تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 827 اولاول ... 246470717273747576777884124174574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عليرضا امامي فر:
    از پرسپوليس شكايت مي‌كنم
    -----------------------------------------
    وقتي علي پروين چندي قبل صراحتا اعلام كرد براي سال آينده به من نيازي ندارد، براي گرفتن تسويه حساب به باشگاه پرسپوليس رفتم.

عليرضا امامي فر هافبك تيم پرسپوليس ضمن بيان مطلب فوق گفت: در آن جا خطيب مديرعامل پرسپوليس از من خواست تا كمي صبر كنم و گفت تو بازيكن پرسپوليس هستي و بدون گرفتن تسويه حساب طي چند روز آينده حق و حقوق كامل خود را دريافت خواهي كرد.
    وي در ادامه افزود: با توجه به صحبت هاي مديرعامل باشگاه چند روز ديگر صبر كردم اما وقتي مجددا شنيديم علي پروين اعلام كرده است ديگر نياز به من ندارد، با محمود خوردبين سرپرست تيم تماس گرفتم.
    خوردبين نيز با تاكيد بر صحبت هاي پروين گفت: براي فصل آينده در تيم احتياجي به من ندارند.
    هافبك پرسپوليس تاكيد كرد: در اين مدت با توجه به مذاكرات خود با مديرعامل باشگاه تصميم گرفته ام صبر كنم، اما حالا قصد دارم با اين مسئله حرفه‌اي برخورد كنم.
    برطبق قانون هر باشگاهي كه نياز به بازيكن ندارد، سه ماه قبل از آغاز بازي‌ها اسم او را در ليست فروش قرار داده و تسويه حساب و رضايت نامه اش را صادر مي‌كند.
    اما حالا پرسپوليسي ها يك هفته قبل از پايان فصل نقل و انتقالات به من مي گويند تيم آينده ات را انتخاب كن.
    وي در ادامه صحبت هايش افزود: من در اين زمان كوتاه چگونه تيم مد نظر خود را براي آينده انتخاب كنم.از اين رو مجبور هستم از طريق قانوني براي احقاق حق خود اقدام كنم. نامه اي تنظيم كرده ام و درصدد هستم از پرسپوليس در صورتي كه نام من را در ليست فصل آينده خود وارد نكنند شكايت كنم.
    در اين شرايط آن‌ها مجبور هستند ضمن پرداخت ضرر و زياني كه بر من وارد كردند، طلب هشتاد ميليون توماني من را نيز پرداخت كنند.
    شماره بيست و سه تيم پرسپوليس تصريح كرد: بعد از اين همه سال زحمت حقم نبود اين گونه با من برخورد شود. اگر عملكردم را نيز در طول فصل گذشته ارزيابي كنيد متوجه مي شويد هر زمان كه به زمين رفتم براي تيم خود موثر بودم.
    سال قبل در معدود بازي هايي كه براي پرسپوليس به ميدان رفتم دو گل زدم و پنج، شش پاس گل نيز دادم كه نسبت به تعداد بازي هايم عملكرد بسيار خوبي است.
    اين بازيكن ادامه داد: وقتي به بازيكن مي گويند صبر كن درست مي‌شود، من هم با احتمال حل شدن اين مشكل علي رغم پيشنهادات متعدد با تيم ديگري مذاكره نمي كنم.
    حالا هم كه اكثر تيم‌ها ليست خود را بسته اند و در اردوهاي آماده سازي قرار دارند و براي انتخاب تيم جديد با مشكل مواجه مي شوم.
    امامي فر در پايان گفت: چون مي دانم اگر مجددا صبر كنم هيچ مشكلي حل نمي شود مجبورم برخلاف ميل باطني ام از تيم محبوبم، پرسپوليس، شكايت كنم و به صورت جدي اين موضوع را پيگيري مي‌كنم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علي بداوي:
    قضاوت را به مردم واگذار كرده ام
    -----------------------------------------
    سفر هافبك تازه به خدمت گرفته استقلال اهواز به تركيه به احتمال زياد منتفي خواهد شد.

علي بداوي درخصوص آخرين وضعيت خود اظهار داشت: فعلا قادر نيستم به تركيه سفر كنم متاسفانه به دليل آن كه گذرنامه و ساير مدارك خروج از كشورم همراه مسئولان تيم ملي است و آن‌ها نيز در حال حاضر در ژاپن به سر مي‌برند عملا امكان حضورم در تركيه ميسر نيست.

برهمين اساس به خواسته سرمربي تيم از روز گذشته در تمرينات تيم اميد استقلال اهواز حاضر شده ام تا از آمادگي دور نشوم.

وي در ادامه درخصوص اظهار نظرهاي ضد و نقيض در مورد جدايي اش از فولاد افزود: بگذاريد بعضي ها هر حرفي دارند بازگو كنند هشت سال تمام براي فولاد زحمت كشيدم و عرق ريختم حرف كسي نيز در اين خصوص برايم ارزش ندارد چون قضاوت را در اين مورد به مردم واگذار كرده ام.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمدرضا مهدوي:
    مسائل مالي برايم اهميت دارد
    ---------------------------------------
    نزديك به بيست روز است كه محمدرضا مهدوي از پرسپوليس جدا شده اما هنوز تيم جديد خود را انتخاب نكرده است.

مهدوي در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ درخصوص آخرين وضعيت خود اظهار داشت: با سه تيم شهيد قندي، راه آهن و استقلال كيش صحبت كرده ام و حتي پيشنهاد مالي خود را هم ارائه داده ام اما آن‌ها هنوز جوابي به من نداده اند و همچنان بايد منتظر بمانم.

وي در ادامه گفت: براي من فرقي نمي كند كه در ليگ برتر بازي كنم يا ليگ دسته اول، در حال حاضر مسائل مالي برايم از اهميت بيشتري برخوردار است و به تيمي مي روم كه شرايط مالي اش بهتر باشد.

فصل گذشته 27 بازي براي پرسپوليس ثابت بازي كردم كه هيچ فايده اي نداشت، بهتر است كه بيشتر به مسائل مالي فكر كنم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ابومسلم ـ نفت آبادان شنبه هفته آينده در تهران
    -----------------------------------------------------------
    تيم فوتبال نفت آبادان از روز پنجشنبه هفته جاري اردوي آماده سازي خود را در تهران برگزار خواهد كرد.

پس از اعلام راي نهايي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال در خصوص شكايت باشگاه نفت آبادان از راه آهن، بازيكنان اين تيم تمرينات خود را جدي‌تر از گذشته پيگيري مي‌كنند.

از آن جا كه زمان اردوي نفت آبادان در تهران با اردوي ابومسلم تقارن پيدا خواهد كرد، مديران دو تيم صحبت هايي را در خصوص برگزاري يك بازي تداركاتي انجام داده اند.

طبق توافق طرفين اين بازي روز شنبه هفته آينده مي‌باشد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشكل جديد مومن زاده
    مذاکره با سايپا ادامه دارد
    ----------------------------------
    احمد مومن زاده مهاجم تيم فولاد هنوز تسويه حساب خود را از مسئولان فولاد دريافت نكرده است اين در حالي است كه فصل نقل و انتقالات رو به پايان است و نكته مهم تر آن كه تيم فولاد نيز فردا عازم آلمان يا تركيه خواهد شد و مسئولان اين تيم نيز به همراه اين تيم عازم يكي از دو كشور فوق خواهند شد.
    اين امر باعث خواهد شد تا عملا تسويه حساب مومن زاده به بعد از ده روز ديگر موكول شود.
    گفتني است علاوه بر مسئولان سايپا، تيم‌هاي عقاب و پرسپوليس نيز خواهان جذب اين مهاجم هست

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در تورنمنت چهار جانبه كيش
    اميد پاس امروز به مصاف استقلال كيش مي‌رود
    ----------------------------------------------------------
    تيم فوتبال اميد پاس بعد از ظهر امروز در مسابقات چهار جانبه كيش به مصاف استقلال كيش خواهد رفت.تيم فوتبال اميد پاس را در اين تورنمنت چند بازيكن از تيم بزرگسالان همراهي مي‌كنند و مربيگري اين تيم را علي گل تكين دستيار دنيزلي برعهده دارد.

اولين ديدار اميد پاس در اين تورنمنت مقابل استقلال كيش است كه راس ساعت 20 انجام خواهد شد.
    گفتني است مربيگري تيم استقلال كيش را كريم بوستاني برعهده دارد و قضاوت اين ديدار را مسعود مرادي انجام خواهد داد.
    گفتني است در اين تورنمنت تيم‌هاي منتخب كيش، استقلال كيش، ملوان انزلي و اميد پاس حضور دار

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براي برپايي اردوي تداركاتي؛
    برق شيراز پنجشنبه به تركيه مي‌رود
    --------------------------------------------
    تيم فوتبال برق شيراز پنجشنبه هفته جاري براي برپايي اردوي تداركاتي راهي تركيه خواهد شد. برقي ها قرار بود كه اردوي تداركاتي خود را در ارمنستان برگزار كنند اما با نظر زلاتكو ايوانكوويچ اين تيم روز پنجشنبه به تركيه خواهد رفت تا در كمپ پاتاليا اردويي هفته روزه برپا كند.

بازيكنان برق شيراز پس از پشت سر گذاشتن تمرينات بدنسازي روز گذشته را استراحت كردند تا از امروز زير نظر ايوانكوويچ به مرور تمرينات تاكتيكي و كار با توپ بپردازند. آن‌ها در تركيه دو بازي تداركاتي را انجام خواهند داد تا در آستانه شروع ليگ برتر در شرايط مسابقه قرار بگيرند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كريمي هجدهمين گلزن بوندس ليگا
    ---------------------------------------------
    كريمي با به ثمر رساندن اين گل نام خود را در ميان گلزنان بوندس ليگا ثبت كرد.
    طبق محاسبات انجام شده از سوي سايت كيكر گل كريمي به خاطر حضور در بازي خارج از خانه 2 امتياز دريافت كرد و نام او در مكان هجدهم گلزنان بوندس ليگا به ثبت رسيد. نفر اول روي ماكاي باز هم از بايرن مونيخ با پنج گل و نفر دوم حليل آلتينتاپ از تيم كايزرسلاترن هستند. كريمي با اين امتياز بالاتر از مهاجماني همچون برداريچ از هانوفر و وندروارت از هامبورگ قرار گرفته است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كيانوش رحمتي: اين فصل جبران مي‌كنم
    به دنبال هر دو جام هستيم
    --------------------------------------------------
    پاس در شرايط تيمي و هماهنگي فوق العاده اي قرار دارد و بازيكنان با انگيزه بسيار بالايي تمرين مي‌كنند.

كيانوش رحمتي بازيكن تيم فوتبال پاس تهران ضمن بيان مطلب فوق گفت: يك دوره كامل دوران بدنسازي پيش فصل را پشت سر گذاشتيم و از نظر بدني مشكل خاصي نداريم،از چند روز گذشته نيز تمرينات تاكتيكي و هماهنگي شروع شده و كادر فني در حال پياده كردن سيستم هاي مورد نظر خود روي تيم است.
    وي در ادامه افزود: سال گذشته من يك دور مصدوميت بلند مدت را پشت سر گذاشتم و به خوبي نتوانستم بازي كنم اما امسال مي‌خواهم جبران كنم و با پاس دوباره قهرمان شوم در حال حاضر نيز در بهترين شرايط آمادگي قرار دارم.
    رحمتي خاطرنشان كرد: براي اين كه بدن بازيكنان در شرايط مسابقه قرار بگيرد چند ديدار دوستانه در دستور كار تيم قرار گرفته است و به نظر من اين بازي‌هاي دوستانه براي هماهنگي نفرات جديد با تيم بسيار خوب است.
    وي در پايان گفت: پاس در اين فصل تيم خوب و نسبتا متحولي نسبت به فصل گذشته خواهد بود و قصد داريم كه امسال جام قهرماني ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر را كسب كنيم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مديرعامل فجر سپاسي:
    باز هم بازيكن مي سازيم
    ----------------------------------
    تيم ما تمرينات بسيار منظمي را پشت سر گذاشته است و براي قرار گرفتن در شرايط مسابقه سه بازي تداركاتي را در تهران برگزار خواهيم كرد.

سرهنگ جعفري مديرعامل فجر سپاسي ضمن بيان مطالب فوق اظهار داشت: براي برپايي اردويي ده روزه فردا به تهران مي آييم تا سه بازي دوستانه نيز مقابل تيم‌هاي كوثر، فجر سپاه و سرخ پوشان دلوار افزار انجام دهيم.
    وي در ادامه گفت: براي فصل آينده چند بازيكن كليدي خود ازجمله علي عليزاده، مهرزاد معدنچي و صمد زارع را از دست داديم ولي با اين حال هرگز نااميد نخواهيم شد و مطمئن باشيد كه در اين فصل باز هم بازيكن مي سازيم.
    سرهنگ جعفري تاكيد كرد: ما به بازيكنان جوان اعتماد داريم و حضور در رده هاي بالاي جدول يكي از اهداف اساسي فجر سپاسي خواهد بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •