تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 91 اولاول ... 246470717273747576777884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدافع جوان آ اس رم، فوتبالش را در چلسی دنبال خواهد کرد.

طرفداری- همان طور که انتظار می رفت، چلسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مدافع چپ و ۲۳ ساله آ اس رم را نهایی کرد. این بازیکن، مورد توجه یوونتوس برای جایگزینی احتمالی الکس ساندرو بود.

مبلغ انتقال ۲۰ میلیون یورو به اضافه ۸ میلیون یورو پاداش است که در صورت درخشش امرسون فعال خواهد شد. امرسون به خاطر مصدومیت، در این فصل تنها ۱۵ دقیقه در سری آ بازی کرده بود.

پ . ن : فكر كنم نهايتش يه كندي از توش در بياد برامون ! ( اميدوارم اشتباه كرده باشم ) - بقيه دارن كيا رو ميخرن اين زنيكه داره كيا رو ميخره ! !

2. 6 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

من موندم این امرسون پالمیری رو از کجا پیدا کردن، تو سانتوس هم که بود ذخیره بود، تو رم هم که تو سه سال کلا 34 بازی کرده، این فصل هم که فقط 15 دقیقه تو رم بازی کرده بود. خود کونته هم که سری آ رو کامل دنبال میکنه گفته تا حالا بازیشو ندیدم. سیتی میره ایمریک لاپورته رو scout میکنه و میخره، چلسی هم میره بنجل های سری آ رو میخره

4. 7 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شماره 44 دورتموند به باتشوایی رسید.

طرفداری- میچی باتشوایی مهاجم بلژیکی چلسی رسما راهی دورتموند شد.
    باشگاه دورتموند موفق شد تا مهاجم ملی پوش چلسی را تا پایان فصل جاری از این تیم قرض بگیرد. طرفداری پیش از این به شکل غیر رسمی خبر از این انتقال داده بود. این بازیکن در سال منتهی به جام جهانی، برای کسب فرصت بیشتر برای بازی کردن راهی بوندس لیگا شده است و البته بند خریدی نیز در این قرارداد به چشم نمی خورد.

پ. ن : بمون و اسطوره شو

------------------------------------
    شماره 18 آبی های لندن به ژیرو رسید

مهاجم فرانسوی توپچی ها، راهی تیم رقیب شد.

طرفداری- انتظار ها به پایان رسید و بالاخره چلسی نیز موفق به یافتن مهاجمی در بازار نقل و انتقالات شد و این بازیکن کسی نیست جز اولیویه ژیرو، مهاجم چارچوب شناس آرسنال.
    همان گونه که پیش از این به شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبر داده بودیم، باشگاه چلسی چند روزی بود که تلاش می کرد مهاجم سر زن آرسنال را به استمفوردبریج بکشاند. قرارداد ژیرو با چلسی تا سال 2019 اعتبار دارد و امکانی فراهم شده تا این قرارداد برای یک سال دیگر هم تمدید شود. اسکای می گوید که این انتقال 15.3 میلیون پوند به علاوه 2.2 میلیون پوند پاداش و جمعا 17.5 میلیون پوند برای چلسی هزینه خواهد داشت. این هزینه طبیعتا فارغ از مقدار دستمزد این بازیکن در چلسی است.

پ . ن : لنگه كفشم تو بيابون غنيمته ! خووش اومدي ! بيا و اسطوره شو

6. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خدایا از اینکه دیگه هیچ‌وقت ریخت این باتشوای رو نمیبینم صد هزار مرتبه شکر.شخصا معتقدم یه گاو بجای اون تو ترکیب باشه موثرتر میتونه باشه.ولی متاسفانه اینقد بازیکن بدردنخور امثال باتشوای تو تیم داریم که حالا حالا قرار نیست روز خوش فارغ از اشغال تو تیم ببینیم.ژیرو که چه عرض کنم بجای باتشوای کسی رو هم نمیگرفتیم هم من خوشحال میشدم.اوضاع ورودی بازیکنان تیم طوریه که مسایل فنی به نظر اولویت اخره و داشتن پرو پاچه قوی و فیتنس مناسب جهت راضی کردن بانوی اول تیم در اولویته.به قول اون بنده خدا ،خدایا منو خر کن.
    پ ن: خوب با نتیجه این بازی و شیوه بازی تیم احتمالا برا اخرین بار کونته رو نیمکت باشه.به نظرم اگه نره کونته یه احمقه و حقشه امثال اون هرزه و ابرامویچ هر بلایی دلشون خواست سرش بیارن
    فاجعه برای این نتیجه کمترین کلمه ممکنه.به قول یکی از دوستام چلسی با دو تا بازیکنم هم نباید به بورنموث ببازه و به نظرم این بازی پایا نیست برای اغاز یه دهه فاجعه پیش رو.
    و الان دیگه وقتشه بگیم خدا حافظ کونته خدا حافظ چلسی
    من شخصا ناک اوت شدم و فکر کنم دیگه حداقل برای من کافی باشه این همه تحقیر .
    Last edited by jack82; 01-02-2018 at 01:02.

8. 6 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

خوشم میاد کونته که میدونه که دیگه فصل بعد هم نیست، حسابی داره تو مصاحبه هاش حال باشگاه رو میگیره، دیشب هم گفته همین نتایجی که این فصل گرفتیم هم زیادی برای چنین تیمی با این بازیکنها خوب بوده، کاملا هم درست میگه. احمق ها 31 روز ژانویه وقت تلف کردن که مهاجم بگیرن و دقیقا روز آخر که موراتا و ویلیان مصدومن و به جز بتشوایی گزینه دیگه برای مهاجم نداشت، اومدن طرف رو قرضی دادن رفته! هافبک های تیم هم که یکی از یکی داغونتر، باکایوکو که به معنای کامل داره گند میزنه، هافبک ذخیرمون هم که درینک واتره !!! کیهیل هم که مثلا رفت جای کریستینسن رو وسط دفاع بگیره، گند زد مثل همیشه. آلونسو انقدر این فصل بازی کرده که دیگه جون نداره راه بره، اونوقت رفتن بازیکن شیش ماه مصدوم رو به عنوان ذخیرش آوردن! موزس خودش برای وینگ بک راست افتضاحه، اونوقت رفتن یکی آوردن که از اونم ضعیف تره!! جلوی بارسا یه تحقیر کامل خواهیم دید که کاملا حق آبرامویچ و دار و دستشه، اینا فکر کردن مسخره بازیه که هر دو سال مربی عوض کنن و هر دفعه قهرمان لیگ هم بشن، دیگه با این قدرت فعلی سیتی و یونایتد و لیورپول، تو خواب هم نباید قهرمانی رو ببین اینا.
    Last edited by Barry Allen; 01-02-2018 at 10:24.

10. 5 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کونته: به بهترین شکل کارم را انجام داده ام

آنتونیو کونته، سرمربی چلسی، پس از شکست 3-0 مقابل بورنموث، مدعی شد که او کارش را به بهترین شکل انجام داده است.
    به گزارش "ورزش سه"، مدافع عنوان قهرمانی که در رقابت برای کسب سهمیه چمپیونزلیگ است، شب گذشته با شکستی که متحمل شد، اختلافش با صدر جدول به 18 امتیاز رسید. با این حال کونته تاکید کرد که او کارش را به بهترین شکل انجام داده است.

او گفت:" فکر می‌کنم این فشار طبیعی است. برای یک مربی، برای یک سرمربی، آن هم مربی چلسی، فکر می‌کنم طبیعی باشد. پس از اولین بازی فصل (شکست خانگی مقابل برنلی)، شما خبرنگاران سعی کردید من را تحت فشار قرار دهید؛ ولی من تمام تلاشم را کردم که بهترین عملکرد را داشته باشم. تکرار می‌کنم، ما تمام تلاشمان را در زمین انجام می‌دهیم، ما 120 درصد تلاش می‌کنیم. سعی می‌کنم سطح این تیم را به بالاترین پتانسیل ممکن برسانم و اگر کسی با این موضوع مخالف است، من اینجا پاسخگو هستم. باید تمام شرایط را قبول کرد، اینجا با آرامش نشسته ام. می‌دانم که عالی کار کرده ام، تلاش فوق العاده ای داشته ام، هم من و هم کادر فنی ام."

12. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ماه عسل جان سخت ایتالیایی به اتمام رسید

نبرد استمفوردبریج: بانوی آهنین- کونته

حمیدرضا صدر به کالبدشکافی مدیریتی چلسی پرداخته، به رویارویی آنتونیو کونته و مارینا گرانووسکایا مدیر اجرایی باشگاه...
    طعنه آمیز بود... گروهی از طرفداران چلسی طی نیمه اول که بازی بدون گل جریان داشت شعار "بارسلونا داریم میایم" را در اشاره به نبرد تیم شان با غول های نوکمپ در لیگ قهرمانان سر داده بودند. مردان شان طی هفت دیدار خانگی در لیگ فقط یک گل دریافت کرده بود، طی هفت بازی از هشت بازی خانگی در لیگ برنده شده بود و در نیم فصل اول با تک گل هازارد، بورنموث را در خانه اش شکست داده بود... طرفداران چلسی یادشان رفته بود بورنموث دو فصل پیش که آنها قهرمان شدند با یک گل شکست شان داده بود، یادشان رفته بود تیم کوچولو آمده از شهر جنوبی انگلیس که اکثریت مردمانش را بازنشسته های پا به سن گذاشته تشکیل داده اند طی شش بازی از کریسمس تاکنون شکست نخورده بودند. آنها می خواستند خوش بین بمانند، ولی سیلی واقعیت محکم بود، خیلی محکم.
    بازی که تمام شد چلسی سه گل از بورنموث دریافت کرده بود. سنگین ترین شکست خانگی طی دو سال را پس از سقوط 3-0 برابر منچستر سیتی در آوریل 2016 پذیرفته بود. آن روز گاس هیدینگ رهبری چلسی را در اختیار داشت و پیگرینی رهبری سیتی را. حالا همه چیز عوض شده بود، همه چیز. حالا نبرد اصلی تر ورای میدان جریان داشت. پشت درهای بسته بریج. بین آنتونیو کونته و مارینا گرانووسکایا، مدیر اجرایی چلسی. در مصاف مربی ایتالیایی و قوی ترین زن دنیای فوتبال که انتقالات باشگاه را در چنگ گرفته. زنی که او را مارگارت تاچر مقایسه اش کرده اند و او را "بانوی آهنین" خوانده اند. زنی که کونته به او دسترسی ندارد و با واسطه کارلو کودیچینی - سنگربان ایتالیایی یک دهه پیش که نقش مدیریتی گرفته - او را به نقد می کشد... کونته در نکوهش بانوی آهنین گفته بدست نیاوردن بونوچی و یورنته چقدر گران تمام شدند، گفته از دست دادن ماتیچ چقدر مصیبت بار بود، گفته از دست دادن باتشوای در همین هفته اخیر که راهی دورتموند شد تیم را ضعیف تر کرده. گفته و گفته و بانوی آهنین راه خودش را رفته.
    چلسی قهرمان انگلیس است، هفتمین باشگاه متمول جهان، با این وصف بازی با بورنموث را بدون مهاجم نوک آغاز کرد. قصه ای که با رفتن دیگو کاستا آغاز شده بود با مصدومیت موراتا گره خورد و با از دست دادن باتشوای و ورود دیرهنگام ژیرو از آرسنال حلقه را کامل کرد. هازارد در نوک حمله قرار گرفته بود، پدرو در یک سو و راس بارکلی قرار گرفته برای نخستین بار در ترکیب اصلی در سوی دیگر. ویلیان در میدان نبود و ارسال های پیاپی توپ به منطقه خالی محوطه جریمه بورنموث نشان می داد خط حمله قهرمان دندانی ندارد. بازی ادامه پیدا کرد و یافتن بازیکن های آبی پوش در یک سوم نهایی زمین بورنموث دشوار شد و دشوار. ورود سسک فابرگاس جای بارکلی گره کور را باز نکرد و وقتی کالوم هادسن اودوی هفده سال و هشتاد و چهار روزه راهی میدان شد دریافتیم دست های کونته چقدر خالی شده. هادسن اودوی پس از جودی موریس که در فوریه 1996 برای چلسی به میدان رفت جوان ترین بازیکن تاریخ چلسی در رقابت های لیگ بود. دریافت سه گل طی شانزده دقیقه در نیمه دوم سوی دیگر نیمکت آب رفته چلسی را به رخ کشید. مصدومیت زودهنگام کریستنسن در نیمه اول و ورود آنتونیو رودیگر و قرار گرفتنش کنار کاهیل در قلب دفاع آبی پوش ها را شکننده تر کرد... یک شکست طی نه دیدار مصیبت بار نیست، ولی طرفداران چلسی می دانند نمی توان با رودیگر، بارکلی، درینکواتر، باکایوکو و زاپاکاستا - که چلسی برای شان نزدیک به دویست میلیون پرداخته - قهرمان شود. می دانند بهترین خرید زمستانی شان ژیرو بوده، مهاجم ذخیره آرسنال که برای توپچی ها هم پلان ب بوده تا بازیکنی که حول او پرواز کرد. می دانند کونته هم کمکی به شرایط بحرانی نکرده. می دانند اختلافش با دیگو کاستا خط حمله را به سقوط کشاند و رویارویی اش با داوید لوییز خط دفاع را متزلزل کرد. می دانند با اوجگیری تاتنهام قرار گرفتن بین چهار تیم جدول هم زیر سئوال رفته... و در کنار همه اینها در نبرد کونته - بانوی آهنین چه کسی پیروز خواهد شد.
    ماه عسل تمام شده، تمام. کونته پس از شکست برابر بورنموث با چهره پیر شده اش برابر دوربین ها قرار گرفت، با صورتی اصلاح نشده، با چشم هایی گود رفته و صدایی خسته. زنگ ها به صدا درآمده بودند و به نظر می رسید او برای اخراج شدن روزشماری می کند. می داند قراردادی که قرار بوده تا 2019 پا برجا بماند، پابرجا نخواهد ماند. می داند باید چمدان هایش را ببندد و اخبار ورود لوییز انریکه را دوره کرد. می داند برای آینده اش طرحی نو دراندازد.

14. 6 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال metallover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

آقا یه سؤال برای من پیش اومده.چلسی که پول زیاد داره،پس چرا نون و پنیر خور شده؟!
    ژیرو؟؟؟!!!
    پالمیری؟؟؟!!!
    این خساست ورزی کمر باشگاههای گنده تر از چلسی رو هم میشکنه.

16. 4 کاربر از metallover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا یه سؤال برای من پیش اومده.چلسی که پول زیاد داره،پس چرا نون و پنیر خور شده؟!
    ژیرو؟؟؟!!!
    پالمیری؟؟؟!!!
    این خساست ورزی کمر باشگاههای گنده تر از چلسی رو هم میشکنه.
    هيچ چي الكي بانه ساخت ورزشگاه رو دارن ! اونم با يك ميليارد يورو ! اونم نه ساخت بلكه بازسازي !

ولي دليل اصلي اينكه ابرامويچ ميخواد هزينه اي كه تا اينجا كرده رو برگردونه و وقتي تا حدودي موفق شد باشگاه رو ميفروشه شك ندارم !

فصل پيش تو اروپا هيچ تيمي به اندازه چلسي درامد نداشته ( اسپانسر و قهرماني و ... ) يعني راحت اگر ميخواست ميتونست 400 ميليون پوند خرج كنه بدون دردسر و فير پلي و ..

ولي خرج كه نكرد هيچ به نوعي پول فروش هاش بيشتر از خريد هاش شد يعني تراز مثبت !

18. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

روند بی انگیزه گی تو بازیهای قبل تو این بازی هم مشهود بود. هرچی ما موقعیت هامون رو نزدیم بورموث همه رو کرد تو گل. هیچ ربطی هم به خستگی تیم نداره. همونطور که تو اولین بازی فصل 3 تا از برنلی خوردیم اینجا هم همون اتفاق افتاد. مقصر اصلی هم باید کونته بدونیم. وقتی مربی انگیزه نداشته باشه بازیکنا هم بی انگیزه میشن. واقعاً خوشحالم که این ننشستم بازی رو ببینم و عوضش بازی منچستر تاتنهام رو دیدم!
    تو 2 ماه آینده باید با بارسلونا، یونایتد، سیتی، کریستال پالاس! برنی و تاتنهام بازی کنیم که با این وضع امیدی به نتیجه گرفتن تو اون بازیا ابداً وجود نداره. یعنی اینکه احتمال زیاد حتی نتونیم سهمیه سال بعد رو بگیریم.
    2 تا راه بیشتر نداریم یا باید رومن باشگاه رو به یکی از اعراب بفروشه که خیلی بعیده با احتمالاً مربی جدید میارن که این محتمل تره.

واین یعنی، خداحافظ کونته، درود بر کینگ کارلتو! یا شایدم انریکه!

20. 2 کاربر از Undercover-G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •