر اینطور نیست در مورد مکافی هم باید بگم که درایران به دلیل تحریم قابل ابدیت شدن نیست البته نسخه اینترپرایز اون در ایران هم خوشبختانه ابدیت میشه
ودر اخر از شما میخوام به خاطر اینکه پستها تکراری نشه حتما صفحات این تایپیک را یه نگاه بکنید واگر مطلب مورد نظر نبود بعدا سئوال بفرمائید هرجائی که کم حوصله هستید بماند اینجا باید پرحوصله باشید![]()
قابل توجه كساني كه ميگفتند نمايندگي تو ايران نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)