تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 858 اولاول ... 246470717273747576777884124174574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام آقا این مودم ما همه چیزش درسته سه خط انتن داره کانکتم هست ولی نت رو باز نمیکنه فریمورم عوض کردم نشدش فقط یک چیز عجیبه دیگم هست از ساعت ۲ به بعد وصل میشه تا ۸ صبح هر چی هم که بخام می تونم دانلود کنم بدون اینکه حتی ۱ مگ از حجمم کم کنه؟؟؟!اشکال کار کجاست پشتیبانی هم که دیگه خسته شدم از بست زنگ زدم و جوابگو نبودن مودمم z6000

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام آقا این مودم ما همه چیزش درسته سه خط انتن داره کانکتم هست ولی نت رو باز نمیکنه فریمورم عوض کردم نشدش فقط یک چیز عجیبه دیگم هست از ساعت ۲ به بعد وصل میشه تا ۸ صبح هر چی هم که بخام می تونم دانلود کنم بدون اینکه حتی ۱ مگ از حجمم کم کنه؟؟؟!اشکال کار کجاست پشتیبانی هم که دیگه خسته شدم از بست زنگ زدم و جوابگو نبودن مودمم z6000

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
    MTU بزاريد ١٤٨٠ در روتر

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. این کاربر از Masoud 206-16v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ممنون از شما دوست گرامی فقط ما الان 3 تا Firmware داریم که یکیش رو دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار دادند که ورژن استاندارد R15 هست و شما که دوتا ورژن دیگه قرار دادین R4 استاندارد و R15 برای CP.
    من هنوز نمیدونم تفاوت CP و AP در چی هست؟ و اصلا کدوم Firmware مناسبه؟ (لطفا راهنمایی کنید)
    در ضمن همین الان با اینکه مودم آپدیت شده به R15 که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کرده بودم ، دوباره آنتن مودم پرید و چراغ LTE داره چشمک میرنه که مجبور شدم سوئیچ کنم روی اینترنت قبلی خودم.
    متاسفانه اطلاعات دقيقي از روتر شما ندارم و بنظر من با هموني كه فرستادم R15 آپديت كنيد .

داره خودمونی میشه Adrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

متاسفانه اطلاعات دقيقي از روتر شما ندارم و بنظر من با هموني كه فرستادم R15 آپديت كنيد .

اگر منظور شما این فایله 3.3.2.0-TDD-23425-BYPASS-1.0.1-20160405 مودم نمیتونه آپلود کنه و ارور میده

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اگر منظور شما این فایله 3.3.2.0-TDD-23425-BYPASS-1.0.1-20160405 مودم نمیتونه آپلود کنه و ارور میده
    روتر ZW101 فایل آپدیتش با پسوند tgzهستش و فکر میکنم ابتدا شما با R4 فریمور رو نصب کنید و بعد R15.
    تا جایی که من در این آدرس دیدم سخت افزار هر دو روتر یکی هستش
    ابتدا به این آدرس برید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و در جدول روبروی روتر هایATOM R9 OUTDOOR 3.5GHZ 11DBI و ATOM R9 INDOOR 3.5GHZ 5DBI کلیک کنید و متوجه خواهید شد اطلاعات سخت افزاری یکی هستند.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

روتر ZW101 فایل آپدیتش با پسوند tgzهستش و فکر میکنم ابتدا شما با R4 فریمور رو نصب کنید و بعد R15.
    تا جایی که من در این آدرس دیدم سخت افزار هر دو روتر یکی هستش
    ابتدا به این آدرس برید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و در جدول روبروی روتر هایATOM R9 OUTDOOR 3.5GHZ 11DBI و ATOM R9 INDOOR 3.5GHZ 5DBI کلیک کنید و متوجه خواهید شد اطلاعات سخت افزاری یکی هستند.
    فایلی که شما با پسوند tgz فرستادید الان متوجه شدم که مربوط به آپدیت Module هست که من آپدیتش کردم.
    Last edited by Adrian; 28-12-2016 at 12:39.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

فایلی که شما با پسوند tgz فرستادید الان متوجه شدم که مربوط به آپدیت Module هست که من آپدیتش کردم.
    الان به فریمور جدید انتقال پیدا کردید یا نه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

الان به فریمور جدید انتقال پیدا کردید یا نه؟
    بله آپدیت شد به R15 که کلی امکانات بهش اضافه شده اما از لحاظ پایداری همونطور که گفتم مشکل هنوز برای من پابرجاست و آنتن میپره. اینطور که پیداست تا دو سه ماه دیگه که خود سرپرست پشتیبانی به من گفته بود باید صبر کرد ببینیم حل میشه یا خیر
    راستی من جایی ندیدم که بشه MCC و MNC رو برای استفاده سیم کارتهای دیگه تغییر داد
    Last edited by Adrian; 28-12-2016 at 12:46.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بله آپدیت شد به R15 که کلی امکانات بهش اضافه شده اما از لحاظ پایداری همونطور که گفتم مشکل هنوز برای من پابرجاست و آنتن میپره. اینطور که پیداست تا دو سه ماه دیگه که خود سرپرست پشتیبانی به من گفته بود باید صبر کرد ببینیم حل میشه یا خیر
    راستی من جایی ندیدم که بشه MCC و MNC رو برای استفاده سیم کارتهای دیگه تغییر داد
    در قسمت network گزینه sim lock اظافه شده است؟اگر آره با سیم کارت رایتل ی تستی انجام بدید.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

در قسمت network گزینه sim lock اظافه شده است؟اگر آره با سیم کارت رایتل ی تستی انجام بدید.
    خیر متاسفانه همچین گزینه ای وجود نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •