من تو ايران خوردرو با مرور گر اپرا دانلود ميكنم از تورنت دانلود نميكنه
همون اول در قسمت پرفرمنس مرور گر ميزنم تست كن پورت رو ارور ميده
فكر كنم ايران خودرو بسته پورت رو
چه پورتي رو پيشنهاد ميكنيد تا دانلود كنم و فكر ميكنيد بازه؟
من تو ايران خوردرو با مرور گر اپرا دانلود ميكنم از تورنت دانلود نميكنه
همون اول در قسمت پرفرمنس مرور گر ميزنم تست كن پورت رو ارور ميده
فكر كنم ايران خودرو بسته پورت رو
چه پورتي رو پيشنهاد ميكنيد تا دانلود كنم و فكر ميكنيد بازه؟
می تونی از سایت زیر استفاده کنی البته به جای 6881 پورت مورد نظرت رو بنویس
در ضمن فایروال هم چک کن و پورتو بهش Add کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام،
آقا چرا من نمیتونم به ماکس سرعت برسم
سرعتم 256 k هست که باید تا 30k سرعت بده ولی هر کاری میکنم از 25k بیشتر نمیشه
سیدش هم خوبه اینی که دارم دان میکنم
seed 34 (3355
peer 39 (6490
مشکل کجاست؟![]()
30 تا 32 حد اکثر سرعت دانلودتون هست حالا اګه درهین دانلود وب ګردی کنین سرعت دانلودتون کمتر میشه و اینکه خیلی از برنامه های دیګه مثل انتی ویروس ها و خود ویندوز هم واسه اپدیت مقدرای از سرعت رو میګیره
پس زیاد بد نیست اګه 25 سرعتتون باشه البته تورنت اګه خوب باشه تا 31 کیلو بایت هم میره و نباید رو 25 متوقف بشه
ببین سرعت رو لیمیت نکرده باشی
درضمن ایا شما سرعت دانلود از http تون بیشتر از 25 هست؟ چون هر چی از ای اس پي فاصله بګیری از سرعت اصلی کم میشه و این فاصله میتونه سرعت 32 رو تا 25 کاهش بده
سلام،
آره تو وب معمولی تا 30 32 هم گرفتم، رو تورنتم اگه فقط خودش باشه یعنی بدون وب گردی و حتی مسنجر همیشه بالای 20 هست وتا 26 رو دیدم.
شایدشبا که ما میخوابیم این تورنته بیداره
یعنی بیشتر هم بشه
فعلا که خوبه
از این p2p هایی که افراد با یه دیسی دان رو قطع میکنن بهتره![]()
سلام به همه دوستان به خصوص پیمان عزیز
خدمتتون عرض شود که من همه این 74 صفحه رو با دقت مطالعه کردم و دقیقا مشکل دوست خوبمXdvbxkomax رو دارم به این نحو که از روتر Asus M602 استفاده میکنم
( البته 1 هفته اس و قبلا وایرلس داشتم و چنین مشکلی نبود و حدود 40 گیگ در ماه با تورنت دانلود داشتم )
ولی الان سرعتم نوسان داره و مرتب تغییر میکنه و اون چراغ قرمز هم همیشه روشن میشه ( البته در دانلود با Http هیچ مشکلی نداره و 30kb رو ثابت دانلود میکنه )
حالا کارهایی که انجام دادند اینهاست
از دستور العمل سایت Portforward استفاده کردم( روتر و برنامه مورد استفاده رو انتخاب کردم و رفتم جلو )
و پورت خودم رو در Nat به مودم دادم ولی تغییری نکرد...
برنامه رو در فایروال ویندوز Add کردم ( utorrent ) و در setting اونجا هم پورت رو وارد کردم ولی باز هم نشد ...
آنتی ویروسم Symantec Client Security هست که البته در مورد پورت و فایروال چیزی توش پیدا نکردم که بخوام فعال یا غیرفعالش کنم ...
و در آخر با Isp تماس گرفتم ولی اونها هم گفتم ما پورتی رو نبستیم و فایروالی هم فعال نیست و مشکل شما نرم افزاریه ؟!؟
خلاصه شدیدا به کمک و راه حلهای دوستان نیاز دارم چون میدونید کسی که اعتیاد پیدا کنه به دانلود با تورنت نمیتونه این مشکلو به راحتی تحمل کنه به خصوص من که تو کار فیلم هستم
منتظر جواب و راهکارهای دوستان عزیز هستم
متشکرم
سلام
آقا منم میخوام دعوت نامه
اگه دارین ممنون میشم بدین.![]()
سلام.
دعوت نامه به این راحتی ها گیر نمیاد حتی اگه هم گیر بیاد به این راحتی نمیدند بایستی خوش شانس باشی که کسی بهت بده یه زمان هایی سایت خودش کاربر جذب می کنه خودتون یه مدت به مدت برید تا شاید صفحه عضویت فعال بود!![]()
محمد حسن جان تو پیغام خصوصی نگفتی بصورت اترنت مودمتو بستی یا یو اس بی آخه موقعی که اترنت بسته باشی کانکشن باید توی مودم ست بشه یعنی دیگه تو نتورک کانکشن خودت کانکشن نمیسازی و دیگه لازم نیست بعد ورود به ویندوز بصورت دستی کانکت بشی اگه اینطوری باشه روتر خیلی به پر و بال آدم میپیچه ولی اگه بصورت یو اس بی کانکت شده باشی فقط کافیه اینکار ها رو تو قسمت فایروال کانکشن انجام بدی اگه از Symantec Client Security استفاده بکنی کاری به کار پورتها نداره البته تا جایی که من دیدم ؛من چون خودم مجبورم بصورت اترنت مودمو ببندم باید هر از چند وقت این مشکل رو داشته باشم چون 2 تا پی سی دارم و باید با هم شبکه باشند و بعضی وقتها که من نیستم داداشم از پی سی دوم استفاده میکنه و شاید من نخوام کامپیوترم روشن باشه برا همین مجبورم از این روش استفاده بکنم برا همین نمیتونم یو اس بی ببندم تو امتحانش بکن ببین جواب میگیری ؟ ضمنا" من یه چیز جالب کشف کردم حالا شاید فقط برا من این اتفاق افتاده باشه ولی میگم شاید بدرد بخوره من چند روز پیش یهو متوجه شدم سرعت خیلی افت کرده و رفتم داخل تنظیمات مودم و مودمو ریست کردم ( دوستان میدونن اینکار بیشتر مواقع جواب میده و مودم وقتی از نو به آی اس پی وصل میشه سرعت خیلی بالاتر میره ) از اون روز تا حالا که چهار روز ازش میگذره هر کاری کردم حتی اون تنظیماتی که قبلا" انجام داده بودند نتونستن کمکم کنند و پورتهام باز نشدند بعد یه بار اتفاقی موقعی که از vpn استفاده میکردم دیدم اون چراغه سبز شده چند بار امتحان کردم دیدم آره با وی پی ان جواب میده این مسئله رو امروز با مسئول آی اس پی در میون گذاشتم به من گفت بررسی میکنیم باهات تماس میگیریم فعلا که با وی پی ان مشکلم حل شده فقط نسبت به حالت قبل بطور متوسط حدود 2 تا 3 کیلو بایت سرعتم کمتر شده ( منظورم سرعت متوسط هستش ) من روی یه ورژن جدید nero 8.0.3 که دانلود کرده بودم امتحانش کردم بد نیست تو 12 ساعت 430 مگ آپلود کرده بودم حالا دوستان اگه نظرات دیگه ای دارن راهنمایی کنن من که خیلی با مودم و تنظیماتش ور رفتم مسل اینکه این مشکل رو باید اینطوری تحمل کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)