تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 91 اولاول ... 246470717273747576777884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 909

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 96 - 1395

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

من از این کار برانکو سردرنمیارم. درسته که حاشیه‌ی تیم بالاست ولی الان به رضاییان احتیاج داریم. تو بازی قبل هم حضورش واقعا لازم بود.
    (اگر واقعا باخت آخر توطئه نباشه که از برانکو که خیلی پایبند اصوله جدا بعیده این کار) رامین توانایی‌ش رو تو ساخت موقعیت گل در دقایق
    پایانی بازی نشون داده بارها. سانتر و پاس گل به جا و حساب شده. اگر واقعا مشکل همون چیزی بود که اعلام شد امکان نداشت برانکو رامین
    رو کنار بذاره اونم تو این شرایط نیم فصل دوم که تیم کمی افت کرده. به نظرم احتمالا کنار گذاشتنش جزئیات دیگه‌ای داره که اگر نداشته باشه
    واقعا مهره‌ی خوبی رو از دست داد تیم.
    Last edited by Йeda; 04-04-2017 at 02:17.

2. این کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

اگر بازی با صنعت رو برده بودیم کسی میگفت که کمبود مهره داریم ؟ رضائیان بازیکن تاپیه اما از نظر سر مربی نظم نداره. این تیمی که 2 ساله تمام ایران ازش میترسن رو برانکو ساخته. پس هر نظری که داشته باشه درسته و اگر نتیجه نگرفت ( تا الان گرفته ) خودش باید پاسخگو باشه. میتونست بعد از یک برد بگه که رامین رو نمیخواد. اما وقتی تیم باخته و مستعد حاشیه هست اعلام میکنه که به رضائیان احتیاجی نداره. پس مسئولیت این حاشیه با برانکوست. از اونجایی که نظم و کارایی برانکو توی این 2 سال خودش رو نشون داده پس من هم پشت سرمربی خواهم بود و از تصمیمش حمایت میکنم. تیم ما کم مهره نیست . نبودن رضائیان دلیل نتیجه گیری تیم نخواهد بود. ما می خواستیم با اقتدار و 5 هفته زودتر قهرمان بشیم که نشد مهم اینه که امسال قهرمان میشیم.

4. 6 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

من از این کار برانکو سردرنمیارم. درسته که حاشیه‌ی تیم بالاست ولی الان به رضاییان احتیاج داریم. تو بازی قبل هم حضورش واقعا لازم بود.
    (اگر واقعا باخت آخر توطئه نباشه که از برانکو که خیلی پایبند اصوله جدا بعیده این کار) رامین توانایی‌ش رو تو ساخت موقعیت گل در دقایق
    پایانی بازی نشون داده بارها. سانتر و پاس گل به جا و حساب شده. اگر واقعا مشکل همون چیزی بود که اعلام شد امکان نداشت برانکو رامین
    رو کنار بذاره اونم تو این شرایط نیم فصل دوم که تیم کمی افت کرده. به نظرم احتمالا کنار گذاشتنش جزئیات دیگه‌ای داره که اگر نداشته باشه
    واقعا مهره‌ی خوبی رو از دست داد تیم.
    الان به رضائیان چه احتیاجی داریم ؟ به محرمی نیاز نداریم ؟ پست رضائیان کلی ترافیک بازیکن هست. کدومشون بد بودن ؟ کاش بازی با صنعت نفت رو برده بودیم تا این حرفا پیش نمیومد

6. 3 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

8. 4 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

ممکنه در کوتاه مدت ضرر کنیم ولی مطمئن باشین کنار گذاشتن رضاییان این سیگنال رو به همه بازیکنا چچه تو تیم چه اونایی که میان داره: پرسپولیس جای حاشیه نیس! حاشیه داشته باشی بهترین بازیکن هم باشی برانکو کنارت می ذاره...
    صد در صد از حرکت برانکو دفاع میکنم چون خواهید دید این تصمیم چه ذهنیتی برای حاشیه ساز ها ایجاد میکنه...یه زمانی از فرگوسن هم انتقاد شد که چرا بکهام رو گذاشت بیرون، یا همین کیروش خودمون و جریان رحمتی و عقیلی...ولی در اخر کی ضرر کرد؟! چیزی که زیاده تو ایران بازیکن با کیفیت! کلا سطح بازیکنا تو لیگ ایران به شدت به هم نزدیکه...محرمی هست، ماهینی هست اصلا نیازی هم بهش تو پست هافبک راست نداشتیم!
    فقط باید از برانکو حمایت کرد و تشکر که غرور رو به این تیم برگردونده...رضاییان راه رضا حقیقی و صادقیان و... رو رفت و خواهید دید بعدا کی ضرر می کنه...
    اگه یه حرکت باشه که پرسپولیس رو به قهرمانی در امسال و سال های اینده نزدیک کرده باشه همین مبارزه با بازیکن سالاریه...پرسپولیس از اسم هر بازیکنی بزرگتره.

10. 7 کاربر از Amir faz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

درسته که رضائیان بازیکن با کیفیته اما بدون شک هم من هم شما و هم بقیه از این تصمیم برانکو حمایت می کنیم حتی اگه به ضررمون تموم بشه !
    فصل های قبل بدون رضائیان بودیم از این به بعد هم بدون اون ادامه می دیم .

اما بازی با پیکان،یه بازی حیاتی،که اگه ببریم بازی های بعدی با ارامش بیشتر و اعتماد به نفس بالاتر ادامه می دیم ولی اگه ببازیم یا مساوی کنیم فشار و استرس روی تیم چندین برابر میشه،ناگفته نماند که نتایج رقبا هم تاثیر گذار و مهمه
    برای بازی با فردا احمدزاده رو نداریم , 5 تا بازیکنامون هم اگه کارت بگیرن ، بازی با ماشین سازی که برای بقا تلاش می کنه رو از دست میدن. همونطور هم که بقیه دوستان گفتند بیرانوند باید نیمکت نشین بشه و جاش رادو که انگیره داره بیاد،محسن(ربیع خواه) هم برای تیم خیلی زحمت کشیده و غیرتش از بعضی ها بالاتره ولی خب بهتره نیمکت نشین بشه برای بازی های بعدی.کلا شرایط تیم خیلی پیچیده شده و هر اتفاقی ممکنه رخ بده،امیدورام فقط زودتر بگذره تا فصل بعد مشکلات برطرف بشه.
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 04-04-2017 at 12:12.

12. 5 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

درسته که رضائیان بازیکن با کیفیته اما بدون شک هم من هم شما و هم بقیه از این تصمیم برانکو حمایت می کنم حتی اگه به ضررمون تموم بشه !
    فصل های قبل بدون رضائیان بودیم از این به بعد هم بدون اون ادامه می دیم .

اما بازی با پیکان،یه بازی حیاتی،که اگه ببریم بازی های بعدی با ارامش بیشتر و اعتماد به نفس بالاتر ادامه می دیم ولی اگه ببازیم یا مساوی کنیم فشار و استرس روی تیم چندین برابر میشه،ناگفته نماند که نتایج رقبا هم تاثیر گذار و مهمه
    برای بازی با فردا احمدزاده رو نداریم , 5 تا بازیکنامون هم اگه کارت بگیرن بازی با ماشین سازی که برای بقا تلاش می کنه رو از دست میدن. همونطور هم که بقیه گفتند بیرانوند باید نیمکت نیشن بشه و جاش رادو که انگیره داره بیاد،محسن هم برای تیم خیلی زحمت کشیده و غیرتش از بعضی ها بالاتره ولی خب بهتره نیمکت نشین بشه برای بازی های بعدی.کلا شرایط این تیم خیلی پیچیده شده و هر اتفاقی ممکنه رخ بده،امیدورام فقط زودتر بگذره تا فصل بعد مشکلات برطرف بشه
    سلام
    با اون قسمت هایی که قرمز کردم مخالفم. مسلمان بازی ساز تیمه. چرا نیمکت نشین بشه ؟
    من که این فصل رو خیلی دوس دارم. تیم قشنگ بازی میکنه. تیم های حریف کیروشی بازی میکنن. یه گل که بزنن کلا مورینیویی بازی میکنن. حتی بازی با استقلال هم که با اون نتیجه باختیم بازی دست ما بود. اصلا دلم نمیخواد فصلی که هم نتیجه گرفتیم و هم خوب بازی کردیم تموم شه. فصل بعد رو نمیشه پیشبینی کرد. شاید کلی بازیکن خوب گرفتیم اما نتیجه نگرفتیم. پس با لیگ امسال خوش باشیم

14. 6 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام
    با اون قسمت هایی که قرمز کردم مخالفم. مسلمان بازی ساز تیمه. چرا نیمکت نشین بشه ؟
    من که این فصل رو خیلی دوس دارم. تیم قشنگ بازی میکنه. تیم های حریف کیروشی بازی میکنن. یه گل که بزنن کلا مورینیویی بازی میکنن. حتی بازی با استقلال هم که با اون نتیجه باختیم بازی دست ما بود. اصلا دلم نمیخواد فصلی که هم نتیجه گرفتیم و هم خوب بازی کردیم تموم شه. فصل بعد رو نمیشه پیشبینی کرد. شاید کلی بازیکن خوب گرفتیم اما نتیجه نگرفتیم. پس با لیگ امسال خوش باشیم
    سلام.شرمنده تشابه اسمی شد،خودم حدس زدم ممکنه استباه بشه داخل پرانتز نوشتم ربیع خواه،می خواستم بگم که اشتباه کردم و قبول دارم بازیکن خوب و با غیرتیه برا همین با اسم کوچیک نوشتم .
    درسته ، این فصل خیلی جذاب بود و یکی از بهترین پرسپولیس های تاریخ رو دیدیم و از بازی هاش لذت بردیم،تیمی شدیم که همه ازش می ترسن،اما مشکلاتی مثل نیمکت خالی و اختلاف کیروش و برانکو و یه سری مشکلات دیگه داریم که فشار رو،روی تیم و بازیکنای تیم بیشتر میکنه اما برای فصل بعد با جذب بازیکنای مورد نیاز و صعود تیم ملی به جام جهانی و راحت شدن خیال ملی پوشان تیم و کمتر شدن اردو های تیم ملی ، میتونیم یه پرسپولیس رویایی تر رو فصل بعد شاهد باشیم ، پرسپولیسی که شاید هدفش قهرمانی آسیا و کسب سه گانه باشه !
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 04-04-2017 at 12:24.

16. 5 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

نمی دونم توجه کردین یا نه هر وقت فشار روی تیم بیشتر بوده تیم بهتر نتیجه گرفته! و هر وقت گفتیم این بازی رو راحت(تقریبا) می بریم دقیقا برعکسش اتفاق افتاده! (نمونه ش بازی با نفت تهران یا سپاهان دور برگشت، برعکسش هم همین بازی با نفت ابادان و دربی!) این نشون می ده بازیکنای ایرانی کلا جوگیرن و البته شاید بی جنبه...بهتره تا می تونیم تیم رو بکوبیم
    الان ببینین تو اردوی رقیب یه بازیکن 19 ساله برای همه شاخه شونه می کشه جلو دوربین دقیقا بعد از اینهمه تعریفی که ازش شد! باور کنین هر بازیکن دیگه ای هم اگه طرفداراش ملیونی بشن وضع همینه! نمی دونم شاید فرهنگی باید ریشه این مشکل حل بشه ...هم طرفدارا هم بازیکنا...
    Last edited by Amir faz; 04-04-2017 at 15:40.

18. 6 کاربر از Amir faz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بنظرم تصمیم برانکو سرانجام قابل دفاعه ، اما خب برانکو از همون اول هم این بازیکن رو نمیخواست و با زور و فشار رسانه ها و هوادارن و مدیریت تقریبا تحمیل شد بهش ، و در عمل هم نشون داد که به هیچ وجه خواهان این بازیکن نیست در طول فصل و به همین خاطر با اولین بی انضباطی ای که بعد از مدتها دید ازش بلافاصله کاملا قیدش رو زد ،

البته در کل برانکو حداقل در زمان تیم ملی خیلی قاطع نبود در برخورد با بازیکنها نمونش هم همون درگیری بداوی و رضایی در تیم ملی که وسط زمین زدن توی گوش همدیگه ! و بعدش هم برانکو واکنش خاصی نشون نداد و کمیته ی انضباطی آسیا جریمه کرد این دو بازیکن رو صرفا اما اینکه الان برانکو جلوی بازیکن سالاری میخواد بایسته شایسته ی تقدیر هست و در نهایت :

#هرچی_برانکو_بگه

20. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •