باید nfc رو چک کنید
در این پست در موردش توضیح دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید nfc رو چک کنید
در این پست در موردش توضیح دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ممنون واسم کار کرد و نوشت this tag not suported . پس باطریم هم که اصله. پس نتیجه میگیریم که زیاد از باطریش نباید انتظار داشت. همینه که هست.
سلام دوستان عید شما مبارگ
قبل ازعید یک نت سه خریدم که خیلی راضی هستم.ولی یه مشکل برای خواهرزاده ام رخ داده گفتم شاید دوستان بتوانند راهنمایی کنند.
درمسافرت بوده که چون طرح پاترن ورود به گوشی راچند باراشتباه زده است دستگاه قفل شده وپیغام میدهد چون تعداد زیادی اشتباه زدی باید username email وpassword راواردکنی تا راهنماییت کنیم منظور انها ازاین سئوال چیست ایا منظور همان اکانت جیمیل او است ؟ ولی اواصلا جیمیل خود رادرگوشی راه اندازی نکرده بود.
راستی گوشی او s2 است.
ممنون میشوم راهنمایی کنید که چه باید کرددراین وضعیت
امروز یه فیلم 1 ساعت و چهل دقیقه ای رو نگاه کردم و فقط 15 درصد از باطری کم شد. به هر حال انگار باطریش برای فیلم دیدن عالی باشه.
کابل یو اس بی رو وقتی به USB3 وصل میکنی وحشتانک سریع فایل هارو انتقال میده و این عالیه !! البته نقاط قوت خیلی زیادی داره !!! صفحه نمایششم که محشره
آره منم با usb3 فایلها رو انتقال میدم و واقعا سرعتش خیلی خوبه. در کل همه چیزش عالیه ولی اگه یه 200 میلی آمپر هم به باطریش اضافه میکردن عالی تر میشد. ولی به هر حال باطریش برای فیلم دیدن خیلی خوب جواب داد.
دقیقا موافقم که باید باتریش یکم قویتر میشد
ولی یه چیزی که هست با اون سرعتی که تکنولوژی اسمارت فون ها داره پیشرفت میکنه اصلا تکنولوژی باتریشون پیشرفت نمیکنه !!! این خیلی ایراد بزرگیه که گوشی های به این خوشگلی و با این همه امکانات فقط جواب 5-6 ساعت استفاده رو بدن
شرمنده این سوال را میپرسم ، البته میدونم جاش اینجا نیست .
من طبق گفته شما برای تست باطری ، گوشی خودم که s3 هست کارت سلف را پشت گوشی گذاشتم و صدایی از گوشی امد ولی متنی یا اروری ظاهر نشد ، خواستم بپرسم باطری اصله یا تقلبی چون قصد خرید باطری اصلی را دارم برای اس 3 خواستم بپرسم خالی کردن باطری بخاطر رام هست یا بی کیفیت بودن باطری.
باطری بنده ژاپنی هست...
واینکه امروز قیمت نوت 3را پرسیدم و قیمت دادن 1835 بدون گارانتی مدل 9005 و 32گیگ ، قیمت خوب و منصفانه هست؟یا صبر بکنم بعد از عید خرید کنم؟
ممنون
سلام همین که واکنش نشون میده یعنی باتری دارای چیپ ان اف سی هست ... و اصلی
این که خالی کردن باتری برای چه چیزی هست باید بررسی بشه ..بهتره در تاپیک خودش مطرح کنید تا اساتید نظر بدن
1835 هم خوب گفته ..فکر نکنم کاهش قیمت چندانی داشته باشه
واینکه امروز قیمت نوت 3را پرسیدم و قیمت دادن 1835 بدون گارانتی مدل 9005 و 32گیگ ، قیمت خوب و منصفانه هست؟یا صبر بکنم بعد از عید خرید کنم؟
1835 هم خوب گفته ..فکر نکنم کاهش قیمت چندانی داشته باشه
داداش اتفاقا خیلی زیاد گفته و یه کاهش قیمت خیلی زیاد هم بعد از تعطیلات در انتظار سامسونگه .
همین الان تو فروم پرشین تولز یکی از بچه های مطمئن اونجا n9005 ساخت کره رو میده 1675 .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)