تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 278 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

من کلا از lenovo بدم میاد البته این نظر شخصیمه.بنظرم msi GE60 2OC خیلی بهتره.

منم فکر می کنم ممکنه چند وقت دیگه قیمتش پایین بیاد ولی من خیلی فوری بهش احتیاج دارم نمی تونم دیگه صبر کنم تا الانم کلی منتظر موندم که N550 بیاد
    من واسه نرم افزار های معماری می خوام بهم lenovo رو معرفی کردن راجع به msi اطلاعاتی ندارم

2. این کاربر از saghar70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

من کلا از lenovo بدم میاد البته این نظر شخصیمه.بنظرم msi GE60 2OC خیلی بهتره.

منم فکر می کنم ممکنه چند وقت دیگه قیمتش پایین بیاد ولی من خیلی فوری بهش احتیاج دارم نمی تونم دیگه صبر کنم تا الانم کلی منتظر موندم که N550 بیاد
    من واسه نرم افزار های معماری می خوام بهم lenovo رو معرفی کردن راجع به msi اطلاعاتی ندارم

4. این کاربر از saghar70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بیخود برای ارزون شدن n550 صبر نکنین...سری n ایسوس همیشه وضعش اینطوری بوده.با این اوضاع اصلا ارزش خرید نداره اگه اهل گیم هستین ge60 از همشون سرتره!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بیخود برای ارزون شدن n550 صبر نکنین...سری n ایسوس همیشه وضعش اینطوری بوده.با این اوضاع اصلا ارزش خرید نداره اگه اهل گیم هستین ge60 از همشون سرتره!
    تنها مشکلم با GE60 شکل ظاهریشه وگرنه خیلی وقت پیش خریده بودمش.

7. این کاربر از amir....s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

منم تو دو راهی گیر کردم که بگیرم یا نه.البته این داتیس هم یه مقدار خنگ میزنه.من رفتم تو سایتی که دوستمون داده بود با گارانتی سریر تو رزولوشن مشخصات اچ دی رو داده ولی تو بررسی تخصصی زده فول اچدی.اگه اچدی باشه خوب نیست من فول اچدی رو ترجیح میدم درسته گرون تره اما بهتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

lenova كيفيت ساختش پايين اما msi اليه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

lenova كيفيت ساختش پايين اما msi اليه
    الان مشخصات این مدل msi که دوستان معرفی کردن و نگاه کردم msi GE60 2OC این سی پی یو نسل سومه گرافیکش هم 2
    یعنی نسبت به lenovo ideapad y510 ضعیفتره نسبت به این N550 هم که مشخصاً ضعیفتره!!
    واقعاً موندم چیکار کنم N550 رو با این قیمتش بگیرم یا نه!! خیلی هم زود یعنی دیگه تا شنبه باید برم بگیرم

11. این کاربر از saghar70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو سایت ها زدن موجود قیمت هم گذاشتن.ولی تو تهران به هرکی میگی میگن نداریم.از نمایندگی ایسوسم پرسیدن گفتن نداریم.دوستان کسی تو تهران جایی سراغ داره؟ممنون.

13. این کاربر از chemist10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان اگه قیمت های آل دیجیتال رو تو این چند روزه بررسی کنید می بینید که به طور نا معقولی کاهش پیدا کردن (مخصوصا مدل گرافیک 2 گیگ که به قیمت 3670000 رسیده !!!) و از طرفی هم به قول دوستان می بینیم که این مدل ها تو بازار کم و مدل لمسی که میشه گفت اصلا نیست مگر با قیمت های پرت. برای همین به نظر میاد این ها که الان گذاشتن برای فروش جزو همون هایی هستن که این محصول رو در سری قبل که وارد شده بود انبار کردن تا قیمت ها بالاتر رود و حالا که دیدن قراره تا چند وقته دیگه دوباره وارد بشه (شرکت آوات در ایمیلی که برام فرستاد گفته بود اواخر همین برج) شروع کردن به ارزه که حسابی از آب گل آلود ماهی بگیرن.
    و سوالی که باید از فروشگاه هایی مثل آل پرسید اینه که، شما اگه با قیمت بالا خرید کردی چطوری به این راحتی کاهش قیمت میدی؟؟!!!
    والا!!!! :|

15. این کاربر از saeed.zn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان اگه قیمت های آل دیجیتال رو تو این چند روزه بررسی کنید می بینید که به طور نا معقولی کاهش پیدا کردن (مخصوصا مدل گرافیک 2 گیگ که به قیمت 3670000 رسیده !!!) و از طرفی هم به قول دوستان می بینیم که این مدل ها تو بازار کم و مدل لمسی که میشه گفت اصلا نیست مگر با قیمت های پرت. برای همین به نظر میاد این ها که الان گذاشتن برای فروش جزو همون هایی هستن که این محصول رو در سری قبل که وارد شده بود انبار کردن تا قیمت ها بالاتر رود و حالا که دیدن قراره تا چند وقته دیگه دوباره وارد بشه (شرکت آوات در ایمیلی که برام فرستاد گفته بود اواخر همین برج) شروع کردن به ارزه که حسابی از آب گل آلود ماهی بگیرن.
    و سوالی که باید از فروشگاه هایی مثل آل پرسید اینه که، شما اگه با قیمت بالا خرید کردی چطوری به این راحتی کاهش قیمت میدی؟؟!!!
    والا!!!! :|
    آل دیجیتال و... که فروشگاههای آنلاین معتبری هستند و خودشون جنس رو وارد می کنند با بازاری ها قضیه شون متفاوته . بقولی هر گردی گردو نیست دوست عزیز
    بعبارتی فروشگاههای آنلاین بعلت ماهیت کاری متفاوتشون تا وقتی جنس رو دارند می فروشند تا اونجا که موجودی 0 بشه . حتی اگر نوسانات زیاد باشه برای وارد کردن دست نگهمیدارند و این معنیش این نیست که انبار کردن!!!
    آل دیجیتال معلومه با نرخ های جدید ارز وارد کرده که به این قیمت گذاشته

17. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •