خیلی تیم خوبی بستی اونم بدون خرج زیاد آینده نگری خوبی هم داری برای فروش بازیکن ها رو بدست آوردن بودجه تازه الانش هم تو نقل و انتقالات سود کردیادامه بده
![]()
خیلی تیم خوبی بستی اونم بدون خرج زیاد آینده نگری خوبی هم داری برای فروش بازیکن ها رو بدست آوردن بودجه تازه الانش هم تو نقل و انتقالات سود کردیادامه بده
![]()
دربی مرسی ساید و برد قاطع ولی عجیب اورتون
شما فقط تعداد موقعیت های تیم من و لیورپول رو ببینید و با نتیجه مقایسه کنید همین کافی نیست تا ایمان بیارید؟
![]()
فقط یه ترکیب انتخاب کردی؟
دقیقا یکی از ترکیب هایی که با بازیکنای تیمم سازگاری داشت رو انتخاب کردم و بعضی از وظایف پست های مختلف رو برحسب چیزی که میخواستم یا توانایی بازیکنی که قرار بود تو اون پست بازی کنه عوض کردم مثلا معیار اصلی من برای انتخاب این ترکیب هافبک شلوغ بود چون تا دلت بخواد هافبک خوب دارم و میخواستم تا جایی که میشه از همشون استفاده کنم 4 دفاعه بودن هم قطعی بود و با داشتم مهاجم و وینگ ثابت و کلاس بالا یه ترکیب خوب از آب دراومده.
منظورم اینه که میشه سهتا ترکیب گذاشت که باهمون تمرین کنن و هماهنگ بشن... طق این شکل فقط یکی هست
آره میدونم اونو گذاشتم واسه وقتی کامل تیمم و نیازهاش رو شناختم البته وقتی ترکیب های دیگه ای هم میذارم معمولا بیشتر ترکیب اصلیمو به کار میبرم و ترکیب های جایگزین رو فقط مواقع حاد و لزوم شدید استفاده میکنم تازه خیلی هم دوست دارم توی بازی منو با یه ترکیب ثابت بشناسن مثل وقتی که میگن 433 رضا(اسمم) اینطوری پیش من خیلی با حال تره![]()
Last edited by onlyroma; 16-08-2015 at 17:06.
خب منم اینطوری ذخیره کردم
یکی معمولی یکی کامل تهاجمی یکی کامل تدافعی
بهترین کار هم همینه داداش ولی من چون ترکیب اصلیم خودش هجومیه باید مکانیزم بالا رو با یه مقدار تغییر پیاده کنم![]()
عزیز لینک دانلودی از این پکی که برا پرچم ها استفاده میکنی داری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)