عليرضا امامي فر:
از پرسپوليس شكايت ميكنم
-----------------------------------------
وقتي علي پروين چندي قبل صراحتا اعلام كرد براي سال آينده به من نيازي ندارد، براي گرفتن تسويه حساب به باشگاه پرسپوليس رفتم.
عليرضا امامي فر هافبك تيم پرسپوليس ضمن بيان مطلب فوق گفت: در آن جا خطيب مديرعامل پرسپوليس از من خواست تا كمي صبر كنم و گفت تو بازيكن پرسپوليس هستي و بدون گرفتن تسويه حساب طي چند روز آينده حق و حقوق كامل خود را دريافت خواهي كرد.
وي در ادامه افزود: با توجه به صحبت هاي مديرعامل باشگاه چند روز ديگر صبر كردم اما وقتي مجددا شنيديم علي پروين اعلام كرده است ديگر نياز به من ندارد، با محمود خوردبين سرپرست تيم تماس گرفتم.
خوردبين نيز با تاكيد بر صحبت هاي پروين گفت: براي فصل آينده در تيم احتياجي به من ندارند.
هافبك پرسپوليس تاكيد كرد: در اين مدت با توجه به مذاكرات خود با مديرعامل باشگاه تصميم گرفته ام صبر كنم، اما حالا قصد دارم با اين مسئله حرفهاي برخورد كنم.
برطبق قانون هر باشگاهي كه نياز به بازيكن ندارد، سه ماه قبل از آغاز بازيها اسم او را در ليست فروش قرار داده و تسويه حساب و رضايت نامه اش را صادر ميكند.
اما حالا پرسپوليسي ها يك هفته قبل از پايان فصل نقل و انتقالات به من مي گويند تيم آينده ات را انتخاب كن.
وي در ادامه صحبت هايش افزود: من در اين زمان كوتاه چگونه تيم مد نظر خود را براي آينده انتخاب كنم.از اين رو مجبور هستم از طريق قانوني براي احقاق حق خود اقدام كنم. نامه اي تنظيم كرده ام و درصدد هستم از پرسپوليس در صورتي كه نام من را در ليست فصل آينده خود وارد نكنند شكايت كنم.
در اين شرايط آنها مجبور هستند ضمن پرداخت ضرر و زياني كه بر من وارد كردند، طلب هشتاد ميليون توماني من را نيز پرداخت كنند.
شماره بيست و سه تيم پرسپوليس تصريح كرد: بعد از اين همه سال زحمت حقم نبود اين گونه با من برخورد شود. اگر عملكردم را نيز در طول فصل گذشته ارزيابي كنيد متوجه مي شويد هر زمان كه به زمين رفتم براي تيم خود موثر بودم.
سال قبل در معدود بازي هايي كه براي پرسپوليس به ميدان رفتم دو گل زدم و پنج، شش پاس گل نيز دادم كه نسبت به تعداد بازي هايم عملكرد بسيار خوبي است.
اين بازيكن ادامه داد: وقتي به بازيكن مي گويند صبر كن درست ميشود، من هم با احتمال حل شدن اين مشكل علي رغم پيشنهادات متعدد با تيم ديگري مذاكره نمي كنم.
حالا هم كه اكثر تيمها ليست خود را بسته اند و در اردوهاي آماده سازي قرار دارند و براي انتخاب تيم جديد با مشكل مواجه مي شوم.
امامي فر در پايان گفت: چون مي دانم اگر مجددا صبر كنم هيچ مشكلي حل نمي شود مجبورم برخلاف ميل باطني ام از تيم محبوبم، پرسپوليس، شكايت كنم و به صورت جدي اين موضوع را پيگيري ميكنم