منم فکر می کنم ممکنه چند وقت دیگه قیمتش پایین بیاد ولی من خیلی فوری بهش احتیاج دارم نمی تونم دیگه صبر کنم تا الانم کلی منتظر موندم که N550 بیاد
من واسه نرم افزار های معماری می خوام بهم lenovo رو معرفی کردن راجع به msi اطلاعاتی ندارم
منم فکر می کنم ممکنه چند وقت دیگه قیمتش پایین بیاد ولی من خیلی فوری بهش احتیاج دارم نمی تونم دیگه صبر کنم تا الانم کلی منتظر موندم که N550 بیاد
من واسه نرم افزار های معماری می خوام بهم lenovo رو معرفی کردن راجع به msi اطلاعاتی ندارم
بیخود برای ارزون شدن n550 صبر نکنین...سری n ایسوس همیشه وضعش اینطوری بوده.با این اوضاع اصلا ارزش خرید نداره اگه اهل گیم هستین ge60 از همشون سرتره!
تنها مشکلم با GE60 شکل ظاهریشه وگرنه خیلی وقت پیش خریده بودمش.
منم تو دو راهی گیر کردم که بگیرم یا نه.البته این داتیس هم یه مقدار خنگ میزنه.من رفتم تو سایتی که دوستمون داده بود با گارانتی سریر تو رزولوشن مشخصات اچ دی رو داده ولی تو بررسی تخصصی زده فول اچدی.اگه اچدی باشه خوب نیست من فول اچدی رو ترجیح میدم درسته گرون تره اما بهتره.
lenova كيفيت ساختش پايين اما msi اليه
الان مشخصات این مدل msi که دوستان معرفی کردن و نگاه کردم msi GE60 2OC این سی پی یو نسل سومه گرافیکش هم 2
یعنی نسبت به lenovo ideapad y510 ضعیفتره نسبت به این N550 هم که مشخصاً ضعیفتره!!
واقعاً موندم چیکار کنم N550 رو با این قیمتش بگیرم یا نه!! خیلی هم زود یعنی دیگه تا شنبه باید برم بگیرم
تو سایت ها زدن موجود قیمت هم گذاشتن.ولی تو تهران به هرکی میگی میگن نداریم.از نمایندگی ایسوسم پرسیدن گفتن نداریم.دوستان کسی تو تهران جایی سراغ داره؟ممنون.
دوستان اگه قیمت های آل دیجیتال رو تو این چند روزه بررسی کنید می بینید که به طور نا معقولی کاهش پیدا کردن (مخصوصا مدل گرافیک 2 گیگ که به قیمت 3670000 رسیده !!!) و از طرفی هم به قول دوستان می بینیم که این مدل ها تو بازار کم و مدل لمسی که میشه گفت اصلا نیست مگر با قیمت های پرت. برای همین به نظر میاد این ها که الان گذاشتن برای فروش جزو همون هایی هستن که این محصول رو در سری قبل که وارد شده بود انبار کردن تا قیمت ها بالاتر رود و حالا که دیدن قراره تا چند وقته دیگه دوباره وارد بشه (شرکت آوات در ایمیلی که برام فرستاد گفته بود اواخر همین برج) شروع کردن به ارزه که حسابی از آب گل آلود ماهی بگیرن.
و سوالی که باید از فروشگاه هایی مثل آل پرسید اینه که، شما اگه با قیمت بالا خرید کردی چطوری به این راحتی کاهش قیمت میدی؟؟!!!
والا!!!! :|
آل دیجیتال و... که فروشگاههای آنلاین معتبری هستند و خودشون جنس رو وارد می کنند با بازاری ها قضیه شون متفاوته . بقولی هر گردی گردو نیست دوست عزیز
بعبارتی فروشگاههای آنلاین بعلت ماهیت کاری متفاوتشون تا وقتی جنس رو دارند می فروشند تا اونجا که موجودی 0 بشه . حتی اگر نوسانات زیاد باشه برای وارد کردن دست نگهمیدارند و این معنیش این نیست که انبار کردن!!!
آل دیجیتال معلومه با نرخ های جدید ارز وارد کرده که به این قیمت گذاشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)