تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 74 از 1547 اولاول ... 2464707172737475767778841241745741074 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. دوستان شاتل حداکثر سرعتی که میبنده روی چنده و از نظر پینگ و سرعت 1 کانکشن به چه صورته؟ به نظر شما اگه من سرویسی بخوام که بالاترین سرعت رو بگیرم و شبها هم سرعت مثل روز باشه و رایگان شبانه هم نیاز نداشته باشم، چه سرویسی خوبه برام؟ و اینکه روی چند مگ میبندن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دمت گرم
    لطفا اینو هم جواب بده این متن پارس هست یعنی چی؟؟
    کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۲ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند.
    من اگه سرویس 1 مگ 4 گیگ بگیرم تو 1 ماه چند گیگ شبانه میتونم دانلود کنم؟؟؟ ( محدودیت شبانه داره ؟؟؟
    خواهش می​کنم. منظورتو از یک مگ ۴ گیگ نگرفتم. شاتل کلا به نامحدوداش ماهی ۴ گیگ ترافیک میده. مثل پارس نیست که مثلا ۲ و ۴ و ۱۰ داشته باشه.
    محدودیت شبانه​شم نانوشته است. اون حداقل تبادل ترافیک در ماه به خاطر اینه که کاربر از لحاظ حقوقی نتونه مدعی بشه که چرا من ۳ گیگ گرفتم و شبانه محدودم؛ ولی معمولا با سرویس اکو میشه ماهی ۲۰-۳۰ گیگ گرفت و بعد از اینکه این حدو رد کنی محدود میکنه و سرعت شبانه میاد روی ۶-۱۰ کیلویایت. یعنی عملا ۱ شب به بعد اینترنت تعطیل میشه.

سلام. دوستان شاتل حداکثر سرعتی که میبنده روی چنده و از نظر پینگ و سرعت 1 کانکشن به چه صورته؟ به نظر شما اگه من سرویسی بخوام که بالاترین سرعت رو بگیرم و شبها هم سرعت مثل روز باشه و رایگان شبانه هم نیاز نداشته باشم، چه سرویسی خوبه برام؟ و اینکه روی چند مگ میبندن ؟
    سلام. حداکثر سرعت ۸ هست که معمولا دوروبر ۹ میبندن. ببین یه پارارمتر اساسی پولیه که میخوای هزینه کنی. اگه برات مهم نیست مسلماً سرویس هشت مگ بالاترین سرعت رو میده اما اگه زیادتر از حدی که برای دوستمون نوشتم (حالا شایدم یه کم بیشتر) تو شب مصرف کنی سرعت شبانه​ت نابود میشه.
    گزینه​ی دیگه​ای که داری سرویستهای آرته (ART) که یه نگاهی تو سایت شاتل بهش بنداز. تو اونا دیگه مهم نیست شب دانلود میکنی یا روز، کلا اگه زیاد دانلود کنی پله​ای محدود میکنه.
    پینگ شاتلم معمولا حدود ۲۲۰-۳۰۰ـه.
    Last edited by alinoona; 18-11-2014 at 16:08.

3. 6 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

فقط آپلودش رایگانه.
    ولی من چند تا فایل دانلود کردم دیدم ترافیکم کم میشه . ولی از پشتیبان پرسیدم گفته بود دانلودش هم رایگانه !

5. 2 کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. حداکثر سرعت ۸ هست که معمولا دوروبر ۹ میبندن. ببین یه پارارمتر اساسی پولیه که میخوای هزینه کنی. اگه برات مهم نیست مسلماً سرویس هشت مگ بالاترین سرعت رو میده اما اگه زیادتر از حدی که برای دوستمون نوشتم (حالا شایدم یه کم بیشتر) تو شب مصرف کنی سرعت شبانه​ت نابود میشه.
    گزینه​ی دیگه​ای که داری سرویستهای آرته (ART) که یه نگاهی تو سایت شاتل بهش بنداز. تو اونا دیگه مهم نیست شب دانلود میکنی یا روز، کلا اگه زیاد دانلود کنی پله​ای محدود میکنه.
    پینگ شاتلم معمولا حدود ۲۲۰-۳۰۰ـه.
    ممنون از جوابت. والا به نظرم 300-400 که نوشته برای ART خیلی زیاده و اصلا نمیصرفه. من خوشبختانه دانلود شبانه ندارم و فکر کنم سرویس eco مناسب باشه فقط سوال اینجاست که آیا سرعت و کیفیت در تمام طول 24 ساعت، با فرض اینکه از اون محدوده شبانه رد نشی تو این سرویس بدون تغییره یا مثلا ساعت های پیک در هر صورت سرعت خراب میشه؟ چون من الان از پارس و هایوب دارم و هر دو تو ساعت های پیک داغون میشن. پارس که البته ساعت پیک و غیر پیک نداره جدیدا همیشه به جز راس ساعت 7 صبح سرعت افتضاحه.

7. 2 کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

دوستان برای شما هم دانلود از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترافیک کم میکنه؟؟

9. این کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

پینگش 165هست 4.2.2.4
    نمیدونم شما چرا بالای 200 هستی احتمالا خططت نویز داره یا تجهیزات خوبی در منطقه شما نزاشتند

11. این کاربر از takdns بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

پینگش 165هست 4.2.2.4
    نمیدونم شما چرا بالای 200 هستی احتمالا خططت نویز داره یا تجهیزات خوبی در منطقه شما نزاشتند
    احتمالا پینگ شما به طرز غیر قابل باوری خیلی خوبه.

Last edited by alinoona; 19-11-2014 at 00:25.

13. 2 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ممنون از جوابت. والا به نظرم 300-400 که نوشته برای ART خیلی زیاده و اصلا نمیصرفه. من خوشبختانه دانلود شبانه ندارم و فکر کنم سرویس eco مناسب باشه فقط سوال اینجاست که آیا سرعت و کیفیت در تمام طول 24 ساعت، با فرض اینکه از اون محدوده شبانه رد نشی تو این سرویس بدون تغییره یا مثلا ساعت های پیک در هر صورت سرعت خراب میشه؟ چون من الان از پارس و هایوب دارم و هر دو تو ساعت های پیک داغون میشن. پارس که البته ساعت پیک و غیر پیک نداره جدیدا همیشه به جز راس ساعت 7 صبح سرعت افتضاحه.
    خواهش می​کنم. آره خیلی گرونه.
    ببین گاهی وقتا یه کم ریپ میزنه ولی معمولا سرعتش پایداری خوبی داره. البته در مورد دانلود میگما. تک​کانکشنش معمولاً این موقع​ها یه کم بد میشه ولی معمولاً اونقدری نیست که اذیت بشی. کاش بتونی یه جایی همون اطراف خودتون یه امتحانی بکنی. (هم سرعت و هم پینگش رو)

توی سایتش نوشته فقط شهر تهران ترافیکش رایگانه. البته دیشب من دیدم.

15. 3 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پینگش 165هست 4.2.2.4
    منم موقعی که شاتل داشتم، پینگ 4.2.2.4 در بهترین شرایط 250 تا 300 بود و بعضی روزا که وضع خراب بود میشد 500 اینا...

17. 2 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دانلود شاتل لند فقط برا کاربران تهران رایگانه!؟

کلا دانلود از این سرویس چطوریه!؟ شبانه سرعتش خوبه!؟

19. این کاربر از Argada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •