این یکی دیگه موتورولا نیست.شرمنده:نوشته شده توسط sheytoonake shiraz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
این یکی دیگه موتورولا نیست.شرمنده:نوشته شده توسط sheytoonake shiraz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
این یکی دیگه موتورولا نیست.شرمندهنوشته شده توسط sheytoonake shiraz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام
من جديدا يه V3x گرفتم اما هنوز چند روز نگذشته به دليل دستكاريهاي نامربوط به هم ريختمش !
دو مشكل كه تا الان فهميدم پيدا كرده يكي اين بود كه Inbox و outbox و بعضي از قسمتهاي ديگه توي Message از بين رفتند!
دوم اينكه در قسمت Setting يه قسمت بود به نام Personalize كه ديگه الان نيستش !
واقعا نميدونم چي كاركنم !
مستر ريست و مستر كلير هم كردم اما نشد!
فقط قبل از اين اتفاق از تمام فولدر هاي توي phone يه backup با p2k گرفتم اما نميدونم با برگردوندن اونها درست ميشه يا نه ! (جرات نكردم ديگه بيش تر ازاين خرابش كنم !)
اين هم مشخصات گوشي هست :
Flex number:
USRAZRV3XT677ASR25221009
s/w version:
AS_U_85.9B.D0R
DSP S/W Version:
40970000
ايا منم نياز به فلش دارم ؟
ممنون ميشم كمكم كنيد !
و یه سیدی itunes و دفترچه راهنماش![]()
سلام gsm . من چه جوری عکسمو توی ای صفه ها کنار متنم سمت راست مثل شماها بزارم ؟![]()
سلام آقا وی تری ایکس من ام پی تری پلیرش کار نمی کند و ارور می دهد چکار کنم
سلام اره تقویت صدا رو انجام دادم عالی شد ممنون فقط اینکه من تو قسمت storam فایل ندارم تنها phon number
هست همین میشه یک گوشی v3x این چیزها را در قسمت مسیجش داشته باشه ویه گوشی دیگه نداشته باشه ؟
چون همین انیمیشنها تو گوشی یکی از دوستام بود که وقتی تو قسمت تایپ نامه ستاره رو میزد انیمیشنهاش میامدند ولی مال من هیچی نداره راهی داره که این چیزها را بریزیم توش یا نه؟
و یه سوال دیگه میشه وقتی در گوشی را باز میکنیم و یا میبندیم صدا بده ممنون از لطفتون
سلام دوست عزیز
فعلا نیازی به فلش نداری باید اول سیم رو یاد بگیری!!! از طریق اون میتونی inbox و ... میتونی برگردونی!!!
من سیم رو به صورت ساده ۀموزش دادم اما الان همراهم نیست که برات بزارم!! اگه میتونی یاد بگیر !! اگه بلد هم هستی چه بهتر!!!
حالا از طریق مپ اون هارو بر میگردونی!!!!
سلام metapex جان دوستان جواب دادن اما در مورد آخری من هنوز چیزه جدیدی تو بازار ندیدم!!! اما الان بد جور منتظر چند مدل موتورولا هستم تا بیاد بگیرم!!! اگه اومد در جریانت میزارم!!!!
عزیز نمیشه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)