پست فقط برای اشتراک تاپیک
این رو نادیده بگیرید
پست فقط برای اشتراک تاپیک
این رو نادیده بگیرید
دوست عزيز sodaجان من تستش كردم سالمه همين الان هم تستش كردم فقط يكم سايزش كوچيكه
هر كس مي تونه لطفا كمك كنه![]()
بازم خرابه
اگه میشه یه جای دیگه آپلود کن
ممنون
soda جان از اين جا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود كن
---------------------------------------------------------------
خوب درباره سي دي شما نمي توان حدس زد كه اين فايل يك Dummy File است . چرا كه به هر حال اين حجم 598 مگابايت از سي دي اشغال مي شود . در ضمن با اين فرض حجم اندكي براي اين سي دي مي ماند و با توجه به اينكه اين سي دي مجموعه نرم افزاري است پس چنين كاري تقريبا غير ممكن است .
از طرف ديگر هدف قفل گذاري بر روي يك مجموعه نرم افزاري ، عدم دسترسي به برنامه هاست . مثلا مجموعه برنامه قرمز فايل نصب برنامه ها را مخفي كرده است يا تاپ سي دي سريال و كرك برنامه ها را فقط از طريق اتوران ميسر مي كند . پس نهايتا به همين نتيجه مي رسيم كه اين فايل ، حاوي برنامه هاي اين مجموعه است و شايد قفل نرم افزاري و فايل هاي خراب هم در آن وجود داشته باشد .
حال سوال پيش مي آيد كه اين فايل چگونه به وجود آمده .
به احتمال زياد پسوند مورد نظر ، ساختگي است . شايد اين فايل به وسيله يكي از نرم افزارهاي موجود كه كار فشرده سازي را انجام مي دهند ، فشرده شده باشد . فرض كنيد كه با winzip فشرده شده است . حال شما بيا و پسوند اين فايل را به zip تغيير بده . شايد باز شود . يا ممكن است با تكنيك هاي خاص رمز نگاري هم شده باشد كه امكان باز شدن آن به صورت دستي وجود ندارد .
خوب با اين همه سوال دوم اين است كه آيا برنامه وقتي كه مي خواهد فايل نصب را اجرا كند ، قفل مي كند يا طول مي كشد . در صورتي كه پاسخ شما بلي است پس برنامه در حال اين است كه فايل مورد نظر را از حالت فشرده خارج سازد و اجرا كند .
در هر صورت ، بهترين راه براي تشخيص عملكرد برنامه اين است كه شما اتوران را آپلود كنيد و يك نفر كه به برنامه نويسي هم وارد باشد ، عملكرد برنامه را متوجه شود و از آن طريق پي به هويت اين فايل ببريم .
با توجه به اطلاعات ناقصي كه ما و شما از اين فايل داريم نمي توانيم بيش از اين درباره آن قضاوت كنيد .
---------------------------------------------------------------
در ضمن آيا اين سي دي رايت مي شود يا نه ؟
اخ اخ اخ دوست عزيز IRANI118 ببخشيد كه جوابتو ندادم من كه بيخيالش شدم
قفلش نگهبان طلايي اميج مي شه اما بعد از اجرا مي گه سي دي كپي و سي دي اصل را داخل
سي دي رام بگذاريد.
از توجهت واقعا ممنون
1- من اميجش را دارم پس حتما رايت مي ده اما تست نكردم
2-با نرم افزار Iso_Buster_1.8 تست كردم هيچ فايل مخفي نداره
3-با تبديل فورمت هم نشد
از توجهت ممنون
به هر شما هنوز به تغيير پسوند ادامه بده و چيزاي مختلف را امتحان كن . نمي دونم كه تو همين انجمن بود يا نه كه برنامه آموزش توابع api گذاشته شده بود . بعد از نصب فايلي با پسوند vig داشت كه البته بانك اطلاعاتي بود . اونم بانك اطلاعاتي اكسس كه پسورد هم داشت و پسورد هم به راحتي به دست مي آيد .
به هر حال به دو تا مورد قبلي شما اشاره نكرديد :
1- برنامه اتوران به هنگام اجراي فايل نصب با فاصله برنامه را اجرا مي كند يا نه .
2- فايل اجرايي اتوران را بذاريد تا سورس هاش بررسي بشه .
فكر كنم اگه به دو سوال بالا جواب بدي ، تقريبا حدس ما به شكستن قفل مبدل مي شود
مهدي جان
اسم سي دي من بانك Tak Toolsو سي دي 4 هست و راجب سوال اولت به محض اين كه روي دكمه
نصب كليك مي كنم ستاپ نرم افزار مورد نظر اجرا ميشه راجب سوال دومت به علت پايين بودن سرعت اينترنت
فعلا نمي تونم آتورونش را جايي اپلود كنم اگه نظر ديگه ايي داري حتما بگو راستي مي توني يك راهنماي
استفاده از برنامهPreGap_Image_Builer-Fina l برام بذاري !!!!
با تشكر