تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 168 اولاول ... 246470717273747576777884124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

یوزر من norooziهستش اد کنید

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

سینما نرفتن فیلم ندیدن چه ربطی داره به حرف من یا متوجه نمیشید یا دوست دارید این بحث بیخود وبی ربط به تاپیک ادامه داشته باشه
    عمو جان بحث اینه شماها دارید از مزایای بازی اورجینال وبخش انلاین بازی حرف میزنید ما هم از مشکلاتش میگیم. تموم شد رفت! یه کاربری هم که شاید دو دل هست که اورجینال بخره یا نه خودش میاد قضاوت میکنه. اسلحه که روی شقیقه کسی نذاشتیم.
    در مورد مسئله پز دادنم شک نکنید عده ای (نه همه) فقط برای اینکه بگن اورجینال خریدم هزینه میکنن.
    در مورد در دیزی و حیای گربه بگم که عزیزم شما تا حالا از نسخه کرکی استفاده نکردی؟ یعنی هر چه بازی میگیری اورجیناله؟ ماشاله به شما هم هوای دیزی رو داری هم گربه!
    اصلا من نمیدونم این بحث چرا کش داده میشه اقا شما سرعت ننتت عالیه قطعی اینترنتم نداری دغه دغه زندگیتم کمه زندگیت بر پایه بازی های کامپیوتری سواره یا هیچ کدوم عشقت اینه که هر چیزی رو اورجینالو اصلی بگیری برو بگیر اگه کسی جلوتو گرفت بعد بیا منو مواخذه کن!

این بحثم دیگه تموم کنید به جایی نمیرسه این حرفا
    فازت چیه؟!
    اگر بحث بیخوده چرا خودت پس داری مو شکافی میکنی؟
    تا اونجایی که دیدم اشاره ای به مشکلاتش نکردید بیشتر به پز دادنش و بیهوده بودن خریدن بازی اورجینال اشاره کردی.
    ما همه نیستیم سلیقه ها فرق میکنه...
    یعنی چی هم هوا گربه داری هم دیزی؟ شما مگه دیدی من دارم چی میگیرم؟! حرفت با عقل جور درنمیاد اینکه بگی کی چیکار کنه... شما دوست نداری دیگه بحث فرق میکنه
    منم تا جایی که بتونم گفتم بازی اورجینال میگیرم بنا به دلایلی که گفتم
    ربطی هم به وضع مادی و زندگی فلان و فلانم نداره این طرز صحبت موندم واقعا بر چه منبایی هست lol
    کسی هم شمارو مواخذه نکرد اومدی گفتی اینطوریه ما هم نظرمون رو گفتیم...
    موفق باشید.

3. 2 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

فازت چیه؟!
    اگر بحث بیخوده چرا خودت پس داری مو شکافی میکنی؟
    تا اونجایی که دیدم اشاره ای به مشکلاتش نکردید بیشتر به پز دادنش و بیهوده بودن خریدن بازی اورجینال اشاره کردی.
    ما همه نیستیم سلیقه ها فرق میکنه...
    یعنی چی هم هوا گربه داری هم دیزی؟ شما مگه دیدی من دارم چی میگیرم؟! حرفت با عقل جور درنمیاد اینکه بگی کی چیکار کنه... شما دوست نداری دیگه بحث فرق میکنه
    منم تا جایی که بتونم گفتم بازی اورجینال میگیرم بنا به دلایلی که گفتم
    ربطی هم به وضع مادی و زندگی فلان و فلانم نداره این طرز صحبت موندم واقعا بر چه منبایی هست lol
    کسی هم شمارو مواخذه نکرد اومدی گفتی اینطوریه ما هم نظرمون رو گفتیم...
    موفق باشید.

با زبان فارسی داریم میگیم این بحثو تموم کنید فارسی بلد نیستید یا کلا هیچی؟
    بحث چیز پیچیده ای نیست بارها گفتم ماجرا چیه ولی گویا متوجه نمیشی. .

نمیدونم چرا به یک عده برمیخوره انگار سهام دار شرکت سازنده بازی هستن از سود فروش بازی درصدی هم به اینا میرسه والا

برای چندمین بار میگم همه از خوبیهای بخش انلاین بازی خبر داریم مشکلی توی این قضیه نیست دم شرکت سازنده هم گرم مشکل از اینترنت ماست همین. حالا یه عده نتشون مشکل نداره مبارکشون باشه برن هزینه کنن ولی همه میدونیم اینترنت ایران مشکلاتی داره
    من نظر خودمو گفتم خواهشا جواب منو دیگه نده..

نکته اخر برخی کل اینترنتو شخم میزنن هزار تا اهنگو فیلمو ... رو مفتو رایگان دریافت میکنن مشکلی نیست واسشون ولی حالا که برای چیزی هزینه کردن میشن حامیان کپی رایتو این مسائل

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

با زبان فارسی داریم میگیم این بحثو تموم کنید فارسی بلد نیستید یا کلا هیچی؟
    بحث چیز پیچیده ای نیست بارها گفتم ماجرا چیه ولی گویا متوجه نمیشی. .

نمیدونم چرا به یک عده برمیخوره انگار سهام دار شرکت سازنده بازی هستن از سود فروش بازی درصدی هم به اینا میرسه والا

برای چندمین بار میگم همه از خوبیهای بخش انلاین بازی خبر داریم مشکلی توی این قضیه نیست دم شرکت سازنده هم گرم مشکل از اینترنت ماست همین. حالا یه عده نتشون مشکل نداره مبارکشون باشه برن هزینه کنن ولی همه میدونیم اینترنت ایران مشکلاتی داره
    من نظر خودمو گفتم خواهشا جواب منو دیگه نده..

نکته اخر برخی کل اینترنتو شخم میزنن هزار تا اهنگو فیلمو ... رو مفتو رایگان دریافت میکنن مشکلی نیست واسشون ولی حالا که برای چیزی هزینه کردن میشن حامیان کپی رایتو این مسائل
    ما سهام دار مالی هستیم سودشم میرسه.
    متاسفم برا خودم! ببخشید جسارت کردم... از فردا تابلو میزنیم هر کی راجب سی دی کی و بازی اورجینال حرف زد بگیم بن کنن شما هم ناراحت نکن خودتو...

فقط نیاز به اسپم نیست هی بگی بحث رو تموم کنید میتونی نقل قول نکنی اینطوری سنگین تری
    ما هم اینطوری اسپم نمیدیم
    +
    تایپک اینترنت شبکه نیست اینجا راجب کیفیت اینترنت بحث کنید شما مراجعه کنید اونجا با استقبال بیشتری روبرو میشی.
    Last edited by Killzone2; 03-10-2014 at 21:46.

6. 2 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان لا به لای بحث کردنتون واسه اومدن کرک هم دعا کنید، بخدا ثواب داره

8. 5 کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

چی بگم دیگه والا بهتر که ادامه ندیم .

==========================

دوستانی که بازی کردن تا الان چه نسخه دمو چه Original دقت کردید بازیکنان در شرایط خاص فقط به توپ نگاه نمیکنن و کاملا حواسشون به اطراف و بازیکنان کناری و عمقی هست ؟!

واقعا من موندم این همه توجه تو ساخت جزئیات چرا باید GamePlay نقص داشته باشه

البته امیدواری به آپدیت همیشه زیاده

10. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

چی بگم دیگه والا بهتر که ادامه ندیم .

==========================

دوستانی که بازی کردن تا الان چه نسخه دمو چه Original دقت کردید بازیکنان در شرایط خاص فقط به توپ نگاه نمیکنن و کاملا حواسشون به اطراف و بازیکنان کناری و عمقی هست ؟!

واقعا من موندم این همه توجه تو ساخت جزئیات چرا باید GamePlay نقص داشته باشه

البته امیدواری به آپدیت همیشه زیاده
    از لحاظ پرداختن به جزییات واقعا بازی بی نقصیه..نقص اصلی بازی توی نحوه حمل توپ باوبازیکنهای سرعتی مثل مسی و رونالدو هست که نمیشه جلوشون رو گرفت

12. 3 کاربر از Rouly-2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

از لحاظ پرداختن به جزییات واقعا بازی بی نقصیه..نقص اصلی بازی توی نحوه حمل توپ باوبازیکنهای سرعتی مثل مسی و رونالدو هست که نمیشه جلوشون رو گرفت
    دوست عزیز تنها مسی رونالدو نیست کاش مثل پیس لا اقل بود میتونستی با بازیکنای سرعتی کاری بکنی ( یکم معقول تره ) البته من همین خصوصیت پیس رو هم دوست ندارم واسه همین پیس واسه من از 2006 تموم شد وقتی فیفا 06 انقلاب تو گیم پلی داشت
    و نمی تونستی با یک بازیکن خاص همه کار کنی -
    ولی متاسفانه این ورژن با این کارش قشنگ کل خاطرات چندین ساله ما با فیفا رو از بین برده
    آدم روش نمیشه از فیفا 15 حرف بزنه
    باور کن من هم تک نفری هم دو نفری بازی کردم گلایی که میزنم تو سگا 96 هم امکان نداشت یعنی چی که با ژکو بتونی گل انفرادی بزنی ؟؟

شما نهایتش تا یکی دوهفته مجذوب گرافیک و چمن و افکتای بازی میشه بعدش باید یکسال با گیم پلی تخیلی بازی کنی
    کاش همون 14 بود گیم پلی اش یکم کنترل توپ و استپ بهتر میشد مقداری سانتر و حرکت دروازبان مدافعا بهتر می شد و مقداری هم درصد موفقیت شوت از راه دور کمتر میشد عوضش دقت پاس ها و بخصوص عمقی بهتر میشد

ولی افسوس سیاست مسخره شرکت ( جذب گیمرای پیس ) باعث شده همه چی نابود بشه
    دلتون رو به آپدیت هم خوش نکنید اساس گیم پلی اشکال داره با آپدیت و ... درست نمیشه

فیفا 14 میتونستی از قسمت تنظیمات درصد پاس ارور رو کمتر کنی - درصد ارور شوت رو بیشتر کنی و قدرت دروازبان رو زیاد کنی بازی خیلی بهتر بشه ولی واسه این ورژن راه چاره نیست

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوست عزیز تنها مسی رونالدو نیست کاش مثل پیس لا اقل بود میتونستی با بازیکنای سرعتی کاری بکنی ( یکم معقول تره ) البته من همین خصوصیت پیس رو هم دوست ندارم واسه همین پیس واسه من از 2006 تموم شد وقتی فیفا 06 انقلاب تو گیم پلی داشت
    و نمی تونستی با یک بازیکن خاص همه کار کنی -
    ولی متاسفانه این ورژن با این کارش قشنگ کل خاطرات چندین ساله ما با فیفا رو از بین برده
    آدم روش نمیشه از فیفا 15 حرف بزنه
    باور کن من هم تک نفری هم دو نفری بازی کردم گلایی که میزنم تو سگا 96 هم امکان نداشت یعنی چی که با ژکو بتونی گل انفرادی بزنی ؟؟

شما نهایتش تا یکی دوهفته مجذوب گرافیک و چمن و افکتای بازی میشه بعدش باید یکسال با گیم پلی تخیلی بازی کنی
    کاش همون 14 بود گیم پلی اش یکم کنترل توپ و استپ بهتر میشد مقداری سانتر و حرکت دروازبان مدافعا بهتر می شد و مقداری هم درصد موفقیت شوت از راه دور کمتر میشد عوضش دقت پاس ها و بخصوص عمقی بهتر میشد

ولی افسوس سیاست مسخره شرکت ( جذب گیمرای پیس ) باعث شده همه چی نابود بشه
    دلتون رو به آپدیت هم خوش نکنید اساس گیم پلی اشکال داره با آپدیت و ... درست نمیشه

فیفا 14 میتونستی از قسمت تنظیمات درصد پاس ارور رو کمتر کنی - درصد ارور شوت رو بیشتر کنی و قدرت دروازبان رو زیاد کنی بازی خیلی بهتر بشه ولی واسه این ورژن راه چاره نیست

دوست عزیز یک مقدار پاتو از رو گاز بردار

اینطوری با تخت گاز صحبت کردن میشه مثال دوستانی که اول تاپیک یه چی میگفتن وسطای تاپیک یه چی دیگه , الانم کلا حرفی ندارن

اون قسمت تنظیماتی که توی نسخه 14 بود به همون منوال از اول تو FIFA وجود داشته اما قابلیت دسترسی برای User نداشته . با آپدیت کاملا میتونه GamePlay بازی تغییر پیدا کنه و

میزان عکس العمل ( AI ( Artificial Intelligence رو کاملا تصحیح کرد .

زمانی که یک DLC 550MB تو نسخه 14 برای قسمت Ultimate Team اضافه میشه برای دانلود به عنوان World Cup و کاملا یک گیم پلی متفاوت از خوده نسخه 14 داره نشون میده که

هیچ محدودیتی در آپدیت بازی وجود نداره .

این سیاست شرکت میتونه باشه که شاید تغییری در بازی ایجاد نکنه و امیدواریم این سیاست هرچی هست برای این نسخه تا قبل از حل مشکلات صدق نکنه .

15. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز یک مقدار پاتو از رو گاز بردار

اینطوری با تخت گاز صحبت کردن میشه مثال دوستانی که اول تاپیک یه چی میگفتن وسطای تاپیک یه چی دیگه , الانم کلا حرفی ندارن

اون قسمت تنظیماتی که توی نسخه 14 بود به همون منوال از اول تو FIFA وجود داشته اما قابلیت دسترسی برای User نداشته . با آپدیت کاملا میتونه GamePlay بازی تغییر پیدا کنه و

میزان عکس العمل ( AI ( Artificial Intelligence رو کاملا تصحیح کرد .

زمانی که یک DLC 550MB تو نسخه 14 برای قسمت Ultimate Team اضافه میشه برای دانلود به عنوان World Cup و کاملا یک گیم پلی متفاوت از خوده نسخه 14 داره نشون میده که

هیچ محدودیتی در آپدیت بازی وجود نداره .

این سیاست شرکت میتونه باشه که شاید تغییری در بازی ایجاد نکنه و امیدواریم این سیاست هرچی هست برای این نسخه تا قبل از حل مشکلات صدق نکنه .
    دوست عزیز من از اول هم رو حرفم هستم بعد چند دست بازی کردن اومدم نظرم رو گفتم (همه چیز بازی پیشرفت کرده از تماشاگر تا گرافیک و ... ولی ولی گیم پلی کاملا متفاوت از 14 هست ) الانم رو حرفم هستم
    کسایی که حرفشون رو عوض کردن اونایی هستن که در ابتدا مجذوب گرافیک و افکتای بازی بودن زیاد پی به گیم پلی نبردن خوشبختانه بعد چند روز که عطش دیدن دستاوردای بزرگ شرکت !!!!!!!!!!!!گرافیک و جو استادیوم فروکش کرد رسیدن به حرف بنده همون گیم پلی بازی که یک افتضاح به تمام معناست

شما داری رو احتمال صحبت می کنی یعنی آپدیت بیاد و مشکلات رو حل کنه
    منم میگم سیاست شرکت امسال این بوده واسه جذب گیمرای پیس بازی رو روان تر و ساده تر بکنن
    ولی یک محصول افتضاح واسه رده سنی 6 ساله عرضه کردن

آپدیتم بیاد ( درست حسابی که باگهای مسخره رو رفع کنه ) احتمالا رسمی نخواهد بود بعدش مشکلاتی خواهد داشت باید چند ماه بگذره تا نسخه با ایرادات کمتر بیرون بیاد
    بعدشم که تبلیغات شرکت واسه نسخه 16 شروع میشه که میگن ببینید آی ملت اصلا 15 خوب نیود ما تو 16 همه این ایرادات رو رفع کردیم ( دروغ همیشگی) تا بتونن واسه 16 همه رو مجذوب کنن

هر سال همینه هیچ وقت نسخه درست حسابی عرضه نمیشه هر سری میاد باگهای ورژن قبلی رو اصلاح می کنن بعدش یک سری باگ مسخره جدید افتتاح میشه تا ورژن بعدی رو بفروشن
    ------------------------------------
    در مورد تغییر در تنظیمات من نگفتم این مختص 14 بوده می گم ایرادات گیم پلی ورژن 14 رو میتونستی تا حدودی با این تغییرات درست کنی
    مثلا قدرت و سرعت و دقت پاس ها کم بود میتونستی درصد ارورش رو کم کنی همچنین سرعتش رو افزایش بدی
    دروازبان خوب نیود قدرتش رو می بردی بالا شاخ میشدن
    شوت هر ننه قمری تو چارچوب بود و گل میشد میتونستی درصد ارورش و قدرتش رو کمتر کنی تا مقداری واقعی تر بشه

اما شما چطور میخوای ایراد سرعت و دریبل و گیج زدن مدافعا رو درست کنی ؟؟ الله اعلم باید منتظر آپدیت و پچ بود
    اونم احتمال و اما اگر هست
    Last edited by alp13; 04-10-2014 at 14:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •