منم مسنجر میخوام لطفا یه برنامه خوب که شارژ ایرانسلو کم مصرف کنه معرفی کنیدمدل گوشیم هم htc-p3470
منم مسنجر میخوام لطفا یه برنامه خوب که شارژ ایرانسلو کم مصرف کنه معرفی کنیدمدل گوشیم هم htc-p3470
نه دیگه
قویتر از این فکر نکنم باشه
باید تبدیلش کنی به یه فرمت دیگه بعد اجراش کنی
ببین این چطوره
با سلام..ميخواستم بدونم نرم افزار هايي كه در اين تاپيك ارايه ميشه به سيستم عامل Android هم ميخوره؟؟
خیر . اینا تحت ویندوزموبایل هست.
ممنون ميشم من را راهنمايي كنيد كه كجا ميتونم نرم افزار هايي باري اين سيستم عامل پيدا كنم..ميدونم خيلي كم هست اما به هر حال ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه نرم افزار میخوام تا فایل های تصویری flv رو تو omnia 7300کامل باز کنه.(قبلاً coreplayer رو داشتم،ولی بیشتر فایل ها رو باز نمی کرد و ارور میاد که فایل codec رو ساپورت نمی کنه و فقط صدای فایل رو پخش می کرد.) کسی از دوستان می تونه کمک کنه؟ممنون
یه سوال دیگه:
میخوام یه برنامه رو remove کنم،میرم setting و systeme ، ولی گزینه remove نیس؛راهنمایی می کنید؟![]()
Last edited by hirondelle; 12-04-2010 at 18:12.
دوستان من Nimbuzz رو نصب کردم ( رو HD2) خیلی خوب جواب میده. هم برای چت و هم برای مکالمه تلفنی. خودش تمام کانتکت های یاهو مسنجر، اسکایپ و فیس بوک و... رو می آره که می تونی با هر کدوم چت یا مکالمه کنی. به خود سایتش بری ازت شماره موبایلتو می گیره و لینک نصب رو برات sms می کنه. البته از روی سایت هم می تونی دانلود کنی.
فکر نکنم به غیر از کور پلیر برنامه دیگه ای بتونه بازش کنه
بهتر ورژنهای دیگه ای را نصب کنی
من تو x1 براحتی این فایلها را با کور پلیر بازشون میکردم
دوستان لطف كنين اين ريجستري كد spb keyboard رو واسه ما بزارن اخه expire شده و فليل كي جن هم ندارم و اسم device هم دقيقا همين اسم
Real Madrid C.Fهستش
لطف كنين برام PM اش كنين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)