پرتو های خورشید دارد می تابد
خروس بر فراز تپه ای تاریك در حال خوندن است
الن بیدار شو
صبحانه حاضر است
پرتو های خورشید دارد می تابد
خروس بر فراز تپه ای تاریك در حال خوندن است
الن بیدار شو
صبحانه حاضر است
جزء اولین سوالات بخش اخبار بازی ها
جالبه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب دیگه لینکهای بازی بصورت رسمی اومد free Region هم هستش.....(عجب نامردی...ببین تا 14 می چند روز مونده که بازی پخش شد)
برای گرفتن لینکهای متعدد برید اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اینم لینک از سایت xbox360iso که اولین نفری بود که زحمت اپلود رو کشید !
1:2:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید5:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید6:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید7:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPassword: puddingکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بی مراما یکم مرام داشته باشید.مگه مسلمون نیستید.من به خاطره امتحانا نمی تونم بازی کنم شما ها هم نباید بازی کنید.به مسعود میگم تاپیکو تا وقتی منم بازیو بگیرم قفل کنه.هههههههههه.
دی:
من که طاقت نمیارم فردا میرم میگیرم بازیروشما ها هم نباید بازی کنید![]()
واسط داستان رو تعریف میکنم که نیاز به بازی کردن نداشته باشی![]()
اونایی که بودجشون می رسه حتما باید اورجینال بازی رو بخرن.
خیلی بی انصافیه بازی که این همه براش زحمت کشیدن رو خیلی راحت بدون پرداخت هیچ هزینه خاصی دانلود و بازی کردش.
اونوقت میبرمت به اعماق داستان AW شبا کابوس ببینی منو بیادت بیاری.صبحش که بیدار شی کلا بازی رو بذاری کنار.دی:من که طاقت نمیارم فردا میرم میگیرم بازیرو![]()
واسط داستان رو تعریف میکنم که نیاز به بازی کردن نداشته باشی![]()
اوریجش چن در میاد؟ شاید ما هم گرفتیم.
فکر نکنم بیشتر از 80/70 تومان بشه ! البته اگه با اون تعدادی که میخوان بگیرن ما هم مچ بشیم و بخریم !
اما فعلا فردا کپی رو میگیرمولی حتما تا 20 روز دیگه میرم با برنامه بکس orig خر ( خر نه
بخر ) orig هم میگیرم که جاودانه داشته باشمش
![]()
آقا ما منتظر نقده IGN هستیم.خبری نشد؟ امتیازا نیومد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)