با Subtitle WorkShop می تونی که تایپکش اینجاست
برای این سوالتون هم به اینجا مراجعه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با Subtitle WorkShop می تونی که تایپکش اینجاست
برای این سوالتون هم به اینجا مراجعه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جای درستی نبود از این به بعد دیگه درخواست زیرنویس قرار شد ندیمو برای پیدا کردن زیرنویس به تایپیک زیر مراجعه کنید
و از اونجا پیداش کنید اگه نبود دیگه نیست فعلا دنبالش نگرد
برای نشون دادن زیرنویس هم بعد از دانودش باید اونو کنار فیلم بزاری و با اسم فیلم همنامش کنی بعد با یه پلیری بازش کنی مثل JetAudio زیرنویس خود به خود نمایش داده میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام یه سوال فنی؟ می خواستم بدونم نرم افزاری هست که فایل زیر نویس انگلیسی رو به فایل زیرنویس فارسی تبدیل کنه؟ ممنون
سلام میبخشید چطوری می تونم رنگ زیر نویسمو در هنگام نمایش تو مدیا پلیر تغییر بدم
ممنون از پاسخگوییتون
کسی در مورد مشکل اول من نمیتونه راهنمایی کنه ؟
سلام
فکر کنم این تغییرات رو تو برنامه SW همون subtitle workshop بتونید انجام بدین
مگه همچین چیزی میشه آخه؟؟؟ شاید منظورت ترجمه از انگلیسی به فارسی باشه که در اون مورد هم شاید چندتا نرم افزار باشه که حالا اگه اینم نادیده بگیریم که درست ترجمه می کنند یا نه باز هم باید متن های ترجمه شده رو خودت جایگزین کنی!
دوستان خسته نباشيد
البته حوصله نداشتم از اول تاپيك رو بخونم
اما در وحله اول تشكر ميكنم از همه دوستان
كه زحمت زير نويس ها رو ميكشن
بايد خدمت همه دوستان عرض كنم كه :
به همه پيشنهاد ميكنم از برنامه km player استفاده كنيد
اين برنامه به هيچ كدام از نيازهاي شما نه نميگه
همه نوع فرمتي رو پخش ميكنه انواع فرمت هاي دي وي دي وي سي دي ام پي تري در انواع پسوندها
قابليت هاي فراووني هم داره
اما نكته مهمش اينجاست كه شما تصوير شما با هر فرمتي كه باشه با يه زير نويس كه حتي اگر مال اون فرمت هم نباشه پخش ميكنه
احتياج نيست كه اگر فرمت شما وي سي دي هست حتما زير نويستون هم براي اون فرمت نوشته شده باشه
البته شما از من خيلي اطلاعاتتون بالاتره
اما گفتم منم يه چيزي پرونده باشم
موفق باشيد
سلام
بله حق با شماست
تقریبا میشه گفت از وقتی این نرم افزار رو نصب کردم
دیگه برای دیدن فایلهای تصویری jetAudio و Media Player Classic رو گذاشتم کنار
بسیار فوق العادست
سلام
من خیلی باهاش کلنجار رفتم ولی نشد تو خود برنامه به رنگ زرد میشه(زیر نویس) ، ولی نمی تونم موقعه نمایش فیلم زیر نویسو زرد کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)