تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 266 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    بر دوستان
    من این لپ تاپ را با کانفیگ آی فایو و رم شش با گارانتی هماهنگ گرفتم که هاردش هم اس اس دی دار هست
    فروشنده روش ویندوز هشت نصب کرد برای تست که من با توجه به نیازهام اون را با ویندوز هفت عوض کردم
    کلیه درایورها نصب شد و بدون مشکل در حال کار هستند ولی فقط درایور انرژی که اون نرم افزار باطری رو هم داره بازی در میاره
    یعنی درایور بدون مشکل نصب می شود ولی نرم افزاری نصب نشده است. کسی از دوستان راه حل این مشکل را می دونه؟
    درایور ها را هم از سایت لنوو دانلود کرده ام.

2. این کاربر از hamed_n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

1

سلام
    بر دوستان
    من این لپ تاپ را با کانفیگ آی فایو و رم شش با گارانتی هماهنگ گرفتم که هاردش هم اس اس دی دار هست
    فروشنده روش ویندوز هشت نصب کرد برای تست که من با توجه به نیازهام اون را با ویندوز هفت عوض کردم
    کلیه درایورها نصب شد و بدون مشکل در حال کار هستند ولی فقط درایور انرژی که اون نرم افزار باطری رو هم داره بازی در میاره
    یعنی درایور بدون مشکل نصب می شود ولی نرم افزاری نصب نشده است. کسی از دوستان راه حل این مشکل را می دونه؟
    سلام مبارک باشه، چه خوش شانس که اس اس دی دار! گیرت اومد، آقا امکانش هست بگی کجا گرفتی کدوم شهر و..

صفحه نمایش ماتش خوبه تو ذوق نمی زنه که!؟

از شما هم درخواست دارم چندتا عکس در حین کار ازش بزار تا بلکه کمی صفحه نمایشش رو قبل خرید ببینیم

سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoodegh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام
    بر دوستان
    یکیاز ویژگیهای مثبت ویندوز 7 نسبت به 8ـو میتونی بگی!!؟ ویندوز به این خوبی رفتی 7 نصب کردی!!؟ کلن هم با وین 8 و 8.1 بهتره و واسه 7 ممکنه درایورا اذیت کنن!! فک نکنم بشه درستش کرد!

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

از شما هم درخواست دارم چندتا عکس در حین کار ازش بزار تا بلکه کمی صفحه نمایشش رو قبل خرید ببینیم

سپاس
    من قبلن با k55 ایسوس کار کردم! صفحه نمایشش به نظر من با اون مو نمیزنه!
    مانیتور کامپیوترم ماته!از وقتی این لپ تاپو گرفتم وقتی به صفحه اون نگا میکنم حداقل ربع ساعت طول میکشه تا تصویرش واسم واضح شه!! متاسفانه دوربین ندارم که عکس بگیرم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام مبارک باشه، چه خوش شانس که اس اس دی دار! گیرت اومد، آقا امکانش هست بگی کجا گرفتی کدوم شهر و..

سپاس
    ممنون
    از اصفهان گرفتم ولی ظاهرا اون باری که برای مغازه اومده بود همشون اس اس دی دار بودن. با گارانتی هماهنگ و شبیه همونی هست که دیجی کالا داره چون روش یه آنتی ویروس بیت دیفندر هم بود
    صفحه نمایشش هم فعلا دم دستم یه دل وسترو 1015 بود که خوب لپ تاپ قدیمی هست و کیفیت هر دو یکیه
    در کل کیفیت برای کارهای روز مره خوبه
    برای دیدن فیلم و عکس با کمی گذشت امکان پذیره
    اگه بخواهید دو نفره فیلم ببینید یه کمی سخته

وقت کردم با چند تا صفحه نمایش مقایسش می کنم
    ولی برای من که به این صفحه عادت دارم بدک نیست
    در کل بد نیست اما تعریفی هم نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یکیاز ویژگیهای مثبت ویندوز 7 نسبت به 8ـو میتونی بگی!!؟ ویندوز به این خوبی رفتی 7 نصب کردی!!؟ کلن هم با وین 8 و 8.1 بهتره و واسه 7 ممکنه درایورا اذیت کنن!! فک نکنم بشه درستش کرد!
    راستش من خودم از جمله کسایی بودم که به پیشرفت این نرم افزارها علاقه دارم و برنامه نویسی را هم به صورت تفننی انجام می دهم ولی ماکروسافت هم داره یه جورایی کلاه برداری می کنه. نمونش این آفیس 2013 که امروز نصب کردم و چیزهای عجیبی توش دیدم که به نظر یه پسرفت برای صنعت نرم افزاره
    بگذریم
    برای کارهای عمومی ممکنه وین هشت مناسب باشه اما من برای نصب برخی از نرم افزارها حتی گاهی به وین ایکس پی نیاز دارم. (و حتی در برخی موارد نادر 98)
    به هر حال البته درایور را با ترکیب درایوری که روی سایت برای سون گذاشته و نرم افزاری که برای وین هشت هست راه انداختم با این حال به دلم نچسبیده.
    وقت کنم باید یه سرچی تو نت بزنم. دوستان اگر کسی قبلا تونسته این مشکل را حل کنه که به ما هم یاد بده.

8. این کاربر از hamed_n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

اگه بخواهید دو نفره فیلم ببینید یه کمی سخته
    در این مورد بیشتر از دو نفرم تونستیم راحت فیلم نگا کنیم! فقط باید صفحه رو جوری تنظیم کنی که کسی که سرش پایینتر از همست تصویرو درست ببینه! چون فقط از پایینش که نگا کنی رنگا غلیظ میشن و تصویر بد میشه! زاویه دید افقیشم که حداقل 160درجه باید باشه!

راستش من خودم از جمله کسایی بودم که به پیشرفت این نرم افزارها علاقه دارم و برنامه نویسی را هم به صورت تفننی انجام می دهم ولی ماکروسافت هم داره یه جورایی کلاه برداری می کنه. نمونش این آفیس 2013 که امروز نصب کردم و چیزهای عجیبی توش دیدم که به نظر یه پسرفت برای صنعت نرم افزاره
    بگذریم
    برای کارهای عمومی ممکنه وین هشت مناسب باشه اما من برای نصب برخی از نرم افزارها حتی گاهی به وین ایکس پی نیاز دارم. (و حتی در برخی موارد نادر 98)
    به هر حال البته درایور را با ترکیب درایوری که روی سایت برای سون گذاشته و نرم افزاری که برای وین هشت هست راه انداختم با این حال به دلم نچسبیده.
    وقت کنم باید یه سرچی تو نت بزنم. دوستان اگر کسی قبلا تونسته این مشکل را حل کنه که به ما هم یاد بده.
    به نظر من که ماکروسافت داره آینده رو میسازه! آفیسم کمی طول کشید تا باهاش راه بیوفتم ولی بعضی قسمتاش واقعن برام مفید بوده چون کارمو سریعتر میکرد!

درباره نصب برنامه ها مگه compatibility mode چشه؟ ویندوز 98ـم داره حتی!! من که چیزایی که مخصوص وین اکس پیه رو با این نصب میکنم و مشکلیم نداره!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام من لپتاپ رو که خریدم تو فروشگاه برام ویندوز 8 ریختند چون دریاورای 8.1 رو نداشتند.حالا به نظر شما درایورا رو دانلود کنم و ویندوز 8.1 بریزم؟یه سری از دوستان میگفتند که وقتی ویندوز 8.1 نصب کردند با بعضی درایورا مثل وایرلس یا airplane mode مشکل داشتند.میخواستم بدونم که اگه درایورای 8.1 رو دانلود کنم و ویندوز 8.1 بریزم مشکلی پیدا نمیکنه؟ آخه یکی از دوستام 8.1 ریخته میگه ویندوز رو قانونی کردم و میتونم آپدت ها رو بگیرم.
    ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام من لپتاپ رو که خریدم تو فروشگاه برام ویندوز 8 ریختند چون دریاورای 8.1 رو نداشتند.حالا به نظر شما درایورا رو دانلود کنم و ویندوز 8.1 بریزم؟یه سری از دوستان میگفتند که وقتی ویندوز 8.1 نصب کردند با بعضی درایورا مثل وایرلس یا airplane mode مشکل داشتند.میخواستم بدونم که اگه درایورای 8.1 رو دانلود کنم و ویندوز 8.1 بریزم مشکلی پیدا نمیکنه؟ آخه یکی از دوستام 8.1 ریخته میگه ویندوز رو قانونی کردم و میتونم آپدت ها رو بگیرم.
    ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه
    من ویندوز ۸.۱ ریختم و هیچ مشکلی ندارم باهاش.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سلام
    من میخواستم Lenovo Z510 بگیرم با کانفیگ زیر:
    CPU = Core i7 4702 MQ
    RAM = 6
    Hard = 1 trabyte
    Graphic = 2 , GT 740M
    و ...
    اما قیمت سه روز پیش بود 2,380,000
    اما قیمت دیروز شد: 2,500,000
    و من بودجم نمیرسه...
    حالا من میخوام مدل زیر رو بگیرم، چطوره؟
    MSI CX61 2OC-d
    CPU Core i7 4702 MQ
    RAM = 6
    HARD = 1 Trabyte
    Graphic = 2 , GT 720 M
    .
    ( فقط گرافیکش ضعیف تره ولی قیمتش حدود 200 تومن پائین تره)
    و چون من اهل بازی کردن نیستم، گرافیکش برام مهم نیست.
    .
    در ضمن این مدل باتریش 6 سلولیه و صفحه اش هم مات نیست.

13. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •