یه چیز مسخره ای هم از تلگرام بگم
من چندبار با گوشی خواهرم وارد اکانت تلگرام شدم و بعدش هم خارج شدم
الان هر کس از دوستان خواهرم عضو تلگرام بشن برای منم پیامش میاد
واقعا تلگرام یه سری مشکلات اساسی داره باید حلش کنه
یه چیز مسخره ای هم از تلگرام بگم
من چندبار با گوشی خواهرم وارد اکانت تلگرام شدم و بعدش هم خارج شدم
الان هر کس از دوستان خواهرم عضو تلگرام بشن برای منم پیامش میاد
واقعا تلگرام یه سری مشکلات اساسی داره باید حلش کنه
درود
دوستان بلاک شیم چجوری متوجه میشیم؟؟؟؟
فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
سلام
توی یه گروهی یه مسیج از من توسط یکی از دوستان فوروارد شد. بعد از یکی دو ماه Delete Account کردم الان دوباره میخوام از تلگرام استفاده کنم
میخوام بدونم الان اگه اکانت جدید بسازم اون مسیجی که قبل از حذف اکانت فرستادم دوباره مشخص میشه که من فرستنده اش بودم یا نه؟
سلام . الکی الکی منو ریپورت کردن تو تلگرام . تو یه گروه بودم یا چند نفر مشکل پیدا کردم منو ریپورت کردن . الان خیلی مشکل پیش اومده چون به مقتضای کار با خیلیا که شماره منو ندارن مجبورم پیام بدم . حالا نمیتونم . دوستان لطفا راهی معرفی کنن برای رفع ریپورت که 100 درصد جواب بده . ایمیل هم دو بار زدم جوابی نیومد .
سلام
اتفاقا ایمیل و 10 استیکر بفرستند و جدیدا هم پیام اومده که این پیامو تو گروه ها بفرستید تا از ریپورتی در بیان همش الکیه
خود سایت اصلی تلگرام هم چنین چیزی ننوشته
تنها چیزی که نوشته اینه که خودمون اگر دیدیم بچه خوبی باشیاز ریپورتی درت میاریم
یه بار هم یکی تو گروه ریپورت بود و از ریپورتی دراومده بود و بهم گفت من اصلا نه ایمیل دادم نه گفتم بهم 10 تا اسیکر بفرسید فقط 3 روز از تلگرام استفاده نکردم و از ریپورتی دراومدم
اتفاقا تلگرام هم همینا رو تو سایتش نوشته،میتونید برید و بخونید باید تو pv هیچکس نرید تا شما رو از ریپورتی دربیاره
سلام
چطور میشه عکس و متن رو باهم ارسال کرد تو تلگرام؟
سلام
اون چیزی که من دیدم اینه که هر وقت عکس میفرستی زیرش متن هم میتونی بنویسی
اینا رو من از نسخه دسکتاب میگم تجربه با نسخه موبایل ندارم ولی اونم احتمالا شبیه این موردو داشته باشه
من خودم اکانت دوم تلگرام ریپورت شده و هنوز که هنوزه هیچ راهی برای رفع ریپورت پیدا نکردم و این که از تلگرام استفاده نکنی مشکل حل میشه هم اشتباهه چون من دو هفته یک بار به اکانت دومم سر میزنم.
بهترین راهی که برای شما هست اینه که نرم افزار talk2 رو دانلود کنید و یه شماره مجازی بسازید و با یک تلگرام دیگه با شماره مجازی ای که نرم افزار بهتون میده اکانت جدیدی بسازید و به افرادی که می خواید پیام بدید.
در مرحله قبل از این که گزینه Send رو بزنید در بالا سمت راست صفحه گزینه ای شبیه به T وجود داره.
روش کلیک کنید و بعدش متن رو بنویسید بعد هم تیک رو بزنید بعد هم Send.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)