تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 376 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

من تو ايران خوردرو با مرور گر اپرا دانلود ميكنم از تورنت دانلود نميكنه
    همون اول در قسمت پرفرمنس مرور گر ميزنم تست كن پورت رو ارور ميده
    فكر كنم ايران خودرو بسته پورت رو
    چه پورتي رو پيشنهاد ميكنيد تا دانلود كنم و فكر ميكنيد بازه؟

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

من تو ايران خوردرو با مرور گر اپرا دانلود ميكنم از تورنت دانلود نميكنه
    همون اول در قسمت پرفرمنس مرور گر ميزنم تست كن پورت رو ارور ميده
    فكر كنم ايران خودرو بسته پورت رو
    چه پورتي رو پيشنهاد ميكنيد تا دانلود كنم و فكر ميكنيد بازه؟
    می تونی از سایت زیر استفاده کنی البته به جای 6881 پورت مورد نظرت رو بنویس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن فایروال هم چک کن و پورتو بهش Add کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام،
    آقا چرا من نمیتونم به ماکس سرعت برسم
    سرعتم 256 k هست که باید تا 30k سرعت بده ولی هر کاری میکنم از 25k بیشتر نمیشه
    سیدش هم خوبه اینی که دارم دان میکنم
    seed 34 (3355
    peer 39 (6490

مشکل کجاست؟

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

سلام،
    آقا چرا من نمیتونم به ماکس سرعت برسم
    سرعتم 256 k هست که باید تا 30k سرعت بده ولی هر کاری میکنم از 25k بیشتر نمیشه
    سیدش هم خوبه اینی که دارم دان میکنم
    seed 34 (3355
    peer 39 (6490

مشکل کجاست؟
    30 تا 32 حد اکثر سرعت دانلودتون هست حالا اګه درهین دانلود وب ګردی کنین سرعت دانلودتون کمتر میشه و اینکه خیلی از برنامه های دیګه مثل انتی ویروس ها و خود ویندوز هم واسه اپدیت مقدرای از سرعت رو میګیره
    پس زیاد بد نیست اګه 25 سرعتتون باشه البته تورنت اګه خوب باشه تا 31 کیلو بایت هم میره و نباید رو 25 متوقف بشه
    ببین سرعت رو لیمیت نکرده باشی
    درضمن ایا شما سرعت دانلود از http تون بیشتر از 25 هست؟ چون هر چی از ای اس پي فاصله بګیری از سرعت اصلی کم میشه و این فاصله میتونه سرعت 32 رو تا 25 کاهش بده

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض خوبه

30 تا 32 حد اکثر سرعت دانلودتون هست حالا اګه درهین دانلود وب ګردی کنین سرعت دانلودتون کمتر میشه و اینکه خیلی از برنامه های دیګه مثل انتی ویروس ها و خود ویندوز هم واسه اپدیت مقدرای از سرعت رو میګیره
    پس زیاد بد نیست اګه 25 سرعتتون باشه البته تورنت اګه خوب باشه تا 31 کیلو بایت هم میره و نباید رو 25 متوقف بشه
    ببین سرعت رو لیمیت نکرده باشی
    درضمن ایا شما سرعت دانلود از http تون بیشتر از 25 هست؟ چون هر چی از ای اس پي فاصله بګیری از سرعت اصلی کم میشه و این فاصله میتونه سرعت 32 رو تا 25 کاهش بده
    سلام،
    آره تو وب معمولی تا 30 32 هم گرفتم، رو تورنتم اگه فقط خودش باشه یعنی بدون وب گردی و حتی مسنجر همیشه بالای 20 هست وتا 26 رو دیدم.
    شاید شبا که ما میخوابیم این تورنته بیداره یعنی بیشتر هم بشه

فعلا که خوبه
    از این p2p هایی که افراد با یه دیسی دان رو قطع میکنن بهتره

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

ببخشید دعوتنامه ی demonoid رو کسی داره ؟

داره خودمونی میشه دنیروو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه دوستان به خصوص پیمان عزیز

خدمتتون عرض شود که من همه این 74 صفحه رو با دقت مطالعه کردم و دقیقا مشکل دوست خوبمXdvbxkomax رو دارم به این نحو که از روتر Asus M602 استفاده میکنم
    ( البته 1 هفته اس و قبلا وایرلس داشتم و چنین مشکلی نبود و حدود 40 گیگ در ماه با تورنت دانلود داشتم )

ولی الان سرعتم نوسان داره و مرتب تغییر میکنه و اون چراغ قرمز هم همیشه روشن میشه ( البته در دانلود با Http هیچ مشکلی نداره و 30kb رو ثابت دانلود میکنه )

حالا کارهایی که انجام دادند اینهاست
    از دستور العمل سایت Portforward استفاده کردم( روتر و برنامه مورد استفاده رو انتخاب کردم و رفتم جلو )
    و پورت خودم رو در Nat به مودم دادم ولی تغییری نکرد...

برنامه رو در فایروال ویندوز Add کردم ( utorrent ) و در setting اونجا هم پورت رو وارد کردم ولی باز هم نشد ...

آنتی ویروسم Symantec Client Security هست که البته در مورد پورت و فایروال چیزی توش پیدا نکردم که بخوام فعال یا غیرفعالش کنم ...

و در آخر با Isp تماس گرفتم ولی اونها هم گفتم ما پورتی رو نبستیم و فایروالی هم فعال نیست و مشکل شما نرم افزاریه ؟!؟

خلاصه شدیدا به کمک و راه حلهای دوستان نیاز دارم چون میدونید کسی که اعتیاد پیدا کنه به دانلود با تورنت نمیتونه این مشکلو به راحتی تحمل کنه به خصوص من که تو کار فیلم هستم
    منتظر جواب و راهکارهای دوستان عزیز هستم
    متشکرم

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید دعوتنامه ی demonoid رو کسی داره ؟
    سلام
    آقا منم میخوام دعوت نامه
    اگه دارین ممنون میشم بدین.

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام
    آقا منم میخوام دعوت نامه
    اگه دارین ممنون میشم بدین.
    سلام.
    دعوت نامه به این راحتی ها گیر نمیاد حتی اگه هم گیر بیاد به این راحتی نمیدند بایستی خوش شانس باشی که کسی بهت بده یه زمان هایی سایت خودش کاربر جذب می کنه خودتون یه مدت به مدت برید تا شاید صفحه عضویت فعال بود!

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام به همه دوستان به خصوص پیمان عزیز

خدمتتون عرض شود که من همه این 74 صفحه رو با دقت مطالعه کردم و دقیقا مشکل دوست خوبمXdvbxkomax رو دارم به این نحو که از روتر Asus M602 استفاده میکنم
    ( البته 1 هفته اس و قبلا وایرلس داشتم و چنین مشکلی نبود و حدود 40 گیگ در ماه با تورنت دانلود داشتم )

ولی الان سرعتم نوسان داره و مرتب تغییر میکنه و اون چراغ قرمز هم همیشه روشن میشه ( البته در دانلود با Http هیچ مشکلی نداره و 30kb رو ثابت دانلود میکنه )

حالا کارهایی که انجام دادند اینهاست
    از دستور العمل سایت Portforward استفاده کردم( روتر و برنامه مورد استفاده رو انتخاب کردم و رفتم جلو )
    و پورت خودم رو در Nat به مودم دادم ولی تغییری نکرد...

برنامه رو در فایروال ویندوز Add کردم ( utorrent ) و در setting اونجا هم پورت رو وارد کردم ولی باز هم نشد ...

آنتی ویروسم Symantec Client Security هست که البته در مورد پورت و فایروال چیزی توش پیدا نکردم که بخوام فعال یا غیرفعالش کنم ...

و در آخر با Isp تماس گرفتم ولی اونها هم گفتم ما پورتی رو نبستیم و فایروالی هم فعال نیست و مشکل شما نرم افزاریه ؟!؟

خلاصه شدیدا به کمک و راه حلهای دوستان نیاز دارم چون میدونید کسی که اعتیاد پیدا کنه به دانلود با تورنت نمیتونه این مشکلو به راحتی تحمل کنه به خصوص من که تو کار فیلم هستم
    منتظر جواب و راهکارهای دوستان عزیز هستم
    متشکرم

محمد حسن جان تو پیغام خصوصی نگفتی بصورت اترنت مودمتو بستی یا یو اس بی آخه موقعی که اترنت بسته باشی کانکشن باید توی مودم ست بشه یعنی دیگه تو نتورک کانکشن خودت کانکشن نمیسازی و دیگه لازم نیست بعد ورود به ویندوز بصورت دستی کانکت بشی اگه اینطوری باشه روتر خیلی به پر و بال آدم میپیچه ولی اگه بصورت یو اس بی کانکت شده باشی فقط کافیه اینکار ها رو تو قسمت فایروال کانکشن انجام بدی اگه از Symantec Client Security استفاده بکنی کاری به کار پورتها نداره البته تا جایی که من دیدم ؛من چون خودم مجبورم بصورت اترنت مودمو ببندم باید هر از چند وقت این مشکل رو داشته باشم چون 2 تا پی سی دارم و باید با هم شبکه باشند و بعضی وقتها که من نیستم داداشم از پی سی دوم استفاده میکنه و شاید من نخوام کامپیوترم روشن باشه برا همین مجبورم از این روش استفاده بکنم برا همین نمیتونم یو اس بی ببندم تو امتحانش بکن ببین جواب میگیری ؟ ضمنا" من یه چیز جالب کشف کردم حالا شاید فقط برا من این اتفاق افتاده باشه ولی میگم شاید بدرد بخوره من چند روز پیش یهو متوجه شدم سرعت خیلی افت کرده و رفتم داخل تنظیمات مودم و مودمو ریست کردم ( دوستان میدونن اینکار بیشتر مواقع جواب میده و مودم وقتی از نو به آی اس پی وصل میشه سرعت خیلی بالاتر میره ) از اون روز تا حالا که چهار روز ازش میگذره هر کاری کردم حتی اون تنظیماتی که قبلا" انجام داده بودند نتونستن کمکم کنند و پورتهام باز نشدند بعد یه بار اتفاقی موقعی که از vpn استفاده میکردم دیدم اون چراغه سبز شده چند بار امتحان کردم دیدم آره با وی پی ان جواب میده این مسئله رو امروز با مسئول آی اس پی در میون گذاشتم به من گفت بررسی میکنیم باهات تماس میگیریم فعلا که با وی پی ان مشکلم حل شده فقط نسبت به حالت قبل بطور متوسط حدود 2 تا 3 کیلو بایت سرعتم کمتر شده ( منظورم سرعت متوسط هستش ) من روی یه ورژن جدید nero 8.0.3 که دانلود کرده بودم امتحانش کردم بد نیست تو 12 ساعت 430 مگ آپلود کرده بودم حالا دوستان اگه نظرات دیگه ای دارن راهنمایی کنن من که خیلی با مودم و تنظیماتش ور رفتم مسل اینکه این مشکل رو باید اینطوری تحمل کنم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •